Omalaina

Omalaina


Hae lainaa tästä

Mikä on Omalaina?

Omalaina.fi on Suomessa tunnettu ja luotettava lainojen kilpailutuspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2012 alkaen, auttaen satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivimmat lainaratkaisut. Omalainan kautta asiakkaat voivat hakea valmiiksi kilpailutettua lainaa määrältään 500 eurosta jopa 60 000 euroon, tarjoten näin laajan valikoiman eri suuruisia lainoja.

Omalaina.fi on täysin maksuton lainapalvelu ja se kilpailuttaa lainahakemukset yli 30 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Tämä mahdollistaa asiakkaalle parhaiden ja edullisimpien lainaehtojen löytymisen helposti ja nopeasti, säästäen aikaa sekä rahaa. Omalaina.fi on Sambla Group Oy:n omistama palvelu, ja se tunnetaan myös sen tehokkaasta ja nopeasta lainankilpailuttamisesta. Omalaina on kiistatta yksi Suomen suosituimmista lainavertailupalveluista. Omalaina on listattuna myös 10 parhaan lainapalvelun joukkoon arvostelu ja vertailupalvelu Top10-lainat.fi listauksessa.

Kuka voi hakea lainaa Omalaina.fi palvelusta?

Omalaina.fi on avoinna kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, eli palvelun käyttö on mahdollista, kun ikää on vähintään 18 vuotta. Hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja, jotka varmistavat lainan takaisinmaksukyvyn.

Omalainan lainankilpailutuspalvelu on suunniteltu kaikille, riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. Palvelu on siis erittäin kattava ja mahdollistaa lainatarjousten kilpailuttamisen laajasti eri lainanantajilta. Omalaina.fi toimii näin ollen apuna monenlaisissa rahoitustarpeissa ja eri elämäntilanteissa oleville henkilöille.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Omalainalta?

Omalaina.fi tarjoaa asiakkailleen joustavan valikoiman lainasummia. Voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainasumman voit valita itse 100 euron tarkkuudella, mikä mahdollistaa lainan mukauttamisen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Olipa kyseessä sitten odottamaton menojen kasvu, unelmien lomamatka tai kodin remontti, Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Lainapäätös annetaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, ja voit pyytää lainatarjouksia sitoutumatta mihinkään, jolloin voit rauhassa punnita eri vaihtoehtoja ja valita sinulle parhaiten sopivan lainan.


Hae lainaa tästä

Kuinka pitkä maksuaika Omalainan välittämissä lainoissa on?

Omalaina.fi tarjoaa laajan kirjon vaihtoehtoja lainan takaisinmaksua varten. Maksuaika lainoille on joustava ja vaihtelee välillä 1–20 vuotta. Tämä antaa lainanhakijalle mahdollisuuden valita maksuajan, joka sopii parhaiten hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja takaisinmaksukykyynsä.

Olipa kyse sitten pienemmästä lainasta, joka on tarkoitus maksaa takaisin nopeasti, tai suuremmasta summasta, joka vaatii pidemmän maksuajan, Omalaina.fi:n kautta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun. Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat kattavan kuvan erilaisista vaihtoehdoista, koroista ja maksuehdoista, joita eri lainanantajat tarjoavat. 

 

Miten Omalainan lainanhakuprosessi toimii?

Omalainan lainanhakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea, helppo ja selkeä. Asiakas aloittaa prosessin täyttämällä yksityiskohtaisen lainahakemuksen Omalaina.fi-verkkosivustolla. Hakemus on maksuton ja ei sido hakijaa mihinkään. Lainanhakija antaa tarvittavat tiedot itsestään ja toivomastaan lainasta, minkä jälkeen Omalaina kilpailuttaa hakemuksen yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Lainatarjoukset saapuvat hakijalle nopeasti, ja hän voi rauhassa tutustua niihin ja vertailla eri vaihtoehtoja. Tarjousten joukosta lainanhakija voi valita itselleen sopivimman, olipa kyseessä sitten pienempi laina nopealla maksuajalla tai suurempi laina pidemmällä maksuajalla.

Kun sopiva tarjous on löytynyt, lainanhakija voi hyväksyä sen sähköisesti. Lainapäätös annetaan heti hakemuksen jälkeen, ja rahat maksetaan tilille nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Jos hakijalla on kiire, kannattaa lainaa hakea pankkien ja muiden lainapalveluiden yleisinä aukioloaikoina arkipäivisin ja kello 8.00–17.00 välillä, jolloin prosessi on usein nopeampi.

Omalaina.fi tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden kilpailuttaa olemassa olevat lainansa uudelleen tai yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Millaisia lainatuotteita Omalaina välittää?

