Lainavertailu

Tee lainavertailu helposti netissä!
Lainavertailun hyöty näkyy kuukausittain lyhennettävän lainan kuukausierässä.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainavertailu auttaa löytämään sopivan lainan

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat lainatuotteittain ja kuluttajan on vaikea pysyä perillä, mikä lainakorko on milloinkin alhaisin. Paras ja varmin tapa on lainojen vertailu säännöllisesti, jotta lainasta ei tarvitse maksaa enempää kuin mitä on tarpeen. Lainavertailu kannattaa aloittaa pyytämällä useampi lainatarjous vertailtavaksi. Tämä kannattaa tehdä oli sitten kyseessä uusi tai vanha laina. Lainatarjousten pyytäminen ei maksa hakijalle mitään eikä velvoita mihinkään sopimukseen sellaisenaan.

Valitse yllä olevasta taulukosta lainapalvelut, joista haluat pyytää maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Jos haluat tehdä tarkempaa pankkien lainavertailua, voit tehdä sitä Omalaina lainavertailupalvelussa.

Lainojen vertailu paljastaa lainantarjoajien väliset erot

Ennen kun haet lainaa, kannattaa ottaa vertailtavakseen useampi lainatarjous.

Pelkkien esimerkiksilaskelmien vertailu ei kerro koko totuutta lainan edullisuudesta. Lainan korkoon ja muihin lainaehtoihin vaikuttaa aina hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä haettava lainasumma, joten varmin tapa löytää itselleen edullisin laina, on pyytää yksilöllisesti räätälöidyt lainatarjouksen tarkempaan vertailuun.

Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan muihin ehtoihin. Vuosikorko pitää sisällään lainan kaikki kulut yhteensä, joten todellinen vuosikorko on hyvä vertailukohde halvimman lainan löytämiseen. Muita lainatarjouksissa tarkasteltavia kohtia ovat ehdot, miten laina tulee maksaa takaisin ja onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta. Kaikki nämä asiat lainavertailussa vaikuttavat siihen, minkä lainan lainanhakija lopulta valitsee. Aloita lainavertailu ja käytä apuna Vertaalainaa.fi palvelua.

Lainatarjouksessa kerrotaan tärkeimmät tiedot lainasta

Lainavertailu aloitetaan pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset katsottavaksi.

Hakija voi joko valita useamman lainapalvelun ja lähettää jokaiseen palveluun erillisen lainahakemuksen. Toinen tapa, joka säästää huomattavasti aikaa, on täyttää lainanvälityspalvelun lainahakemus. Lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet palvelut välittävät hakijan jättämän lainahakemuksen useiden kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Parhaassa tapauksessa lainanhakija saa vertailtavakseen useita varteen otettavia lainatarjouksia. Tällä tavoin lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen käy nopeasti. Usein lainanhakija saa lainatarjoukset vertailtavakseen muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Koron merkitys lainavertailussa

Kun vertailet lainoja, koron ymmärtäminen ja vertailu ovat avainasemassa. Korko vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon maksat lainastasi ylimääräistä. Muista kuitenkin, että myös muut tekijät, kuten lainaehdot ja palvelun laatu, ovat tärkeitä.

Korko vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka paljon maksat lainastasi pitkällä aikavälillä. Lainavertailussa koron merkitys korostuu, sillä se on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka erottaa eri lainavaihtoehdot toisistaan.

Korko on hinta, jonka maksat lainan saamisesta. Se on tavallisesti prosentuaalinen osuus lainatusta summasta, ja se lisätään säännöllisesti lainan pääomaan.

Korkokulut riippuvat paitsi korosta, myös laina-ajasta. Pitkä laina-aika voi tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta samalla kokonaiskorkokulut voivat kasvaa suuremmiksi.

Lainavertailussa on huomioitava myös muut kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Vaikka lainan korko olisi alhainen, nämä lisämaksut voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Lainavertailu on järkevää ja kannattavaa

Kun tarvitset lainaa heti, kannattaa se aina kilpailuttaa ja verrata eri vaihtoehtoja.

Lainapalveluita, pankkeja, rahalaitoksia ja muita eri vaihtoehtoja löytyy netistä kymmeniä, ellei jopa satoja erilaisia.

Laajan valikoiman vuoksi lainavertailu voi tuntua aluksi hieman vaikealta, varsinkin kun ei oikein tiedä mistä palveluista lainatarjouksia kannattaisi pyytää.

