Lainaa heti

Netin kautta voit hakea lainaa heti tilille, kun sitä tarvitset.
Vakuudettomat lainat ovat nopeita ja alla olevien palveluiden kautta voit hakea lainaa heti tilille.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Vinkit siihen, kuinka saat lainaa heti

Onko mahdollista saada lainaa heti?

Nykyään lainaa on mahdollista saada lähes heti, kun sitä tarvitsee. Netin vakuudettomien lainojen ansiosta niin pienen, kuin suurenkin lainan hakeminen ja saaminen voi onnistua käytännössä muutamissa minuuteissa.

Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea hätiköiden, vaikka kiusaus hakea lainaa helposti ja nopeasti olisikin suuri. Monesti tilanne kuitenkin on se, että hakija pystyy kyllä odottamaan lainan saamista vähän aikaa. Harvoja tilanteita ovat sellaiset, kun lainaa pitäisi saada minuuteissa.

Jos hakee lainaa heti ilman minkäänlaista kilpailuttamista ja ottaa sen ensimmäiseltä lainantarjoajalta, joka sitä myöntää, päätyy hakija suurella todennäköisyydellä ottamaan liian kalliin lainan.

Liian kalliin lainan ottaminen voi johtaa ongelmiin nopeasti, jos lainaa ei mitoita oman maksukyvyn mukaan.

Tällä sivulla kerromme sinulle seuraavat asiat:

  • Miten saada lainaa heti tilille
  • Miten välttää liian kalliit lainat
  • Miten parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseksi
  • Löydät lisää hyvää tietoa siitä, miten voit saada lainaa heti tilille, tutustumalla LainaaHeti247.fi palveluun.

Miten saada lainaa heti tilille?

Lainan saat nopeasti, kun kilpailutat lainan palvelussamme. Me välitämme hakemuksesi välittömästi 25 pankille ja muulle luotonantajalle.

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen nopeasti useita eri lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa. Kun olet tutustunut tarjouksiin, voit päättää hyväksyä niistä jonkun tai halutessasi hylätä ne kaikki.

Kaikki tämä on täysin maksutonta ja riskitöntä, sillä mitään kuluja ei synny ennen kuin hyväksyt jonkun tarjouksista.

Kilpailuttamalla lainan palvelussamme saat lainaa heti, mutta samalla varmistat ettet maksa lainastasi liikaa.

Voit siis kilpailuttaa lainasi samassa ajassa, kuin silloin, kun hakisit sitä vain yhdestä paikasta. Samassa ajassa kilpailutat 25 lainantarjoajaa palvelumme kautta ja saat huomattavasti paremman mahdollisuuden edullisen lainan löytämiseksi.

Lainan saanti nopeutuu palveluamme käyttämällä myös siten, että löydät helposti ne palvelut, jotka myöntävät lainaa nopeasti. Jos haet lainaa heti vain yhdestä paikasta, et voi olla täysin varma kuinka nopeasti saat heiltä lainatarjouksen ja kuinka nopeasti he siirtävät lainan tilillesi.

Hakemalla lainan kauttamme, nopeimmat lainantarjoajat lähettävät sinulle lainatarjouksen jo muutamissa minuuteissa.

On kuitenkin järkevää odottaa jonkin aikaa, että saat varmasti tarpeeksi monta lainatarjousta joita vertailla keskenään.

Jos haluat että nopea pikavippi kilpailutetaan maksutta puolestasi, voit hakea lainaa heti Omalaina palvelusta.

Älä ota liian kallista lainaa

Kun tarvitset lainaa heti, pidä huoli ettet kiireessä ota liian kallista pikavippiä. Monet unohtavat lainavertailun ja lainojen kilpailuttamisen täysin, kun lainaa tarvitsee nopeasti.

Kuten yllä kirjoitimme, paras tapa välttää kalliit lainat on kilpailuttaa laina huolellisesti. Se ei pidennä lainan saamiseen kuluvaa aikaa, vaan voi itse asiassa nopeuttaa lainan saamista. Netissä toimii useita lainavertailupalveluita kuten esimerkiksi Estemb.fi, joten lainapalveluiden löytyminen ei ainakaan muodostu ongelmaksi.

