Joustoluotto

Kerro meille kuinka suuren joustoluoton tarvitset, niin me etsimme siihen sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva laina, jonka saa käyttöönsä yhdellä hakemuksella. Kun joustoluotto on haettu, on se aina asiakkaan käytettävissä. Joustoluottoa voi nostaa omalle tilille juuri sen verran kuin haluaa, joten koko lainasummaa ei ole pakko käyttää. Nostoja voi tehdä myös niin usein kun haluaa, aina oman luottorajan puitteissa tietenkin.

Joustoluoton hakeminen ja luottotilin avaaminen on täysin maksutonta. Maksat ainoastaan nostamastasi lainasummasta.

Tästä syystä joustoluoton voi hakea vaikka pahan päivän varalle, sillä voit pitää joustoluoton avattuna ilman mitään kustannuksia. Joustoluottoa voi hakea moniin eri tarkoituksiin. Sitä haetaan monesti, kun lainaa tarvitaan nopeasti. Näitä tilanteita saattavat olla esimerkiksi auton äkillinen hajoaminen.

Koska joustoluottoa voi hakea aina 70.000 euroon saakka, on siitä apua myös hieman suurempaankin lainantarpeeseen.

Jos haluat hakea lainaa helposti ja nopeasti, voit helposti nostaa joustoluottoa omalta luottotililtä. Sinun ei siis enää siinä vaiheessa tarvitse etsiä lainapalveluita, joista hakea lainaa ja täytellä hakemuksia. Joustoluottohakemuksen voit tehdä koska tahansa ja se käsitellään aina heti palvelun aukioloaikana.

Kuinka paljon joustoluottoa voi hakea?

Voit hakea meidän kautta  1000 – 70.000 euron suuruista joustoluottoa. Valitse itsellesi sopivin luotonmyöntäjä ja täytä lainahakemus. Lainapäätöksen saat välittömästi.

Voit halutessasi valita suuremmankin luottorajan, koska loppujen lopuksi kuitenkin maksat vain siitä, mitä käytät.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluotto on joustava laina, jonka takaisinmaksu on joustavaa ja lainaa voi lyhentää kuukausierissä. Voit itse valita, maksatko kuukausittain vain vaaditun minimilyhennyksen vai suuremman summan kerralla. Voit myös koska tahansa maksaa koko luoton takaisin ilman lisäkustannuksia. Sitä mukaan, kun luottoa maksetaan takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtä. Maksaessasi lainaa nopeammin takaisin, säästät sen koroissa ja kuluissa.

Miten haen joustoluottoa?

Aloita joustoluoton hakeminen valitsemalla sopiva lainanvälityspalvelu sivun yläosassa olevasta listasta. Täytä lainahakemus huolellisesti valitsemassasi palvelussa ja saat pian lukuisia lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Mukana kilpailutuksessa on useita joustoluottoja myöntäviä lainapalveluita. Voit kuitenkin saada tarjouksia myös kertaluontoisista kulutusluotoista. Saat itse vapaasti valita saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Tarvitsenko vakuuksia?

Et tarvitse.

Meidän kautta voit hakea joustoluottoa ilman vakuuksia, eikä sinulta vaadita myöskään henkilötakaajia.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen. (Mainitaan poikkeuksena Varmalaina.fi jossa joustoluoton ikäraja on 18 vuotta)

Joustoluoton saamiseksi vaaditaan myös puhtaat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on aina este joustoluoton saannille.

Hakijalla tulee olla myös säännölliset palkka-tai eläketulot, joilla varmistetaan hakijan takaisinmaksukyky.

Milloin voin tehdä hakemuksen?

Hakemuksia otetaan vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Tee lainahakemus siis juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kun teet hakemuksen lainapalvelun auki ollessa, saat lainapäätöksen välittömästi.

Jos teet hakemuksen palvelun ollessa kiinni, käsitellään hakemuksesi heti seuraavana aamuna, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Joustoluotto nopeasti tilille lainanvälityspalvelun kautta

Kun teet hakemuksen lainanvälityspalvelun kautta, saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista sen, mikä sinulle sopii parhaiten.

Mikäli et jostain syystä saa sopivaa lainatarjousta, on sinulla täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Voit siis saada joustoluoton käyttöösi alle 15 minuutissa. Jatkossa kun haluat lisälainaa, ei sinun tarvitse täyttää uusia hakemuksia, vaan voit nostaa lainaa heti suoraan jo olemassa olevalta luottotililtäsi. Saat siis jatkossa lainaa vielä nopeammin tilillesi, kun joustoluotto on jo valmiiksi haettu ja avattu.

