Pikavippi

Pikavippi on pieni kertaluontoinen laina, joka on tarkoitettu äkillisiä lainantarpeita varten. Esittelemme tällä sivulle mielestämme netin parhaat palvelut, joissa voit kilpailuttaa pikavipin maksutta.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kuka voi hakea pikavipin?

Pikavipit ovat lyhytaikaisia ja pieniä lainoja, joita myöntävät usein erilaiset rahoitusyritykset ja pikavippipalvelut. Pikavippiä voi hakea yleensä kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on Suomen kansalaisuus tai vakituinen oleskelulupa Suomessa. Joissakin tapauksissa vaaditaan myös säännöllisiä tuloja. Kaikilta hakijoilta vaaditaan puhtaita luottotietoja.

Pikavippien hakijalle asetettavat vaatimukset vaihtelevat hieman eri rahoitusyrityksissä, mutta yleensä hakijalta edellytetään seuraavia:

  • Hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias
  • Hakijan täytyy olla Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassa oleva oleskelulupa
  • Hakijalla täytyy olla säännölliset tulot tai muu varma takaisinmaksukyky
  • Hakijalla täytyy olla puhtaat luottotiedot
  • Hakijan tulee pystyä todentamaan henkilöllisyytensä
  • Hakijan tulee antaa suostumus luottotietojen tarkistamiseen
  • Pikavippien hakijan tulee antaa pankkitilinumero, johon pikavippi maksetaan

On tärkeää muistaa että pikavippi on aina laina jonka takaisinmaksaminen tulee ottaa vakavasti. Ennen pikavipin hakemista on tärkeää arvioida omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että pikavipin takaisin maksu onnistuu ongelmitta.

Pikavippien ja pikalainojen vertailu kannattaa

On tavallista että joskus rahan tarve yllättää ja pankkitilillä ei ole riittävästi katetta. Tällöin pikavippien vertailu kannattaa tehdä huolellisesti ennen lainan hakemista. Vertailemalla eri lainanmyöntäjien korkoja, kuluja ja muita ehtoja voi löytää itselleen sopivimman ja edullisimman lainavaihtoehdon. On tärkeää kiinnittää huomiota myös lainan takaisinmaksuaikaan, sillä lyhytaikaiset pikavipit ovat usein korkeakorkoisempia kuin pidempiaikaiset kulutusluotot. Pikavippien vertailu on helppoa monien vertailusivustojen avulla, joissa voi vertailla eri lainapalveluiden ehtoja kätevästi yhdessä paikassa.

Kuinka pitkän maksuajan pikavipille saa?

Pikavippien laina-aika on yleensä lyhyt, usein muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen. Laina-ajan pituus vaihtelee kuitenkin paljon eri lainapalveluiden välillä ja joissain tapauksissa pikavippiä voi saada jopa vuoden maksuajalla. On tärkeää huomata että pikavippien lyhyt laina-aika ja korkeat kustannukset voivat tehdä niistä kalliita, jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

Pikavipit ovat vähentyneet selvästi

Pikavippi oli ennen yleinen laina, jonka avulla kuluttajat saattoivat saada nopeaa rahaa pieniin hankintoihin tai äkillisiin menoihin. Nykyään pikavipit ovat vähentyneet Suomessa merkittävästi uusien lainsäädäntömuutosten ja vastuullisen lainanmyönnön vuoksi. Pikavippien korot olivat usein erittäin korkeita, ja ne aiheuttivat monille kuluttajille velkaongelmia.

Löydä paras pikavippi HelppoLainan avulla

HelppoLaina.fi vertailee useita erilaisia pikavippien tarjoajia, jotka myöntävät pikavippiä summille 100 – 5000 euroa. HelppoLaina.fi auttaa kuluttajia löytämään itselleen parhaan ja edullisimman pikavipin, sillä sen kautta voi kilpailuttaa pikavipit helposti ja nopeasti.

