Lainapalvelut

Alta voit tutustua tämän hetken suosituimpiin lainapalveluihin. Lue lisää palveluista ja pyydä halutessasi ilmaiset lainatarjoukset.

VertaaLainaa.fi on aidosti kotimainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. VertaaLainaa.fi palvelun avulla tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja muita lainapalveluita, joista voit pyytää lainatarjoukset summille 1000 - 60.000 euroa.

VarmaLaina on vuonna 2017 perustettu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelun avulla voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan. Varmalainan palvelu on lainanhakijalle täysin maksuton, joten lainojen kilpailuttamisen voi hoitaa huoletta. Lue lisää!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelun kautta voi kilpailuttaa lainoja summille 100 - 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 20 vuotta. Omalaina on yksi Suomen suosituimmista lainanvälityspalveluista.

Sortter.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelussa voi kilpailuttaa niin uudet kuin vanhatkin lainat helposti ja nopeasti. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainoja voi kilpailuttaa aina 60.000 euroon saakka.

Rahalaitos on TV:stä tuttu ja yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitokselta saat aina useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Rahalaitoksen kautta voit myös yhdistää useat pienet lainat suuremmaksi yhdistelylainaksi.

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Axolainan kautta kilpailutat esimerkiksi tunnetut norjan pankit, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank ja Lea Bank. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään. Kokeile ilmaiseksi!

Hae oma virtuaalinen luottokortti puhelimeesiSweep Bank luottokortti lyhyesti:Ei kuukausi- tai vuosimaksuaJopa 60 päivää korotonta maksuaikaa ostoillesiKortti suoraan puhelimeen ja käyttöönKäy yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaaVoit maksaa ostoksia NFC ja Apple Pay:lla käyttöliittymästäsi ...

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka toimii suomessa vain verkkopankkina. Bank Norwegian myöntää vakuudetonta pankkilainaa netissä 1000 - 60.000 euroa. Lue Bank Norwegian pankin esittely ja katso miten voit kilpailuttaa myös Bank Norwegian pankin helposti ja nopeasti!

Aktia on kotimainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo pitkään. Aktian lainatuote on vakuudeton Aktia käyttölaina, jota voi hakea summille 2500 - 20.000 euroa. Lue Aktia pankin esittely, niin saat selville miten voit kilpailuttaa Aktia pankin ja noin 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella.

TF Bank on tarjonnut lainatuotteitaan Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen useilla eri tuotenimillä. TF Bank tarjoaa lainojen lisäksi myös säästötilejä yksityisasiakkaille sekä maksuratkaisuja verkkokaupoille Avarda-toiminimen avulla. Suomen TF Bank on osa ruotsalaista TF Bank AB:ta.

Svea Ekonomi (nykyinen Svea Bank) myöntää lainaa moneen eri tarkoitukseen. Svea on aloittanut toimintansa Suomessa jo vuonna 2002. Lainaa Svealta voi hakea jopa 50.000 € saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Lue miten voit kilpailuttaa Svea Bankin helposti yhdellä hakemuksella!

Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien. Resurs Bank pankilla on reilusti yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Banki pankista voi hakea lainaa 1000-50 000 €.

Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin henkilöasiakkaille kuin yritysasiakkaillekin. Lue Collector Bank esittely, niin saat selville miten voit kilpailuttaa Collector Bank pankin ja 25 muuta luotonmyöntäjää yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Bigbank on Virolainen pankki joka tarjoaa monipuolisia lainatuotteitaan myös Suomessa. Lainaa Bigbankilta voi hakea jopa 50.000 € asti, 2-10 vuoden maksuajalla. Lue Bigbank pankin esittely, niin tiedät miten voit kilpailuttaa Bigbank pankin ja 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella!

Avida Finans on ruotsalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa erilaisia palveluita niin yksityisille, kuin yrityksillekin. Avida Finans AB Suomen sivuliike on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin vuonna 2013. Lue lisää, niin tiedät miten voit kilpailuttaa Avida Finans palvelun lainan helposti.

Fellow Pankki (entinen Fellow Finance) on digitaalinen, Suomalainen ja vakavarainen pankki kaikkien kuluttajien ja PK-yritysten tarpeisiin. Fellow Pankki tarjoaa monipuoliset pankkipalvelut, niin tiliasioinnissa, säästämisessä ja lainaamisessakin.

Komplett Bank on norjalainen pankki joka on palvellut Suomalaisia jo vuodesta 2017 saakka. Komplett Bank pankkia pidetään Suomessa tunnettuna ja luotettavana pankkina. Komplett Bankin lainatuote on jatkuva joustoluotto, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Lue lisää!

