Autolaina

Autolainaa hakiessasi voi monesti joutua asettamaan auton tai jotain muuta lainan vakuudeksi.
Alla olevissa lainapalveluissa voit kilpailuttaa täysin vakuudettoman lainan, johon ei vaadita vakuuksia.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta autolaina netissä

Auto on yksi yleisimpiä kohteita, johon haetaan rahoitusta lainarahalla. Autolaina voidaan ottaa niin autoliikkeestä, pankista kuin netistäkin.

Nykyisin autolainan hakeminen on yleistynyt, kun lainantarjoajien määrä markkinoilla on lisääntynyt ja vaihtoehdot kasvaneet huomattavasti.

Kun autolainan hakee netistä, ei sille tarvitse yleensä vakuuksia, eikä takaajia. Tällöin siis auto on oston jälkeen kokonaisuudessaan ostajan omistuksessa.

Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin suuriakin hintaeroja, joten autolainan kilpailuttaminen on lähes välttämätöntä, mikäli mielit saada mahdollisimman edullisen autolainan.

HelppoLaina suosittelee autolainan kilpailuttamista Omalaina.fi palvelun kautta, sillä he kilpailuttaa autolainan yli 30:llä pankilla ja muulla luotonantajalla. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen he hoitavat autolainan kilpailuttamisen puolestasi.

Teemme tämän kaiken maksuttomasti, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista. Kilpailuta laina siis riskittömästi, voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjoukset, kun olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Mitä ottaa huomioon autolainaa hakiessa?

Ennen lainan hakemista tulisi suunnitella ja miettiä, millaista lainaa olet hakemassa. Vakuudellisissa lainoissa hinnoittelu voi olla vakuudetonta hieman edullisempi, mutta tällöin sinulla tulee olla asettaa sopivat vakuudet lainalle. Joissain tapauksissa ostettava auto riittää vakuudeksi, mutta mikäli olet hankkimassa vanhempaa käytettyä autoa, voi olla ettei se pelkästään riitä vakuudeksi.

Vakuudettomissa lainoissa sinun ei tarvitse asettaa hankittavaa autoa tai muutakaan omaisuutta vakuudeksi. Tällöin myös hankittava auto siirtyy heti ostovaiheessa kokonaan sinun omistukseen.

Autoliikkeet voivat tarjota myös rahoitusta auton hankintaa varten, mutta näissä kannattaa olla tarkkana lainan ehdoissa. Usein autoliikkeiden rahoituksissa ensimmäiset lainaerät ovat pienempiä, mutta viimeinen erä voikin olla yllättävän suuri, koska kuukausierät eivät pysy saman kokoisina koko maksuaikaa.

Kun haet netistä vakuudetonta lainaa, saat lainaa heti käyttöösi, lainan kuukausierä on aina sama koko lainan takaisinmaksuajan, sekä lainalla rahoitettava auto siirtyy heti sinun omistukseen.

Autoa hankkiessa kannattaa ottaa huomioon auton arvon laskeminen. Monissa tapauksissa auton arvo voi laskea nopeammin kuin sitä varten hankittu autolaina lyhenee. Tämä ei tietenkään ole toivottu tilanne, koska jos ajattelet myydä auton jossain välissä, jää sinulle sen myynnin jälkeen vielä autolainaa maksettavaksi. Autoa ei myöskään kannata rahoittaa korkeakorkoisilla pikavipeillä.

Vakuudellinen autolaina

Vakuudellisesta autolainasta puhutaan usein silloin, jos haet autolainaa pankista tai otat rahoituksen autoliikkeestä.

Tällöin yleensä ostettava auto asetetaan lainan vakuudeksi. Eli jos et saa maksettua lainaa, saa rahoitusyhtiö lunastaa auton sinulta ja käyttää sen lainan takaisinmaksuun.

Kuitenkaan aina ostettava auto ei riitä vakuudeksi. Tällöin sinulla pitää olla lisäksi jo ennestään käsirahaa tai joissain tapauksissa käsirahan voi korvata takaajalla.

Asiaan vaikuttaa monet tekijät, kuten se että ostatko auton liikkeestä vai yksityiseltä henkilöltä ja onko auto uusi vai käytetty.

