Lainaa heti

Kerro meille kuinka paljon tarvitset lainaa heti käyttöösi, niin me etsimme nopeimmat ja sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Vinkit siihen, kuinka saat lainaa heti

Onko mahdollista saada lainaa heti?

Nykyään lainaa on mahdollista saada lähes heti, kun sitä tarvitsee. Netin vakuudettomien lainojen ansiosta niin pienen, kuin suurenkin lainan hakeminen ja saaminen voi onnistua käytännössä muutamissa minuuteissa.

Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea hätiköiden, vaikka kiusaus hakea lainaa helposti ja nopeasti olisikin suuri. Monesti tilanne kuitenkin on se, että hakija pystyy kyllä odottamaan lainan saamista vähän aikaa. Harvoja tilanteita ovat sellaiset, kun lainaa pitäisi saada minuuteissa.

Jos hakee lainaa heti ilman minkäänlaista kilpailuttamista ja ottaa sen ensimmäiseltä lainantarjoajalta, joka sitä myöntää, päätyy hakija suurella todennäköisyydellä ottamaan liian kalliin lainan.

Liian kalliin lainan ottaminen voi johtaa ongelmiin nopeasti, jos lainaa ei mitoita oman maksukyvyn mukaan.

Tällä sivulla kerromme sinulle seuraavat asiat:

  • Miten saada lainaa heti tilille
  • Miten välttää liian kalliit lainat
  • Miten parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseksi

Miten saada lainaa heti tilille?

Lainan saat nopeasti, kun kilpailutat lainan palvelussamme. Me välitämme hakemuksesi välittömästi 25 pankille ja muulle luotonantajalle.

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen nopeasti useita eri lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa. Kun olet tutustunut tarjouksiin, voit päättää hyväksyä niistä jonkun tai halutessasi hylätä ne kaikki.

Kaikki tämä on täysin maksutonta ja riskitöntä, sillä mitään kuluja ei synny ennen kuin hyväksyt jonkun tarjouksista.

Kilpailuttamalla lainan palvelussamme saat lainaa heti, mutta samalla varmistat ettet maksa lainastasi liikaa.

Voit siis kilpailuttaa lainasi samassa ajassa, kuin silloin, kun hakisit sitä vain yhdestä paikasta. Samassa ajassa kilpailutat 25 lainantarjoajaa palvelumme kautta ja saat huomattavasti paremman mahdollisuuden edullisen lainan löytämiseksi.

Lainan saanti nopeutuu palveluamme käyttämällä myös siten, että löydät helposti ne palvelut, jotka myöntävät lainaa nopeasti. Jos haet lainaa heti vain yhdestä paikasta, et voi olla täysin varma kuinka nopeasti saat heiltä lainatarjouksen ja kuinka nopeasti he siirtävät lainan tilillesi.

Hakemalla lainan kauttamme, nopeimmat lainantarjoajat lähettävät sinulle lainatarjouksen jo muutamissa minuuteissa.

On kuitenkin järkevää odottaa jonkin aikaa, että saat varmasti tarpeeksi monta lainatarjousta joita vertailla keskenään.

Jos haluat että nopea pikavippi kilpailutetaan maksutta puolestasi, voit hakea lainaa heti Omalaina.fi palvelusta.

Älä ota liian kallista lainaa

Kun tarvitset lainaa heti, pidä huoli ettet kiireessä ota liian kallista pikavippiä. Monet unohtavat lainavertailun ja lainojen kilpailuttamisen täysin, kun lainaa tarvitsee nopeasti.

Kuten yllä kirjoitimme, paras tapa välttää kalliit lainat on kilpailuttaa laina huolellisesti. Se ei pidennä lainan saamiseen kuluvaa aikaa, vaan voi itse asiassa nopeuttaa lainan saamista. Netissä toimii useita lainavertailupalveluita kuten esimerkiksi Estemb.fi, joten lainapalveluiden löytyminen ei ainakaan muodostu ongelmaksi.

