VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi

Hae lainaa tästä

Millainen vertailupalvelu on VertaaLainaa.fi?

VertaaLainaa.fi on suomalainen lainojen vertailupalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden verrata erilaisia lainatuotteita. Palvelu auttaa löytämään edullisia lainavaihtoehtoja useilta eri lainanantajilta. VertaaLainaa.fi:n avulla voi vertailla lainojen korkoja, kuluja, ehtoja sekä muita lainan ominaisuuksia, kuten takaisinmaksuaikaa.

Palvelun käyttäminen on ilmaista ja se on suunnattu kaikille lainanhakijoille, jotka haluavat löytää itselleen sopivimman lainaratkaisun. Vertailun avulla voi säästää merkittävästi lainan kustannuksissa, sillä eri lainantarjoajien ehdot ja kulut voivat vaihdella huomattavasti.

VertaaLainaa.fi ei itse myönnä lainaa, vaan toimii välittäjänä lainanhakijan ja lainantarjoajien välillä. Palvelu tarjoaa tietoa ja työkaluja, jotka auttavat käyttäjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä lainanotosta. Jos haluat kilpailuttaa jonkin lainan, voimme suositella siihen kotimaista VertaaLainaa.fi lainapalvelua.

Kuka voi hakea lainaa VertaaLainaa.fi – palvelusta?

VertaaLainaa.fi-palvelun kautta lainaa voivat hakea monenlaiset henkilöt, jotka täyttävät tietyt kriteerit.

Ikäraja: Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Jotkut lainanantajat voivat asettaa korkeamman ikärajan, joten tämä on otettava huomioon lainaa hakiessa.

Luottotiedot: Hakijalla on oltava puhtaat luottotiedot. Henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkintöjä, eivät yleensä kelpaa lainan saajiksi.

Tulotaso: Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- tai eläketuloja. Lainanantajat tarkastelevat hakijan taloudellista tilannetta ja maksukykyä arvioidessaan lainan myöntämistä.

Kansalaisuus: Yleensä lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa.

Pankkitili: Hakijalla on oltava käytössään suomalainen pankkitili. Laina siirretään yleensä hakijan ilmoittamalle pankkitilille.

Yhteishakija: VertaaLainaa.fi:n kautta voi hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa, että lainan voi hakea yhdessä esimerkiksi puolison tai muun läheisen henkilön kanssa, mikä voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa lainahakemukset useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken, mikä tarkoittaa, että lainaehdot ja vaatimukset voivat vaihdella eri lainanantajien kesken. Palvelu auttaa asiakkaita löytämään parhaat mahdolliset lainatarjoukset heidän taloudellisen tilanteensa ja tarpeidensa mukaan. Lainan hakeminen palvelun kautta on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään.

Hae lainaa tästä

Kuinka pitkän maksuajan voin valita lainaan?

VertaaLainaa.fi:n välittämissä lainoissa maksuaika vaihtelee riippuen lainan määrästä, lainanantajan ehdotuksista sekä hakijan henkilökohtaisista tarpeista ja valinnoista. Tässä tarkempi kuvaus maksuajoista:

Maksuajan vaihteluväli: VertaaLainaa.fi:n kautta haettavien lainojen maksuaika voi vaihdella yleensä 1 vuodesta aina 15 vuoteen asti. Tämä tarkoittaa, että lainanhakijat voivat valita itselleen sopivimman maksuajan laajasta vaihtoehtojen kirjosta.

Maksuajan valinta: Lainanhakijat voivat usein valita haluamansa maksuajan lainan määrään ja omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivaksi. Pidempi maksuaika tarkoittaa yleensä pienempiä kuukausieriä, mutta kokonaiskustannukset voivat olla suuremmat koron kertymisen vuoksi.

Lainan tyyppi ja ehdot: Eri lainatyypit, kuten kulutusluotot tai remonttilainat, saattavat tarjota erilaisia maksuaikavaihtoehtoja. Myös lainanantajakohtaiset ehdot vaikuttavat siihen, millaisia maksuaikavaihtoehtoja on tarjolla.

