Resurs Bank

Resurs Bank


  Hae lainaa tästä

Mikä on Resurs Bank?

Resurs Bank on monipuolinen lainapalvelu, joka tarjoaa monipuolisia maksu- ja rahoitusratkaisuja yksityisasiakkaille ja yrityksille Pohjoismaissa. Pankki on toiminut jo vuodesta 1977 lähtien ja on vakiinnuttanut asemansa rahoitusmarkkinoilla. Se keskittyy tarjoamaan asiakkailleen selkeitä ja joustavia rahoitusratkaisuja erilaisiin rahantarpeisiin.

Resurs Bank tarjoaa yksityisasiakkailleen lainoja, vakuutuksia ja erityisiä autolainoja. Lainojen summat vaihtelevat 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, ja laina-aika voi olla 1 – 12 vuotta. Pankki korostaa lainojensa selkeitä ehtoja ja korkoja lainatarjouksissa. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. 

Lisäksi Resurs Bank tarjoaa vakuutuspalveluja, kuten maksuvakuutuksia, jotka voivat auttaa asiakkaita riskitilanteissa, kuten työttömyyden tai sairastumisen yhteydessä. Pankki pyrkii tarjoamaan helppoja ja saavutettavia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.

Resurs Bank tarjoaa muun muassa vakuudetonta autolainaa, joka on suunniteltu helpottamaan kuluttajien välisiä käytettyjen autojen kauppoja. Lisäksi pankki tarjoaa lainoja kodin remontointiin sekä mahdollisuuden yhdistää useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, mikä voi säästää kuukausittaisissa kuluissa.

Kuka voi hakea lainaa Resurs Bankilta?

Lainan hakemiseen Resurs Bankista liittyy tiettyjä kelpoisuusvaatimuksia ja edellytyksiä, jotka hakijan on täytettävä saadakseen lainapäätöksen. Tässä yleiset kriteerit, jotka yleensä pätevät lainanhakijoihin Resurs Bankissa:

 • Ikävaatimus: Lainanhakijan tulee yleensä olla vähintään 24 vuotias. 
 • Riittävät tulot: Lainanhakijan tulee pystyä osoittamaan riittävät säännölliset tulot lainan takaisinmaksua varten. Tulojen määrä voi vaihdella lainan suuruuden ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.
 • Luottotiedot: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai muita vakavia luottotietoihin liittyviä ongelmia. Luottotietojen tarkistus on yleinen käytäntö ennen lainapäätöksen myöntämistä.
 • Kansalaisuus ja asuinpaikka: Hakijan tulee yleensä olla Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa.

On tärkeää huomata, että nämä kelpoisuusvaatimukset voivat vaihdella pankista toiseen ja myös lainatuotteesta riippuen. Lisäksi Resurs Bank voi asettaa omia erityisehtojaan lainan hakijoille. Ennen lainahakemuksen tekemistä onkin suositeltavaa tarkistaa Resurs Bankin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta tarkat vaatimukset ja edellytykset lainan saamiseksi.

Lisäksi lainahakemusprosessiin sisältyy yleensä luottotietojen tarkistuksen ja taloudellisen tilanteen arvioinnin ja lainapäätös perustuu hakijan antamiin tietoihin ja arvioon hänen maksukyvystään.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Resurs Bankista?

Lainan määrä, jonka voit hakea Resurs Bankista, voi vaihdella hakemasi lainatuotteen ja omien taloudellisten edellytystesi mukaan. Yleisesti ottaen Resurs Bank tarjoaa lainoja laajalla haarukalla, ja lainan suuruus voi vaihdella pienemmistä kulutusluotoista suurempiin hankintoihin soveltuviksi lainoiksi.

Resurs Bankista voit hakea vakuudetonta lainaa alkaen 1 000 eurosta ja jopa 50 000 euroon asti. Lainan suuruus riippuu hakijan taloudellisista edellytyksistä ja tarpeista.

On tärkeää huomata, että lainan määrä ja ehdot voivat vaihdella hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden mukaan. Lisäksi Resurs Bank voi asettaa omia rajoituksiaan lainamääriin ja laina-aikoihin. Lainan määrä ja ehdot määritellään yksilöllisesti hakijan kanssa lainahakemusprosessin aikana.

Ennen lainan hakemista on suositeltavaa tehdä huolellinen taloudellinen suunnittelu ja harkita tarkasti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaiset takaisinmaksuehdot sopivat parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.


