Joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva laina, jota voit nostaa käyttöösi pienissä erissä.
Kilpailuta vakuudeton joustoluotto alla olevissa palveluissa. Se on maksutonta ja lainapäätöksen saat heti.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva laina, jonka saa käyttöönsä yhdellä hakemuksella. Kun joustoluotto on haettu, on se aina asiakkaan käytettävissä. Joustoluottoa voi nostaa omalle tilille juuri sen verran kuin haluaa, joten koko lainasummaa ei ole pakko käyttää. Nostoja voi tehdä myös niin usein kun haluaa, aina oman luottorajan puitteissa tietenkin.

Joustoluoton hakeminen ja luottotilin avaaminen on täysin maksutonta. Maksat ainoastaan nostamastasi lainasummasta.

Tästä syystä joustoluoton voi hakea vaikka pahan päivän varalle, sillä voit pitää joustoluoton avattuna ilman mitään kustannuksia. Joustoluottoa voi hakea moniin eri tarkoituksiin. Sitä haetaan monesti, kun lainaa tarvitaan nopeasti. Näitä tilanteita saattavat olla esimerkiksi auton äkillinen hajoaminen.

Koska joustoluottoa voi hakea aina 70.000 euroon saakka, on siitä apua myös hieman suurempaankin lainantarpeeseen.

Jos haluat hakea lainaa helposti ja nopeasti, voit helposti nostaa joustoluottoa omalta luottotililtä. Sinun ei siis enää siinä vaiheessa tarvitse etsiä lainapalveluita, joista hakea lainaa ja täytellä hakemuksia. Joustoluottohakemuksen voit tehdä koska tahansa ja se käsitellään aina heti palvelun aukioloaikana.

Kuinka paljon joustoluottoa voi hakea?

Voit hakea meidän kautta  1000 – 70.000 euron suuruista joustoluottoa. Valitse itsellesi sopivin luotonmyöntäjä ja täytä lainahakemus. Lainapäätöksen saat välittömästi.

Voit halutessasi valita suuremmankin luottorajan, koska loppujen lopuksi kuitenkin maksat vain siitä, mitä käytät.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluotto on joustava laina, jonka takaisinmaksu on joustavaa ja lainaa voi lyhentää kuukausierissä. Voit itse valita, maksatko kuukausittain vain vaaditun minimilyhennyksen vai suuremman summan kerralla. Voit myös koska tahansa maksaa koko luoton takaisin ilman lisäkustannuksia. Sitä mukaan, kun luottoa maksetaan takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtä. Maksaessasi lainaa nopeammin takaisin, säästät sen koroissa ja kuluissa.

Miten haen joustoluottoa?

Aloita joustoluoton hakeminen valitsemalla sopiva lainanvälityspalvelu sivun yläosassa olevasta listasta. Täytä lainahakemus huolellisesti valitsemassasi palvelussa ja saat pian lukuisia lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Mukana kilpailutuksessa on useita joustoluottoja myöntäviä lainapalveluita. Voit kuitenkin saada tarjouksia myös kertaluontoisista kulutusluotoista. Saat itse vapaasti valita saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Tarvitsenko vakuuksia?

Et tarvitse.

Meidän kautta voit hakea joustoluottoa ilman vakuuksia, eikä sinulta vaadita myöskään henkilötakaajia.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen. (Mainitaan poikkeuksena Varmalaina.fi jossa joustoluoton ikäraja on 18 vuotta)

Joustoluoton saamiseksi vaaditaan myös puhtaat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on aina este joustoluoton saannille.

Hakijalla tulee olla myös säännölliset palkka-tai eläketulot, joilla varmistetaan hakijan takaisinmaksukyky.

Milloin voin tehdä hakemuksen?

Hakemuksia otetaan vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Tee lainahakemus siis juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kun teet hakemuksen lainapalvelun auki ollessa, saat lainapäätöksen välittömästi.

Jos teet hakemuksen palvelun ollessa kiinni, käsitellään hakemuksesi heti seuraavana aamuna, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Joustoluotto nopeasti tilille lainanvälityspalvelun kautta

Kun teet hakemuksen lainanvälityspalvelun kautta, saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista sen, mikä sinulle sopii parhaiten.

Mikäli et jostain syystä saa sopivaa lainatarjousta, on sinulla täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Voit siis saada joustoluoton käyttöösi alle 15 minuutissa. Jatkossa kun haluat lisälainaa, ei sinun tarvitse täyttää uusia hakemuksia, vaan voit nostaa lainaa heti suoraan jo olemassa olevalta luottotililtäsi. Saat siis jatkossa lainaa vielä nopeammin tilillesi, kun joustoluotto on jo valmiiksi haettu ja avattu.

