Lainavertailu

Aloita lainavertailu valitsemalla sopiva lainasumma ja maksuaika.

Me etsimme sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut, joiden avulla teet lainavertailun helposti.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Lainavertailu auttaa löytämään sopivan lainan

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat lainatuotteittain ja kuluttajan on vaikea pysyä perillä, mikä lainakorko on milloinkin alhaisin. Paras ja varmin tapa on lainojen vertailu säännöllisesti, jotta lainasta ei tarvitse maksaa enempää kuin mitä on tarpeen. Lainavertailu kannattaa aloittaa pyytämällä useampi lainatarjous vertailtavaksi. Tämä kannattaa tehdä oli sitten kyseessä uusi tai vanha laina. Lainatarjousten pyytäminen ei maksa hakijalle mitään eikä velvoita mihinkään sopimukseen sellaisenaan.

Valitse alla olevasta taulukosta lainapalvelut, joista haluat pyytää maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Jos haluat tehdä tarkempaa pankkien lainavertailua, voit tehdä sitä VertaaPankkeja.fi lainavertailu palvelussa.

Lainojen vertailu paljastaa lainantarjoajien väliset erot

Ennen lainan ottamista kannattaa ottaa vertailtavakseen useampi lainatarjous.

Pelkkien esimerkiksilaskelmien vertailu ei kerro koko totuutta lainan edullisuudesta. Lainan korkoon ja muihin lainaehtoihin vaikuttaa aina hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä haettava lainasumma, joten varmin tapa löytää itselleen edullisin laina, on pyytää yksilöllisesti räätälöidyt lainatarjouksen tarkempaan vertailuun.

Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan muihin ehtoihin. Vuosikorko pitää sisällään lainan kaikki kulut yhteensä, joten todellinen vuosikorko on hyvä vertailukohde halvimman lainan löytämiseen. Muita lainatarjouksissa tarkasteltavia kohtia ovat ehdot, miten laina tulee maksaa takaisin ja onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta. Kaikki nämä asiat lainavertailussa vaikuttavat siihen, minkä lainan lainanhakija lopulta valitsee. Lainavertailun apuna voit käyttää palvelumme maksutonta lainalaskuria.

Lainatarjouksessa kerrotaan tärkeimmät tiedot lainasta

Lainavertailu aloitetaan pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset katsottavaksi.

Hakija voi joko valita useamman lainapalvelun ja lähettää jokaiseen palveluun erillisen lainahakemuksen. Toinen tapa, joka säästää huomattavasti aikaa, on täyttää lainanvälityspalvelun lainahakemus. Lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet palvelut välittävät hakijan jättämän lainahakemuksen useiden kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Parhaassa tapauksessa lainanhakija saa vertailtavakseen useita varteen otettavia lainatarjouksia. Tällä tavoin lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen käy nopeasti. Usein lainanhakija saa lainatarjoukset vertailtavakseen muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainavertailu on järkevää ja kannattavaa

Kun tarvitset lainaa heti, kannattaa se aina kilpailuttaa ja verrata eri vaihtoehtoja.

Lainapalveluita, pankkeja, rahalaitoksia ja muita eri vaihtoehtoja löytyy netistä kymmeniä, ellei jopa satoja erilaisia.

Laajan valikoiman vuoksi lainavertailu voi tuntua aluksi hieman vaikealta, varsinkin kun ei oikein tiedä mistä palveluista lainatarjouksia kannattaisi pyytää.

Tämän vuoksi me teimme lainavertailun, johon otimme netin suosituimpia 100 – 70.000 euron lainoja.

Vertailussa on siis vain lainoja, joita voi hakea netistä ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainavertailu on helppo ja nopea käyttää, valitse vain se summa minkä suuruisen lainan tarvitset ja siirryt sen summan lainavertailuun.

Jos haluat tutustua tarkemmin verkosta löytyviin lainavertailuihin, kannattaa tutustu myös Vertaalainaa.fi lainavertailuun.