 Hae lainaa tästä


Kuinka pitkä maksuaika Resurs Bank lainassa on?

Resurs Bank tarjoaa lainoilleen vaihtelevan pituisia maksuaikoja, ja laina-aika riippuu osittain siitä, minkä tyyppistä lainaa haet sekä omista taloudellisista edellytyksistäsi. Resurs Bankin lainalle voit saada takaisinmaksuaikaa 1 – 12 vuotta. 

On tärkeää muistaa, että lainan maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierien suuruuteen. Lyhyempi laina-aika voi johtaa suurempiin kuukausittaisiin eriin, mutta laina maksetaan nopeammin ja korkokustannukset voivat olla pienemmät. Pidempi laina-aika taas voi pienentää kuukausieriä, mutta koko lainan kokonaiskustannukset voivat kasvaa. Ennen lainan hakemista on tärkeää harkita huolellisesti, mikä laina-aika sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja takaisinmaksukykyysi. 

Miten voin hakea lainaa Resusr Bank palvelusta?

Lainan hakeminen Resurs Bankista on vaivatonta ja helppoa. Voit seurata seuraavia vaiheita lainahakemuksen tekemiseksi:

 1. Tutustu Lainatuotteisiin: Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä perehtyä Resurs Bankin tarjoamiin lainatuotteisiin, niiden ehtoihin ja korkoihin. 

 2. Täytä Lainahakemus: Kun olet päättänyt, millaista lainaa tarvitset, voit täyttää lainahakemuksen Resurs Bankin verkkosivustolla klikkaamalla kohtaa “Hae Nyt”. Hakemuslomakkeeseen tarvitset yleensä antaa perustietoja, kuten nimesi, yhteystietosi, taloudelliset tiedot ja työtilanteesi. Voit täyttää hakemuksen verkossa, ja se on maksuton.

 3. Luottopäätös: Resurs Bank käsittelee lainahakemuksesi ja tekee luottopäätöksen. Tämä voi kestää joitakin tunteja ja saat päätöksen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

 4. Lainasopimuksen allekirjoitus: Jos luottopäätös on myönteinen, saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi sähköisesti pankkitunnuksillasi. Muista lukea sopimus huolellisesti ja ymmärtää sen ehdot ennen allekirjoittamista.

 5. Lainan maksu: Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, lainasumma maksetaan tilillesi yleensä noin 3 pankkipäivän kuluessa. Voit käyttää lainaa haluamallasi tavalla.

On tärkeää huomata, että Resurs Bank tarkistaa luottotietosi ja varmistaa, että sinulla on riittävä maksukyky ennen lainan myöntämistä. Hakijan on yleensä oltava vähintään 24-vuotias, ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lisäksi vaaditaan säännölliset työ- tai eläketulot.

Ennen lainahakemuksen tekemistä on suositeltavaa laskea, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat. Tämä auttaa sinua vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja tekemään harkitun päätöksen.

Resurs Bank tarjoaa lainoja erilaisiin tarpeisiin, kuten auton ostoon, remontointiin tai lainojen yhdistämiseen. Lainan korko ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainasumman ja -tyypin mukaan. Muista aina lukea lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että ne sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseesi ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

Millaista lainaa voin hakea Resurs Bankista?

Resurs Bank tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin rahantarpeisiin. Alla on esimerkkejä lainatyypeistä, joita voit hakea Resurs Bankista:

Vakuudeton kulutusluotto: Tämä on yleinen ja suosittu lainatyypi, joka sopii monenlaisiin tarkoituksiin. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa Resurs Bankista esimerkiksi kodin remontointiin, matkustamiseen, arjen odottamattomiin menoihin tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat yleensä 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, ja laina-aika voi olla jopa 12 vuotta.

Autolaina: Jos suunnittelet auton ostoa, Resurs Bank tarjoaa erityisiä vakuudettomia autolainoja. Tällaiset lainat on suunniteltu helpottamaan kuluttajien välisiä käytettyjen autojen kauppoja. Voit hakea autolainaa tarpeidesi mukaan ja nauttia uudesta autostasi.

Remonttilaina: Aiotko kunnostaa kotiasi tai tehdä suurempia remontteja? Resurs Bankin remonttilaina voi auttaa sinua toteuttamaan kodin parannusprojektisi. Voit hakea lainaa remontointiin ja valita haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan.

Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pieniä lainoja ja osamaksuja eri paikoista, Resurs Bank voi auttaa sinua yhdistämään ne yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi auttaa säästämään rahaa kuukausittaisissa kuluissa ja tehdä talouden hallinnasta helpompaa.

