Lainaa ulkomailta

Palvelumme kautta voit hakea lainaa ulkomailta, monelta eri pankilta.
Alla olevien vertailupalveluiden avulla voit hakea lainaa ulkomailta ilman vakuuksia ja takaajia.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa ulkomailta edullisella lainan korolla

Kun pohdit lainan ottamista, et välttämättä ajattele ensimmäisenä ulkomaisten rahoituslaitosten tarjouksia. Kuitenkin muuttuvassa maailmassa, missä netin kautta tavoittaa kattavammin monet palvelut, pohtii yhä useampi suomalainen lainan ottamista ulkomailta. 

HelppoLaina.fi, suomalainen lainavertailupalvelu, on ottanut huomioon tämän asian. Palvelun avulla voit vertailla kotimaisten pankkien tarjousten lisäksi myös ulkomaisia lainavaihtoehtoja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää laina, joka vastaa tarpeitasi parhaiten ja mahdollisesti lainan edullisemmalla korolla kuin mitä kotimaiset pankit tarjoavat.

Miksi sitten harkita lainaa ulkomailta? Syitä voi olla monia. Esimerkiksi tietyt ulkomaiset rahoituslaitokset saattavat tarjota erityisiä etuja, kuten edullisempia korkoja, bonuspalveluita tai joustavampia takaisinmaksuehtoja. Lisäksi laajentamalla vertailua kansainväliseksi voit saada paremman kokonaiskuvan siitä, mitä lainamarkkinoilla on tarjolla.

HelppoLaina.fi tekee lainavertailusta vaivatonta, jolloin voit keskittyä olennaiseen: parhaan lainavaihtoehdon löytämiseen, olipa se sitten kotimaasta tai ulkomailta. Pyydä maksuttomat suositukset parhaista lainantarjoajista yllä olevalla lomakkeella, niin pääset heti katsomaan, mitkä ulkomaalaiset pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi lainan. 

Millaista lainaa ulkomailta voi saada?

Ulkomaisten rahoituslaitosten ja pankkien tarjoamat lainatuotteet eivät usein poikkea merkittävästi suomalaisten pankkien tarjonnasta. Jos olet harkinnut lainan ottamista ulkomailta, on hyvä alkuun selvittää, millaisia lainavaihtoehtoja on saatavilla ja mitä ne tarkoittavat käytännössä. Helpoin tapa selvittää asia, on pyytää lainapalveluvaihtoehdot suoraan HelppoLainan hakemuksella, mutta käydään seuraavaksi yleisesti läpi, millaista lainaa ulkomailta voi suomalainen saada. 

Kulutusluotto: Tämä on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, jota voi ulkomailta hakea. Kulutusluotto on usein suunniteltu auttamaan kuluttajia rahoittamaan suurempia ostoksia, kuten kodinkoneita, lomia tai muita isompia menojärjestelyjä. Kulutusluotto ulkomailta voi tarjota edullisempia korkoja kuin kotimaiset vastineet.

Joustoluotto: Kuten nimestä voi päätellä, joustoluotto tarjoaa enemmän joustavuutta lainanottajalle. Se toimii hieman kuin luottokortti: sinulle myönnetään tietty luottoraja, josta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla, ja maksat korkoa vain nostamastasi määrästä. Joustoluotto ulkomailta voi tarjota joustavampia ehtoja ja mahdollisesti alhaisempia korkoja, mutta on tärkeää perehtyä lainaehtoihin huolellisesti.

Vakuudeton Pankkilaina: Toisin kuin vakuudellinen laina, vakuudeton pankkilaina ei vaadi lainanottajalta mitään omaisuutta tai muuta vakuutta lainan takaamiseksi. Tämä tarkoittaa yleensä korkeampaa korkoa, koska pankin riski on suurempi. Ulkomailta otettaessa vakuudeton pankkilaina voi kuitenkin olla kilpailukykyinen vaihtoehto.

Miten voin hakea lainaa ulkomailta?

Lainaa ulkomailta haetaan yleensä netin kautta, ja useimmiten hakemukseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Ulkomaalaisen lainan korko vaihtelee lainan tarjoajan ja lainasumman mukaan. Pyydä HelppoLaina.fi lomakkeella lainavaihtoehdot vertailtavaksesi ja hae lainaa helposti ja turvallisesti ulkomaalaisesta pankista. HelppoLaina.fi suosittelee vain lainapalveluita, jotka noudattavat Suomen lakia ja asetuksia.

Toimi näin: 

  • Täytä lomake huolellisesti
  • Saat suositukset lainapalveluista sähköpostiisi
  • Hae lainaa ulkomailta valitsemistasi pankeista
  • Vertaa lainatarjouksia ja valitse edullinen laina ulkomailta
  • Laina maksetaan tilillesi heti. 