Myös autolainaa hakevan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamiseen.

Vakuudeton autolaina

Vakuudeton autolaina on silloin sopiva vaihtoehto, kun olet ostamassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainatuote on yleensä kulutusluotto, johon ei vaadita takaajia tai vakuuksia.

Näissä lainoissa sinun ei tarvitse murehtia käsirahaa tai sitä, riittääkö hankkimasi auto lainan vakuudeksi.

Kun rahoitat auton hankinnan vakuudettomalla lainalla, siirtyy auto heti kokonaan sinun omistukseen.

Vakuudeton autolaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti palvelumme kautta. Kun täytät lainahakemuksen, me kilpailutamme lainasi puolestasi.

Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita voit vertailla rauhassa ja tämän jälkeen päättää, otatko lainaa vai et.

Tarjoukset saat nopeasti ja allekirjoitettuasi haluamasi lainasopimuksen, siirtyy autolaina pian tilillesi.

Näin saat maksuttomat lainatarjoukset HelppoLainasta

Haluatko löytää itsellesi edullisimman lainatarjouksen ilman vaivaa ja aikaa vievää vertailua? HelppoLaina.fi tekee työn puolestasi. 

1. Siirry HelppoLaina.fi -sivustolle

Aloita lainan haku täyttämällä maksuton lomake. Lomakkeen täyttö on selkeää ja yksinkertaista, mikä tekee lainatarjouksen pyytämisestä helppoa.

2. Täytä yksi maksuton lomake

HelppoLaina.fi eroaa monista muista lainavertailupalveluista yksinkertaisuudellaan. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lomake. Lomakkeessa kysytään perustietoja, kuten lainasummaa, laina-aikaa sekä henkilötietoja.

3. Odota sähköpostiviestiä

Kun olet täyttänyt lomakkeen, HelppoLaina.fi alkaa etsii sinulle sopivia lainatarjouksia kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Saat sähköpostiisi tiedon nopeasti siitä, mitä lainapalveluita HelppoLaina.fi suosittelee juuri sinulle.

4. Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vaikka HelppoLaina.fi tekee jo alustavan vertailun puolestasi, on aina hyvä idea tarkastella saamiasi tarjouksia rauhassa. Vertaile korkoja, laina-aikoja sekä muita ehtoja, ja valitse itsellesi sopivin.

5. Hae lainaa ilman vakuuksia

HelppoLaina.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia summissa 1000 – 60,000 euroa. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta tai takaajia lainan saamiseksi.

HelppoLaina.fi on tehokas ja yksinkertainen työkalu kaikille, jotka etsivät edullista lainaa. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainat puolestasi. Kokeile HelppoLaina.fi-palvelua jo tänään ja näe, kuinka helppoa lainan haku voi olla.

Mitä asioita sinun olisi hyvä tietää autolainan korosta?

Autolainan korko on se summa, jonka lainanottaja maksaa lisäksi pääomalle eli lainatulle summalle, kun hankkii lainaa auton ostamista varten. Koron suuruus voi vaihdella suuresti riippuen monista tekijöistä, ja se on keskeinen osa lainan kokonaiskustannuksia. 

Autolainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun harkitaan auton rahoittamista lainalla. On tärkeää ymmärtää, miten korko määritellään ja mitkä tekijät vaikuttavat sen suuruuteen. Kun olet tietoinen näistä seikoista, voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja valita itsellesi edullisimman rahoitusvaihtoehdon.

Autolainan korkotyypit

Kiinteä korko: Tällöin korko pysyy samana koko laina-ajan. Tämä antaa lainanottajalle varmuuden siitä, että kuukausittaiset maksut eivät muutu laina-ajan aikana.

Vaihtuva tai viitekorkoon sidottu korko: Tämä tyyppi on sidottu tiettyyn viitekorkoon, kuten Euriboriin. Korko voi nousta tai laskea viitekoron mukaan, mikä tarkoittaa, että kuukausittaiset maksut voivat vaihdella.

Mihin autolainan korko perustuu?