Joustavuus maksuajassa: Jotkut lainanantajat tarjoavat joustavuutta maksuaikoihin, mahdollistaen maksuajan muuttamisen laina-aikana. Tämä voi olla hyödyllistä, jos lainanhakijan taloudellinen tilanne muuttuu laina-ajan kuluessa.

Henkilökohtainen taloudellinen tilanne: Lainanhakijan on hyvä arvioida omaa taloudellista tilannettaan ja maksukykyään valitessaan sopivaa maksuaikaa. Lyhyempi maksuaika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta laina tulee maksettua nopeammin pois ja korkokulut pysyvät matalampina.

Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi:n kautta, saat useita lainatarjouksia eri lainanantajilta, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon maksuajan ja muiden ehtojen osalta. On tärkeää huomioida, että lainan kokonaiskustannukset riippuvat sekä korosta että valitusta maksuajasta.

Kuinka paljon voin hakea lainaa VertaaLainaa.fi avulla?

VertaaLainaa.fi-palvelun kautta voit hakea lainaa melko laajalla vaihteluvälillä riippuen henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi ja lainanantajien tarjoamista vaihtoehdoista. Seuraavassa on yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka paljon lainaa voi hakea VertaaLainaa.fi:n kautta:

Lainasummat: VertaaLainaa.fi mahdollistaa lainojen hakemisen 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Tämä antaa hakijoille mahdollisuuden hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä pienempi summa äkillistä menoa varten tai suurempi summa suurempia hankintoja tai investointeja varten.

Lainan määrä riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta: Lainanantajat arvioivat hakijan maksukykyä ja taloudellista tilannetta ennen lainan myöntämistä. Tämä tarkoittaa, että lainasumma, jonka voit hakea, riippuu tulotasostasi, nykyisistä veloistasi ja muista taloudellisista sitoumuksistasi.

Yksilölliset lainatarjoukset: VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri lainanantajien kesken, mikä tarkoittaa, että saat useita erilaisia lainatarjouksia. Jokainen lainanantaja arvioi hakemuksesi perusteella, kuinka suuren lainan he ovat valmiit myöntämään.

Joustavuus ja muokattavuus: Lainan määrän lisäksi voit usein valita itse lainan takaisinmaksuajan, joka voi vaihdella 1 vuodesta aina 15 vuoteen. Tämä antaa mahdollisuuden sopeuttaa lainan takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainan tarkoitus: Hakemasi lainasumma voi myös riippua lainan tarkoituksesta. Esimerkiksi suurempia lainoja saatetaan myöntää kotiremontteihin tai asunnon ostoon, kun taas pienempiä lainoja voidaan käyttää lyhytaikaisiin menoihin tai kulutustavaroiden hankintaan.

Muista, että vaikka VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään eri lainantarjoajien tarjoukset, on tärkeää arvioida omaa maksukykyäsi realistisesti ja varmistaa, että valitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika ovat taloudellisesti järkeviä sinun tilanteessasi. Lainan ottaminen on aina merkittävä taloudellinen sitoumus.

Milloin lainatarjouksia voi pyytää?

VertaaLainaa.fi on pitkälle automatisoitu palvelu, josta voi pyytää lainatarjoukset mihin kellon aikaan tahansa. 

Miten VertaaLainaa lainanhakuprosessi toimii?

VertaaLainaa.fi tarjoaa asiakkailleen vaivattoman ja nopean tavan hakea lainaa. Lainan hakuprosessi alkaa, kun asiakas täyttää kattavan lainahakemuksen VertaaLainaa.fi:n nettisivuilla. Hakeminen on ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Hakemuksessa lainanhakija syöttää tarpeelliset tiedot itsestään ja haluamastaan lainasummasta. Tämän jälkeen VertaaLainaa.fi välittää hakemuksen kilpailutettavaksi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Lainatarjoukset saapuvat hakijalle pikaisesti, mikä antaa hänelle mahdollisuuden tutustua niihin huolellisesti ja vertailla erilaisia lainavaihtoehtoja. Tarjouksista hakija voi valita itselleen parhaiten sopivan, riippumatta siitä, etsiikö hän pienempää lainaa nopealla takaisinmaksuajalla vai suurempaa lainaa pidemmällä maksuajalla.