Lainojen korot ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainasumman, -tyypin ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. On tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja valita se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja mahdollisuuksiasi. Muista myös lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Mitä tietoja tarvitsen Resurs Bank lainahakemusta varten?

Resurs Bankin lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset joitakin perustietoja ja dokumentteja. Tässä on yleinen lista tiedoista, joita saatetaan tarvita Resurs Bankin lainahakemusta varten:

 1. Henkilö- ja yhteystiedot: Sinun on annettava henkilötietosi, kuten nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero. Tarvitset myös sähköpostiosoitteen, jotta pankki voi ottaa sinuun yhteyttä hakemuksen käsittelyn aikana.

 2. Talous- ja tulotiedot: Sinun on ilmoitettava nykyinen työtilanteesi ja tulotiedot. Tämä sisältää tiedot nykyisestä työnantajastasi ja kuukausittaiset tulot ennen veroja. Resurs Bank haluaa varmistaa, että sinulla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

 3. Muut taloudelliset velvoitteet: Sinun on annettava tiedot nykyisistä lainoista, luottokorteista ja muista taloudellisista velvoitteista. Pankki haluaa tietää, kuinka paljon velkaa sinulla jo on, jotta se voi arvioida lainanmaksukykysi.

 4. Pankkitiedot: Tarvitset pankkitilin tiedot, johon laina voidaan siirtää, jos se myönnetään. Pankkitiedot tarvitaan myös lainan takaisinmaksua varten.

On tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti ja antaa oikeat tiedot, jotta hakemus voidaan käsitellä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi pidä huolta siitä, että noudatat kaikkia lainanmyöntäjän vaatimia ohjeita ja toimitat tarvittavat asiakirjat ajallaan. Tämä auttaa varmistamaan, että lainahakemuksesi käsitellään sujuvasti ja saat päätöksen mahdollisimman nopeasti.


Hae lainaa tästä


Mitkä ovat Resurs Bankin vaatimukset lainanhakijalle?

Resurs Bankilla on tiettyjä vaatimuksia lainanhakijoille, ja nämä vaatimukset voivat vaihdella lainan tyypin ja määrän mukaan. Alla on yleiset vaatimukset, jotka Resurs Bank voi asettaa lainanhakijoille:

 1. Ikä: Sinun on oltava vähintään 24-vuotias voidaksesi hakea lainaa Resurs Bankista. Tämä ikäraja on voimassa useimmille lainatyypeille, ja se voi vaihdella hieman riippuen lainan käyttötarkoituksesta.

 2. Luottotiedot: Sinun tulee olla luottokelpoinen eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Resurs Bank tarkistaa luottotietosi hakemuksen yhteydessä varmistaakseen, että olet hoitanut aiemmat raha-asiasi asianmukaisesti.

 3. Säännölliset tulot: Sinun on voitava osoittaa säännölliset tulot, joiden avulla pystyt maksamaan lainan takaisin. Tulovaatimukset voivat vaihdella lainan määrän ja tyypin mukaan. Yleensä vaaditaan bruttotuloja, ja ne voivat vaihdella 800 eurosta 3 000 euroon kuukaudessa.

 4. Pankkitili: Tarvitset voimassa olevan pankkitilin, johon lainan myöntämät varat voidaan siirtää.

On tärkeää huomata, että nämä ovat yleisiä vaatimuksia, ja Resurs Bank voi asettaa lisävaatimuksia tai tehdä poikkeuksia tapauskohtaisesti. Lisäksi vaatimukset voivat vaihdella eri lainatyypeissä, kuten kulutusluotoissa, autolainoissa ja remonttilainoissa.

Ennen kuin haet lainaa Resurs Bankista, on suositeltavaa tarkistaa pankin verkkosivuilta ajantasaiset lainanhakijalle asetetut vaatimukset ja varmistaa, että täytät ne ennen hakemuksen jättämistä.

Rahalaitoksen asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Resurs Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolista asiakaspalvelua auttaakseen heitä kaikissa laina- ja rahoitusasioissa. 

Verkkosivut: Voit vierailla Resurs Bankin virallisilla verkkosivuilla, joilla on yleensä kattava tietopankki ja usein kysytyt kysymykset -osio, josta voit löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Puhelin: Resurs Bank tarjoaa yleensä puhelinpalvelua asiakkailleen. Asiakaspalvelunumero on yleensä saatavilla verkkosivuilla, ja voit soittaa heille kysyäksesi kysymyksiä tai pyytääksesi apua.

