Autolaina

Aloita autolainan kilpailuttaminen valitsemalla lainasumma ja sille sopiva maksuaika. Me etsimme sinulle parhaat lainapalvelut, joista voit pyytää lainatarjoukset.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Kilpailuta autolaina netissä

Auto on yksi yleisimpiä kohteita, johon haetaan rahoitusta lainarahalla. Autolaina voidaan ottaa niin autoliikkeestä, pankista kuin netistäkin.

Nykyisin autolainan hakeminen on yleistynyt, kun lainantarjoajien määrä markkinoilla on lisääntynyt ja vaihtoehdot kasvaneet huomattavasti.

Kun autolainan hakee netistä, ei sille tarvitse yleensä vakuuksia, eikä takaajia. Tällöin siis auto on oston jälkeen kokonaisuudessaan ostajan omistuksessa.

Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin suuriakin hintaeroja, joten autolainan kilpailuttaminen on lähes välttämätöntä, mikäli mielit saada mahdollisimman edullisen autolainan.

HelppoLaina suosittelee autolainan kilpailuttamista Omalaina.fi palvelun kautta, sillä he kilpailuttaa autolainan yli 30:llä pankilla ja muulla luotonantajalla. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen he hoitavat autolainan kilpailuttamisen puolestasi.

Teemme tämän kaiken maksuttomasti, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista. Kilpailuta laina siis riskittömästi, voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjoukset, kun olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Mitä ottaa huomioon autolainaa hakiessa

Ennen lainan hakemista tulisi suunnitella ja miettiä, millaista lainaa olet hakemassa. Vakuudellisissa lainoissa hinnoittelu voi olla vakuudetonta hieman edullisempi, mutta tällöin sinulla tulee olla asettaa sopivat vakuudet lainalle. Joissain tapauksissa ostettava auto riittää vakuudeksi, mutta mikäli olet hankkimassa vanhempaa käytettyä autoa, voi olla ettei se pelkästään riitä vakuudeksi.

Vakuudettomissa lainoissa sinun ei tarvitse asettaa hankittavaa autoa tai muutakaan omaisuutta vakuudeksi. Tällöin myös hankittava auto siirtyy heti ostovaiheessa kokonaan sinun omistukseen.

Autoliikkeet voivat tarjota myös rahoitusta auton hankintaa varten, mutta näissä kannattaa olla tarkkana lainan ehdoissa. Usein autoliikkeiden rahoituksissa ensimmäiset lainaerät ovat pienempiä, mutta viimeinen erä voikin olla yllättävän suuri, koska kuukausierät eivät pysy saman kokoisina koko maksuaikaa.

Kun haet netistä vakuudetonta lainaa, saat lainaa heti käyttöösi, lainan kuukausierä on aina sama koko lainan takaisinmaksuajan, sekä lainalla rahoitettava auto siirtyy heti sinun omistukseen.

Autoa hankkiessa kannattaa ottaa huomioon auton arvon laskeminen. Monissa tapauksissa auton arvo voi laskea nopeammin kuin sitä varten hankittu autolaina lyhenee. Tämä ei tietenkään ole toivottu tilanne, koska jos ajattelet myydä auton jossain välissä, jää sinulle sen myynnin jälkeen vielä autolainaa maksettavaksi. Autoa ei myöskään kannata rahoittaa korkeakorkoisilla pikavipeillä.

Vakuudellinen autolaina

Vakuudellisesta autolainasta puhutaan usein silloin, jos haet autolainaa pankista tai otat rahoituksen autoliikkeestä.

Tällöin yleensä ostettava auto asetetaan lainan vakuudeksi. Eli jos et saa maksettua lainaa, saa rahoitusyhtiö lunastaa auton sinulta ja käyttää sen lainan takaisinmaksuun.

Kuitenkaan aina ostettava auto ei riitä vakuudeksi. Tällöin sinulla pitää olla lisäksi jo ennestään käsirahaa tai joissain tapauksissa käsirahan voi korvata takaajalla.

Asiaan vaikuttaa monet tekijät, kuten se että ostatko auton liikkeestä vai yksityiseltä henkilöltä ja onko auto uusi vai käytetty.

Myös autolainaa hakevan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamiseen.

Vakuudeton autolaina

Vakuudeton autolaina on silloin sopiva vaihtoehto, kun olet ostamassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainatuote on yleensä kulutusluotto, johon ei vaadita takaajia tai vakuuksia.

Näissä lainoissa sinun ei tarvitse murehtia käsirahaa tai sitä, riittääkö hankkimasi auto lainan vakuudeksi.

Kun rahoitat auton hankinnan vakuudettomalla lainalla, siirtyy auto heti kokonaan sinun omistukseen.

Vakuudeton autolaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti palvelumme kautta. Kun täytät lainahakemuksen, me kilpailutamme lainasi puolestasi.

Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita voit vertailla rauhassa ja tämän jälkeen päättää, otatko lainaa vai et.

Tarjoukset saat nopeasti ja allekirjoitettuasi haluamasi lainasopimuksen, siirtyy autolaina pian tilillesi.

Usein kysyttyä autolainasta

Voit kilpailuttaa autolainan verkossa ilmaiseksi. Valitse sopiva lainanvälityspalvelu sivuillamme, jonka jälkeen he kilpailuttavat sen puolestasi yli 25:llä pankilla ja luotonantajalla. Saat useita lainatarjouksia, joista voit hyväksyä haluamasi, kunhan olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Autolainan voi kilpailuttaa kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kyllä saat. Kaikki kauttamme haetut autolainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Näin ollen auto siirtyy oston jälkeen kokonaisuudessa sinun omistukseen.

Kauttamme voi hakea autolainaa 500 – 70.000 euroa. Suosittelemme hakemaan suurempaa autolainaa rinnakkaishakijan kanssa, mikäli mahdollista. Maksuaikaa lainalle saa valita 1-20 vuotta.

HelppoLaina.fi
Logo