Lainapalvelut

Alta voit tutustua tämän hetken suosituimpiin lainapalveluihin. Lue lisää palveluista ja pyydä halutessasi ilmaiset lainatarjoukset.

Uno Laina on lainojen vertailupalvelu, jonka avulla voit löytää itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon. Palvelu kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat hetkessä ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan. Uno Laina on erittäin helppokäyttöinen ja nopea palvelu, ...

VertaaLainaa.fi on aidosti kotimainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. VertaaLainaa.fi palvelun avulla tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja muita lainapalveluita, joista voit pyytää lainatarjoukset summille 1000 - 60.000 euroa.

VarmaLaina on vuonna 2017 perustettu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelun avulla voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan. Varmalainan palvelu on lainanhakijalle täysin maksuton, joten lainojen kilpailuttamisen voi hoitaa huoletta. Lue lisää!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelun kautta voi kilpailuttaa lainoja summille 100 - 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 20 vuotta. Omalaina on yksi Suomen suosituimmista lainanvälityspalveluista.

Sortter.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelussa voi kilpailuttaa niin uudet kuin vanhatkin lainat helposti ja nopeasti. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainoja voi kilpailuttaa aina 60.000 euroon saakka.

Rahalaitos on TV:stä tuttu ja yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitokselta saat aina useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Rahalaitoksen kautta voit myös yhdistää useat pienet lainat suuremmaksi yhdistelylainaksi.

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Axolainan kautta kilpailutat esimerkiksi tunnetut norjan pankit, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank ja Lea Bank. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään. Kokeile ilmaiseksi!

Hae oma virtuaalinen luottokortti puhelimeesiSweep Bank luottokortti lyhyesti:Ei kuukausi- tai vuosimaksuaJopa 60 päivää korotonta maksuaikaa ostoillesiKortti suoraan puhelimeen ja käyttöönKäy yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaaVoit maksaa ostoksia NFC ja Apple Pay:lla käyttöliittymästäsi ...

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka toimii suomessa vain verkkopankkina. Bank Norwegian myöntää vakuudetonta pankkilainaa netissä 1000 - 60.000 euroa. Lue Bank Norwegian pankin esittely ja katso miten voit kilpailuttaa myös Bank Norwegian pankin helposti ja nopeasti!

Aktia on kotimainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo pitkään. Aktian lainatuote on vakuudeton Aktia käyttölaina, jota voi hakea summille 2500 - 20.000 euroa. Lue Aktia pankin esittely, niin saat selville miten voit kilpailuttaa Aktia pankin ja noin 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella.

TF Bank on tarjonnut lainatuotteitaan Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen useilla eri tuotenimillä. TF Bank tarjoaa lainojen lisäksi myös säästötilejä yksityisasiakkaille sekä maksuratkaisuja verkkokaupoille Avarda-toiminimen avulla. Suomen TF Bank on osa ruotsalaista TF Bank AB:ta.

Svea Ekonomi (nykyinen Svea Bank) myöntää lainaa moneen eri tarkoitukseen. Svea on aloittanut toimintansa Suomessa jo vuonna 2002. Lainaa Svealta voi hakea jopa 50.000 € saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Lue miten voit kilpailuttaa Svea Bankin helposti yhdellä hakemuksella!

Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien. Resurs Bank pankilla on reilusti yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Banki pankista voi hakea lainaa 1000-50 000 €.

Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin henkilöasiakkaille kuin yritysasiakkaillekin. Lue Collector Bank esittely, niin saat selville miten voit kilpailuttaa Collector Bank pankin ja 25 muuta luotonmyöntäjää yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Bigbank on Virolainen pankki joka tarjoaa monipuolisia lainatuotteitaan myös Suomessa. Lainaa Bigbankilta voi hakea jopa 50.000 € asti, 2-10 vuoden maksuajalla. Lue Bigbank pankin esittely, niin tiedät miten voit kilpailuttaa Bigbank pankin ja 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella!

Avida Finans on ruotsalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa erilaisia palveluita niin yksityisille, kuin yrityksillekin. Avida Finans AB Suomen sivuliike on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin vuonna 2013. Lue lisää, niin tiedät miten voit kilpailuttaa Avida Finans palvelun lainan helposti.

