VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi

Hae lainaa tästä

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Jos haluat kilpailuttaa jonkin lainan, voimme suositella siihen kotimaista VertaaLainaa.fi lainapalvelua. VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa vakuudettoman lainan jopa 60 000 euroon asti.

VertaaLainaa.fi ei itse myönnä lainaa, vaan toimii lainanhakijan ja luotonmyöntäjän välisenä apuna lainojen kilpailuttamisessa. Kun pyydät lainatarjoukset VertaaLainaa.fi palvelusta, lainahakemuksesi kilpailutetaan automaattisesti noin 25 – 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

VertaaLainaa.fi perustiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Hae lainaa 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on väliltä 1 – 15 vuotta.
 • VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa yhdellä hakemuksella noin 25 – 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa.
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Voit hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.
 • Lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
 • VertaaLainaa.fi palvelun käyttäminen ei sido sinua mihinkään.
 • VertaaLainaa.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu.
 • Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa.
 • Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %.

Hae lainaa tästä

Kuka voi kilpailuttaa lainat VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi palvelua voi käyttää kaikki Suomen kansalaiset, kun alla olevat ehdot täyttyvät:

 1. Olet täysi-ikäinen
 2. Olet Suomen kansalainen
 3. Sinulla on puhtaat luottotiedot
 4. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Kuinka suuria lainoja voin kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi palvelussa voit kilpailuttaa lainoja yksityiskäyttöön summille 1000 – 60 000 euroa.

Jos haluat kilpailuttaa yrityslainan, voit kilpailuttaa se summille 1000 – 8 000 000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Voit kilpailuttaa lainoja 1 – 15 vuoden maksuajoille. Maksuajan voit valita itse yhden vuoden tarkkuudella. Nostetun lainan voi maksaa takaisin myös ennenaikaisesti ilman mitään lisäkuluja.

Milloin lainatarjouksia voi pyytää?

VertaaLainaa.fi on pitkälle automatisoitu palvelu, josta voi pyytää lainatarjoukset mihin kellon aikaan tahansa. 

Hae lainaa tästä

Voinko kilpailuttaa vanhan lainani uudelleen?

Kyllä voit.

VertaaLainaa.fi palvelu suosittelee kaikkia kuluttajia kilpailuttamaan omat lainansa säännöllisin väliajoin. Suomessa vakuudettomien lainojen korkoja on säännelty lailla useaan eri otteeseen, joten kilpailuttamalla lainan säännöllisesti voi olla varma siitä, että oma laina on aina mahdollisimman edullisella korolla.

Jos vakuudettomien lainojen korkokattoa lasketaan lailla, ei se vaikuta olemassa oleviin lainoihin, vaan ainoastaan lakimuutoksen jälkeen haettuihin lainoihin. Tämän takia myös vanhat lainat tulisi aina kilpailuttaa uudelleen noin 2 – 3 kertaa vuodessa.

Onko vanhojen lainojen uudelleen kilpailuttaminen vaikeaa?

Ei ole. Vanhan lainan kilpailuttaminen on itse asiassa helpompaa, sillä silloin pääsee vertailemaan saamiaan lainatarjouksia jo olemassa olevaan lainaan. Kun haluat kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen, tulee sinun pyytää lainatarjousta sille summalle, minkä verran vanhaa lainaa on vielä maksamatta. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niiden ehtoja, kuluja ja korkoja nykyiseen lainaasi ja katsoa olisiko jokin uusista lainatarjouksista edullisempi kuin nykyinen lainasi.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kyllä on. Lainojen yhdistäminen VertaaLainaa.fi palvelun avulla on itse asiassa erittäin suosittua. Jos sinulla on useita lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja, voisit vaihtaa ne yhdeksi selkeämmäksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä oman talouden hallintaan, sekä säästöä lainojen kiinteisiin kuluihin. Jos sinulla on useita lainoja, maksat niistä kaikista kaikki lainan kiinteät kulut ja maksut. Yhdistämällä lainasi yhdeksi suuremmaksi yhdistelylainaksi, voisit saada selvää säästöä lainan kuluihin.

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa yksin ilman vakuuksia tai takaajia. Jos kuitenkin haluat, voit hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, jolloin saatte myös paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös. Myös lainan korko on yleensä edullisempi silloin, kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.

Miten näin monipuolinen vertailupalvelu voi olla ilmainen?

VertaaLainaa.fi on tosiaan täysin maksuton palvelu kaikille kuluttajille. Palvelu voidaan pitää maksuttomana siten, että he saavat pienen korvauksen niiltä pankeilta ja muilta luotonmyöntäjiltä, joiden palveluissa lainat kilpailutetaan. He siis saavat maksun palvelun ylläpidosta luotonmyöntäjiltä, eikä suinkaan luoton hakijoilta.

Yhteystiedot:

VertaaLainaa.fi

Suomi – Finland

Kotisivut: www.vertaalainaa.fi

Asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelu: info@vertaalainaa.fi

Asiakaspalvelu palvelee: Ma – Pe klo: 8.00 – 17.00.

HelppoLaina.fi
Logo