Pikavippi

Pikavippi on pieni kertaluontoinen laina, joka on tarkoitettu äkillisiä lainantarpeita varten. Esittelemme tällä sivulle mielestämme netin parhaat palvelut, joissa voit kilpailuttaa pikavipin maksutta.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Pikavippi – kun tarvitset lainaa heti

Pikavippi on nimensä mukaisesti yleensä tarkoitettu äkilliseen rahatarpeeseen.

Kun rahaa tarvitaan nopeasti käyttöön tarkoittaa se, että lainan maksu tulee tapahtua mieluusti saman päivän aikana lainan hakemisesta.

Tällä sivulla kerromme sinulle seuraavat asiat:

  • Kuinka nopeasti voit saada lainaa?
  • Kenelle pikavippi voidaan myöntää?
  • Onko pikavippi aina kallis?

Kuinka nopeasti pikavipin voi saada tilille?

Monet lainantarjoajat kuten esimerkiksi Varmalaina, pystyvät maksamaan pikavipin heti hakijan tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen yleensä saman päivän aikana lainan hakemisesta.

Parhaassa tapauksessa jopa 10 – 15 minuutissa. Voit siis saada lainaa heti, kun sitä tarvitset.

Pikavipin tilille siirtymiseen vaikuttaa myös se, kuinka paljon hakijalle myönnetään lainaa. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen kauemmin lainan siirtyminen tilille kestää.

Suurempien lainojen tilille siirtyminen saattaa kestää noin 1 – 3 pankkipäivää.

Pienet, noin 100 – 5000 euron pienlainat maksetaan hakijan tilille heti.

Lainan välittömään tilille maksamiseen vaikuttaa myös se, mihin vuorokauden aikaan haet lainaa ja missä pankissa sinulla on tili.

Muista myös täyttää lainahakemus huolellisesti. Puutteellisesti tai huolimattomasti täytetty hakemus viivästyttää lainan käsittelyä tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hakemuksen hylkäämisen.

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Jos hakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä on tämä selvä este lainan myöntämiselle.

Pikavippiä varten hakijan ei tarvitse etsiä lähipiiristä henkilötakaajaa tai muitakaan vakuuksia lainalle.

Pientä lainaa varten ei lainantarjoaja vaadi takausta, mutta jos lainaa hakee suuremman määrän voi henkilötakauksesta olla hyötyä.

Onko pikavippi aina automaattisesti kallis laina?

Näin ei voida yleisesti sanoa.

Jos olet tarkkana lainan ottamisen kanssa, etkä ota heti ensimmäistä vastaan tulevaa pikalainaa, säästyt turhilta maksuilta.

Näillä vinkeillä löytyy edullinen pikavippi:

Yllä olevasta listauksesta löydät useita lainantarjoajia, jotka myöntävät lainaa nopeasti.

Valitse lainapalvelu mistä haluat pyytää lainatarjouksen tai vastaavasti valitse palvelu, jossa voit kilpailuttaa tarvitsemasi lainan usean eri lainantarjoajan välillä.

Suosittelemme käyttämään jälkimmäistä vaihtoehtoa, eli kilpailuta laina lainanvälityspalvelun kautta, jos haluat säästää omaa aikaasi edullisen lainan löytämisessä.

Lainan kilpailutuspalvelun avulla saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia.

Vertaa lainoja, jonka jälkeen voit valita sinulle parhaiten sopivan pikavipin.

Ellei mikään tarjouksista miellytä sinulla on oikeus hylätä kaikki ja pikavipin etsimistä muualta.

Pikavippi maksetaan aina nopeammin takaisin, kuin esimerkiksi suurempi kulutusluotto. Näin ollen todellinen vuosikorko on melko huono mittari pikavippivertailussa.

Asiakkaalle paras ratkaisu kulujen ja korkomaksujen kertymisen estämiseksi on ottaa lainaa vain sen verran kuin mitä sillä hetkellä tarvitsee ja maksa laina nopeasti pois.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on hyvin hoidetut raha-asiat sekä säännölliset tulot.

Keskimäärin pikavippi pyritään maksamaan asiakkaan tilille jopa 15 minuutissa. Lainan tilille siirtoon voi kuitenkin vaikuttaa mihin aikaan haet lainaa ja missä pankissa sinulla on tili.

Yleensä pikavipin hakemisen syynä on äkillinen rahantarve. Lainapalvelut eivät sen tarkemmin kysele mihin asiakas lainan käyttää.

Tähän kysymykseen ei voi suoralta kädeltä vastata. Halvimman lainan löytämiseen vaikuttaa haettu lainasumma, valittu maksuaika ja hakijan tiedot. Helpoin tapa selvittää mistä löytyy juuri sinulle edullisin laina on kilpailuttaa lainahakemus HelppoLaina.fi palvelun kautta usean lainantarjoajan välillä. Näin saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia, mistä yleensä löytyy sinulle henkilökohtaisesti tarjottu edullisin pikavippi.

HelppoLaina.fi
Logo