Pikavipin hakeminen tapahtuu yleensä netissä, ja lainapäätös voidaan tehdä jopa muutamassa minuutissa. Pikavippi maksetaan usein tilille saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä. Pikavippien takaisinmaksuajat ovat yleensä lyhyitä, useista päivistä muutamaan kuukauteen.

Pikavippi ei välttämättä kannata

On tärkeää muistaa, että pikavippien korkokulut voivat olla erittäin korkeat. HelppoLaina.fi suosittelee aina harkitsemaan tarkkaan ennen pikavipin hakemista ja tutustumaan huolellisesti lainaehtoihin ja -kuluihin. Pikavippi ei ole aina paras ratkaisu ja sen sijaan kannattaa harkita muita vaihtoehtoja, kuten kulutusluottoa tai pankkilainaa, joissa lainalle annetaan merkittävästi pidempi takaisinmaksuaika.

Pikavippejä on säädelty lailla useaan eri otteeseen

Pikavippien korot ja kulut ovat tarkoin säädeltyjä Suomessa. Pikavippien korko- ja kulurajoitukset ovat huomattavasti tiukemmat kuin aiemmin ja uusien säädösten myötä pikavipin nimellinen vuosikorko ei saa ylittää 20 prosenttia. Lisäksi pikavippien myöntämiseen liittyy useita muita rajoituksia ja ehtoja, jotka ovat kuluttajan eduksi.

Pikavippien kilpailuttaminen on aina tärkeää, jotta voi löytää parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon. HelppoLaina.fi auttaa löytämään juuri sopivan pikavipin, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja maksukykyysi.

Pikavippien kilpailutus

Kun harkitset pikavipin ottamista, kannattaa se kilpailuttaa eri lainanvälityspalveluiden avulla. Kotimainen Varmalaina.fi on maksuton vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat pikavipit yhdellä hakemuksella. Varmalainan kautta voit kilpailuttaa pikavipin useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken ja löytää itsellesi sopivimman pikavipin.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on lyhytaikainen, yleensä alle 5000 euron laina, jonka voi hakea nopeasti ja helposti netin kautta. Pikavippiä haetaan yleensä tilanteissa, joissa tarvitaan nopeasti lainaa esimerkiksi yllättävien menojen tai laskujen kattamiseen.

Usein pikavippiä haetaan tekstiviestillä tai verkkohakemuksella ja hakuprosessi on nopea ja yksinkertainen. Hakemuksessa annetaan yleensä henkilötietojen lisäksi tietoja lainan käyttötarkoituksesta, takaisinmaksuajasta ja muista tarvittavista tiedoista.

Pikavippien edut

Pikavipit tarjoavat nopean ja helpon tavan saada lainaa helposti, sillä niitä voi hakea kätevästi netin kautta ympäri vuorokauden. Pikavipin hakeminen on usein nopeaa ja helppoa ja lainapäätös voidaan tehdä jopa saman päivän aikana. Pikavippien korko on usein kohtuullinen, jos laina maksetaan takaisin nopeasti.

Pikavippien korot

Pikavippien korkokulut ovat yleisesti korkeammat kuin muissa lainoissa, koska niitä myönnetään lyhyemmällä takaisinmaksuajalla ja ilman vakuuksia tai takaajia. Pikavippien korkokulut ja takaisinmaksuajat vaihtelevat yleensä lainantarjoajan mukaan. Tärkeää onkin, että pikavippiä hakiessa huolehtii siitä, että pystyy maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Pikavippien riskit

Pikavipit ovat lyhytaikaisia lainoja, joiden korot voivat olla huomattavasti korkeampia kuin perinteisissä kulutusluotoissa. Lisäksi, jos et maksa pikavippiä takaisin sovitun ajan kuluessa, lainan korko voi nousta nopeasti ja aiheuttaa lisäkustannuksia. Pikavipit voivat myös houkutella ottamaan liian suuren lainan, jota ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Tämä voi johtaa lisäkuluihin ja jopa maksuhäiriömerkintään. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, onko pikavippi tarpeellinen vai onko muita keinoja ratkaista rahoitustarpeet.