Halino lainan luotonmyöntäjä  on ruotsalainen TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka on perustettu jo vuonna 1987. Aikaisemmin Halino tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. Nyt voit kilpailuttaa Halinon ja 25 muuta pankkia yhdellä hakemuksella! Lue täältä miten?

Brocc on ruotsalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa moderneja ratkaisuja yksityishenkilöiden lainarahoitukseen. Brocc on perustettu ruotsissa vuonna 2016. Syksyllä 2022 Brocc osti Balanzian taustayhtiö GCC Capital AB:n ja aloitti toimintansa myös Suomessa.

Lea Bank on norjalainen 100% digitaalinen pankki, joka toimii myös Suomessa ja Ruotsissa. Lea Bankin lainatuote on vakuudeton pankkilaina, johon e tarvitse henkilötakaajia tai vakuuksia. Lea Bank on myös erikoistunut vanhojen lainojen uudelleen rahoittamiseen, eli lainojen yhdistämiseen.

Fixura on pohjoismaiden vanhin vertaislainapalvelu ja se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2010. Vertaislainapalvelussa lainanhakija ottaa lainan pankin ja rahoitusyhtiön sijaan toiselta yksityiseltä henkilöltä. Kaikki osapuolet toimivat kuitenkin täysin anonyymisti.

Credigo on pohjoismaalainen lainapalvelu, jonka omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB. Credigo on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 saakka ja heillä on tähän päivää mennessä ollut jo yli 200 000 asiakasta pohjoismaissa. Lainaa Credigo palvelusta voi hakea 500 - 10 000 euroa.

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka taustalla toimii kokeneet rahoitusalan toimijat. Palvelu tarjoaa asiakkailleen selkeää ja luotettavaa kulutusluottoa 500 - 30.000 euroa. Lainahakemus on asiakkaille avoinna kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Uno Laina on lainojen vertailupalvelu, jonka avulla voit löytää itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon. Palvelu kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat hetkessä ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan. Uno Laina on erittäin helppokäyttöinen ja nopea palvelu, ...

Pankkilainaa netistä 500 - 50.000 euroa Valitse joko kiinteä tai joustava takaisinmaksu Palvelun ikäraja on 23 vuotta Instabank on ainoastaan netissä toimiva pankki Saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia Hae uutta lainaa, kilpailuta vanha laina uudelleen tai yhdistä vaikka ...

Pankkilainaa 3000-60.000 euroa Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta Lainojen ikäraja on 23 vuotta Luoton myöntäjänä pohjoismainen pankki Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi Voit myös yhdistää aiemmat lainasi helposti yhdeksi Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi ...

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainapalvelut Suomessa

HelppoLaina.fi tarjoaa kätevän tavan vertailla eri lainapalveluita ja löytää parhaat vaihtoehdot juuri sinun tarpeisiisi.

Sivustomme on suunniteltu helpottamaan lainojen kilpailuttamista ja vertailua. Voit nopeasti löytää parhaat lainapalvelut ja löytää sopivan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Oli tarpeesi sitten pieni pikavippi odottamattomiin kuluihin tai suurempi laina suuremman hankinnan rahoittamiseen, meillä on laaja valikoima lainapalveluita, jotka voivat auttaa sinua.

Tavoitteenamme on tehdä lainan hakemisesta ja vertailusta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Siksi olemme listanneet markkinoiden parhaat lainapalvelut, jotta voit valita juuri sinulle sopivan lainan, oli kyseessä sitten pieni summa tai suurempi rahoitustarve.

 

Lainapalvelut tutuksi HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on luotettava opas, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainapalvelut eri tilanteisiin. Meidän lainapalveluiden arvostelut esittelevät yhteistyökumppaneitamme, joista voit hankkia lainaa tarpeesi mukaan.

Jokaisesta lainapalvelusta tarjoamme kattavat tiedot, kuten yrityshistorian, esimerkin lainaehdoista, palvelun kuvauksen sekä todellisia asiakaskokemuksia. Arvioimme palvelut tarkasti, keskittyen käyttäjäystävällisyyteen ja olennaisiin tekijöihin kuten lainan kustannuksiin, lainavalikoimaan, rahansiirtojen nopeuteen, asiakaspalveluun ja sivuston helppokäyttöisyyteen.

Laaja yli 30 lainanmyöntäjän kattaus takaa, että voit valita juuri sinulle sopivan lainan. Oli tarpeesi sitten kulutusluotto tai pankkipalvelut kuten luottokortit ja talletustilit, meiltä löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön.

Kannustamme sinua tutustumaan yrityslistaukseemme, jossa pääset syvemmälle lainapalveluiden taustoihin ja käytäntöihin. 

