Lainaa

Aloita lainojen kilpailuttaminen alla olevissa lainapalveluissa.

Alla olevat palvelut kilpailuttavat lainahakemuksesi yli 25 pankilla ja muulla luotonantajalla, täysin ilmaiseksi.

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvostelu
 • Suosittelemme
 • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
 • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/vertaalainaa.phpchecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/varmalaina.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/vertaapankkeja.phpchecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/omalaina.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/zmarta.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaan/rahalaitos.phpchecked
Näytä lisää tuloksia


Miten haen lainaa?


Valitse haluamasi lainasumma

Lainaa voi hakea 100 - 60.000 euroa.

Täytä lainahakemus

Valitse palvelu ja täytä heidän maksuton lainahakemus.

Saat useita lainatarjouksia

Täytettyäsi lainahakemuksen, saat hyvin pian useita lainatarjouksia.

Vertaa ja valitse paras laina

Saat useita eri lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle parhaimman.

Laina

Tarvitsetko lainaa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea? HelppoLaina.fi on maksuton palvelu, jonka avulla halvimman ja sopivimman lainan löytyminen on vaivatonta. Me esittelemme useita palveluita, jotka kilpailuttavat puolestasi yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten saat aina yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.


Lainaa voit hakea oman tarpeesi mukaan jopa 60.000 euroa.


Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.


Saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joten lainatarjousten vertailu on helppoa.


Täytettyäsi lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi.


Saat lainalle 1 - 20 vuoden maksuajan.

Tietoa


Lainasummat: 1000 – 60.000 €


Vuotuinen nimelliskorko: 4,99% – 20%


Vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €.


Maksuajat 1-15 vuotta.


Ikäraja 20 vuotta.Aloita lainan hakeminen pyytämällä ilmaiset lainatarjoukset

Nykyään liian monet hakevat lainaa netistä ilman huolellista kilpailutusta. Kun lainaa hakee ensimmäisestä paikasta joka vastaan tulee, voi lainan kustannukset tulla myöhemmin suurena yllätyksenä. Tämän vuoksi kaikki lainat tulisi aina kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. HelppoLaina.fi on maksuton apuväline juuri lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun. Palvelumme kautta tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löytyy helposti paras laina juuri sinulle. Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

HelppoLaina.fi – Lainaa helposti ja nopeasti

Kauttamme voit hakea lainaa 1000 – 60.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Jos tarvitset alle 1000 euron lainaa, voit kilpailuttaa sen yhteistyökumppanimme: Vertaalainaa.fi palvelussa.

Lainatuotteet joita tarjoamme on jatkuva joustoluotto, kertaluontoinen kulutusluotto ja pankkilaina, joita voit hakea käyttöösi täysin oman tarpeesi mukaan. Palvelumme kautta voi hakea lainaa viikon jokaisena päivänä ja kaikkina kellon aikoina. Voit siis täyttää lainahakeuksen sivuillamme juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lähetettyäsi oman lainahakemuksesi, se kilpailutetaan yli 25 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi kun olet lähettänyt oman hakemuksesi.

Miten haen lainaa HelppoLaina.fi palvelusta?

Voit aloittaa lainan hakemisen sivuillamme olevalla lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään. Täytettyäsi ja lähetettyäsi lainahakemuksesi, saat lainapäätöksen välittömästi. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä muutaman minuutin sisällä, joten pääset varsin nopeasti vertailemaan eri pankkien antamia lainatarjouksia.

Kuka voi hakea lainaa HelppoLaina.fi palvelusta?

HelppoLaina.fi palvelun kautta voidaan myöntää lainaa netistä kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Minkä tyyppistä lainaa voin hakea?

Lainatuote jota HelppoLina.fi palvelusta voi hakea on jatkuva joustoluotto ja kertaluontoinen kulutusluotto + pankkilaina. Saat siis hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa täysin oman tarpeesi mukaan. Jatkuva joustoluotto on erittäin joustava ja nykyaikainen lainatuote, joka takaa sen että saat lainaa netistä aina kun sitä tarvitset. Kertaluontoinen kulutusluotto ja pankkilaina ovat oikea valinta suurempaan lainan tarpeeseen. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset palvelustamme ja nosta lainaa heti tilille, kun sitä tarvitset.

Mistä lainan kulut kertyvät?

