Käyttöehdot

Yleiskuvaus

Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: HelppoLaina.fi (jäljempänä “palvelu”) ja palvelun käyttäjä (jäljempänä ”käyttäjä”).

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

HelppoLaina.fi on sivusto internetissä, jossa on esillä useita lainoja myöntäviä yrityksiä.

HelppoLaina.fi palvelun käyttäjät pystyvät tutustumaan eri lainan tarjoajien lainasummiin ja lainaehtoihin, vertailemaan tuotteita ja hintoja, sekä hakemaan lainaa suoraan lainantarjoajilta.

Kaikki palvelussa annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

Palvelu ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

Palvelumme käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista. Huomaathan kuitenkin, että ilman rekisteröitymistä et pysty käyttämään palveluamme siinä määrin, kuin se rekisteröitynä on mahdollista.

Huomaa myös se, että sivustollamme esillä olevissa lainapalveluissa asioiminen voi edellyttää rekisteröitymistä.

Lainapalveluiden noudattama käytäntö saattaa kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti.

HelppoLaina.fi pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin lainapalvelun soveltamiin käyttöehtoihin.

HelppoLaina.fi internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.

 

Hinnat

Palvelu on käyttäjälle maksuton.

 

Immateriaalioikeudet

Internet-sivuilla olevan aineiston kopiointi, julkaiseminen, edelleen jakelu tai tallettaminen ilman nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityistä käyttöä varten.

Jos väärinkäyttöä havaitaan, johtaa se oikeudellisiin toimenpiteisiin. Ja kyllä, tämä koskee myös juuri sinua.

 

Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Käyttäjän tulee käyttää palvelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

HelppoLaina.fi internet-sivulle saa linkittää Internetissä vapaasti.

 

HelppoLaina.fi palvelun oikeudet ja velvollisuudet

HelppoLaina.fi ei myy eikä välitä sivustolla esiteltyjä lainoja/tuotteita lainkaan käyttäjälle, vaan varsinainen lainanhaku tapahtuu itsenäisten lainaa myöntävien yritysten omilla Internet-sivuilla.

Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa lainaa myöntävän yrityksen omilla internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.

Lainaa myöntävät yritykset vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.

HelppoLaina.fi ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (tekstit, kuvat) oikeellisuudesta, eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon palvelun internet-sivuilta on linkki.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.

HelppoLaina.fi palvelu pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne milloin tahansa.

HelppoLaina.fi palvelu ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

Palvelun käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Palvelu ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.

HelppoLaina.fi ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.

Tuotteiden tai palveluiden ostaminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä palvelu HelppoLaina.fi tai sen omistaja(t) ole missään vastuussa sopimuksen sisällöstä.

 

Muuta

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

HelppoLaina.fi
Logo