Mihin joustoluottoa voi käyttää?

Hakija saa aina päättää itse täysin sen, mihin hän joustoluottonsa käyttää. Hakijalta ei koskaan vaadita selityksiä sille, mihin hän on luottoa käyttämässä. Joustoluotto on hyvä ja nopea apu niin pieneen, kuin suurempaankin lainantarpeeseen.

Auton hajoaminen, kodinkoneen uusiminen ym. tilanteet ovat sellaisia, johon joustoluotosta voi olla suuri apu. Siitä voi olla myös apua kuukausittaisiin menoihin, esimerkiksi laskujen maksuun. Jos laskujen eräpäivä lähestyy ja palkkapäivään on kuitenkin aikaa, voit hakea joustoluoton tasoittamaan tilannetta.

Minkälainen lainatuote joustoluotto on?

Joustoluotto on yksi yleisimmistä luottomuodoista, joita suomalaiset käyttävät rahoitustarpeidensa kattamiseen. Joustoluotto sopii parhaiten sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Joustoluotossa lainanhakija saa käyttöönsä tietyn luottorajan, jota hän voi nostaa tarpeen mukaan.

Joustoluottojen ominaisuuksiin kuuluu usein mahdollisuus valita haluttu maksuaika ja takaisinmaksuerien suuruus, ja lainaa voi lyhentää joko minimierissä tai haluamissaan suuremmissa erissä. Joustoluottojen korko lasketaan yleensä käytössä olevalle luoton määrälle, ei koko myönnetylle luottorajalle, joten joustoluotto voi olla järkevä vaihtoehto pikavipille esimerkiksi pienempien hankintojen rahoittamiseen.

Mistä joustoluotto haetaan ja mitä ehtoja sen saamiseksi on?

Joustoluottoa haetaan yleensä netin kautta, ja useimmiten hakemukseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Joustoluottojen korko vaihtelee lainan tarjoajan ja lainasumman mukaan, mutta usein se on korkeampi kuin esimerkiksi pankkilainoissa.

Miten joustoluotto kilpailutetaan?

Joustoluotto on kilpailutettavissa samalla tavalla kuin muutkin lainatyypit, ja HelppoLaina.fi:n avulla voi löytää sopivan joustoluoton jopa 25 eri lainantarjoajan joukosta. Joustoluoton kilpailutus on helppoa ja vaivatonta ja lainatarjousten pyytäminen on aina ilmaista. Lainatarjousten vertailu auttaa löytämään juuri itselle sopivan joustoluoton ja kilpailutuksen avulla voit säästää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksissa.

Joustoluotto toimii kuten virtuaalinen luottokortti

Joustoluotto on suosittu vaihtoehto esimerkiksi luottokortin käytölle, sillä sen korko on yleensä matalampi kuin luottokortin. Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen tai yllättäviin rahatarpeisiin.

Joustoluotto on joustava ja kätevä tapa rahoittaa arjen tarpeita. HelppoLaina.fi:n avulla voi helposti kilpailuttaa joustoluotot ja löytää sopivan lainatarjouksen tarpeisiin kuin tarpeisiin. Joustoluottoa hakiessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainaa tulee aina hakea vain oman maksukyvyn mukaisesti.

Mihin tarkoitukseen joustoluotto on tarkoitettu?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka suuruus ja maksuaika sovitaan etukäteen. Laina toimii niin sanottuna joustavana luottotilinä, jolta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Joustoluotolle ei ole erityistä käyttötarkoitusta, vaan se sopii moneen eri tarkoitukseen, kuten esimerkiksi remontointiin, auton ostoon tai lomamatkan rahoittamiseen.

Joustoluoton korko

Joustoluoton korko on yleensä hieman korkeampi kuin pankkilainan, mutta se tarjoaa joustavuutta ja vapautta nostaa ja maksaa luottoa takaisin oman kyvyn mukaan. Joustoluottoon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia, mikä tekee sen hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Koska joustoluotolla on yleensä korkeampi korko kuin esimerkiksi pankkilainalla, kannattaa sitäkin kilpailuttaa ennen lainan ottamista. HelppoLaina.fi vertailupalvelun avulla voit löytää parhaan joustoluottotarjouksen ja säästää selvää rahaa.

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Joustoluotto ja kulutusluotto ovat molemmat suosittuja lainatyyppejä, mutta niiden välillä on eroja, jotka saattavat vaikuttaa lainanottajan päätökseen siitä, kumpi lainamuoto on hänen tarpeisiinsa sopivin. Tässä tarkastellaan näitä kahta lainatyyppiä ja niiden välisiä eroja.

1. Lainan rakenne

  • Joustoluotto: Joustoluotto on jatkuva luotto, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan luottorajan puitteissa. Lainanottaja ei ole velvollinen nostamaan koko luottoa kerralla, vaan voi tehdä nostoja tarpeensa mukaan.