Joustoluotto on laina jonka lainan kulut ja korot kertyvät vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Voit siis hakea vaikka 4000 euron luottorajan ja nostaa siitä vain 100 euroa. Tässä esimerkissä maksaisit kulut ja korot vain tuosta 100 eurosta ja sinulle jäisi vielä 3900 euroa nostovaraa pahan päivän varalle. Luottosopimuksesta ei aiheudu mitään kuluja, jos et nosta luottoa tilillesi. Kulutusluotto ja pankkilaina ovat puolestaan kertaluontoisia lainoja, joten ne nostetaan tilille yhtenä kertamaksuna. Kulutusluoton ja pankkilainan kulut ja korot kertyvät koko lainasummalle siitä hetkestä asti, kun nostat sen tilillesi.

Miten laina maksetaan takaisin?

Voit hakea lainaa palvelumme kautta 1 – 15 vuoden maksuajalla. Täytettyäsi lainahakemuksen loppuun saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Jokaisessa lainatarjouksessa esitetään erittäin tarkasti lainan takaisinmaksusuunnitelma. Nostetun lainan voi milloin tahansa maksaa myös ennenaikaisesti ilman mitään lisäkuluja.

Tietoa Helppolaina-palvelusta:

Helppolaina on maksuton lainavertailupalvelu, jonka kautta saat paljon hyödyllistä tietoa lainoista. Kauttamme voit myös aloittaa lainojen yhdistämisen ja lainojen kilpailuttamisen.

Mitä jos lainaa ei maksa takaisin?

Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. HelppoLaina.fi palvelun kautta haettu laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakija on itse vastuussa nostamastaan lainasta ja sen takaisin maksamisesta. Ennen lainan hakemista kannattaa aina ensin laskea tarkkaan oman talouden tulot ja menot, sekä laatia budjetti joka auttaa hahmottamaan oman taloudellisen maksukykysi. Lisää tietoa: Takaus ja panttaus (Finanssivalvonta).

Näin laadit budjetin omasta taloudestasi

Kun laadit budjetin omasta taloudestasi, saat selkeän ja yksinkertaisen kuvan omasta maksukyvystäsi. Mitä paremmin olet perillä omasta todellisesta maksukyvystä, sitä turvallisempaa sinun on tehdä päätöksiä lainan ottamiseen liittyen. Näin laadit yksinkertaisen budjetin kolmessa vaiheessa:

 1. Laske yhteen kaikki tulosi kuukaudessa (palkka, etuudet, tuet, lapsilisät, muut tulot jne…)
 2. Laske yhteen kaikki menosi kuukaudessa (vuokra, lainojen lyhennykset, sähkö, vesi, ruoka, vakuutukset jne…)
 3. Vähennä menot tuloistasi, niin näet kuinka paljon sinulle jää rahaa menojen jälkeen.*

Kun olet laskenut sen kuinka paljon sinulle jää rahaa kuukausittain kun kaikki menot on laskuttu, voit lähteä suunnittelemaan mahdollista lainan hakemista. Kun tiedät sen kuinka paljon voit kuukaudessa lyhentää lainaa, voit laskea lainalaskurilla sen kuinka suureen lainaan sinulla on varaa.

Löydä netin halvin laina

Lainavertailun ja lainojen kilpailuttamisen tarkoituksena on löytää itselleen netin halvin laina. Lainamarkkinoilla kilpailu on kovaa, joten pankit ja muut luotonantajat ovat tottuneet siihen että monet lainanhakijat käyttävät maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluita. Tämä on lainanhakijan kannalta erittäin hyvä asia, sillä kun pankit tietävät että lainanhakija saa heidän lainatarjouksen lisäksi yli 20 muuta lainatarjousta, saa se heidät tekemään mahdollisimman tarkkaan lasketun ja samalla edullisen lainatarjouksen. Tämän vuoksi lainojen kilpailutuspalveluiden käyttö on vuosi vuodelta suositumpaa. Kun olet saanut valmiit lainatarjoukset nähtäväksesi, voit aloittaa lainatarjousten vertailun ja halvimman lainan etsimisen. Kun haluat tietää mikä on halvin ja paras lainatarjous, kiinnitä huomiota lainatarjouksissa ilmoitettuun lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainaan kohdistuvat kulut, joten miten suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on silloin kyse. Lainavertailua tehdessä tulee myös huomioida lainan maksuaika ja se, miten se osaltaan vaikuttaa lainan kuluihin.

Hae lainaa moneen eri tarpeeseen

Lainaa voi hakea netistä moneen eri tarpeeseen, aina autolainasta lainojen yhdistämiseen. Lainojen käyttökohteita onkin varmasti yhtä paljon kuin on lainan hakijoitakin. Tietyt käyttötarkoitukset ovat kuitenkin olleet vuodesta toiseen suosituimpia, ja ne ovat: Yhdistelylaina, joustoluotto, autolaina, pikavippi ja kulutusluotto. Tässä lyhyt kuvaus edellä mainituista lainatuotteista:

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on yksi suurempi vakuudeton laina, jolla maksetaan useita pieniä lainoja tai muita osamaksuja. Lainojen yhdistäminen on vuosi vuodelta suositumpaa, sillä siinä saa selvää säästöä lainan kuluihin. Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös omaa talouden hallintaa, sillä yhden lainan maksaminen on paljon selkeämpää kuin monen lainan yhtäaikainen maksaminen.