Lainaa ulkomailta - nämä asiat sinun on hyvä tietää

Nykyteknologian ansiosta maantieteelliset rajat ovat hämärtyneet myös lainamarkkinoilla. Lainan hakeminen ulkomailta on helpompaa kuin koskaan, mutta on tärkeää tietää, mitä se tarkoittaa käytännössä ja mitä vaatimuksia on olemassa.

Kun haet lainaa ulkomailta, prosessi tapahtuu yleensä verkossa. Tämä tekee hakemisesta nopeaa ja vaivatonta. Vaatimukset saattavat kuitenkin vaihdella eri lainanantajien välillä. Yleisiä vaatimuksia ovat:

Ikäraja: Vähintään 18 vuotta.

Kansalaisuus: Suomen kansalaisuus voi olla edellytys, erityisesti jos ulkomainen pankki tarjoaa palveluaan nimenomaan suomalaisille asiakkaille.

Luottotiedot: Puhtaat luottotiedot ovat yleensä vaatimus. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Tulot: Säännölliset tulot ovat tae siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Lainan korko: Ulkomaalaisen lainan korko voi vaihdella. Se riippuu monista tekijöistä, kuten lainan tarjoajasta, lainasummasta ja ehkä jopa laina-ajasta. Siksi onkin tärkeää tehdä perusteellinen vertailu ennen lainapäätöksen tekemistä.

Turvallisuus: HelppoLaina.fi on palvelu, joka tekee lainavertailusta helppoa ja nopeaa. Erityisen tärkeää on, että palvelu suosittelee vain niitä lainapalveluita, jotka noudattavat Suomen lakia ja asetuksia. Tämä takaa, että vaikka laina tulisikin ulkomailta, se noudattaa samoja ehtoja kuin kotimaisetkin lainapalvelut.

Miksi hakea lainaa ulkomailta?

Lainan hakeminen ulkomailta saattaa tuntua monille vieraalta ajatukselta, mutta nykyisin useat tuotteet ja palvelut tilataan ulkomailta, miksi ei myös laina?

Yksi syy voi olla, että ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset saattavat tarjota houkuttelevampia korkoja kuin kotimaiset toimijat. Eri maiden taloudellinen tilanne, korkotaso ja kilpailutilanne voivat mahdollistaa edullisemmat lainatarjoukset.

Joissakin tapauksissa ulkomaalaiset lainanantajat saattavat tarjota joustavampia ehtoja, kuten pidempiä maksuaikoja tai erilaisia takaisinmaksujärjestelyjä.

Ulkomaalaiset lainamarkkinat voivat lisäksi tarjota erilaisia lainatuotteita, jotka eivät ole saatavilla Suomessa. Tämä antaa lainanhakijalle mahdollisuuden löytää räätälöidympi ratkaisu omiin tarpeisiinsa. Monet ulkomaiset lainanantajat ovat myös edelläkävijöitä digitaalisten lainapalvelujen kehittämisessä, mahdollistaen nopeat ja helppokäyttöiset hakuprosessit.

Yksi syy lainan hakemiseen voi olla myös, että jos on kokenut hylkäyksiä kotimaisilta pankeilta tai rahoituslaitoksilta, ulkomainen laina voi tarjota uuden mahdollisuuden saada rahoitusta.

Suosituimmat vakuudettomat lainat ulkomailta

Pankkilaina 80%
Kulutusluotto 69%
Joustoluotto 54%
Pikalaina 26%

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset aiheesta: Lainaa ulkomailta

Kyllä, useat ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainapalveluita myös suomalaisille asiakkaille. 

Korko riippuu monista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja lainanantajan käytännöistä. Joissakin tapauksissa ulkomaiset korot voivat olla edullisempia, mutta on aina suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Monet ulkomaiset lainanantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja, mutta suuremmat lainasummat saattavat vaatia vakuuksia.

Takaisinmaksu toimii yleensä samalla tavalla kuin kotimaisissakin lainoissa. Laina-ajan, kuukausierän ja muut ehdot sovitaan etukäteen, ja maksut suoritetaan lainasopimuksen mukaisesti.

Kuten kaikessa rahoitustoiminnassa, on tärkeää tehdä taustatutkimus valitsemastasi lainanantajasta. Valitse tunnettuja ja arvostettuja lainanantajia, ja varmista, että he noudattavat sekä oman maansa että Suomen lainsäädäntöä.

Tämä vaihtelee lainanantajittain, mutta monissa tapauksissa, kun lainahakemus on hyväksytty, rahat siirretään tilille muutamassa arkipäivässä.

Ruotsalaiset pankit ja rahoituslaitokset

Ruotsalaiset pankit ja rahoituslaitokset ovat viime aikoina tulleet vahvasti mukaan suomalaisten lainatarjontaan, tuoden mukanaan omia kilpailukykyisiä lainavaihtoehtojaan. Nämä pohjoismaiset naapurimme tarjoavat nyt lainoja verkossa, joissa korkoehdot ovat vertailukelpoisia suomalaisten lainojen kanssa.