Kun saat lainatarjoukset, vertaile niitä rauhassa. Tutustu niiden ehtoihin, kuluihin ja korkoihin. Varmista myös että lainasumma on se mitä haitkin, sillä joissain tapauksissa lainantarjoaja ei voi myöntää koko summaa, joten he antavat tarjouksen hieman pienemmästä lainasummasta.

Tarkista tarjouksista myös lainan kuukausierän suuruus. Kuten lainasummassa, voi lainantarjoaja muuttaa maksuaikaa lainatarjoukseen. Tämän he voivat tehdä siinä tapauksessa, että olet heidän mielestä valinnut turhan pitkän maksuajan.

Kuukausierän tulisi olla sen suuruinen, ettei sen takaisinmaksussa tule ongelmia ja rahaa jää kuukausittain säästöönkin kaikkien menojen jälkeen.

Kuukausierän kannattaa olla ennemmin liian pieni, koska tällöin voit aina halutessasi maksaa suurempaa lyhennystä takaisin. Kuitenkaan kuukausierää pienempää summaa et voi kuukaudessa maksaa.

Tällöin siis pienempi kuukausierä antaa enemmän joustoa lainan takaisinmaksuun.

Selvitä menosi ja tulosi aina ennen lainan hakemista. Lisätietoa: Oikeus.fi – menojen selvittäminen.

Kun olet varmistanut kaikki nämä asiat, voit allekirjoittaa haluamasi lainatarjouksen, jonka jälkeen saat lainaa heti tilille. Selvitä menosi ja tulosi aina ennen lainan hakemista. 

Lainaa heti tilille alkaen 1000 €

Tarvitsetko laina heti tilille? Hajosiko auto vai kenties jokin kodinkone? Joskus näitä ikäviä yllätyksiä tulee vastaan ja silloin yleensä tarvitaan lainaa heti tilille, jos omat säästöt eivät ole riittävät. 

Kun lainan saamisella on kiire, ei silloin kannata pyytää lainatarjouksia monesta eri palvelusta erikseen, sillä se on aikaa vievää puuhaa. Sen sijaan kannattaa valita jokin esittelemistämme lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneesta palvelusta ja kilpailuttaa laina siellä.

Valitsemalla jonkin esittelemistämme Top10 lainapalvelusta, voit tavoittaa jopa 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella. Lainaa voit hakea summille 1000 – 70 000 euroa, joista pienemmät lainat maksetaan yleensä heti asiakkaan tilille.

Millä korolla saan lainaa heti?

Voit saada lainaa heti alkaen 4,1% korolla. Yleisesti lainojen nimelliskorko on väliltä 4 – 20%. Nimelliskoron lisäksi lainaan voi tulla myös muita kuluja, kuten tilinhoitomaksu ja avausmaksu. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten helpoiten saat selville oman korkotasosi pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset vaikka Omalaina palvelusta.

Mikä on paras laina? - Kulutusluotto, pankkilaina, joustoluotto tai pikavippi?

Lainan ottaminen voi olla tarpeellista monissa eri tilanteissa, kuten suurempien hankintojen tai yllättävien menojen kattamiseksi. Kun tarvitset lainaa, sinun tulee harkita erilaisia vaihtoehtoja, kuten pankkilainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa tai pikavippiä. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on omat edut ja haitat, ja oikean lainan valinta riippuu yksilöllisistä tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta.

  1. Pankkilaina

Pankkilaina on yksi yleisimmistä lainavaihtoehdoista. Pankkilainaa voi hakea esimerkiksi suurempiin hankintoihin, kuten auton tai asunnon ostoon. Pankkilainaa voi saada myös vakuudellisena tai vakuudettomana, ja lainan korot vaihtelevat yleensä lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan mukaan. Pankkilaina on usein edullisempi vaihtoehto kuin kulutusluotto tai pikavippi, mutta sen hakeminen voi olla hieman hankalampaa. Pankkilainan hakeminen vaatii yleensä hyvän taloudellisen tilanteen ja riittävän tulojen lisäksi myös vakuuksia tai takaajia.