Autolaina

Autolaina on nimensä mukaisesti auton ostamiseen tarkoitettu laina. Autolaina on yleensä 2000 – 30.000 euron suuruinen ja sen maksuaika on yleensä 1 – 6 vuotta. Autolainaa hakiessa kannattaa ostettavan auton käyttöikä arvioida realistisesti, eikä näin ollen kannata hakea autolainaa liian pitkällä maksuajalla. Jos puhutaan esimerkiksi 5000 euron arvoisesta autosta, voi olla että sen jäljellä oleva käyttöikä on 4 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ottaa autolainaan 5 vuoden maksuajan, maksaa tuota autoa vielä yhden vuoden ajan senkin jälkeen, kun se ei enää ole käyttökelpoinen. Tämä taas johtaisi siihen, että uutta autoa varten hankittavaa autolainaa tulisi maksettua vuoden ajan vanhan lainan kanssa samanaikaisesti.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on suomalaisten yleisin ja ehdottomasti suosituin lainatuote. Kulutusluotoilla maksetaan niin remontteja, lomamatkoja kuin perhejuhliakin. Kulutusluotto onkin kuluttamiseen tarkoitettu laina, jolla on varmasti satoja eri käyttökohteita. Kulutusluottoa voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia aina 60.000 euroon saakka.

Löydä netin paras laina vertailemalla

Netin kautta voi hakea lainaa monenlaiseen tarpeeseen. Verkossa toimii kymmeniä erilaisia lainapalveluita, joilla jokaisella on omat hinnastot ja lainaehdot. Tämän vuoksi itselleen sopivimman lainapalvelun löytyminen voi toisinaan osoittautua erittäin vaikeaksi, ellei jopa täysin mahdottomaksi tehtäväksi. Tämä on juuri se syy, minkä vuoksi HelppoLaina.fi on perustettu. Me haluamme auttaa kaikkia suomen kansalaisia löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainan. HelppoLaina.fi on aidosti kotimainen ja 100% maksuton palvelu, jonka avulla teet lainavertailusta ja lainojen kilpailuttamisesta selkeämpää, helpompaa ja nopeampaa. Me esittelemme palvelussamme kaikki netin suosituimmat lainapalvelut, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Kerromme tällä sivulla sinulle:

 • Miten kilpailutat lainan veloituksetta.
 • Miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa.
 • Miten lainatarjouksia tulee vertailla.
 • Miten löydät halvimman lainan.
 • Mitä eroja eri lainatuotteilla on.

 

Kilpailuta laina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista

Tuotteiden, palveluiden ja muiden hankintojen kilpailuttaminen netissä on nykyään täysin arkipäiväistä. Silti tekemämme kyselyn mukaan suuri osa kuluttajista jättää lainan kilpailuttamisen tekemättä lainaa hakiessaan. Lainojen kilpailuttaminen on kuitenkin erittäin tärkeää, sillä sen avulla voi säästää merkittäviä summia lainan kuluissa ja koroissa. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää vertailla myös lainan maksuehtoja ja sitä, kuinka joustavasta lainasta on kyse. Jokaisella lainapalvelulla on omat hinnastonsa ja lainaehtonsa, joten lainavertailu edellyttää useiden pankkien ja luotonantajien lainatarjousten pyytämistä. Tässä kohtaa HelppoLaina.fi pystyy auttamaan juuri sinua. Kilpailuta laina kauttamme, jolloin me voimme kilpailuttaa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi, täysin ilmaiseksi. Voit siis koska vain täyttää maksuttoman lainatarjouspyynnön palvelussamme ja vastaanottaa valmiit lainatarjoukset. Saatuasi lainatarjoukset pääset heti vertailemaan eri palveluiden hintaeroja ja lainehtoja. Tämän jälkeen voit valita parhaan lainatarjouksen ja päättää, haluatko hyväksyä sen. Lainatarjousten pyytäminen palvelustamme on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Vakuudeton laina siirtyy nopeasti tilillesi

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia aina 60.000 euroon asti. Kun lainalle ei tarvita henkilö- tai muitakaan vakuuksia, nopeuttaa se lainan käsittelyä merkittävästi. Lainan ulosmaksun nopeuteen vaikuttaa palvelusta riippumatta seuraavat asiat:

 1. Kuinka paljon lainaa haetaan.
 2. Mihin kellon aikaan lainaa haetaan.
 3. Mikä viikonpäivä lainaa haetaan.
 4. Mihin pankkiin laina maksetaan.