Fellow Pankki (entinen Fellow Finance) on digitaalinen, Suomalainen ja vakavarainen pankki kaikkien kuluttajien ja PK-yritysten tarpeisiin. Fellow Pankki tarjoaa monipuoliset pankkipalvelut, niin tiliasioinnissa, säästämisessä ja lainaamisessakin.

Komplett Bank on norjalainen pankki joka on palvellut Suomalaisia jo vuodesta 2017 saakka. Komplett Bank pankkia pidetään Suomessa tunnettuna ja luotettavana pankkina. Komplett Bankin lainatuote on jatkuva joustoluotto, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Lue lisää!

Halino lainan luotonmyöntäjä  on ruotsalainen TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka on perustettu jo vuonna 1987. Aikaisemmin Halino tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. Nyt voit kilpailuttaa Halinon ja 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella! Lue täältä miten?

Brocc on ruotsalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa moderneja ratkaisuja yksityishenkilöiden lainarahoitukseen. Brocc on perustettu ruotsissa vuonna 2016. Syksyllä 2022 Brocc osti Balanzian taustayhtiö GCC Capital AB:n ja aloitti toimintansa myös Suomessa.

Lea Bank on norjalainen 100% digitaalinen pankki, joka toimii myös Suomessa ja Ruotsissa. Lea Bankin lainatuote on vakuudeton pankkilaina, johon e tarvitse henkilötakaajia tai vakuuksia. Lea Bank on myös erikoistunut vanhojen lainojen uudelleen rahoittamiseen, eli lainojen yhdistämiseen.

Fixura on pohjoismaiden vanhin vertaislainapalvelu ja se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2010. Vertaislainapalvelussa lainanhakija ottaa lainan pankin ja rahoitusyhtiön sijaan toiselta yksityiseltä henkilöltä. Kaikki osapuolet toimivat kuitenkin täysin anonyymisti.

Credigo on pohjoismaalainen lainapalvelu, jonka omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB. Credigo on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 saakka ja heillä on tähän päivää mennessä ollut jo yli 200 000 asiakasta pohjoismaissa. Lainaa Credigo palvelusta voi hakea 500 - 10 000 euroa.

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka taustalla toimii kokeneet rahoitusalan toimijat. Palvelu tarjoaa asiakkailleen selkeää ja luotettavaa kulutusluottoa 500 - 30.000 euroa. Lainahakemus on asiakkaille avoinna kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Pankkilainaa netistä 500 - 50.000 euroa Valitse joko kiinteä tai joustava takaisinmaksu Palvelun ikäraja on 23 vuotta Instabank on ainoastaan netissä toimiva pankki Saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia Hae uutta lainaa, kilpailuta vanha laina uudelleen tai yhdistä vaikka ...

Pankkilainaa 3000-60.000 euroa Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta Lainojen ikäraja on 23 vuotta Luoton myöntäjänä pohjoismainen pankki Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi Voit myös yhdistää aiemmat lainasi helposti yhdeksi Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi ...

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Esittelyssä Suomen lainapalvelut

HelppoLaina.fi palveluun on koottu kaikki suosituimmat Suomen lainapalvelut. Lainatarjoajien joukossa on useita Suomessa toimivia lainantarjoajia sekä kotimaisia pankkipalveluita ja rahoitusyhtiöitä.

Kaikki lainapalvelut tarjoavat kuluttajalle lainaa turvallisesti ja luotettavasti. Lainapalvelun tarkemmassa esittelyssä kerrotaan mm. tärkeimmät tiedot, lainapalvelun hakuehdot, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää ja miten laina maksetaan takaisin. Hakija voi turvallisin mielin hakea mistä tahansa palvelusta lainaa ilman, että lainatarjouksen pyytäminen sitoisi hakijaa mihinkään sopimukseen. Myös lainan hakeminen mihin tahansa vuorokauden aikaan on maksutonta.

Lainan kilpailuttaminen monen lainapalvelun välillä

Kuten lainataulukosta voi havaita, lainanpalveluita on useita. Hakijan on usein vaikea päättää mistä hän hakisi itselleen lainaa? Toinen syy päätöksen tekoon, että lainanhakija miettii mikä lainapalveluista olisi hänelle paras ja tietenkin edullisin. HelppoLaina.fi on solminut yhteistyösopimuksen monen eri kilpailutuspalvelun kanssa.

