Omalaina

Omalaina

Hae lainaa tästä

Omalaina kokemuksia ja arvostelut

Moni on varmasti nähnyt TV:ssä Omalaina.fi palvelun mainoksen, jossa esiintyy salkkareista tuttu näyttelijä Kirsi Ståhlberg. Omalaina.fi onkin yksi tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista Suomessa. Omalainan palvelun kautta voi hakea valmiiksi kilpailutettua lainaa aina 100 eurosta alkaen, aina 60 000 euroon asti. Omalainan palvelu on perustettu jo vuonna 2012, joten se on tähän päivään mennessä ehtinyt olemanaan mukana satojen tuhansien Suomalaisten lainaratkaisuissa.

Omalaina.fi on täysin maksuton palvelu kaikille, jotka haluavat kilpailuttaa lainan helposti verkossa. Omalaina on myös valittu 10 parhaan lainan joukkoon Top10-lainat.fi palvelussa. Lue lisää: Omalaina 10 parhaan lainan joukkoon.

Omalaina.fi perustiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on vain 18 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 20 vuotta.
 • Omalaina kilpailuttaa kaikkia lainahakemukset jopa yli 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken.
 • Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.
 • Lainapäätös annetaan heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
 • Voit pyytää lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään.
 • Voit kilpailuttaa myös kaikki vanhat laina uudelleen.
 • Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa.
 • Lainan todellinen vuosikorko on alkaen 4,19 %.
 • Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa.

Hae lainaa tästä

Kuka voi käyttää Omalaina.fi palvelua?

Omalainan lainankilpailutuspalvelun ikäraja on vain 18 vuotta, joten kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat käyttää palvelua. Palvelun käyttäjiltä vaaditaan lisäksi puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja. Sillä ei ole väliä minkä pankin asiakas olet, sillä kaikkien pankkien asiakkaat voivat kilpailuttaa lainan Omalainan palvelussa.

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Omalainan palvelun kautta voi hakea lainaa 100 – 60.000 euroa. Lainasumman voi valita itse 100 euron tarkkuudella.

Voiko Omalaina.fi palvelusta saada lainaa heti tilille?

Lainan saaminen heti käyttöön on mahdollista, jos täytät kaikki Omalainan asettamat minimi vaatimukset lainanhakijalle. Jos sinulla on kiire saada lainaa heti tilillesi, on kuitenkin tärkeää muistaa kilpailuttaa se huolellisesti. Omalaina on yksi nopeimmista lainojen kilpailuttajista, joten heidän kautta nopean lainan hakeminen ei ole mikään ongelma.

Tässä muuta vinkki, joiden avulla varmistat nopean lainan saamisen:

 1. Hae lainaa pankkien ja muiden lainapalveluiden yleisinä aukioloaikoina, eli arkipäivänä ja kello 8.00 – 17.00 välisenä aikana.
 2. Täytä Omalaina.fi palvelun lainahakemus loppuun asti erittäin huolellisesti.
 3. Varaa valmiiksi mahdollisesti pyydettävät tulotodistukset, kuten viimeisin palkkakuitti.
 4. Saatuasi lainatarjoukset aloita niiden vertailu heti.
 5. Valitse parhaat lainatarjoukset ja tarkista kunkin lainapalvelun sivustolta se, käyttävätkö he samaa pankkia kuin sinä.
 6. Valitse sellainen lainatarjous joka käyttää samaa pankkia kuin sinä ja allekirjoita lainasopimus.
 7. Nosta laina tilillesi.

Mihin aikaan lainaa voi hakea?

Omalainan lainankilpailutuspalvelu ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden. Osa kilpailutuksessa olevista pankeista voi toimittaa suurempien lainasummien lainatarjoukset vain arkipäivisin, mutta se ei estä lainatarjouspyynnön jättämistä.

Hae lainaa tästä

Kuinka monta lainatarjousta Omalaina toimittaa?

Se kuinka monta lainatarjousta saat, riippuu hieman sinun omista ominaisuuksistasi, kuten: ikä ja tulotaso. Omalaina kilpailuttaa lainan automaattisesti noin 30+ eri pankin ja muun luotonantajan kesken ja pyrkii aina saamaan mahdollisimman monta lainatarjousta asiakkailleen. Mukana on kuitenkin useita erilaisia luotonmyöntäjiä, joilla osalla esimerkiksi ikäraja on vain 18 vuotta, kun se jollain toisella voi olla jopa 26 vuotta. Myös siinä on paljon eroja kuinka suuria tuloja lainanhakijalta vaaditaan. Osa toimijoista vaatii vain 650 euron kuukausitulot, kun jokin toinen voi vaatia vähintään 2000 euron tuloja.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista?

Kyllä on. Voit helposti yhdistää useat pienet lainat ja muut osamaksut yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Omalainan palvelussa annetaan tarkat ohjeet siihen, miten lainojen yhdistäminen heidän palvelussa onnistuu.

Omalainan yhteystiedot:

Omalaina / LVS Brokers Oy

PL 644

00101 Helsinki

Y-tunnus: 2521965-8

Omalaina.fi:n asiakaspalvelu:

Puhelin: 09 4255 0540 (ma 9.30-16.00, ti-pe 9.00 – 16.00, la-su suljettu)

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

HelppoLaina.fi
Logo