  • Kulutusluotto: Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jonka lainanottaja saa kerralla tililleen ja maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaan.

2. Maksuaikataulu

  • Joustoluotto: Koska joustoluotosta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan, myös takaisinmaksuaikataulu on joustavampi. Usein vain nostettu summa maksetaan takaisin kuukausittain.

  • Kulutusluotto: Kulutusluotolle sovitaan ennalta tietty maksuaikataulu, joka sisältää kiinteitä kuukausierä maksuja.

3. Korkorakenne

  • Joustoluotto: Korko määräytyy usein nostojen mukaan, eli korkoa maksetaan vain nostetusta summasta, ei koko luottorajasta.

  • Kulutusluotto: Korko määräytyy koko lainasumman mukaan ja on yleensä kiinteä koko laina-ajalle.

4. Käyttötarkoitus

  • Joustoluotto: Sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa rahantarve saattaa vaihdella, kuten yllättävät menot tai hankinnat.

  • Kulutusluotto: Usein otetaan tiettyä, ennalta tiedossa olevaa menoa varten, kuten matkaa, remonttia tai suurempaa hankintaa varten.

Vaikka sekä joustoluotto että kulutusluotto ovat tarkoitettu henkilökohtaisten menojen rahoittamiseen, niiden ominaisuudet ja käyttötarkoitus eroavat toisistaan. Joustoluotto tarjoaa enemmän joustavuutta rahantarpeen suhteen, kun taas kulutusluotto on selkeä ja ennalta määrätty lainamuoto. Lainanottajan tulee miettiä omaa rahantarvettaan ja valita lainamuoto sen mukaisesti.

Suosituimmat vakuudettomat lainat
Pankkilaina 80%
Kulutusluotto 69%
Joustoluotto 54%
Pikalaina 26%

Vertaile joustoluotot ja löydä sinulle sopivin laina HelppoLaina.fi-palvelun kautta

Joustoluotto on monille tuttu rahoitusmuoto, mutta kaikkien tarjolla olevien vaihtoehtojen joukosta oikean valinta voi tuntua haasteelliselta. HelppoLaina.fi tekee vertailusta ja valinnasta helppoa. Katsotaanpa, miten voit hyödyntää palvelua joustoluottojen vertailuun.

Joustoluottojen ehdot, korot ja kulut voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Vertailemalla eri vaihtoehtoja voit säästää merkittäviä summia korkokuluissa ja varmistaa, että saat lainan, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

HelppoLaina.fi:n kautta voit täyttää yhden maksuttoman lomakkeen ja saada sähköpostiisi tiedon useista lainapalveluista, jotka vastaavat kriteereitäsi. Sinun ei tarvitse käydä läpi monimutkaisia lainalaskureita tai sivustoja erikseen – kaikki tarvittava tieto on koottu yhteen paikkaan.

Ei ole olemassa yhtä “parasta” joustoluottoa, vaan oikea laina riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Ehkä arvostat alhaisia korkoja, suurta luottorajaa tai joustavia takaisinmaksuehtoja. HelppoLaina.fi:n kautta voit vertailla ja löytää lainan, joka vastaa juuri sinun toiveitasi.

Monet joustoluotot eivät vaadi erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä tekee lainanhakuprosessista nopeampaa ja vaivattomampaa. HelppoLaina.fi tarjoaa laajan valikoiman vakuudettomia joustoluottoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Älä maksa enempää kuin on tarpeen. Aloita joustoluottojen vertailu ja kilpailutus HelppoLaina.fi-palvelussa jo tänään ja varmista, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset aiheesta: joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva luotto, josta voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan aina luottorajaan saakka. Maksat korkoa ja kuluja vain nostetusta summasta, ei koko luottorajasta.

Korko määräytyy yleensä nostojen mukaan. Korkoa maksetaan siis vain nostetusta summasta. Tarkat korot ja kulut kannattaa tarkistaa lainantarjoajan ehtoja lukiessa.

Useimmat joustoluotot ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, ettei erillisiä vakuuksia tai takaajia tarvita.

Takaisinmaksu on joustavaa, ja usein voit itse päättää kuinka paljon maksat kuukaudessa takaisin. Minimilyhennykset ovat tyypillisesti prosentuaalisia nostetusta summasta.

Joustoluotto antaa vapauden tehdä nostoja milloin tahansa luottorajan puitteissa. Joissakin tapauksissa voi olla minimi- tai maksiminostoja tai nostokuluja.

Usein joustoluottoa voi saada jopa saman päivän aikana, mutta käsittelyajat vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä.

HelppoLaina.fi
Logo