Resurs Bank

Resurs Bank

Hae lainaa tästä

Resurs Bank – Lainaa ilman vakuuksia

Resurs Bank on osa Resurs-konsernia, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1977. Pankkitoimiluvan he saivat vuonna 2001. Nykyisin he toimivat kaikkialla Pohjoismaissa.

Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien.

Resurs Bank pankilla on reilusti yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Bank pankista voi hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 50.000 euroa, 1-12 vuoden maksuajalla.

 

Resurs Bank tiedot lyhyesti:

 • Hae pankkilainaa 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta
 • Lainojen ikäraja on 23 vuotta
 • Jo vuodesta 1977 asti toiminut luotettava lainantarjoaja
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi
 • Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Hae lainaa tästä

Kuka voi saada lainaa Resurs Bankista?

Hakijan tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot, jotta he voivat saada lainaa:

 • Iältään vähintään 23-vuotias
 • Säännölliset tulot ja riittävä maksukyky
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset

Resurs Bank tekee alustavan lainapäätöksen jälkeen lopullisen arvion hakijan taloudellisesta tilanteesta, jonka jälkeen antavat lopullisen lainapäätöksen.

Paranna mahdollisuuksiasi lainan saamiseksi ja kilpailuta lainasi noin 25:llä luotonantajalla ilmaiseksi palvelussamme.

Tarvittaessa ota lainan suunnitteluun avuksi maksuton lainalaskuri. Lainalaskurin avulla saat suuntaa antavan arvion, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin koko laina-ajalla.

 

Resurs Bankin lainasummat

Voit hakea lainaa heidän kautta 1000 – 50.000 euroa. Resurs Bank tekee lopullisen lainapäätöksen hakijan antamien tietojen perusteella. Hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hän voi saada.

Voit myös hakea lainaa kauttamme yhteishakijan kanssa. Kahdella hakijalla on huomattavasti parempi maksukyky ja kun molemmat täyttävät lainantarjoajan asettamat ehdot, saavat he suurempaakin lainaa todennäköisemmin kuin yksi hakija.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Resurs Bankin lainoihin voi valita maksuajaksi 1 – 15 vuotta. Pidemmät maksuajat takaavat sen, että suuremmissakaan summissa kuukausierä ei kasva liian suureksi.

Joustavien maksuaikojen ansiosta hakija pääsee helposti vaikuttamaan kuukausierän suuruuteen muuttamalla maksuaikaa.

Lainasumma kuitenkin vaikuttaa hieman siihen, kuinka pitkä maksuaika voi pisimmillään olla.

 

Resurs Bank – UKK

Millainen palvelu Resurs Bank on?

He ovat osa Resurs-konsernia, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 1977. Vuonna 2001 he saivat pankkitoimiluvan, jolloin Resurs Bank perustettiin. Sen jälkeen he ovat tarjonneet monia joustavia rahoitusratkaisuja kaikkialla Pohjoismaissa.

Resurs Bank lainan tiedot

Myönnettävät lainasummat ovat 1000-50.000 euroa, eikä siihen tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina voidaan myöntää yli 23-vuotiaille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Mitä hyötyä on hakea laina HelppoLainan kautta?

Meidän kautta lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti yhdellä hakemuksella. Laina tulee kilpailuttaa mahdollisimman monella pankilla ja luotonantajalla, jos haluat löytää mahdollisimman edullisen lainan. Meidän kautta tavoitat yli 25 luotonantajaa. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä tarjousten vastaanottaminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

Kuka voi käyttää HelppoLaina.fi palvelua?

Jotta voimme kilpailuttaa lainasi, tulee sinun olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille. Välitämme hakemuksesi useille lainantarjoajille, jotka lopulta tekevät lopullisen päätöksen tarjouksen lähettämisestä.

 

Resurs Bank yhteystiedot:

Resurs Bank AB

PL 3900

00002 Helsinki

Suomi – Finland

HelppoLaina.fi
Logo