Sähköposti: Voit lähettää sähköpostia Resurs Bankille kysymyksistäsi tai huolenaiheistasi. Sähköpostiosoite löytyy yleensä heidän verkkosivuiltaan.

Oma tili: Jos olet Resurs Bankin asiakas, voit yleensä kirjautua omalle tilillesi verkkosivujen kautta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida lainaasi ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun turvallisesti.

On hyvä tietää, että Resurs Bankin asiakaspalvelun saatavuus ja yhteystiedot voivat vaihdella maasta ja sijainnista riippuen. Ennen yhteydenottoa suositellaan tarkistamaan Resurs Bankin virallisilta verkkosivuilta ajantasaiset yhteystiedot ja asiakaspalvelun aukioloajat.

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä tai tarvitset apua, kannattaa aina ottaa suoraan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun saadaksesi henkilökohtaista apua ja ohjausta.

Asiakaspalvelu

Puhelin: 09 622 4308
Sähköposti: reklamaatio@resurs.fi
Aukioloajat: arkisin: klo 8.00-17.00

Meille on tärkeää, että saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti ja vaivattomasti. Asian käsittelyn nopeuttamiseksi voit kirjoittaa kysymyksesi myös virtuaalineuvoja Pipsalle.

Löydät lisää hyödyllistä tietoa Resurs Bankista palvelun Varmalaina.fi Resurs bank esittelystä

Usein kysytyt kysymykset Resurs Bankista:

Lainasummat Resurs Bankissa vaihtelevat 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lainan koko riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan tarkoituksesta.

Lainan takaisinmaksuaika Resurs Bankissa voi vaihdella 1 vuodesta jopa 12 vuoteen. Takaisinmaksuajan pituus riippuu lainan suuruudesta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Kyllä, Resurs Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja, mikä tarkoittaa, että et tarvitse vakuuksia lainan saamiseksi.

Lainojen korot Resurs Bankissa voivat vaihdella hakijan taloudellisen tilanteen ja lainasumman mukaan. Korkotiedot ja lainan kulut ilmoitetaan selkeästi lainatarjouksessa. 

Kyllä, Resurs Bankilla on asiakaspalvelu, joka on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja jopa chatin kautta. Verkkosivuilla voi myös olla usein kysytyt kysymykset -osio, josta löytyy vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Kyllä, Resurs Bank voi tarjota mahdollisuuden yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, mikä voi säästää rahaa kuukausittaisissa kuluissa.

Resurs Bank on vakavasti otettava pankki, joka noudattaa rahoitusalan sääntelyä ja standardeja. Voit olla varma, että henkilötietojasi ja taloudellisia tietojasi käsitellään turvallisesti.

Resurs Bank kokemuksia:

Olen aina ollut huolellinen raha-asioiden suhteen. Viime vuonna päätin toteuttaa unelmani ja remontoida kotini. Olin kuullut Resurs Bankista ystäviltäni, joten päätin tutkia heidän lainatarjontaansa. Täytin maksuttoman lainahakemuksen ja sain lainatarjouksen nähtävilleni vain muutaman minuutin kuluttua. 

Laurel, 34,

Helsinki

Hakemusprosessi oli nopea ja kätevä, ja sain lainatarjouksen nopeasti. Lainaehdot olivat selkeät, ja he tarjosivat minulle joustavan takaisinmaksusuunnitelman, joka sopi hyvin budjettiini. Sain rahat tililleni päivässä. 

Antti, 44,

Vantaa

Tarvitsin uuden auton, ja päätin hakea lainaa Resurs Bankista. Lainan hakeminen oli nopeaa ja sujuvaa. Suosittelen!

Marko, 27,

Tampere

Sain hyväksytyn lainapäätöksen samana päivänä, ja he tarjosivat minulle kohtuullisen koron. Lainaehdot olivat selkeät, ja päätin allekirjoittaa sopimuksen. Rahoitus tuli tililleni muutamassa päivässä. Kätevää, kun kaikki hoituu netissä!

E.K, 39

Espoo

Resurs Bankin laina helpotti auton hankintaa huomattavasti, ja olen tyytyväinen siihen, miten he hoitivat asiansa. Heidän asiakaspalvelunsa oli myös erittäin avuliasta, kun minulla oli kysyttävää.

Ninni, 49

Jyväskylä

HelppoLaina.fi
Logo