Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on maksettavana useita korkeakorkoisia lainoja tai et ole tyytyväinen nykyisten lainojesi sopimusehtoihin. 

Hae yhdistelylainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 € asti.
Tutustu alla oleviin lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Helppolaina.fi – Hae yhdistelylainaa 1000 – 60 000 euroa

Helppolaina.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Palvelumme on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat löytää sopivan lainan nopeasti ja helposti. Meidän avullamme voit vertailla eri lainapalvelut vaivattomasti ja päättää, mistä haluat hakea vakuudetonta lainaa esimeriksi olemassa olevien lainojesi yhdistämiseen.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa useista syistä. Se voi auttaa parantamaan taloudellista tilannetta ja poistaa monen lainan aiheuttamia päällekkäisiä korko – ja kulumaksuja.

Yhdistämällä useat erilliset lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit saada uudelle lainalle alhaisemman koron uuden lainasopimuksen myötä. Tämä voi johtaa pienempiin korkokustannuksiin, mikä puolestaan säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Lainojen yhdistäminen voi myös tehdä talouden hallinnasta yksinkertaisempaa. Kun sinulla on vain yksi kuukausittainen maksu seurattavana, vähenee sekaannuksen maksujen maksamisen kanssa ja unohtuneiden maksujen riski pienenee. Tämä helpottaa budjetointia ja raha-asioiden hallintaa.

Lainojen yhdistäminen voi johtaa lisäksi pienempiin kuukausittaisiin kuukausieriin, mikä voi helpottaa taloudellista taakkaa ja antaa sinulle enemmän liikkumavaraa muille taloudellisille tavoitteille.

Yhdistelylainaan alhaisemmat korkokustannukset

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa monille ihmisille, sillä se voi tarjota mahdollisuuden saada uuden yhdistelylainan, jossa on alhaisempi korko verrattuna useisiin erillisiin lainoihin. 

Kun sinulla on useita lainoja ja velkoja eri lainanantajilta, kukin niistä sisältää oman  koron ja erilliset lainaehdot. Näiden korkojen yhteissumma voi tulla suureksi, ja se voi aiheuttaa huomattavia korkokustannuksia kuukausittain. Tämä voi tehdä velan takaisinmaksusta hankalaa ja hidastaa taloudellista etenemistäsi.

Lainojen yhdistäminen voi ratkaista tämän ongelman tarjoamalla sinulle mahdollisuuden saada uusi laina alhaisemmalla korolla. Uusi laina käytetään maksamaan pois kaikki nykyiset lainat ja velat, jolloin jäljelle jää vain yksi laina, yksi kuukausittainen maksu ja yksi korko.

Tämä yksi laina yleensä tarjoaa alhaisemman koron, koska se perustuu yleensä parempiin ehtoihin, kuten pidempään laina-aikaan ja mahdollisesti parempaan luottokelpoisuuteen. Tämä alhaisempi korko tarkoittaa, että maksat vähemmän korkoa lainastasi pitkällä aikavälillä, mikä voi säästää huomattavasti rahaa.

Lisäksi yksi laina ja yksi kuukausittainen maksu tekevät taloutesi hallinnasta yksinkertaisempaa. Sinun ei tarvitse enää seurata useita erillisiä eräpäiviä ja korkoja eri lainoille, mikä vähentää hallinnollista vaivaa ja mahdollisia unohtuneita maksuja.

Kun harkitset lainojen yhdistämistä, on tärkeää tehdä huolellista vertailua eri lainantarjoajien tarjouksista ja valita laina, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot. Lainojen yhdistäminen voi olla tehokas tapa säästää rahaa ja helpottaa taloudellista taakkaa, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja varmistamista siitä, että olet valmis maksamaan uuden lainasi ajallaan.

Pyydä HelppoLainan avulla vertailuun sinulle räätälöidyt lainapalvelut ja pyydä pankeilta sekä rahoituslaitoksilta henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Tutustu listauksessa oleviin lainantarjoajiin ja hae lainaa helposti HelppoLaina.fi palvelusta. 

Lainat yhdistämällä yksinkertaisempi talouden hallinta

Useiden erillisten lainojen hallinta voi olla monimutkaista ja stressaavaa. Jokaisella lainalla voi olla oma eräpäivä, oma korko ja omat ehdot, ja tämä voi tehdä talouden hallinnasta hankalaa. Tämä monimutkainen velkakuvioiden jonglööraus voi aiheuttaa stressiä ja sekaannusta, ja usein se johtaa unohtuneisiin maksuihin tai lisäkuluihin.