Kun saat lainatarjoukset, vertaile niitä rauhassa. Tutustu niiden ehtoihin, kuluihin ja korkoihin. Varmista myös että lainasumma on se mitä haitkin, sillä joissain tapauksissa lainantarjoaja ei voi myöntää koko summaa, joten he antavat tarjouksen hieman pienemmästä lainasummasta.

Tarkista tarjouksista myös lainan kuukausierän suuruus. Kuten lainasummassa, voi lainantarjoaja muuttaa maksuaikaa lainatarjoukseen. Tämän he voivat tehdä siinä tapauksessa, että olet heidän mielestä valinnut turhan pitkän maksuajan.

Kuukausierän tulisi olla sen suuruinen, ettei sen takaisinmaksussa tule ongelmia ja rahaa jää kuukausittain säästöönkin kaikkien menojen jälkeen.

Kuukausierän kannattaa olla ennemmin liian pieni, koska tällöin voit aina halutessasi maksaa suurempaa lyhennystä takaisin. Kuitenkaan kuukausierää pienempää summaa et voi kuukaudessa maksaa.

Tällöin siis pienempi kuukausierä antaa enemmän joustoa lainan takaisinmaksuun.

Selvitä menosi ja tulosi aina ennen lainan hakemista. Lisätietoa: Oikeus.fi – menojen selvittäminen.

Kun olet varmistanut kaikki nämä asiat, voit allekirjoittaa haluamasi lainatarjouksen, jonka jälkeen saat lainaa heti tilille. Selvitä menosi ja tulosi aina ennen lainan hakemista. 

Lainaa heti tilille alkaen 500 €

Tarvitsetko laina heti tilille? Hajosiko auto vai kenties jokin kodinkone? Joskus näitä ikäviä yllätyksiä tulee vastaan ja silloin yleensä tarvitaan lainaa heti tilille, jos omat säästöt eivät ole riittävät. 

Kun lainan saamisella on kiire, ei silloin kannata pyytää lainatarjouksia monesta eri palvelusta erikseen, sillä se on aikaa vievää puuhaa. Sen sijaan kannattaa valita jokin esittelemistämme lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneesta palvelusta ja kilpailuttaa laina siellä.

Valitsemalla jonkin esittelemistämme Top10 lainapalvelusta, voit tavoittaa jopa 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella. Lainaa voit hakea summille 500 – 70 000 euroa, joista pienemmät lainat maksetaan yleensä heti asiakkaan tilille.

Millä korolla saan lainaa heti?

Voit saada lainaa heti alkaen 4,1% korolla. Yleisesti lainojen nimelliskorko on väliltä 4 – 20%. Nimelliskoron lisäksi lainaan voi tulla myös muita kuluja, kuten tilinhoitomaksu ja avausmaksu. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten helpoiten saat selville oman korkotasosi pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset vaikka Omalaina palvelusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saada lainaa heti?

Nopeiten saat lainaa, kun teet hakemuksen palvelussamme. Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Nopeimmat lainantarjoajat antavat sinulle oman tarjouksensa jo muutamissa minuuteissa. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä edullisin. Allekirjoita sopimus ja saat lainaa heti tilille.

Miten parannan mahdollisuuksia saada lainaa?

Muista aina täyttää lainahakemus huolellisesti ja tarkista tiedot aina kertaalleen ennen hakemuksen lähettämistä. Voit myös hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada lainaa paranee huomattavasti. Sekä selkein tapa on kilpailuttaa laina HelppoLaina.fi palvelun kautta, sillä kilpailutamme lainasi noin 25 pankilla ja lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista saada lainaa heti 1000 – 60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voit saada 1-15 vuotta.

Kuka voi saada lainaa heti?

Palveluamme voivat käyttää kaikki yli 20-vuotiaat Suomen kansalaiset. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

HelppoLaina.fi
Logo