Yhteistyön ansiosta hakijan lainahakemus voidaan hetkessä kilpailuttaa noin 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Pankkilainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään. Lainan kilpailutus onnistuu nopean hakemuksen avulla hetkessä ja lainanhakija saa vertailtavakseen useita varteen otettavia lainatarjouksia eri lainapalveluilta. Monet hakijat ovat pitäneet tätä kilpailutustapaa hyvänä ominaisuutena lainaa hakiessa. Näin hakijan aikaa säästyy huomattavasti, kun lainan kilpailuttaminen itse monen lainapalvelun kesken jää kokonaan pois.

Valitse lainapalvelu lainatyypin ja lainatarpeen mukaan

Eri lainapalvelut myöntävät hieman erilaista lainaa. Yleisesti kuitenkin voidaan sanoa, että lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka. Laina-aika riippuu paljon haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 – 20 vuotta. Ennen lainan hakemista hakijan kannattaa tutustua eri lainapalveluihin lukemalla palveluista tehtyjä artikkeleita, mutta jos tämä tuntuu aikaa vievältä ja tylsältä hommalta, voi hakija hakea suoraan lainaa valitsemasta lainapalvelusta tai kilpailuttaa lainan usean lainantarjoajan välillä yhdellä selkeällä hakemuksella.

Pyytämällä lainatarjoukset lainan kilpailuttamisen kautta, hakija saa lainatarjouksen monelta eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Kaikki lainatarjoukset on räätälöity hakijan antamien lainaehtojen mukaisesti ja tarjoukset on aina laskettu hakijan tietojen, tulojen ja haetun lainasumman mukaan. Näin hakija pystyy varmistamaan, että saa henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavakseen. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle aina oman riskianalyysin, jonka mukaan he joko voivat tarjota lainaa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu monesta tekijästä, kuten paljonko lainaa haetaan? Mikä on valittu laina-ajaksi? Millainen maksukyky hakijalla on? ja Paljonko hänellä on vanhaa velkaa maksamatta? yms.

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jossa lainasummat vaihtelevat 100 – 60.000 euron välillä. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Vakuudeton kulutusluotto on yksi netin suosituimmista lainoista ja lainaan ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia. Kulutusluottoa haetaan yleensä suurempaan kertaostokseen, kuten auton ostoon, remonttia varten, lomamatkalle tai esimerkiksi kesämökin kunnostamiseen.

Joustoluotto on jatkuva luotto, johon hakijalle on määritelty tietty luottoraja. Suurin myönnettävä joustoluotto on peräti 50.000 euroa, mutta tyypillisesti joustoluoton luottorajat pyörivät siinä 4000 – 10 000 eurossa. Joustoluoton parhaita ominaisuuksia on juuri sen joustavuus. Lainaa nostetaan omalle tilille aina tarpeen mukaan ja lainan kulut sekä korko määräytyy nostojen mukaan. Lainan takaisinmaksu on myös joustava. Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöösi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Pikavippi on akuuttiin lainatarpeeseen otettu pieni laina. Pikavipin lainasummat ovat muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon ja laina maksetaan takaisin melko nopeasti. Pikavippi myönnetään ilman vakuuksia ja takausta. Lainan tilille siirtymineen tapahtuu nopeasti, keskimäärin 15 minuutissa. Pikavippi haetaan usein nopeaan lainatarpeeseen, kun elämässä tulee vastaan yllättävä rahatarve, johon ei ole osannut varautua.

Syksyn lakimuutos vaikutti lainojen korkotasoon

Uuden vakuudettomia lainoja koskevan lakimuutoksen myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee pysytellä 20 %:ssa ja lainan muut kulut tulee olla maksimissaan 150 euroa. Lakimuutos vaikutti myönteisellä tavalla lainamarkkinoihin, koska näin lainapalveluista karsiutui pois ns. kalliit lainat.

Lainamarkkinat myös selkeytyvät ja saivat kaivattua uskottavuutta. Enää lainamarkkinat eivät ole kuin villi viidakko, jossa lainan korkokulut huitelevat missä sattuu. Laki määräsi lainan kulut ja korkotason tietylle tasolle, jota kaikkien lainapalveluiden tulee noudattaa. Lakiuudistuksen myötä myös perinteiset pankit ovat tulleet tarjoamaan omia palvelujaan rohkeammin verkkoon. He myös ymmärtävät kuinka tärkeää on näkyä netissä.

HelppoLaina.fi
Logo