Svea

Svea

Hae lainaa tästä

Millainen Svea pankki on?

Svea Bank AB (publ) Filial i Finland on ruotsalaisen Svea Ekonomi AB:n sivuliike, ja se on toiminut Suomessa lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Pankki tarjoaa palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Yksityishenkilöille Svea Pankissa on tarjolla erilaisia lainavaihtoehtoja pienistä suurempiin rahoitustarpeisiin, mukaan lukien lainojen yhdistäminen olemassa oleville lainoille. He tarjoavat myös ajoneuvorahoitusta ja säästötilejä kilpailukykyisillä koroilla.

Yrityksille Svea Pankki tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten joustavaa yrityslimiittiä ja laskurahoitusta. Lisäksi he tarjoavat perintä- ja laskutuspalveluita sekä erilaisia maksuratkaisuja verkko- ja kivijalkaliiketoimintaan.

Lainaa Svea Pankista voi hakea sekä yksin että yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Lainan korko on asiakaskohtainen ja koostuu viitekorosta sekä pankin marginaalista. Lainan viitekorkona käytetään 3 kuukauden Euribor-korkoa.

Svea Pankki tarjoaa kulutusluottoja, vakuudellisia lainoja, asuntolainoja ja järjestelylainoja erilaisiin tarpeisiin. He mahdollistavat myös lyhennysvapaan jakson lainoilleen ja yhdistelylainojen avulla voit maksaa pois aiemmat lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi.

Svea Pankki pyrkii tarjoamaan joustavia rahoitusratkaisuja sekä yksityisille että yritysasiakkaille ja antaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksillaan. Pankin tarjoamat korkotasot vaihtelevat eri lainatuotteiden välillä, ja lainojen ehdot perustuvat asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen ja luottoarvioon.

Tämä antaa yleiskuvan Svea Pankin tarjoamista palveluista ja lainatuotteista, ja voit pyytää minua jatkamaan esittelyn tai arvostelun kirjoittamista tähän perustuen.

Kuka voi hakea lainaa Svea pankista?

Svea Pankista lainan hakemisen edellytykset vaihtelevat lainatuotteen ja lainan määrän mukaan. Yleisesti ottaen seuraavia kriteerejä sovelletaan lainanhakijoihin:

  • Ikä: Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 vuotta vanha.
  • Vuositulot: Lainanhakijan tulee voida osoittaa säännölliset työ- tai eläketulot, jotka ylittävät tietyn vuosittaisen tulorajan. Tämä tuloraja vaihtelee lainatuotteen ja lainan määrän mukaan.
  • Asuinpaikka: Hakijan tulee olla asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta.
  • Maksuhäiriöt: Lainanhakijalla ei saa olla voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.

Nämä ovat yleiset vaatimukset, mutta tarkemmat ehdot voivat vaihdella lainatuotteen mukaan. Esimerkiksi vakuudellisen lainan hakeminen voi edellyttää erilaisia vakuuksia tai takaajia, ja lainan korko voi vaihdella hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Lainaa Svea Pankista voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan, kuten puolison tai läheisen sukulaisen, kanssa. Rinnakkaishakijan tuloilla ja luottokelpoisuudella voi olla merkitystä lainapäätöksen kannalta, ja se voi mahdollisesti parantaa lainan ehtoja.

Hae lainaa tästä

Millaisia lainatuotteita Svea pankki tarjoaa?

Svea Pankki tarjoaa monipuolisia lainatuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. 

Svea Pankki tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Näitä lainoja voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Lainasumma voi vaihdella 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon, ja maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Tällaiset lainat soveltuvat erilaisiin hankintoihin, matkoihin, tai muihin kulutustarpeisiin.

Svea Pankki tarjoaa myös vakuudellisia lainoja, joissa hakijan tulee asettaa vakuudeksi esimerkiksi omaisuuttaan, kuten kiinteistöä tai arvopapereita. Tällaiset lainat voivat olla suurempia summiltaan ja niillä voi olla pidempi maksuaika. Vakuudelliset lainat sopivat esimerkiksi suurempiin hankintoihin tai investointeihin.

Svea Pankin autolaina mahdollistaa auton hankkimisen ilman suuria omia säästöjä. Laina tulee usein auton vakuudeksi, ja sillä voi rahoittaa erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilöautoja, moottoripyöriä, asuntoautoja ja veneitä. Jos taas suunnittelet kodin remonttia tai korjaustöitä, voit hakea Svea Pankin remonttilainaa. Näitä lainoja voi käyttää asunnon parantamiseen ja ne voivat olla joko vakuudellisia tai vakuudettomia riippuen tarpeestasi. Svea pankin tarjoaman yhdistelylaina mahdollistaa puolestaan useiden olemassa olevien lainojen yhdistämisen yhdeksi lainaksi. Tämä voi auttaa selkeyttämään talouden hallintaa ja säästämään kuluissa, kun maksat vain yhtä lainaa usean sijaan.

