Avida Finans

Avida Finans

Hae lainaa tästä

  

Mikä on Avida Finance?

Avida Finance, tunnettu myös nimellä Avida Finans, on ruotsalainen lainapalvelu, joka on toiminut luotonantajana jo vuodesta 1983. Sen päätoimisto sijaitsee Ruotsissa, mutta yrityksellä on myös sivuliike Suomen Espoossa.

Avida Finance on erikoistunut tarjoamaan selkeitä ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat muun muassa vakuudettomat lainat, joiden lainasummat vaihtelevat 2000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Laina-ajat ovat joustavia, yltäen 1–15 vuoteen, ja asiakas voi valita itselleen sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Avida Finance on tunnettu kilpailukykyisistä koroistaan ja siitä, että lainaa voi hakea helposti verkossa ilman pitkällisiä prosesseja. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden yhdistellä lainoja, mikä voi auttaa asiakkaita säästämään koroissa ja selkeyttämään taloudellista tilannettaan.

Kuka voi hakea lainaa Avida Finance palvelusta?

Avida Finance palvelusta lainaa hakevan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä.

Lainan hakijan tulee olla iältään 24–70-vuotias, mikä tarkoittaa, että Avida Finance palvelee laajaa ikäryhmää nuorista aikuisista eläkeikäisiin asti. Lisäksi on olennaista, että hakijalla on puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä, mikä on yleinen vaatimus lainapalveluissa. Avida Finance edellyttää myös säännöllisiä ja vähintään 16 000 euron suuruisia vuosituloja, mikä takaa, että asiakkaalla on taloudelliset valmiudet lainan takaisinmaksuun. Suomen kansalaisuus tai vähintään kolmen vuoden vakituinen asuminen Suomessa on myös edellytys, samoin kuin vakituinen osoite maassa.

Kun nämä ehdot täyttyvät, asiakas voi täyttää hakemuksen Avida Financen verkkosivuilla ja kilpailuttaa lainan heidän kauttaan löytääkseen itselleen sopivimman lainatarjouksen.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Avida Finance palvelusta?

Avida Finance tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin. Asiakkaat voivat hakea lainaa 2000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, mikä mahdollistaa niin pienten äkillisten menojen kattamisen kuin suurempienkin hankkeiden, kuten remonttien tai auton hankinnan rahoittamisen. Laina-aika on muokattavissa 1-15 vuoden välillä, mikä antaa lainanhakijalle mahdollisuuden valita itselleen sopivin maksuaikataulu. Tämän laajan laina- ja maksuaikavalikoiman ansiosta Avida Finance pystyy palvelemaan asiakkaita heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan, tarjoten taloudellista joustavuutta ja helpottaen talouden suunnittelua. Lainahakemuksen voi täyttää Avida Financen verkkosivuilla, ja lainatarjoukset saa kätevästi vertailtavaksi sähköpostiin, mikä tekee lainan hakemisesta nopeaa ja vaivatonta.

Hae lainaa tästä

Kuinka pitkä maksuaika Avida Financen lainoissa on?

Avida Financen lainoissa on tarjolla erittäin joustava maksuaikavaihtoehto, joka mahdollistaa lainan takaisinmaksun joustavasti asiakkaan omien tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Maksuaika vaihtelee lyhyestä 1 vuoden maksuaikaikkunasta aina 15 vuoden pitkäaikaiseen laina-aikaan saakka. Tämä antaa lainanhakijoille vapauden valita lainan maksuajan pituuden heidän elämäntilanteensa ja taloudellisten resurssiensa mukaisesti.

Pitempi maksuaika voi pienentää kuukausierän suuruutta, mikä tekee lainan takaisinmaksusta hallittavampaa. Toisaalta lyhyempi maksuaika voi vähentää kokonaiskorkokustannuksia, mutta samalla kasvattaa kuukausittaista maksuerää. Avida Financen joustavat maksuaikavaihtoehdot tarjoavatkin asiakkaille mahdollisuuden suunnitella lainansa takaisinmaksun optimaalisesti omaan talouteensa sopivaksi.

 

Miten Avida Financen lainanhakuprosessi toimii?