Tämän vuoksi me teimme lainavertailun, johon otimme netin suosituimpia 100 – 70.000 euron lainoja.

Vertailussa on siis vain lainoja, joita voi hakea netistä ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainavertailu on helppo ja nopea käyttää, valitse vain se summa minkä suuruisen lainan tarvitset ja siirryt sen summan lainavertailuun.

Jos haluat tutustua tarkemmin verkosta löytyviin lainavertailuihin, kannattaa tutustu myös Vertaalainaa.fi lainavertailuun.

Lainavertailu säästää aikaa ja rahaa

Hyödynnä tekemämme lainavertailu ja säästä omaa aikaasi ja rahaasi.

Älä turhaan etsi halvinta pikavippiä tai kulutusluottoa kuin neulaa heinäsuovasta, vaan katso lainavertailuistamme helposti ja nopeasti mikä palvelu on se edullisin vaihtoehto.

Lainavertailuista näet nopeasti vertailun halvimmat lainapalvelut, suosittelemme kuitenkin että valitset vertailuista useamman kuin vain yhden lainapalvelun ja pyydät lainatarjousta useammalta kuin vain yhdeltä palvelulta.

Näin toimimalla varmistat sen että saat varmasti markkinoiden edullisinta lainaa.

Kun pyydät lainatarjousta usealta eri palvelulta, voit vielä tehdä viimeisen lainavertailun saamiesi lainatarjousten perusteella ja näin löydät varmasti markkinoiden edullisimman lainan.

Saadun lainan voit käyttää parhaaksi katsomalla tavalla mihin haluat. Lainalla voit myös yhdistää jo olemassa olevat lainasi yhteen.

Jos lainojen yhdistäminen ei onnistu esittelemissämme pankeissa ja muissa lainapalveluissa, voi kyse olla siitä että haettu yhdistelylaina on liian suuri ollakseen vakuudeton laina.

Tässä tapauksessa auttaa jos pystyt hakemaan lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Toinen vaihtoehto on saada takaus yhdistelylainalle esimerkiksi Takuusäätiöltä.

Lainavertailu on aina suuntaa antava

Olemme tehneet lainavertailun siten, että kaikkien lainavertailu taulukoiden luvut perustuvat kunkin lainapalvelun omilta sivustoilta löytyviin tietoihin.

Lainan korko on aina yksilöllinen ja se määräytyy lainanhakijan oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan.

Osa lainavertailu taulukoiden luvuista onkin esimerkkejä ja laskettu myönnettyjen lainojen keskimääräisen koron mukaan.

Omassa lainatarjouksessasi saattaakin olla hieman pienemmät tai suuremmat kulut, kuin lainavertailuissamme.

Sivustoltamme löytyy lisäksi maksuton lainalaskuri, jonka avulla pystyy laskemaan arvion lainan kuluista ja korosta. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen laskuri laskee lainalle muun muassa kuukausierän.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Lainoissa voi olla suuria eroja esimerkiksi koroissa, takaisinmaksuehdoissa ja muissa kuluissa eri lainantarjoajien välillä. Siksi vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi ja mahdollisuuksiasi. Lainavertailu auttaa myös välttämään mahdolliset yllätykset ja maksamaan vain tarpeelliset kustannukset.

Lainavertailun tekeminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on suomalainen rahoitusalan vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset. Meidän avullamme voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita kuluja helposti yhdellä kertaa. Meidän vertailumme on aina ajan tasalla, joten löydät aina ajankohtaiset tiedot eri lainantarjoajien tarjonnasta. Lisäksi meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainatarjouksia rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mitä kannattaa huomioida lainavertailussa?

Lainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. On myös tärkeää tietää lainan saamisen edellytykset, kuten ikäraja, tulo- ja työtilanne. Kannattaa myös arvioida oma maksukyky ja miettiä, minkä suuruisen kuukausierän pystyt maksamaan ilman, että se vaarantaa talouttasi.

Vinkit onnistuneeseen lainavertailuun

Lainan hakeminen on merkittävä taloudellinen päätös. Lainavertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi ja varmistamaan, että saat kilpailukykyiset ehdot. Tässä on vinkkejä, joiden avulla voit tehdä onnistuneen lainavertailun.

Selvitä tarpeesi – Kuinka paljon tarvitset lainaa ja kuinka pitkässä ajassa aiot maksaa lainan takaisin?