Lainavertailu säästää aikaa ja rahaa

Hyödynnä tekemämme lainavertailu ja säästä omaa aikaasi ja rahaasi.

Älä turhaan etsi halvinta pikavippiä tai kulutusluottoa kuin neulaa heinäsuovasta, vaan katso lainavertailuistamme helposti ja nopeasti mikä palvelu on se edullisin vaihtoehto.

Lainavertailuista näet nopeasti vertailun halvimmat lainapalvelut, suosittelemme kuitenkin että valitset vertailuista useamman kuin vain yhden lainapalvelun ja pyydät lainatarjousta useammalta kuin vain yhdeltä palvelulta.

Näin toimimalla varmistat sen että saat varmasti markkinoiden edullisinta lainaa.

Kun pyydät lainatarjousta usealta eri palvelulta, voit vielä tehdä viimeisen lainavertailun saamiesi lainatarjousten perusteella ja näin löydät varmasti markkinoiden edullisimman lainan.

Saadun lainan voit käyttää parhaaksi katsomalla tavalla mihin haluat. Lainalla voit myös yhdistää jo olemassa olevat lainasi yhteen.

Jos lainojen yhdistäminen ei onnistu esittelemissämme pankeissa ja muissa lainapalveluissa, voi kyse olla siitä että haettu yhdistelylaina on liian suuri ollakseen vakuudeton laina.

Tässä tapauksessa auttaa jos pystyt hakemaan lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Toinen vaihtoehto on saada takaus yhdistelylainalle esimerkiksi Takuusäätiöltä.

Lainavertailu on aina suuntaa antava

Olemme tehneet lainavertailun siten, että kaikkien lainavertailu taulukoiden luvut perustuvat kunkin lainapalvelun omilta sivustoilta löytyviin tietoihin.

Lainan korko on aina yksilöllinen ja se määräytyy lainanhakijan oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan.

Osa lainavertailu taulukoiden luvuista onkin esimerkkejä ja laskettu myönnettyjen lainojen keskimääräisen koron mukaan.

Omassa lainatarjouksessasi saattaakin olla hieman pienemmät tai suuremmat kulut, kuin lainavertailuissamme.

Sivustoltamme löytyy lisäksi maksuton lainalaskuri, jonka avulla pystyy laskemaan arvion lainan kuluista ja korosta. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen laskuri laskee lainalle muun muassa kuukausierän.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Lainoissa voi olla suuria eroja esimerkiksi koroissa, takaisinmaksuehdoissa ja muissa kuluissa eri lainantarjoajien välillä. Siksi vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi ja mahdollisuuksiasi. Lainavertailu auttaa myös välttämään mahdolliset yllätykset ja maksamaan vain tarpeelliset kustannukset.

Lainavertailun tekeminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on suomalainen rahoitusalan vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset. Meidän avullamme voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita kuluja helposti yhdellä kertaa. Meidän vertailumme on aina ajan tasalla, joten löydät aina ajankohtaiset tiedot eri lainantarjoajien tarjonnasta. Lisäksi meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainatarjouksia rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mitä kannattaa huomioida lainavertailussa?

Lainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. On myös tärkeää tietää lainan saamisen edellytykset, kuten ikäraja, tulo- ja työtilanne. Kannattaa myös arvioida oma maksukyky ja miettiä, minkä suuruisen kuukausierän pystyt maksamaan ilman, että se vaarantaa talouttasi.

Miksi valita HelppoLaina.fi lainavertailuun?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset. Meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän vertailumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa. Voit myös olla varma siitä, että vertailumme on aina ajan tasalla ja että löydät ajankohtaiset tiedot eri lainantarjoajien tarjonnasta.

Lopuksi haluamme korostaa, että lainavertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kannattaa siis ottaa aikaa ja vertailla eri lainoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. HelppoLaina.fi:n avulla voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa vertailuprosessissa, ja löytää juuri sinulle sopivan lainan. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainan hakemista vastuullisesti.

HelppoLaina.fi
Logo