 

Näin lainapalvelut arvioidaan HelppoLaina.fi palvelussa

Lainapalvelut, joita olemme listanneet, ovat saaneet arvionsa monipuolisen ja huolellisen tiedonkeruun tuloksena. Arvioidessamme lainanmyöntäjiä, painotamme erityisesti asiakkaiden kokemuksia, jotka tarjoavat rehellisen kuvan palvelun laadusta. Itse testaamme sivustojen helppokäyttöisyyttä ja palvelujen toimintaa.

Tutkimme muun muassa lainahakemusten käsittelyaikoja, asiakaspalvelun asiantuntemusta sekä rahansiirtojen nopeutta. Lisäksi tarkastelemme lainaehtoja, kuten mahdollisia maksuvapaita jaksoja, korottomia ajanjaksoja ja erilaisia lisäkustannuksia.

Arvioimme lainapalvelut täysin puolueettomasti, sillä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman saumaton ja selkeä lainojen vertailuprosessi.

 

Näin löydät turvallisen lainapalvelun verkosta

Turvallinen lainan hakeminen verkosta on meille kaikille tärkeä asia. Kaikki sivustollamme esitellyt lainapalvelut ovat ehdottoman luotettavia ja kuuluvat rahoitusalan arvostetuimpiin yrityksiin. Valikoimastamme löytyvät lainapalvelut ovat asianmukaisesti rekisteröityjä, joten voit luottaa siihen, että turvallisen nettilainan löytäminen on helppoa kanssamme.

Panostamme siihen, että esimerkiksi 10 000 euron lainan hankkiminen on mahdollisimman helppoa ja edullista kaikille.

Suomalaisia pankkeja ja lainapalveluita valvoo Finanssivalvonta, ja ulkomaisten, Suomeen rekisteröityjen toimijoiden valvonnasta vastaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Ruotsalaiset ja norjalaiset yritykset toimivat myös Suomessa ja ovat valvonnassa Ruotsin tai Norjan finanssivalvonnan toimesta.

Uusia palveluntarjoajia arvioidessa ensimmäinen askel on varmistaa, että toimija on asianmukaisesti rekisteröity ja säännelty. Tarkan valvonnan ansiosta tämä on useimmille palveluntarjoajille itsestäänselvyys.

Sinun ei tarvitse kantaa huolta palveluntarjoajien luotettavuudesta, sillä olemme tehneet perusteellista taustatyötä ja valinneet mukaan ainoastaan alansa huippunimiä lainamarkkinoilta. Voit siis keskittyä lainan hakemiseen turvallisesti ja luottavaisin mielin.

 

Mistä tunnistaa hyvän lainapalvelun?

Positiivinen mielikuva lainapalvelusta vahvistuu erityisesti hyvän asiakaspalvelun saavutettavuuden ja tarjotun palvelun laadun ansiosta. Paras lainapalvelu ei vain täytä asiakkaan odotuksia, vaan parhaassa tapauksessa ylittää ne huomattavasti. Vaikka arviomme perustuvat moniin eri tekijöihin, kuluttajat äänestävät yleensä lompakoillaan. Vaikka verkkosivuston toimivuus tai mobiilisovelluksen helppokäyttöisyys ovat tärkeitä, ne jäävät taka-alalle, jos lainan kustannukset ja korot ovat kohtuuttoman korkeat.

Lainapalveluiden tarjoamat lainalaskurit auttavat hahmottamaan suunnitellun lainan kuukausittaisia kustannuksia. Tarkka lainan hinta selviää kuitenkin vasta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä se perustuu yksilöllisiin tietoihisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Lainapalveluiden valinnassa pätee sama periaate kuin kenkien ostossa: yksi malli ei sovi kaikille.

Lainapalveluiden monipuolisuus takaa sen, että jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

Esittelyssä Suomen lainapalvelut

HelppoLaina.fi palveluun on koottu kaikki suosituimmat Suomen lainapalvelut. Lainatarjoajien joukossa on useita Suomessa toimivia lainantarjoajia sekä kotimaisia pankkipalveluita ja rahoitusyhtiöitä.

Kaikki lainapalvelut tarjoavat kuluttajalle lainaa turvallisesti ja luotettavasti. Lainapalvelun tarkemmassa esittelyssä kerrotaan mm. tärkeimmät tiedot, lainapalvelun hakuehdot, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää ja miten laina maksetaan takaisin. Hakija voi turvallisin mielin hakea mistä tahansa palvelusta lainaa ilman, että lainatarjouksen pyytäminen sitoisi hakijaa mihinkään sopimukseen. Myös lainan hakeminen mihin tahansa vuorokauden aikaan on maksutonta.