  1. Kulutusluotto

Kulutusluotto on lainavaihtoehto, joka soveltuu monenlaisiin tilanteisiin. Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi kodin remontointiin, lomamatkailuun tai muihin suurempiin hankintoihin. Kulutusluottoa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, ja sen takaisinmaksuaika on yleensä pidempi kuin pikavipeissä. Kulutusluottojen korot vaihtelevat lainantarjoajien ja lainan suuruuden mukaan, ja korot voivat olla korkeampia kuin pankkilainoissa. Kulutusluottojen hakeminen on kuitenkin helpompaa kuin pankkilainan hakeminen, ja usein luottopäätöksen saa nopeasti.

  1. Pikavippi

Pikavippi on lyhytaikainen laina, joka soveltuu yllättäviin menoihin tai pienempiin hankintoihin. Pikavippiä voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, ja sen takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin kulutusluotoissa. Pikavippien korot ovat yleensä korkeampia kuin pankkilainojen tai kulutusluottojen korot, ja niistä voi aiheutua korkeita korko- ja muita maksuja, jos takaisinmaksu viivästyy. Pikavippien hakeminen on kuitenkin helppoa, ja useimmat pikavippipalvelut tarjoavat nopean luottopäätöksen ja rahat tilille jopa samana päivänä.

  1. Joustoluotto

Joustoluotossa on tietty luottoraja minkä puitteissa asiakas voi nostaa lainaa netistä heti käyttöönsä. Maksettuaan käyttämäänsä lainaa takaisin ainakin lainasopimuksessa olevan minimisumman verran vapautuu luottoa asiakkaan uudelleenkäyttöön. Joustoluotto toimii hyvin samalla periaatteella kuin luottokortti.

Kun harkitset eri lainavaihtoehtoja, on tärkeää valita oikea vaihtoehto omiin tarpeisiin. Jos tarvitset suurempaa lainaa, kuten autolainaa, pankkilaina voi olla paras vaihtoehto. Jos taas tarvitset lainaa nopeasti ja ilman vakuuksia tai takaajia, pikavippi tai kulutusluotto voivat olla parempia vaihtoehtoja. On myös tärkeää vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja korkoja ennen lainan hakemista. Esimerkiksi pankkilainan korko voi vaihdella huomattavasti eri pankkien välillä, ja kulutusluottojen korot voivat olla korkeampia kuin pankkilainojen korot.

Miten varmistan, että saan lainaa heti tilille, mutta en maksa liikaa?

Kun tarvitset rahaa nopeasti, voi houkutus ottaa lainaa heti olla suuri. Mutta nopeuden ei tulisi tulla liian suuren hinnan kustannuksella. Seuraavat vinkit auttavat sinua saamaan lainan tilillesi nopeasti, mutta ilman, että joudut maksamaan siitä kohtuutonta hintaa.

1. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti

Vaikka tarvitset rahaa kiireellisesti, on silti tärkeää käyttää hetki aikaa lainatarjousten vertailuun. HelppoLaina.fi tarjoaa kätevän palvelun tähän tarkoitukseen. Täytettyäsi lomakkeen saat useita tarjouksia, joista voit valita edullisimman.

2. Tarkista korkoprosentti ja muut kulut

Nopeat lainat saattavat sisältää korkeampia korkoja ja lisämaksuja, joten on tärkeää tarkistaa sekä nimelliskorko että todellinen vuosikorko. Jälkimmäinen ottaa huomioon myös muut lainan kustannukset, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut.

3. Lue ehdot huolellisesti

Älä keskity pelkästään siihen, kuinka nopeasti saat rahat tilillesi. Käy läpi lainan ehdot tarkasti, jotta tiedät mitä se pitää sisällään. Onko lainassa piilokuluja? Kuinka joustavaa takaisinmaksu on?

4. Valitse oikea lainasumma

Vaikka sinulla olisi mahdollisuus ottaa suurempi laina, arvioi realistisesti, kuinka paljon tarvitset ja kuinka suuren summan pystyt maksamaan takaisin. Näin vältät turhia kuluja ja pidät lainan hallittavana.

5. Ota huomioon lainan maksuaika

Lyhyt maksuaika voi tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta toisaalta laina tulee maksettua nopeammin ja kokonaiskorkokulut jäävät pienemmiksi. Pidemmällä maksuajalla kuukausierät ovat pienemmät, mutta korkokulut kasvavat.