Paljonko voin hakea vakuudetonta lainaa Svea pankista?

Svea Pankista voit hakea vakuudetonta lainaa eli kulutusluottoa summille välillä 2 000 – 50 000 euroa. Lainasumma riippuu omista taloudellisista tarpeistasi ja siitä, minkä suuruista lainaa katsot tarvitsevasi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainan suuruus voi vaikuttaa lainan myöntämisen edellytyksiin, ja suurempien lainojen hakeminen saattaa vaatia vahvempaa taloudellista tilannetta tai parempia luottotietoja. Ennen lainan hakemista on aina hyvä arvioida omat taloudelliset tarpeet ja kyky maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa.

Miten pitkän maksuajan voin saada Svea lainaan?

Svea kulutusluottoon voit saada takaisinmaksuaikaa 2 – 15 vuotta ja laina-aika määräytyy haetun lainasumman mukaan. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituissa takaisinmaksuerissä.

Lainansaaja voi kuitenkin lyhentää lainaa myös ennenaikaisesti oman taloudellinen tilanteensa puitteissa. Ennenaikaisista lyhennyksistä ei peritä lisäkuluja.

Miten voin kilpailuttaa Svea pankkilainan?

Svea Pankin lainojen kilpailuttaminen on vaivatonta, ja voit tehdä sen hyödyntämällä suosittua lainojen kilpailutuspalvelua VertaaLainaa.fi. Tämä palvelu mahdollistaa Svea Pankin lainojen vertailun samanaikaisesti muiden pankkien lainatarjouksiin. Näin voit valita itsellesi parhaan lainapalvelun ja edullisimman lainavaihtoehdon omiin tarpeisiisi.

Kilpailuta Svea laina näin:

Siirry lainojen kilpailutuspalveluun VertaaLainaa.fi: Siirry kyseiselle sivustolle kohdasta “Hae lainaa tästä”  ja täytä maksuton lainahakemus.

Täytä tarvittavat tiedot: Anna tarvittavat tiedot, kuten haluamasi lainasumma ja laina-ajan pituus.

Vertaile saatavia tarjouksia: Lainojen kilpailutuspalvelu vertailee puolestasi Svea Pankin lainatarjouksia muiden pankkien tarjouksiin. Näet useita lainatarjouksia eri pankeilta.

Valitse paras tarjous: Vertaile saamiasi tarjouksia tarkasti, ottaen huomioon lainojen korot, kustannukset ja ehdot. Valitse sitten se tarjous, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja talousarvioosi.

Tämä yksinkertainen prosessi auttaa sinua löytämään edullisimman lainavaihtoehdon ja säästämään rahaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lopullinen lainatarjous riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi ja luottokelpoisuudestasi. Kilpailuttamalla lainasi voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan Svea Pankista tai jostakin toisesta pankista.

Svea pankki esiteltynä - historia ja nykytilanne

Svea Pankki Oy Ab on osa ruotsalaista Svea-konsernia ja sillä on pitkä ja vaikuttava historia. Yritys perustettiin Ruotsissa vuonna 1981, ja siitä lähtien se on laajentunut useisiin Pohjoismaihin, mukaan lukien Suomeen. Svea Pankki aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1992 ja on sittemmin tarjonnut monipuolisia rahoituspalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Svea Pankki on erikoistunut erilaisiin laina- ja rahoitusratkaisuihin sekä perintäpalveluihin. Yrityksen toimintaan kuuluu kulutusluottojen, yrityslimiittien, laskurahoituksen ja muiden rahoitustuotteiden tarjoaminen. Svea Pankki on tunnettu joustavista lainaratkaisuistaan, ja se pyrkii palvelemaan asiakkaitaan yksilöllisesti.

Nykyään Svea Pankki tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea niin vakuudettomia kuin vakuudellisiakin lainoja eri tarpeisiin. Yrityksen lainavalikoima on monipuolinen, ja lainan hakeminen on tehty asiakkaille helpoksi. Lisäksi Svea Pankki tarjoaa perintä- ja laskutuspalveluita sekä maksuratkaisuja yrityksille, mikä tekee siitä merkittävän toimijan Suomen rahoitusmarkkinoilla.

Svea Pankin historia ja nykyhetki osoittavat sen vahvan aseman rahoitusalan toimijana Pohjoismaissa. Yritys on kasvanut ja sopeutunut muuttuviin markkinaolosuhteisiin tarjoten samalla asiakkailleen tarvitsemiaan rahoituspalveluita. Svea Pankin tulevaisuus näyttää lupaavalta, ja se jatkaa palveluidensa kehittämistä vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin.