Lainan kilpailuttaminen monen lainapalvelun välillä

Kuten lainataulukosta voi havaita, lainanpalveluita on useita. Hakijan on usein vaikea päättää mistä hän hakisi itselleen lainaa? Toinen syy päätöksen tekoon, että lainanhakija miettii mikä lainapalveluista olisi hänelle paras ja tietenkin edullisin. HelppoLaina.fi on solminut yhteistyösopimuksen monen eri kilpailutuspalvelun kanssa.

Yhteistyön ansiosta hakijan lainahakemus voidaan hetkessä kilpailuttaa noin 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Pankkilainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään. Lainan kilpailutus onnistuu nopean hakemuksen avulla hetkessä ja lainanhakija saa vertailtavakseen useita varteen otettavia lainatarjouksia eri lainapalveluilta. Monet hakijat ovat pitäneet tätä kilpailutustapaa hyvänä ominaisuutena lainaa hakiessa. Näin hakijan aikaa säästyy huomattavasti, kun lainan kilpailuttaminen itse monen lainapalvelun kesken jää kokonaan pois.

Valitse lainapalvelu lainatyypin ja lainatarpeen mukaan

Eri lainapalvelut myöntävät hieman erilaista lainaa. Yleisesti kuitenkin voidaan sanoa, että lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka. Laina-aika riippuu paljon haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 – 20 vuotta. Ennen lainan hakemista hakijan kannattaa tutustua eri lainapalveluihin lukemalla palveluista tehtyjä artikkeleita, mutta jos tämä tuntuu aikaa vievältä ja tylsältä hommalta, voi hakija hakea suoraan lainaa valitsemasta lainapalvelusta tai kilpailuttaa lainan usean lainantarjoajan välillä yhdellä selkeällä hakemuksella.

Pyytämällä lainatarjoukset lainan kilpailuttamisen kautta, hakija saa lainatarjouksen monelta eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Kaikki lainatarjoukset on räätälöity hakijan antamien lainaehtojen mukaisesti ja tarjoukset on aina laskettu hakijan tietojen, tulojen ja haetun lainasumman mukaan. Näin hakija pystyy varmistamaan, että saa henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavakseen. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle aina oman riskianalyysin, jonka mukaan he joko voivat tarjota lainaa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu monesta tekijästä, kuten paljonko lainaa haetaan? Mikä on valittu laina-ajaksi? Millainen maksukyky hakijalla on? ja Paljonko hänellä on vanhaa velkaa maksamatta? yms.

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jossa lainasummat vaihtelevat 100 – 60.000 euron välillä. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Vakuudeton kulutusluotto on yksi netin suosituimmista lainoista ja lainaan ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia. Kulutusluottoa haetaan yleensä suurempaan kertaostokseen, kuten auton ostoon, remonttia varten, lomamatkalle tai esimerkiksi kesämökin kunnostamiseen.

Joustoluotto on jatkuva luotto, johon hakijalle on määritelty tietty luottoraja. Suurin myönnettävä joustoluotto on peräti 50.000 euroa, mutta tyypillisesti joustoluoton luottorajat pyörivät siinä 4000 – 10 000 eurossa. Joustoluoton parhaita ominaisuuksia on juuri sen joustavuus. Lainaa nostetaan omalle tilille aina tarpeen mukaan ja lainan kulut sekä korko määräytyy nostojen mukaan. Lainan takaisinmaksu on myös joustava. Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöösi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Pikavippi on akuuttiin lainatarpeeseen otettu pieni laina. Pikavipin lainasummat ovat muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon ja laina maksetaan takaisin melko nopeasti. Pikavippi myönnetään ilman vakuuksia ja takausta. Lainan tilille siirtymineen tapahtuu nopeasti, keskimäärin 15 minuutissa. Pikavippi haetaan usein nopeaan lainatarpeeseen, kun elämässä tulee vastaan yllättävä rahatarve, johon ei ole osannut varautua.

Syksyn lakimuutos vaikutti lainojen korkotasoon

Uuden vakuudettomia lainoja koskevan lakimuutoksen myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee pysytellä 20 %:ssa ja lainan muut kulut tulee olla maksimissaan 150 euroa. Lakimuutos vaikutti myönteisellä tavalla lainamarkkinoihin, koska näin lainapalveluista karsiutui pois ns. kalliit lainat.

Lainamarkkinat myös selkeytyvät ja saivat kaivattua uskottavuutta. Enää lainamarkkinat eivät ole kuin villi viidakko, jossa lainan korkokulut huitelevat missä sattuu. Laki määräsi lainan kulut ja korkotason tietylle tasolle, jota kaikkien lainapalveluiden tulee noudattaa. Lakiuudistuksen myötä myös perinteiset pankit ovat tulleet tarjoamaan omia palvelujaan rohkeammin verkkoon. He myös ymmärtävät kuinka tärkeää on näkyä netissä.

HelppoLaina.fi
Logo