Tutustu erilaisiin lainatyyppeihin – Eri lainatyyppien, kuten kulutusluottojen, joustoluottojen, kulutusluottojen, pikavippien, ehdot ja korot voivat vaihdella. Pyydä HelppoLaina.fi lomakkeella sinulle sopivat lainapalvelut vertailuun ja hae heidän kauttaan valmiit lainatarjoukset vertailtavaksesi. Näin näet nopeasti, millaista lainaa voit saada ja millä ehdoilla. 

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon – Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi myös muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot. Se antaa rehellisimmän kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Lue ehdot huolellisesti – Ei riitä, että vertailet vain lainan korkoa. Tutustu myös muihin ehtoihin, kuten lyhennysvapaisiin kuukausiin, mahdollisuuteen muuttaa laina-aikaa ja muihin joustoihin.

Varmista lainan takaisinmaksu – Ennen lainan ottamista, tee realistinen arvio tuloistasi ja menoistasi. Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti.

Miksi valita HelppoLaina.fi lainavertailuun?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset. Meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän vertailumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa. Voit myös olla varma siitä, että vertailumme on aina ajan tasalla ja että löydät ajankohtaiset tiedot eri lainantarjoajien tarjonnasta.

Lopuksi haluamme korostaa, että lainavertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kannattaa siis ottaa aikaa ja vertailla eri lainoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. HelppoLaina.fi:n avulla voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa vertailuprosessissa, ja löytää juuri sinulle sopivan lainan. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainan hakemista vastuullisesti.

Helppolainan kautta lainavertailu onnistuu helposti

Lainan hankkiminen on merkittävä taloudellinen päätös, joka voi vaikuttaa arkeesi vuosien ajan. Siksi lainatarjousten vertailu on ensiarvoisen tärkeää. HelppoLaina.fi tarjoaa ratkaisun tähän tarpeeseen – nopean ja tehokkaan tavan vertailla erilaisia lainatarjouksia.

1. Maksuton ja vaivaton palvelu

HelppoLaina.fi on täysin maksuton palvelu. Sinun ei tarvitse huolehtia piilokuluista tai lisämaksuista. Yhden lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, mutta se voi säästää sinulta satoja tai jopa tuhansia euroja lainan kuluissa pitkällä aikavälillä.

2. Laaja valikoima lainantarjoajia

HelppoLaina.fi välittää lomakkeesi hetkessä useille pankeille ja rahoitusyhtiölle. Tämä tarkoittaa, että saat kattavan katsauksen markkinoilla olevista lainavaihtoehdoista ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. HelppoLaina.fi ei itse myönnä lainaa. 

3. Henkilökohtaiset lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi

Kun olet täyttänyt lomakkeen, HelppoLaina.fi käsittelee lomakkeesi ja etsii sinulle sopivimmat lainatarjoukset. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi, jolloin voit vertailla niitä rauhassa omassa tahdissasi.

4. Lainaa ilman vakuuksia

HelppoLaina.fi:n avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, mikä nopeuttaa lainaprosessia ja vähentää riskejäsi.

5. Aloita lainan kilpailutus jo tänään

Koska lainaehdot ja korot voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä, lainan kilpailuttaminen voi olla yksi parhaista tavoista säästää rahaa. Aloittamalla lainan kilpailutuksen HelppoLaina.fi:n kautta varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen tarpeisiisi.

HelppoLaina.fi tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan vertailla eri lainavaihtoehtoja, jotta voit tehdä harkitun päätöksen ja valita itsellesi parhaan mahdollisen lainan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia lainavertailusta

Lainojen vertailu on tärkeää, koska lainaehdot, korot ja muut kulut voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Vertailulla voi säästää merkittäviä summia lainakustannuksissa ja löytää parhaiten omiin tarpeisiin soveltuvan lainan.

Lainojen vertailun kesto riippuu vertailupalvelusta ja siitä, kuinka monen lainantarjoajan tarjouksia haluaa vertailla. HelppoLaina.fi, avulla vertailu on usein nopeaa, ja tulokset saattavat olla nähtävillä jopa muutamassa minuutissa.

HelppoLaina.fi palvelu on käyttäjille täysin maksuton. 

Lainaa vertaillessa on tärkeää kiinnittää huomiota moniin tekijöihin, kuten lainan nimelliskorkoon, todelliseen vuosikorkoon, laina-aikaan, mahdollisiin piilokuluihin, maksuvapaisiin kuukausiin ja muihin lainaehdoihin.

Vakuudettomia lainoja voit HelppoLainan kautta vertailla aina jopa 60 000 euroon saakka. 

HelppoLaina.fi
Logo