1. Yleensä pienet lainat siirtyvät maksuun nopeammin, eikä niitä varten tarvitse toimittaa monia liitteitä. Suurempien lainojen kohdalla vaaditaan lähes poikkeuksetta todistukset omista tuloista. 2. Kellonaika jolloin lainaa haetaan, vaikuttaa merkittävästi myös siihen, kuinka nopeasti laina siirtyy tilillesi. Esimerkiksi monet pankit ja luotonantajat maksavat myönnettyjä lainoja asiakkaiden tileille vain omina aukioloaikoinaan. Pientenkin lainojen kohdalla laki määrää, että niitä voidaan maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. 3. Myös viikonpäivällä on merkitystä kun lainaa haetaan. Vaikka lainahakemukset ovat auki viikon jokaisena päivänä, ei monikaan pankeista maksa lainoja ulos viikonloppuna. Jos siis haet lainaa viikonloppuna, se todennäköisesti maksetaan tilillesi vasta seuraavana arkipäivänä. 4. Kaikki lainapalvelut eivät pysty tekemään nopeaa siirtoa kaikkiin olemassa oleviin pankkeihin. Suurimpaan osaan laina voidaan siirtää 15 – 30 minuutissa, mutta joihinkin pankkeihin siirto voi viedä 1 – 2 arkipäivää.

Näin vertaat saamiasi lainatarjouksia oikein

Kun olet pyytänyt lainatarjoukset palvelustamme, on seuraavana tehtävänä niiden vertailu. Lainatarjousten vertailu kannattaa aloittaa kiinnittämällä huomiota sinulle tarjottuun maksuaikaan ja kuukausittain maksettavan kuukausierän suuruuteen. Lainaan ei koskaan tule ottaa liian lyhyttä maksuaikaa, sillä se tarkoittaa silloin myös suurta kuukausittain maksettavaa lyhennyserää. Suurin osa lainojen maksuvaikeuksista aiheutuu siitä, että kuukausierän suuruus on laskettu yksinkertaisesti liian tiukalle. Kun kuukausierä on liian suuri, ei omaan talouden hallintaan jää yhtään pelivaraa ja yllättävän menon osuessa kohdalle, eivät rahat enää riitä lainan lyhennykseen. Tästä alkaa monesti maksuvaikeudet ja maksamattomille lyhennyksille alkaa kertyä viivästyskuluja, jotka lisäävät entisestään maksuvaikeuksia. Valitsemalla lainaan hieman pidemmän maksuajan on myös kuukausierä pienempi ja voit laittaa rahaa jopa säästöön kuukausittain. Näin toimimalla pystyt ehkäisemään maksuvaikeudet, vaikka eteen tulisikin jokin yllättävä rahanmeno. Tämän jälkeen kannattaa vertailla lainatarjousten kuluja ja korkoja. Helpoin tapa katsoa mikä on halvin ja mikä kallein laina, on kiinnittää huomiota lainatarjouksissa esitettyihin todellisiin vuosikorkoihin. Lainan todellisen vuosikoron laskemisessa otetaan huomioon kaikki lainaan kohdistuvat kulut, joten mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse. Kun olet karsinut pois kaikki liian lyhyellä ja liian suurella korolla tarjotut lainatarjoukset, on aika siirtyä vertailemaan lainan muita ehtoja. Muiden ehtojen kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota lainan takaisinmaksun joustavuuteen. Kannattaa tarkistaa voiko lainassa pitää lyhennysvapaita kuukausia tai voiko laina-aikaa tarvittaessa pidentää? Myös lainan korottaminen kannattaa tarkistaa, sillä lainan takaisinmaksun aikana voi tulle tarvetta lisälainalle. Silloin ei tarvitsisi ottaa uutta lainaa, vaan korottaa olemassa olevan lainan pääomaa.

Usein kysytyt kysymykset lainasta

Kuka voi hakea lainaa HelppoLaina.fi palvelusta?

HelppoLaina.fi palvelun kautta lainaa voidaan myöntää kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävän suuret ja säännölliset tulot.

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

HelppoLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia aina 60.000 euroon asti.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Voit valita maksuajaksi 1 - 15 vuotta. Nostetun lainan voi kuitenkin maksaa takaisin myös ennenaikaisesti ilman mitään lisäkuluja.

Miksi laina kannattaa hakea HelppoLaina.fi palvelusta?

Kun haet lainaa HelppoLaina.fi palvelusta, se kilpailutetaan noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lainatarjousten pyytäminen kauttamme on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.