Pankkilaina

Kilpailuta pankkilaina ilmaiseksi alla olevissa palveluissa. Saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Pankkilaina - turvallinen ja edullinen lainavaihtoehto

Pankkilaina on yksi turvallisimmista ja edullisimmista tavoista lainata rahaa. Pankkilainan avulla voit saada rahoitusta moneen eri tarkoitukseen, kuten esimerkiksi remonttiin, auton hankintaan tai vaikkapa lomamatkaan. HelppoLaina.fi -palvelu auttaa sinua löytämään sopivan pankkilainan tarpeisiisi.

Pankkilainaa voi hakea summille 500 - 70 000 euroa

Pankkilainaa voi hakea monelle eri summalle ja sopiva lainasumma riippuu omista tarpeistasi ja tilanteestasi. Pankkilainaa voi hakea esimerkiksi pieniin hankintoihin, kuten kodinkoneiden ostoon tai lomamatkaan, tai suurempiin hankintoihin, kuten auton ostoon. HelppoLaina.fi -palvelun avulla voit vertailla eri pankkien lainatarjouksia ja löytää sopivan pankkilainan tarpeisiisi.

Pankkilainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia

Yksi netin kautta haetuista pankkilainan eduista on se, että siihen ei yleensä vaadita vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee pankkilainan hakemisesta helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Pankkilaina perustuu yleensä lainanhakijan takaisinmaksukykyyn, joten oman taloudellisen tilanteen ja oman maksukyvyn selvittäminen ennen pankkilainan hakemista on tärkeää.

Vertaile pankkilainojen korkoja HelppoLaina.fi -palvelun avulla

Pankkilainan korko riippuu yleensä omasta taloudellisesta tilanteesta. HelppoLaina.fi -palvelun avulla voit vertailla eri pankkien lainaehtoja ja korkoja helposti yhdellä hakemuksella. Pankkilainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa ja sopivaa lainaa helposti mihin tahansa tarpeeseen.

Muista aina tarkistaa oma maksukykysi ennen kuin haet pankkilainaa. Lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös ja on tärkeää varmistaa, että sinulla on riittävät tulot joilla voit maksaa lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Käytä siis HelppoLaina.fi -palvelua ja vertaile eri pankkilainojen ehtoja ja korkoja, jotta löydät parhaan vaihtoehdon juuri sinulle. Hae pankkilainaa nyt HelppoLaina.fi -palvelun kautta ja saat rahat käyttöösi nopeasti ja helposti. Pankkilaina on turvallinen ja edullinen vaihtoehto muihin lainatuotteisiin verrattuna, sillä korko on yleensä matalampi kuin esimerkiksi pikavipeissä tai luottokorteissa.

Pankkilainan hakeminen on helppoa

Pankkilainan hakeminen on nykyään helppoa ja vaivatonta. Lainahakemukseen tarvitaan vain henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, siviilisäätysi, ammattisi ja tulotiedot. Lisäksi pankit kysyvät yleensä tietoa menoista ja veloista, jotta pankki voi arvioida takaisinmaksukykysi.

Pankkilainan edut

Pankkilainan suurin etu on se, että se on yleensä edullisempi kuin muut lainatuotteet. Pankit tarjoavat usein myös joustavat takaisinmaksuehdot, jolloin lainan takaisinmaksu onnistuu helpommin ja joustavammin. Pankkilainaa voi myös saada suurempia summia kuin monia muita lainatuotteita, jolloin se sopii hyvin myös suurempiin hankintoihin.

Pankkilainan haitat

Pankkilainan saaminen voi kestää pidempään kuin esimerkiksi pikavippien tai joustoluottojen saaminen. Lisäksi pankkilaina edellyttää hyvää luottotietohistoriaa, joten jos sinulla on maksuhäiriöitä on pankkilainan saaminen silloin mahdotonta.

HelppoLaina.fi
Logo