Hae lainaa tästä

Svea pankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Svea Pankin verkkosivuilta löytyy turvallinen sähköpostilinkki, jonka kautta voit lähettää tarvittavia liitteitä ja asiakirjoja lainahakemuksesi tueksi. Tämä mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tiedon lähettämisen pankille sähköisesti.

Lisäksi Svea Pankin verkkosivuilla on saatavilla yhteydenottolomake, jonka kautta voit ottaa yhteyttä pankin asiakaspalveluun. Riippumatta siitä, onko sinulla kysymyksiä tai tarvitset apua, Svean asiakaspalvelu on valmis auttamaan sinua ja ohjaamaan oikean palvelun äärelle. Tämä varmistaa, että saat tarvitsemasi tuen ja avun kaikkiin pankkipalveluihin liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin. Svea Pankki pyrkii tarjoamaan asiakkailleen hyvää asiakaspalvelua ja tukemaan heitä rahoitusasioissaan.

Henkilöasiakkaat:

Aukioloajat: arkisin 8.00 – 16.00

Puhelin: 09 4242 3090

Yritysasiakkaat:

Aukioloajat: arkisin 8.00 – 16.00

Puhelin: 09 4242 300

Usein kysytyt kysymykset Svea pankista:

Lainan hakeminen Svea Pankista on helppoa. Voit tehdä sen verkkosivuston kautta täyttämällä lainahakemuksen ja toimittamalla tarvittavat tiedot.

Svea Pankki tarjoaa vakuudettomia lainoja, vakuudellisia lainoja sekä erilaisia yrityslainoja. Lainasummat ja ehdot voivat vaihdella.

Lainojen korot voivat vaihdella asiakaskohtaisesti ja riippuvat useista tekijöistä. Yleensä lainojen korot muodostuvat viitekorosta ja pankin marginaalista.

Svea Pankilla voi olla erilaisia lainatuotteita niille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Lainapäätöksen saaminen voi vaihdella, mutta joissain tapauksissa päätös voi tulla hyvin nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Svea Pankki tarjoaa myös muita rahoitus- ja talouspalveluita, kuten perintä- ja laskutuspalveluita yrityksille.

Kyllä, Svea Pankilla on asiakaspalvelu, jonka kautta voit saada apua ja vastauksia kysymyksiisi.

Jos kohtaat vaikeuksia lainan takaisinmaksussa, ota yhteyttä Svea Pankin asiakaspalveluun mahdollisten järjestelyjen tekemiseksi.

Svea pankki kokemuksia

Olen ollut Svea Pankin asiakas jo muutaman vuoden ajan, ja olen erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa. Kun tarvitsin vakuudetonta lainaa auton ostamista varten, päätin hakea Svea Pankista. Lainahakemus oli helppo täyttää verkossa, ja sain päätöksen nopeasti. Heidän lainaehdot olivat kilpailukykyisiä, ja sain joustavan maksusuunnitelman, joka sopi taloudelliseen tilanteeseeni täydellisesti. Asiakaspalvelu oli aina ystävällistä ja avuliasta aina silloin, kun minulla oli kysyttävää. Svea Pankki teki auton ostamisesta mutkatonta, ja suosittelen heitä mielelläni."

Johanna

Vantaa

Olen pienyrittäjä, ja tarvitsin yritykselleni rahoitusta laajennusprojektiin. Olin kuullut Svea Pankista kollegalta, joka oli saanut sieltä yrityslainaa. Otin yhteyttä heihin ja sain nopeasti yhteyden oman yrityslaina-asiantuntijani kanssa. He auttoivat minua laatimaan liiketoimintasuunnitelman ja lainahakemuksen. Saamani lainatarjous oli kilpailukykyinen, ja he tarjosivat joustavia maksuehtoja. 

Marko

Ivalo

Minulla oli useita pieniä lainoja. Päätin yrittää lainojen yhdistämistä, ja otin yhteyttä Svea Pankkiin. Lainojen yhdistäminen helpotti elämääni huomattavasti, ja nyt minulla on vain yksi kuukausittainen maksu hoidettavana. 

Clara

Helsinki

Päätin hakea Svea Pankista kulutusluottoa auton hankintaa varten. Lainahakemuksen täyttäminen oli helppoa, ja sain nopeasti päätöksen. Lainan ehdot olivat selkeät, ja asiakaspalvelu auttoi kaikissa kysymyksissäni. 

Mixu

Vaasa

Minulla oli useita pieniä lainoja, ja talouden hallinta oli vaikeaa. Svea Pankin avulla sain yhdistettyä lainani yhdeksi edulliseksi lainaksi. Nyt minulla on selkeä kuukausittainen maksu, ja talous on helpompi hallita. 

Iida

Hollola

HelppoLaina.fi
Logo