Pikavippi on nopea apu yllättäviin menoihin

Pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahaa yllättäviin menoihin. On kuitenkin tärkeää ymmärtää lainan riskit ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Kilpailuttamalla pikavipin voit löytää edullisimman lainan ja välttyä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Hae pikavippi tai pikalaina netistä

Sivustomme auttaa sinua löytämään parhaan pikavipin vaivattomasti. Vertailutaulukosta löydät kaikki tarvittavat tiedot, kuten lainapalvelut, lainasummat, takaisinmaksusummat ja takaisinmaksuajat. Kun olet valinnut sopivan pikavipin, klikkaamalla “hae nyt” siirryt suoraan lainantarjoajan kotisivulle, jossa voit täyttää hakemuksen. Ennen hakemuksen täyttämistä, suosittelemme, että luet huolellisesti arvostelut ja vertaat lainan kuluja ja korkoja, jotta voit varmistaa saavasi parhaan mahdollisen pikavipin. Haluamme auttaa sinua tekemään fiksuja päätöksiä ja säästämään rahaa.

Kun olet saanut pikavipin, toivomme, että palaat sivuillemme ja kerrot kokemuksesi kyseisestä lainantarjoajasta. Tällä tavoin voit auttaa muita löytämään parhaat pikavipit ja välttämään huonoja kokemuksia.

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä:

Pikavippi on pieni lyhytaikainen laina, jota myöntävät yleensä erilaiset rahoitusyhtiöt ja luotonantajat. Pikavippien määrät vaihtelevat yleensä muutamasta kymmenestä eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon asti.

Pikavippiä voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, kuten laskujen maksamiseen, odottamattomiin kuluihin tai vaikkapa ostosten tekemiseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pikavippiä ei tulisi käyttää turhiin ostoksiin eikä sitä pidä hakea hetken mielijohteesta.

Pikavippien korot vaihtelevat yleensä luotonantajien ja lainasumman mukaan. Korot voivat olla hyvinkin korkeat, joten on tärkeää vertailla eri luotonantajien tarjoamia pikavippejä ja löytää mahdollisimman edullinen vaihtoehto. Suomen lain mukaan pikavipin nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%.

Pikavippiä voi saada yleensä hyvin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Joissain tapauksissa rahat voivat olla tilillä jopa muutamassa tunnissa.

Pikavippien maksuehdot vaihtelevat yleensä lainanantajan ja lainasumman mukaan. Useimmat pikavipit maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, yleensä muutamassa kuukaudessa. On tärkeää huolehtia siitä, että maksaa pikavipin takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, sillä viivästysmaksut ja korot voivat kasvattaa pikavipin kuluja nopeasti.

Pikavippien ottamiseen liittyy aina riskejä, kuten korkeat korot ja piilokulut. Jos pikavippiä ei maksa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, voi se johtaa suuriin korkoihin ja lisämaksuihin. On tärkeää harkita tarkasti ennen pikavipin ottamista ja varmistaa, että pystyy maksamaan sen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Pikavippien maksuaika vaihtelee lainanantajasta riippuen. Useimmat pikavipit maksetaan tilille muutamassa tunnissa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kyllä, pikavipin voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Tämä kannattaa tarkistaa kuitenkin etukäteen, sillä joissain tapauksissa ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.

Pikavippien korot ovat yleensä melko korkeita, joten lainan ottajan kannattaa harkita tarkasti, onko lainan ottaminen välttämätöntä. Lisäksi lainojen takaisinmaksuun liittyy riskejä, sillä myöhässä maksetut lainat voivat kasvaa nopeasti suuriksi ja aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Kyllä estää. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi saada pikavippiä.

Luotettavien pikavippien tarjoajien löytämiseksi kannattaa vertailla eri lainanantajia, tarkistaa niiden luotettavuus ja lukea muiden asiakkaiden kokemuksia. Suosittelemme myös käyttämään luotettavia lainanvälityspalveluita, kuten HelppoLaina.fi, joka vertailee useiden eri lainanantajien tarjouksia ja auttaa löytämään sopivan lainan.

HelppoLaina.fi
Logo