Kun lainanhakija löytää mieluisen tarjouksen, hän voi hyväksyä sen sähköisesti. Lainapäätös annetaan välittömästi hakemuksen jälkeen, ja lainasumma siirretään hakijan tilille nopeasti lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen.

Hae lainaa tästä

Voinko kilpailuttaa vanhan lainani uudelleen?

Kyllä voit. VertaaLainaa.fi palvelu suosittelee kaikkia kuluttajia kilpailuttamaan omat lainansa säännöllisin väliajoin. Suomessa vakuudettomien lainojen korkoja on säännelty lailla useaan eri otteeseen, joten kilpailuttamalla lainan säännöllisesti voi olla varma siitä, että oma laina on aina mahdollisimman edullisella korolla.

Jos vakuudettomien lainojen korkokattoa lasketaan lailla, ei se vaikuta olemassa oleviin lainoihin, vaan ainoastaan lakimuutoksen jälkeen haettuihin lainoihin. Tämän takia myös vanhat lainat tulisi aina kilpailuttaa uudelleen noin 2 – 3 kertaa vuodessa.

Onko vanhojen lainojen uudelleen kilpailuttaminen vaikeaa?

Ei ole. Vanhan lainan kilpailuttaminen on itse asiassa helpompaa, sillä silloin pääsee vertailemaan saamiaan lainatarjouksia jo olemassa olevaan lainaan. Kun haluat kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen, tulee sinun pyytää lainatarjousta sille summalle, minkä verran vanhaa lainaa on vielä maksamatta. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niiden ehtoja, kuluja ja korkoja nykyiseen lainaasi ja katsoa olisiko jokin uusista lainatarjouksista edullisempi kuin nykyinen lainasi.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kyllä on. Lainojen yhdistäminen VertaaLainaa.fi palvelun avulla on itse asiassa erittäin suosittua. Jos sinulla on useita lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja, voisit vaihtaa ne yhdeksi selkeämmäksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä oman talouden hallintaan, sekä säästöä lainojen kiinteisiin kuluihin. Jos sinulla on useita lainoja, maksat niistä kaikista kaikki lainan kiinteät kulut ja maksut. Yhdistämällä lainasi yhdeksi suuremmaksi yhdistelylainaksi, voisit saada selvää säästöä lainan kuluihin.

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa yksin ilman vakuuksia tai takaajia. Jos kuitenkin haluat, voit hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, jolloin saatte myös paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös. Myös lainan korko on yleensä edullisempi silloin, kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.

Millaisia lainoja VertaaLainaa.fi välittää?

VertaaLainaa.fi on palvelu, joka välittää monenlaisia lainoja, tarkoittaen, että se kattaa laajan kirjon erilaisia lainatarpeita. 

Kulutusluotot: Nämä ovat yleisiä vakuudettomia lainoja, joita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, kuten matkustamiseen, kodin remontointiin tai suurempien hankintojen rahoittamiseen. Kulutusluottojen summat vaihtelevat yleensä muutamasta tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin.

Yhdistelylainat: Nämä lainat on tarkoitettu olemassa olevien lainojen, kuten luottokorttivelkojen tai muiden pienempien lainojen, yhdistämiseen yhdeksi lainaksi. Tämä voi auttaa alentamaan kuukausittaisia maksuja ja hallitsemaan velkoja tehokkaammin.

Joustoluotot: Joustoluotto on joustava lainamuoto, joka antaa lainanhakijalle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen mukaan tietyltä luottorajalta ja maksaa vain käytetystä summasta korkoa.

Pikavipit ja pienlainat: Nämä ovat tyypillisesti pienempiä lainasummia, jotka on tarkoitettu lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Pikavipit ovat usein nopea tapa saada rahoitusta äkillisiin menoihin.

