Credigo

Credigo

Hae lainaa tästä

Millainen on Credigo lainapalvelu?

Credigo on Northmill Bank AB:n omistama lainapalvelu, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja Suomessa. Se keskittyy vastuullisuuteen ja turvallisuuteen, tarjoten lainoja 500–10 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanhakijoiden on oltava 20–70-vuotiaita ja heillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen on nopeaa, ja takaisinmaksuaika on joustava, 2–10 vuotta. Credigo tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevia lainoja.

Kuka voi hakea lainaa Credigo lainapalvelusta?

Credigo lainapalvelusta lainaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat iältään 20–70-vuotiaita, asuvat vakituisesti Suomessa, ja joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Credigo arvioi jokaisen lainahakemuksen yksilöllisesti, varmistaen, että lainan myöntäminen on vastuullista ja turvallista.

Minkä verran lainaa Credigo myöntää?

Credigo myöntää lainaa 500 eurosta 10 000 euroon. Lainasumma määräytyy hakijan tarpeiden ja luottokelpoisuuden perusteella. Credigo arvioi jokaisen lainahakemuksen yksilöllisesti, ja lainasumma räätälöidään hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Tarvitsenko Credigo lainaan takaajia tai vakuuksia?

Credigo lainaan ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Credigon lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, mikä tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei vaadita erillisiä vakuuksia tai takaajien suostumusta. Lainapäätös tehdään hakijan luottokelpoisuuden perusteella.

Kilpailuta Credigo laina

VertaaLainaa.fi on vertailupalvelu, joka auttaa sinua vertailemaan Credigon ja muiden luotonmyöntäjien lainatarjouksia. Palvelun kautta voit tarkastella lainojen korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita lainaehtoja, jotta löydät parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan. Credigon lainat ovat yksi vaihtoehto, jonka VertaaLainaa.fi sisällyttää vertailuunsa, antaen laajan näkymän eri lainavaihtoehdoista. Muista, että lainan ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, joten on tärkeää harkita omaa taloudellista tilannettasi ja maksukykyäsi ennen lainasopimukseen sitoutumista. VertaaLainaa.fi:n avulla voit tehdä perustellun päätöksen lainasi suhteen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja aloita lainan kilpailuttaminen. 

Hae lainaa tästä

Kuinka Credigo laina maksetaan takaisin?

Credigon myöntämän lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisilla maksuerillä, jotka määritetään lainasopimuksessa. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, vaihdellen 2–10 vuoden välillä. Asiakas voi valita itselleen sopivan eräsuuruuden ja maksuaikataulun. Lisäksi on mahdollista maksaa laina takaisin kerralla tai suuremmissa erissä, jos asiakkaan taloudellinen tilanne sen sallii.

Credigo asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Credigon asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 4272 0663. Sähköpostitse yhteyttä voi ottaa osoitteeseen asiakaspalvelu@credigo.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin, maanantaista perjantaihin, kello 9.00–17.00. He auttavat mielellään kaikissa lainaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoavat tukea lainaprosessin kaikissa vaiheissa. 

Credigo kokemuksia

Tarvitsin rahoitusta matkalleni ja Credigon kautta sain lainan nopeasti. Prosessi oli selkeä ja vaivaton.

Emma

Oulu

Kun tarvitsin pikaisesti rahoitusta, Credigon kautta lainanhaku onnistui hyvin. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja lainapäätös tuli nopeasti.

Juha

Rovaniemi

Yhdistin kaikki pienet lainani Credigon avulla. Nyt maksan vain yhtä lainaa, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Sara

Vaasa

Tarvitsin rahaa kodin remonttiin. Credigon laina tuli tarpeeseen, ja koko prosessi oli mutkatonta.

Timo

Kokkola

HelppoLaina.fi
Logo