Avida Financen lainanhakuprosessi on nopea ja yksinkertainen, jotta asiakkaat voivat saada tarvitsemansa rahoituksen nopeasti ja ilman tarpeetonta vaivaa. Prosessi alkaa kätevällä ja helppokäyttöisellä verkkohakemuksella, johon täytetään perustiedot, kuten yhteystiedot, työllisyystiedot ja aiemmat velat. Lainanhakija määrittelee haluamansa lainasumman, joka voi vaihdella 2000 ja 50 000 euron välillä, sekä valitsee laina-ajan, joka voi olla 1–15 vuotta.

Kun hakemus on lähetetty, Avida Finance käsittelee sen nopeasti ja tekee lainapäätöksen. Jos hakija täyttää Avida Financen asettamat kriteerit, hän saa lainatarjouksen, joka sisältää kaikki lainan ehdot, kuten koron, takaisinmaksuaikataulun ja mahdolliset lisäkulut. Tämän jälkeen hakija voi tarkastella saamaansa tarjousta ja päättää, hyväksyykö sen.

Jos haluat varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen, on suositeltavaa kilpailuttaa Avida Financen lainatarjous. VertaaLainaa.fi on erinomainen palvelu tähän tarkoitukseen, sillä se mahdollistaa useiden lainanantajien tarjousten vertailun yhdellä hakemuksella. Näin voit nopeasti ja vaivattomasti verrata Avida Financen lainaehtoja muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin ja varmistaa, että valitset taloudellisesti järkevimmän ratkaisun. Muista siis hyödyntää VertaaLainaa.fi:n palveluita, jotta löydät itsellesi sopivimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

 

Mikä on Avida Financen lainatuote?

Avida Finans tarjoaa asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin rahoitustarpeisiin. Heidän pääasiallinen lainatuotteensa on vakuudeton kulutusluotto, joka mahdollistaa lainan ottamisen ilman vakuuksia. Tämä tekee lainan saamisesta sujuvampaa ja helpommin saavutettavaa suuremmalle joukolle asiakkaita.

Avida Financen lainasummat vaihtelevat 2000 ja 50 000 euron välillä, tarjoten joustavuutta sekä pienten että suurten hankintojen rahoittamiseen. Laina-aika on yhtä joustava, vaihdellen yhdestä viiteentoista vuoteen, antaen asiakkaille mahdollisuuden valita takaisinmaksuaikataulu oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti. Lisäksi laina on mahdollista maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja, mikä antaa lainanottajalle vapauden päättää lainansa pituudesta.

Korko ja muut mahdolliset lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut, määritetään yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja lainasumman perusteella. Avida Finansin läpinäkyvät lainaehdot takaavat, että asiakkaat ymmärtävät täysin heidän lainansa yksityiskohdat ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Kun haet lainaa Avida Finansilta, tiettyjen perustietojen antaminen on välttämätöntä lainahakemuksen käsittelyä varten. Ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen, varmista, että sinulla on seuraavat tiedot saatavilla:

  1. Henkilötiedot: Täydellinen nimesi, syntymäaikasi, henkilötunnuksesi ja yhteystietosi, mukaan lukien voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

  2. Taloudellinen tilanne: Tiedot nykyisistä tuloistasi, mukaan lukien vuosittaiset bruttotulosi. Lisäksi sinun on annettava tietoja säännöllisistä menoistasi, kuten asumiskustannuksista ja muista sitoumuksista.

  3. Työllisyystiedot: Nykyisen työsuhteesi luonne, esimerkiksi oletko vakituisessa työsuhteessa, osa-aikaisessa työssä vai yrittäjä. Tämä auttaa lainanantajaa ymmärtämään tulojesi vakauden.

  4. Velkatiedot: Tiedot olemassa olevista velvoitteistasi, kuten muista lainoista tai luottokorteista. Tämä auttaa lainanantajaa arvioimaan velanhoitokykysi ja taloudellisen tilanteesi kokonaisuudessaan.

  5. Pankkitilin tiedot: Voimassa olevan pankkitilin numero, jolle laina maksetaan. Varmista, että pankkitili on nimissäsi ja että sinulla on käyttöoikeus siihen.

  6. Mahdolliset vakuudet: Vaikka Avida Finans tarjoaa lainoja ilman vakuuksia, tiedot mahdollisista vakuuksista voivat olla hyödyllisiä, jos haet suurempaa lainasummaa.