Lainojen yhdistäminen tarjoaa tehokkaan ratkaisun tähän ongelmaan. Se mahdollistaa kaikkien erillisten velkojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi lainaksi uusilla ehdoilla. Tämä uusi laina kattaa kaikki olemassa olevat lainasi ja velkasi, ja sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja yhdestä kuukausittaisesta maksusta.

Yhdistelylaina tarjoaa yleensä edullisemman koron ja pidemmän maksuajan, mikä voi merkittävästi vähentää kuukausittaista taloudellista taakkaa. Tämä tekee talouden hallinnasta huomattavasti yksinkertaisempaa. Sinun tarvitsee vain pitää mielessä yksi eräpäivä ja yksi kuukausittainen maksu, mikä vähentää unohtuneiden maksujen riskiä ja auttaa sinua budjetoimaan paremmin.

Yhdistämällä lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi voit myös saada paremman kokonaiskuvan taloustilanteestasi. Sinun on helpompi arvioida omaa maksukykyäsi ja suunnitella tulevaisuuden taloudellisia tavoitteitasi. Lisäksi, jos uusi laina tarjoaa alhaisemman koron, voit säästää merkittävästi rahaa koroissa pitkällä aikavälillä.

 

Pienemmät kuukausittaiset maksut yhdistelylainaan

Uusi yhdistelylaina voi tuoda mukanaan merkittävää helpotusta talousarvion hallintaan. Yksi sen keskeisistä eduista on, että se usein johtaa pienempiin kuukausittaisiin maksuihin verrattuna useisiin erillisiin lainoihin ja velkoihin. Tämä pienempi kuukausittainen taakka voi vaikuttaa positiivisesti taloudelliseen tilanteeseesi useilla tavoilla.

Pienemmät kuukausittaiset maksut tekevät talousarvion hallinnasta helpompaa. Kun sinulla on vähemmän velvoitteita kuukausittain, on vähemmän painetta tasapainoilla eri laskujen ja velkojen kanssa. Tämä yksinkertaistaa talouden suunnittelua ja budjetointia.

Pienemmät kuukausittaiset maksut voivat antaa sinulle myös enemmän liikkumavaraa kuukausittaisessa budjetissasi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän rahaa käytettävissä päivittäisiin tarpeisiin ja muihin taloudellisiin tavoitteisiin, kuten säästämiseen, investointeihin tai velan lyhentämiseen nopeammin.

Kun kuukausittaiset maksut ovat hallinnassa ja kohtuulliset, vähenee myös taloudellinen stressi. Sinun ei tarvitse murehtia siitä, miten selviydyt kaikista eri laskuista ja veloista, ja voit keskittyä enemmän taloudellisiin tavoitteisiisi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka kuukausittaiset maksut saattavat pienentyä yhdistelylainan ansiosta, uusi laina voi olla pidemmällä aikavälillä ja mahdollisesti kattaa suuremman kokonaismäärän velkaa. Siksi on tärkeää arvioida huolellisesti oman taloudellisen tilanteesi ja harkita, onko pienemmät kuukausittaiset maksut pitkällä aikavälillä parempi vaihtoehto kuin lyhyemmät maksuajat ja suuremmat kuukausittaiset erät.

 

Lainojen yhdistäminen voi auttaa säästämään rahaa

Kun maksat vähemmän korkoa ja sinulla on pienemmät kuukausittaiset maksut lainojen yhdistämisen ansiosta, sinulle avautuu mahdollisuus panostaa muihin taloudellisiin tavoitteisiin. Tämä voi tuoda monia etuja ja parantaa yleistä taloudellista tilannettasi useilla tavoilla.

Kun sinulla on enemmän rahaa käytettävissä joka kuukausi, voit aloittaa säästämisen helpommin tai kasvattaa olemassa olevaa säästötiliäsi. Säästöt voivat auttaa sinua käsittelemään odottamattomia menoja, saavuttamaan tulevaisuuden taloudellisia tavoitteita tai luomaan turvallisuuden tunnetta taloudessasi.