Omalaina.fi on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen, tarjoten asiakkailleen monipuolisia vaihtoehtoja rahoituksen tarpeisiin. Omalaina kilpailuttaa lainat automaattisesti noin 30 eri pankin ja luotonantajan kesken, tarjoten näin laajan valikoiman lainatuotteita. Lainasummat vaihtelevat 100 eurosta jopa 60 000 euroon, ja asiakkaat voivat valita lainasummansa 100 euron tarkkuudella.

Palvelun kautta on mahdollista hakea sekä pienempiä kulutusluottoja että suurempia pankkilainoja esimerkiksi remonttiin, auton ostoon tai muihin suurempiin hankintoihin. Lainojen maksuajat ovat joustavat, vaihdellen yhdestä vuodesta jopa kahteenkymmeneen vuoteen, mahdollistaen näin lainan mukauttamisen asiakkaan tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Omalaina.fi on myös oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat yhdistää olemassa olevat lainansa. Lainojen yhdistämisen avulla asiakkaat voivat saada selkeämmän kokonaiskuvan lainoistaan, pienentää kuukausittaisia lainanhoitokulujaan ja näin parantaa taloudellista liikkumavaraansa.

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Lainahakemuksen täyttäminen Omalaina.fi-palvelussa on nopeaa ja helppoa, mutta hakijan on varauduttava antamaan tiettyjä henkilö- ja taloustietoja. Ensinnäkin hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot. Henkilötietojen lisäksi hakijalta vaaditaan tietoa säännöllisistä tuloista, jotta lainanantajat voivat arvioida hakijan maksukykyä.

On suositeltavaa varata valmiiksi tulotodistukset, kuten viimeisin palkkakuitti tai muu todiste säännöllisistä tuloista. Nämä dokumentit nopeuttavat lainaprosessia ja auttavat lainanantajia tekemään nopean päätöksen. Tietojen tulee olla ajantasaisia ja oikeita, jotta lainatarjouksen käsittely sujuu mutkattomasti.

Omalaina.fi ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden, ja palvelu kilpailuttaa hakemuksen nopeasti useiden pankkien ja luotonantajien kesken. Kun olet saanut lainatarjoukset, on hyvä varmistaa, että kaikki tarvittavat dokumentit ja tiedot ovat kunnossa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin varmistat sujuvan ja nopean lainan saamisen.


Hae lainaa tästä

Mitkä ovat Omalainan lainanantajien vaatimukset?

Omalaina.fi toimii välittäjänä, kilpailuttaen lainahakemuksen useiden pankkien ja rahalaitosten kesken. Vaikka Omalaina itsessään asettaa tiettyjä perusvaatimuksia lainanhakijoille, on tärkeää ymmärtää, että mukana olevilla luotonantajilla voi olla omia, yksilöllisiä vaatimuksiaan.

  1. Ikä: Omalainan yleinen ikäraja on 18 vuotta, mutta jotkin luotonantajat saattavat asettaa korkeamman ikärajan, esimerkiksi 26 vuotta.

  2. Tulot: Lainanhakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja. Tulojen suuruus voi vaikuttaa siihen, miltä luotonantajilta saat tarjouksen. Jotkut luotonantajat voivat vaatia vähimmäistuloiksi esimerkiksi 650 euroa kuukaudessa, kun toiset saattavat edellyttää jopa 2000 euron kuukausituloja.

  3. Luottotiedot: Puhtaat luottotiedot ovat edellytys lainan saamiselle. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät estää lainan saannin.

  4. Muut vaatimukset: Jotkin luotonantajat saattavat ottaa huomioon myös muita tekijöitä, kuten lainanhakijan työsuhteen laatu, asumismuoto tai muut taloudelliset velvoitteet.

On tärkeää muistaa, että vaikka Omalaina kilpailuttaa lainan monen eri luotonantajan kesken, ei jokainen niistä välttämättä tee tarjousta jokaiselle hakijalle. Tarjousten määrä ja ehdot voivat vaihdella hakijan taloudellisen tilanteen ja luotonantajien asettamien vaatimusten mukaan. Omalainan kautta saatavilla lainatarjouksilla on kuitenkin yhteistä se, että ne ovat henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan antamiin tietoihin.

 

Kuka omistaa Omalainan?

Omalaina.fi on osa Sambla Group Oy:tä, joka on tunnettu suomalainen toimija lainojen kilpailutus- ja vertailupalveluiden alalla. Yhtiö on rekisteröity ja toimii Suomessa, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä osoitteessa Urho Kekkosen katu 7B. Vaikka Sambla Group Oy hallinnoi Omalainaa, on tärkeä huomata, ettei fyysistä asiakaspalvelua ole saatavilla tässä osoitteessa.

Sambla Group Oy on osa laajempaa Sambla-konsernia, joka on laajentunut ja kasvanut vuosien varrella ostamalla muita saman alan yrityksiä ja sivustoja. Yhtiön monipuolinen portfolio kattaa useita eri palveluita ja brändejä, joiden avulla se pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kattavia ja monipuolisia rahoituspalveluita. Omalaina.fi on yksi näistä arvostetuista brändeistä, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen ja on auttanut jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään edullisia lainaratkaisuja.