Täyttämällä nämä tiedot huolellisesti ja täsmällisesti varmistat, että lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja tehokkaasti. Muista tarkistaa tietojesi paikkansapitävyys ennen hakemuksen lähettämistä, sillä virheet tai puutteelliset tiedot voivat hidastaa lainaprosessia tai johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Hae lainaa tästä

Avida Financen asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Avida Finansin asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja saavutettavaa tukea asiakkailleen. Jos olet Avidan aktiivinen asiakas, voit hallinnoida lainaasi ja saada yksityiskohtaisia tietoja lainastasi, kuten jäljellä olevan pääoman määrän, laskut ja aiemmat lainatapahtumat, Omien Sivujen kautta.

Asiakaspalvelutiimi palvelee myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@avidafinans.fi ja on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 075 755 0070 arkisin kello 10:00-17:00.

Jos olet saanut maksumuistutuksen ja tarvitset apua sen hoitamisessa, voit ottaa yhteyttä maksupalveluun sähköpostitse osoitteessa maksupalvelu@avidafinans.fi tai soittamalla numeroon 075 755 0075 samojen aukioloaikojen puitteissa.

Asiakaspalvelu palvelee suomeksi ja ruotsiksi, mikä tekee yhteydenotosta vaivatonta kielivalinnasta riippumatta.

Postiosoitteena Avida Finansilla on Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki, ja sama osoite toimii myös käyntiosoitteena.

Usein kysytyt kysymykset Avida Finance palvelusta:

Avida Finance on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yhtiö on toiminut vuodesta 1983 ja on tunnettu selkeistä ja nykyaikaisista rahoitusratkaisuistaan.

Lainaa voivat hakea 24-70-vuotiaat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot, säännölliset ja vähintään 16 000 euron vuositulot, Suomen kansalaisuus tai vähintään kolme vuotta kestänyt vakituinen asuminen Suomessa, sekä vakituinen osoite Suomessa.

Voit hakea lainaa 2000 – 50 000 euron väliltä Avida Financen kautta.

Lainanhakuprosessi on yksinkertainen ja alkaa lainahakemuksen täyttämisellä verkossa. Tämän jälkeen voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja hyväksyä haluamasi tarjouksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat voivat siirtyä tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainaan voi liittyä avausmaksu 0-69 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa. Korot vaihtelevat 8,90% – 17,90% välillä.

Kyllä, voit maksaa Avida Financen lainan kokonaan pois milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@avidafinans.fi tai puhelimitse numerossa 075 755 0070. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.

Kyllä, voit hakea Avida Financen yhdistelylainaa, jolla voit yhdistää useampia korkeakorkoisia lainoja yhdeksi matalakorkoisemmaksi lainaksi.

Kyllä, Avida Finance tarjoaa rahoitusratkaisuja myös yrityksille.

 Avida Finance asiakaskokemuksia:

"Olen ollut Avida Financen asiakas viimeiset kolme vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. Heidän asiakaspalvelunsa on aina ollut avuliasta ja ystävällistä, ja kaikkiin kysymyksiini on vastattu nopeasti ja ammattitaitoisesti."

Matti

Porvoo

"Kun tarvitsin rahoitusta yllättävään menoon, Avida Financen lainaprosessi oli helppo ja nopea. Hakemuksesta lainan saamiseen meni vain pari päivää, ja kaikki tapahtui sujuvasti verkon kautta."

Joni

Tornio

"Avida Financen verkkosivusto on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Löysin kaikki tarvittavat tiedot vaivattomasti, ja lainahakemuksen täyttäminen oli helppoa."

Jenni

Kotka

"Olen hyödyntänyt Avida Financen yhdistelylainaa, ja se on ollut yksi parhaista päätöksistäni. Sain yhdistettyä useat korkeakorkoiset lainani yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, mikä on säästänyt minulle paljon rahaa ja vaivaa."

Heli

Lahti

"On ollut muutama kerta, kun olen tarvinnut lykätä lainan eräpäivää, ja Avida Financen joustavuus ja ymmärrys tilanteestani ovat olleet erittäin arvokkaita. He ovat aina valmiita löytämään ratkaisun, joka sopii molemmille osapuolille."

Kari

Joensuu

HelppoLaina.fi
Logo