Mihin joustoluottoa voi käyttää?

Hakija saa aina päättää itse täysin sen, mihin hän joustoluottonsa käyttää. Hakijalta ei koskaan vaadita selityksiä sille, mihin hän on luottoa käyttämässä. Joustoluotto on hyvä ja nopea apu niin pieneen, kuin suurempaankin lainantarpeeseen.

Auton hajoaminen, kodinkoneen uusiminen ym. tilanteet ovat sellaisia, johon joustoluotosta voi olla suuri apu. Siitä voi olla myös apua kuukausittaisiin menoihin, esimerkiksi laskujen maksuun. Jos laskujen eräpäivä lähestyy ja palkkapäivään on kuitenkin aikaa, voit hakea joustoluoton tasoittamaan tilannetta.

Minkälainen lainatuote joustoluotto on?

Joustoluotto on yksi yleisimmistä luottomuodoista, joita suomalaiset käyttävät rahoitustarpeidensa kattamiseen. Joustoluotto sopii parhaiten sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Joustoluotossa lainanhakija saa käyttöönsä tietyn luottorajan, jota hän voi nostaa tarpeen mukaan.

Joustoluottojen ominaisuuksiin kuuluu usein mahdollisuus valita haluttu maksuaika ja takaisinmaksuerien suuruus, ja lainaa voi lyhentää joko minimierissä tai haluamissaan suuremmissa erissä. Joustoluottojen korko lasketaan yleensä käytössä olevalle luoton määrälle, ei koko myönnetylle luottorajalle, joten joustoluotto voi olla järkevä vaihtoehto pikavipille esimerkiksi pienempien hankintojen rahoittamiseen.

Mistä joustoluotto haetaan ja mitä ehtoja sen saamiseksi on?

Joustoluottoa haetaan yleensä netin kautta, ja useimmiten hakemukseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Joustoluottojen korko vaihtelee lainan tarjoajan ja lainasumman mukaan, mutta usein se on korkeampi kuin esimerkiksi pankkilainoissa.

Miten joustoluotto kilpailutetaan?

Joustoluotto on kilpailutettavissa samalla tavalla kuin muutkin lainatyypit, ja HelppoLaina.fi:n avulla voi löytää sopivan joustoluoton jopa 25 eri lainantarjoajan joukosta. Joustoluoton kilpailutus on helppoa ja vaivatonta ja lainatarjousten pyytäminen on aina ilmaista. Lainatarjousten vertailu auttaa löytämään juuri itselle sopivan joustoluoton ja kilpailutuksen avulla voit säästää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksissa.

Joustoluotto toimii kuten virtuaalinen luottokortti

Joustoluotto on suosittu vaihtoehto esimerkiksi luottokortin käytölle, sillä sen korko on yleensä matalampi kuin luottokortin. Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen tai yllättäviin rahatarpeisiin.

Joustoluotto on joustava ja kätevä tapa rahoittaa arjen tarpeita. HelppoLaina.fi:n avulla voi helposti kilpailuttaa joustoluotot ja löytää sopivan lainatarjouksen tarpeisiin kuin tarpeisiin. Joustoluottoa hakiessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainaa tulee aina hakea vain oman maksukyvyn mukaisesti.

Mihin tarkoitukseen joustoluotto on tarkoitettu?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka suuruus ja maksuaika sovitaan etukäteen. Laina toimii niin sanottuna joustavana luottotilinä, jolta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Joustoluotolle ei ole erityistä käyttötarkoitusta, vaan se sopii moneen eri tarkoitukseen, kuten esimerkiksi remontointiin, auton ostoon tai lomamatkan rahoittamiseen.

Joustoluoton korko

Joustoluoton korko on yleensä hieman korkeampi kuin pankkilainan, mutta se tarjoaa joustavuutta ja vapautta nostaa ja maksaa luottoa takaisin oman kyvyn mukaan. Joustoluottoon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia, mikä tekee sen hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Koska joustoluotolla on yleensä korkeampi korko kuin esimerkiksi pankkilainalla, kannattaa sitäkin kilpailuttaa ennen lainan ottamista. HelppoLaina.fi vertailupalvelun avulla voit löytää parhaan joustoluottotarjouksen ja säästää selvää rahaa.

HelppoLaina.fi
Logo