 

Omalainan asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Omalainan asiakaspalvelu on valmis auttamaan ja neuvomaan lainanhakijaa jokaisessa lainanhakuprosessin vaiheessa. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse numerossa 09-42550540 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@omalaina.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00-16.00 ja se on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen lainanhakuun, lainaehtoihin tai muihin lainaprosessin vaiheisiin.

Vaikka Omalainan toimisto sijaitsee osoitteessa Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki, on tärkeää huomata, ettei paikan päällä ole asiakaspalvelua. Kaikki yhteydenotot ja lainahakemukset käsitellään verkon välityksellä tai puhelimitse.

Omalaina.fi on osa Sambla Group Oy:tä, joka takaa palvelun luotettavuuden ja ammattimaisuuden. Yhtiö on tunnettu ja kokenut toimija Suomen lainamarkkinoilla, ja se on auttanut lukuisia asiakkaita löytämään heille sopivimmat lainaratkaisut vuosien varrella. Omalainan tavoitteena on tehdä lainanhakuprosessista mahdollisimman sujuva ja vaivaton, ja heidän asiakaspalvelunsa on aina valmis auttamaan sinua tässä prosessissa.

Usein kysytyt kysymykset Omalainasta:

Jokainen 18 vuoden ikäinen tai sitä vanhempi Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot, voi hakea lainaa Omalainan kautta.

Omalainan kautta on mahdollista hakea lainaa väliltä 500 – 60 000 euroa. Lainasumma riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainanantajien arvioista.

Lainapäätöksen saa yleensä heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopulliset lainatarjoukset voi saada jo saman päivän aikana.

Omalainan kautta hankittujen lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee 1 – 20 vuoden välillä riippuen lainasummasta ja lainanantajasta.

Ei, Omalaina.fi on maksuton palvelu lainanhakijoille. Palvelu kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahalaitosten kesken ilman kustannuksia.

Lainahakemusta varten tarvitset henkilökohtaiset tietosi, tiedot tulotasostasi sekä muut tiedot, jotka voivat vaikuttaa lainapäätökseen. On hyvä varautua myös toimittamaan tulotodistus.

Kyllä, voit yhdistää useita pienempiä lainoja ja osamaksuja yhdeksi suuremmaksi lainaksi Omalainan kautta, joka voi alentaa kuukausittaista lainanhoitokustannustasi.

Todellinen vuosikorko vaihtelee eri lainanantajien ja lainatuotteiden välillä. Se lasketaan huomioiden lainan korko, maksuajat ja muut lainaan liittyvät kulut.

Omalainan asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 09-42550540 arkisin klo 9.00-16.00 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@omalaina.fi.

Omalaina.fi on Sambla Group Oy:n omistama palvelu. Sambla Group on tunnettu toimija rahoituspalveluiden alalla Suomessa.

Omalaina kokemuksia:

Omalainan kautta sain helposti ja nopeasti useita lainatarjouksia. Palvelu oli selkeä ja helppokäyttöinen, ja pystyin vertailemaan eri lainavaihtoehtoja rauhassa kotona. Lopulta valitsin edullisimman tarjouksen, ja rahat olivat tililläni saman päivän aikana.

Antti, 34,

Helsinki

Kilpailutin vanhat lainani Omalainan avulla. Hakemusprosessi oli nopea, ja sain yllätyksekseni huomattavasti edullisemman koron uudelle lainalleni. Suosittelen lämpimästi Omalainaa kaikille, jotka haluavat säästää lainakuluissa!

Laura, 28,

Tampere

Olen todella tyytyväinen Omalainan palveluun. Asiakaspalvelu oli asiantuntevaa ja auttoi minua koko lainanhakuprosessin ajan. Sain rahat tililleni nopeasti ja vaivattomasti. Kiitos Omalaina!

Mikko, 40,

Espoo

Kaikki toimi hyvin. Suosittelen!

Tiia

Kokkola

Omalainan ansiosta yhdistin kaikki pikavipit ja kulutusluotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kuukausierä laski huomattavasti, ja talouden hallinta on nyt paljon helpompaa. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Sari, 50,

Jyväskylä

En olisi uskonut, että lainan hakeminen voi olla näin helppoa. Omalainan sivusto oli selkeä, ja sain tarvittavat tiedot nopeasti. Myös lainatarjoukset tulivat nopeasti, ja pystyin valitsemaan niistä itselleni sopivimman. Suosittelen!

Juuso, 23,

Turku

Omalainassa arvostin erityisesti sitä, että sain itse päättää, minkä lainatarjouksen hyväksyn. Ei painostusta, vain selkeitä ja rehellisiä tarjouksia. Palvelu oli ammattimaista ja asiakaslähtöistä alusta loppuun.

Riina, 37,

Oulu

HelppoLaina.fi
Logo