Lainanottajan luottokelpoisuus: Pankit ja muut rahoituslaitokset tarkistavat usein lainanhakijan luottotiedot. Mitä paremmat luottotiedot ja taloudellinen tilanne, sitä alhaisempi korko voi olla.

Laina-aika: Lyhyemmillä laina-ajoilla saattaa olla korkeampi korko kuin pidemmillä, mutta toisaalta lyhyemmän laina-ajan kuluessa maksetaan korkoa vähemmän.

Lainan määrä: Joskus suurempien lainasummien kohdalla voidaan tarjota alhaisempaa korkoa.

Markkinatilanne: Korkotasoon vaikuttavat myös yleiset taloudelliset olosuhteet ja keskuspankkien ohjauskorot.

Autolainaan liittyvät muut kustannukset

Autolainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat myös muut kulut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut pankki- tai rahoituslaitoskohtaiset kulut. Tästä syystä on tärkeää tarkastella aina lainan todellista vuosikorkoa, joka kuvaa lainan kokonaiskustannuksia prosentteina.

Voinko hakea lainaa käytetyn auton ostamiseen HelppoLaina.fi-palvelun kautta?

Kyllä. Käytetyn auton ostaminen voi olla järkevä taloudellinen päätös, mutta usein auton hankintaan tarvitaan lainaa, jotta koko summa saadaan kasaan. 

Kun tiedät kuinka paljon rahaa tarvitset käytetyn auton ostamiseen, voit hakea lainaa summissa 1000 – 60,000 euroa HelppoLaina.fi-palvelun kautta. Olipa auton hinta mikä tahansa tässä haarukassa, voit kilpailuttaa lainasi HelppoLainassa.

Kun olet HelppoLaina.fi-sivustolla, täytä yksi maksuton lomake, joka koskee lainan hakemista. Sinulta kysytään perustietoja, kuten toivottu lainasumma ja laina-aika sekä henkilötiedot.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, HelppoLaina.fi etsii sinulle sopivimmat lainatarjoukset pankkien ja rahoituslaitosten joukosta, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Saat sähköpostiisi tiedon eri lainapalveluista, joita HelppoLaina.fi suosittelee. Voit vertailla näitä tarjouksia ja valita niistä itsellesi edullisimman ja parhaiten sopivan lainan käytetyn auton hankintaan.

Yksi HelppoLaina.fi-palvelun suurista eduista on, että voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että auton ostamiseen tarvittava laina ei vaadi erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Jos olet hankkimassa käytettyä autoa ja tarvitset rahoitusta ostoksen tekemiseen, HelppoLaina.fi on erinomainen väline lainatarjousten vertailuun ja edullisimman lainan löytämiseen. Palvelun avulla voit säästää aikaa ja vaivaa, ja olla varma siitä, että saat parhaan mahdollisen rahoituksen autosi hankintaan. Aloita lainan kilpailutus HelppoLaina-palvelussa jo tänään.

Usein kysyttyä autolainasta

Voit kilpailuttaa autolainan verkossa ilmaiseksi. Valitse sopiva lainanvälityspalvelu sivuillamme, jonka jälkeen he kilpailuttavat sen puolestasi yli 25:llä pankilla ja luotonantajalla. Saat useita lainatarjouksia, joista voit hyväksyä haluamasi, kunhan olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Autolainan voi kilpailuttaa kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kyllä saat. Kaikki kauttamme haetut autolainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Näin ollen auto siirtyy oston jälkeen kokonaisuudessa sinun omistukseen.

Kauttamme voi hakea autolainaa 500 – 70.000 euroa. Suosittelemme hakemaan suurempaa autolainaa rinnakkaishakijan kanssa, mikäli mahdollista. Maksuaikaa lainalle saa valita 1-20 vuotta.

Autolaina on laina, joka on erityisesti suunniteltu auton ostamiseen. Se voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton laina.

Useimmiten lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias, mutta jotkut rahoituslaitokset saattavat vaatia hakijalta korkeampaa ikää.

Kyllä, autolainaa voi hakea sekä uuden että käytetyn auton ostamiseen.

HelppoLaina.fi
Logo