Pienemmät kuukausittaiset maksut voivat tarjota mahdollisuuden aloittaa sijoittaminen tai kasvattaa sijoitussalkkuasi. Sijoittaminen voi auttaa varallisuutesi kasvattamisessa pitkällä aikavälillä ja luoda lisätuloja tulevaisuudessa.

Voit käyttää ylimääräistä rahaa lainojen nopeampaan lyhentämiseen. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa velkasi nopeammin ja säästää entisestään koroissa. Velan lyhentäminen nopeammin voi myös parantaa luottoluokitustasi ja lisätä taloudellista vakauttasi.

Lisäraha talousarviossasi voi toimia turvana odottamattomien tapahtumien, kuten terveyskriisien tai työttömyyden, varalta. Se auttaa sinua selviytymään vaikeuksista ilman suurta taloudellista kuormitusta.

Kun kuukausittainen taakka on kevyempi, saatat kokea suurempaa taloudellista vapautta ja joustavuutta. Tämä voi tuoda lisää mielenrauhaa ja mahdollistaa enemmän valintoja elämässäsi.

Asiakaskokemuksia lainojen yhdistämisestä

Minulle netin käyttö on ollut vähän hankalaa, mutta HelppoLainassa lainapalvelut oli esitelty niin selkeästi, että uskalsin kokeilla lainojeni yhdistämistä. Laskin alkuun kaikki lainat yhteen ja hain valitsemastani lainapalvelusta lainaa sen verran, mitä tarvitset lainojeni yhdistämiseen. Kaikki sujui nopeasti ja helposti. 

Pirjo

Turku

Mulla on pari sellaista korkeammalla korolla olevaa pikavippiä, jotka olisi kiva saada maksettua. Olen nyt tämän päivän tutkinut eri lainavaihtoehtoja ja päätynyt hakemaan näille lainoille yhdistelylainaa. Ainakin kaikki tuntuu selkeeltä. 

Pekka

-27

Hain lainojen yhdistämistä varten lainaa ja sain kolme lainatarjousta. Olen nyt parin päivän ajan tutustunut tulleisiin lainatarjouksiin ja verrannut niitä olemassa oleviin lainasopimuksiin. Näyttäisi siltä, että yksi lainatarjouksista on edullisempi kuin vanhat lainasopimukseni. 

H.L

Vaasa

Omalla kohdallani lainojen yhdistäminen kannatti! Laskin, että säästän jatkossa kuukautta kohden 180 euroa. Tämä menee säästöön ja tulevaan lomakassaan. Suosittelen palvelua.

Ville

Tuusulasta

HelppoLainalle asiakaskokemukset ovat tärkeitä palvelun kehittämiseksi

HelppoLaina on aina asettanut asiakaskokemukset etusijalle palvelunsa kehittämisessä. Ymmärrettävästi, kun kyse on lainojen ja taloudellisten päätösten tekemisestä, asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys ovat avainasemassa.

HelppoLaina pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluaan ja tarjoamaan asiakkailleen entistä sujuvamman ja miellyttävämmän kokemuksen. Asiakkaiden antama palaute lainan kilpailuttamisesta ja kokemukset lainojen yhdistämisestä auttavat tunnistamaan vahvuudet ja heikkoudet, jotta palvelua voidaan kehittää paremmaksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen yhdistäminen on taloudellinen toimenpide, jossa useat olemassa olevat lainat ja velat yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi paremmilla ehdoilla, kuten alhaisemmalla korolla ja pidemmällä maksuajalla.

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, jos se johtaa alhaisempiin korkokuluihin ja pienempiin kuukausittaisiin maksuihin. Se helpottaa myös talouden hallintaa, parantaa rahavirran ennustettavuutta ja voi mahdollistaa säästämisen tai investointien aloittamisen.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda monia etuja, kuten alhaisemmat korot, pienemmät kuukausittaiset maksut, yksinkertaisemman talouden hallinnan ja mahdollisuuden säästää rahaa pidemmällä aikavälillä.

Voit yhdistää erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja, osamaksuja, joustoluottoja ja pikavippejä. Yleensä lainojen yhdistäminen toimii parhaiten silloin, kun voit saada uuden lainan alhaisemmalla korolla kuin nykyiset lainasi.

Lainojen yhdistäminen sopii henkilöille, joilla on useita lainoja ja korkeita korkokuluja. Se voi olla erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat parantaa taloudellista tilannettaan ja yksinkertaistaa velkojensa hallintaa.

HelppoLaina.fi
Logo