6. Kysy apua

Jos et ole varma, mikä laina on sinulle sopivin, kysy apua. Monet palvelut, kuten HelppoLaina.fi, tarjoavat asiakaspalvelua, joka auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Vaikka tarve saada lainaa heti on akuutti, on silti tärkeää tehdä päätöksiä harkiten ja informaation pohjalta. Vertailemalla eri lainatarjouksia ja tarkastelemalla ehtoja sekä kuluja voit löytää lainan, joka on sekä nopea että edullinen.

Lainaa heti, kun omat varat eivät hetkellisesti riitä

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa rahantarve on äkillinen ja odottamaton. Usein nämä tilanteet ovat kiireellisiä, eikä odottelu ole vaihtoehto. Tässä on muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa lainaa saatetaan tarvita heti tilille. 

Yllättävät lääkärikulut – Vaikka monessa maassa terveydenhuolto on osittain tai kokonaan subventoitua, voi yllättäviä kuluja tulla etenkin erikoislääkärikäynneistä, lääkkeistä tai yksityisistä palveluista.

Auton korjaus – Auto on monelle välttämätön liikkumisen väline, ja jos se hajoaa yllättäen, korjaus on saatava tehtyä nopeasti. Korjauskulut voivat olla odottamattoman suuret.

Kodinkoneiden rikkoutuminen – Jääkaapin, pesukoneen tai muun tärkeän kodinkoneen hajoaminen voi aiheuttaa suuren kolauksen perheen budjettiin, ja uuden hankinta tai vanhan korjaaminen on tehtävä pikaisesti.

Matkan varaaminen – Äkillinen perhetilanne tai muu kiireellinen tarve matkustaa voi johtaa siihen, että lennot ja majoitukset on varattava ilman ennakkovalmisteluja, mikä voi tulla kalliiksi.

Taloudelliset aukot ennen palkkapäivää – Joskus laskut erääntyvät juuri ennen palkkapäivää tai odottamattomia menoja ilmestyy, ja rahaa tarvitaan nopeasti selviytymään kuukaudesta.

Muuttokulut – Äkillinen tarve muuttaa voi syntyä monista syistä, ja muuttoon liittyvät kulut, kuten vuokravakuus, muuttoauto ja pakkaustarvikkeet, voivat yllättää.

Kiireelliset kodin korjaukset – Vahingot, kuten vuotavat putket tai katkennut sähköjohto, vaativat pikaisia korjaustoimenpiteitä, joiden kustannukset voivat olla korkeat.

Häät tai muut juhlat – Vaikka häitä tai muita juhlia suunnitellaan usein pitkään, viime hetken kustannukset tai yllättävät lisämenot voivat vaatia rahoitusta.

Koulutus ja kurssit – Yllättävä mahdollisuus osallistua kurssille, seminaariin tai koulutusohjelmaan voi vaatia nopeaa rahoitusta.

Investointimahdollisuudet – Joskus elämässä tulee vastaan tilaisuuksia, joissa nopea päätös ja rahoitus ovat avainasemassa, kuten edullinen kiinteistökauppa tai osakkeiden osto.

Elämä on täynnä yllätyksiä, eivätkä ne kaikki ole positiivisia. Äkilliset rahantarpeet voivat syntyä monista syistä, ja silloin on tärkeää tietää, mistä saa luotettavasti ja nopeasti lainaa. Kun tiedät vaihtoehdot, voit toimia järkevästi ja tehokkaasti haastavissa tilanteissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saada lainaa heti?

Nopeiten saat lainaa, kun teet hakemuksen palvelussamme. Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Nopeimmat lainantarjoajat antavat sinulle oman tarjouksensa jo muutamissa minuuteissa. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä edullisin. Allekirjoita sopimus ja saat lainaa heti tilille.

Miten parannan mahdollisuuksia saada lainaa?

Muista aina täyttää lainahakemus huolellisesti ja tarkista tiedot aina kertaalleen ennen hakemuksen lähettämistä. Voit myös hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada lainaa paranee huomattavasti. Sekä selkein tapa on kilpailuttaa laina HelppoLaina.fi palvelun kautta, sillä kilpailutamme lainasi noin 25 pankilla ja lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista saada lainaa heti 1000 – 60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voit saada 1-15 vuotta.

Kuka voi saada lainaa heti?

Palveluamme voivat käyttää kaikki yli 20-vuotiaat Suomen kansalaiset. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

HelppoLaina.fi
Logo