Autolainat: Auton hankintaan tarkoitettuja lainoja, jotka voivat olla joko vakuudellisia tai vakuudettomia riippuen lainanantajasta ja lainaehdoista.

VertaaLainaa.fi toimii lainojen välityspalveluna, mikä tarkoittaa, että se ei itse myönnä lainaa, vaan toimittaa lainahakemuksen useille eri lainanantajille. Tämä mahdollistaa asiakkaille monipuolisen valikoiman erilaisia lainavaihtoehtoja ja kilpailukykyisiä tarjouksia. Palvelun avulla asiakkaat voivat helposti vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja löytää itselleen sopivimman lainaratkaisun.

VertaaLainaa asiakaspalvelu ja yhteystiedot

VertaaLainaa.fi:n asiakaspalvelu pyrkii tarjoamaan apua ja neuvontaa kaikkiin lainanhakuun liittyviin kysymyksiin. Palvelun tarkoituksena on auttaa asiakkaita ymmärtämään lainaehtoja, prosessin vaiheita ja muita lainanhakuun liittyviä seikkoja.

Asiakaspalveluun voi yleensä ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa www.vertaalainaa.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.00 – 17.00 välisenä aikana. 

Usein kysytyt kysymykset VertaaLainaa -palvelusta

VertaaLainaa.fi on vertailupalvelu, joka auttaa vertailemaan eri lainanantajien lainatarjouksia.

Ei, palvelun käyttäminen on asiakkaalle maksutonta.

Lainasummat vaihtelevat 1000 ja 60 000 euron välillä, riippuen lainanantajan ehdoista ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Asiakas täyttää lainahakemuksen VertaaLainaa.fi:ssä, ja palvelu välittää hakemuksen useille lainanantajille, jotka tekevät omat tarjouksensa.

Lainapäätökset ja tarjoukset saapuvat usein nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Voit hakea monenlaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja ja joustoluottoja.

Useimmat VertaaLainaa.fi:n kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, joten et yleensä tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Kyllä, voit hakea yhdistelylainaa yhdistääksesi useita pienempiä lainojasi yhdeksi lainaksi.

Saatuasi lainatarjouksia, voit vertailla niitä lainasumman, koron, maksuajan ja muiden ehtojen perusteella.

VertaaLainaa kokemuksia

Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten ja löysin VertaaLainaa.fi:n. Hakuprosessi oli sujuva, ja sain useita kilpailukykyisiä tarjouksia nopeasti. Valitsin tarjouksen, joka sopi budjettiini ja remontin tarpeisiin täydellisesti.

Maija, 34

Jyväskylä

VertaaLainaa.fi teki lainan kilpailuttamisesta todella helppoa. Pystyin vertailemaan eri lainavaihtoehtoja rauhassa kotonani ja löysin hyvän lainan ilman vakuuksia.

Juha, 41

Helsinki

Yhdistin useat pienet lainani yhdeksi lainaksi VertaaLainaa.fi:n kautta. Se vähensi kuukausittaisia kustannuksiani ja teki talouden hallinnasta paljon selkeämpää. 

Liisa,

Oulua

Halusin ostaa uuden auton, ja VertaaLainaa.fi auttoi minua löytämään parhaan autolainan. 

Sami,

Turku

Kun perheemme tarvitsi ylimääräistä rahoitusta kodin laajennukseen, käännyimme VertaaLainaa.fi:n puoleen. Heidän avullaan saimme kilpailutettua lainan, jossa oli edullinen korko ja sopiva maksuaika.

Anni,

Kuopio

Olin aina ajatellut lainojen kilpailuttamisen olevan monimutkaista, mutta VertaaLainaa.fi muutti käsitykseni. Heidän selkeä ja käyttäjäystävällinen palvelunsa auttoi minua löytämään edullisen joustoluoton, joka auttoi kattamaan yllättävät menot."

Sara,

Lahti

HelppoLaina.fi
Logo