Toisin kuin perinteiset suomalaiset pankit, ruotsalaiset pankit kykenevät usein käsittelemään lainahakemuksia tehokkaammin, mahdollistaen lainasumman siirtymisen hakijan tilille jopa muutamassa päivässä.

Ruotsalaiset rahoituslaitokset tarjoavat usein suurempia lainoja yli 20-vuotiaille, jotka voivat osoittaa säännölliset ansiotulot. Lisäksi lainan määrää voi usein kasvattaa hakemalla sitä yhdessä toisen henkilön kanssa. Kokeile hakea lainaa Ruotsista, niin näet nopeasti, millaisia lainatarjouksia voit saada ruotsalaisesta pankista. 

Norjalaiset pankit ovat keskittyneet tarjoamaan enemmän suurempia lainoja, kun taas ruotsalaisista rahoitusyhtiöistä löytyy myös niitä lainapalveluita, jotka tarjoavat pienempiä lainoja nopeisiin tarpeisiin. Tämän lisäksi monilla ruotsalaisilla pankeilla on tarjolla säästötilivaihtoehtoja suomalaisille asiakkaille.

Mielenkiintoinen piirre, joka erottaa ruotsalaiset lainanantajat suomalaisista, on se, että monet heistä asettavat selkeän minimitulovaatimuksen kuukausi- ja vuositasolla hakijalle.

Norjalaiset pankit ja rahoituslaitokset

Nykyään norjalaisia lainapalveluita on saatavilla monelta eri tarjoajalta Suomessa. Etenkin Bank Norwegian ja Instabank ovat nousseet suosituiksi vaihtoehdoiksi.

Lainanhakijan on mahdollista saada vakuudetonta lainaa Norjasta summissa, jotka vaihtelevat 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Norjalaisilta pankeilta ja lainanantajilta suuremman summan saaminen edellyttää usein yli keskivertoa parempaa tulotasoa joko eläkkeestä tai palkkatuloista. Suuremmissa lainoissa toisen hakijan lisääminen lainanhakijaksi voi parantaa lainan saantimahdollisuuksia.

Norjalaisten toimijoiden tarjoamat kulutusluottojen korot ovat yleisesti ottaen kilpailukykyisiä. Erityisesti norjalaisten pankkien vahvuutena on lainahakemusten nopea käsittelyaika verrattuna perinteisiin suomalaisiin pankkeihin. 

Useimmat norjalaiset rahoituslaitokset asettavat tietyt vaatimukset hakijoille: yleisesti ottaen lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi perusvaatimukset, kuten puhtaat luottotiedot ja tietyn tulotason ylittäminen, ovat voimassa myös näiden pohjoismaisten lainantarjoajien kohdalla.

Virolaiset pankit ja rahoituslaitokset

Virolaiset pankit ja rahoituslaitokset eivät ole uusi ilmiö Suomen. Lainaa Virosta on voinut hakea jo useiden vuosien ajan ja alkuun tarjottava lainamuoto oli pikavippi, mutta korkokattomuutosten jälkeen virolaisten lainantarjoajien lainatuotteet ovat muuttuneet. 

Toisin kuin pohjoismaiset vastineensa ( Norja ja Ruotsi), virolaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat yleensä pienempiä lainoja. Tyypillisesti virolaisten lainasummat aloitetaan muutamasta sadasta eurosta, kun taas Pohjoismaissa lainaaminen alkaa yleensä vasta tuhannesta eurosta.

Vaikka useat virolaiset rahoitusyhtiöt toimivat Suomessa, monet niistä ovat rekisteröityneet Virossa. Nämä pankit tarjoavat yksinkertaista ja nopeaa lainanhakuprosessia. Kun lainapäätös on tehty, rahat siirretään yleensä tilille saman päivän aikana. 

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

Maksuhäiriömerkintä voi monissa tapauksissa vaikeuttaa lainan saamista. Tämä johtuu siitä, että lainanantajat näkevät maksuhäiriömerkinnän merkkinä siitä, että lainanhakija on aiemmin ollut vaikeuksissa hoitaa taloudellisia velvoitteitaan. 

Jokaisella pankilla ja jopa maalla on omat luottoarviointikäytäntönsä. Toisissa maissa maksuhäiriömerkinnän painoarvo voi olla vähemmän merkittävä kuin toisissa.

Ulkomaiset lainanantajat, jotka pyrkivät laajentamaan asiakaskuntaansa uusille markkinoille, saattavat olla valmiimpia ottamaan suurempia riskejä saadakseen uusia asiakkaita.

Usein, mutta ei aina, huonolla luottotiedolla saadut lainat tulevat korkeammilla koroilla. Saatat joutua myös kohtaamaan tiukempia ehtoja, kuten lyhyempiä takaisinmaksuaikoja tai muita rajoituksia.

On tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Vaikka tarvitsisit lainaa heti, on tärkeää olla tekemättä hätiköityjä päätöksiä, jotka voivat johtaa vielä suurempiin taloudellisiin ongelmiin myöhemmin.

HelppoLaina.fi
Logo