Autolaina

Hae autolainaa ilman vakuuksia jopa 70.000 € asti. Voit kilpailuttaa autolainan maksutta alla olevissa palveluissa.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta autolaina netissä

Auto on yksi yleisimpiä kohteita, johon haetaan rahoitusta lainarahalla. Autolaina voidaan ottaa niin autoliikkeestä, pankista kuin netistäkin.

Nykyisin autolainan hakeminen on yleistynyt, kun lainantarjoajien määrä markkinoilla on lisääntynyt ja vaihtoehdot kasvaneet huomattavasti.

Kun autolainan hakee netistä, ei sille tarvitse yleensä vakuuksia, eikä takaajia. Tällöin siis auto on oston jälkeen kokonaisuudessaan ostajan omistuksessa.

Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin suuriakin hintaeroja, joten autolainan kilpailuttaminen on lähes välttämätöntä, mikäli mielit saada mahdollisimman edullisen autolainan.

HelppoLaina suosittelee autolainan kilpailuttamista Varmalaina.fi palvelun kautta, sillä he kilpailuttaa autolainan yli 230:llä pankilla ja muulla luotonantajalla. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen he hoitavat autolainan kilpailuttamisen puolestasi.

Teemme tämän kaiken maksuttomasti, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista. Kilpailuta laina siis riskittömästi, voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjoukset, kun olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Mitä ottaa huomioon autolainaa hakiessa

Ennen lainan hakemista tulisi suunnitella ja miettiä, millaista lainaa olet hakemassa. Vakuudellisissa lainoissa hinnoittelu voi olla vakuudetonta hieman edullisempi, mutta tällöin sinulla tulee olla asettaa sopivat vakuudet lainalle. Joissain tapauksissa ostettava auto riittää vakuudeksi, mutta mikäli olet hankkimassa vanhempaa käytettyä autoa, voi olla ettei se pelkästään riitä vakuudeksi.

Vakuudettomissa lainoissa sinun ei tarvitse asettaa hankittavaa autoa tai muutakaan omaisuutta vakuudeksi. Tällöin myös hankittava auto siirtyy heti ostovaiheessa kokonaan sinun omistukseen.

Autoliikkeet voivat tarjota myös rahoitusta auton hankintaa varten, mutta näissä kannattaa olla tarkkana lainan ehdoissa. Usein autoliikkeiden rahoituksissa ensimmäiset lainaerät ovat pienempiä, mutta viimeinen erä voikin olla yllättävän suuri, koska kuukausierät eivät pysy saman kokoisina koko maksuaikaa.

Kun haet netistä vakuudetonta lainaa, saat lainaa heti käyttöösi, lainan kuukausierä on aina sama koko lainan takaisinmaksuajan, sekä lainalla rahoitettava auto siirtyy heti sinun omistukseen.

Autoa hankkiessa kannattaa ottaa huomioon auton arvon laskeminen. Monissa tapauksissa auton arvo voi laskea nopeammin kuin sitä varten hankittu autolaina lyhenee. Tämä ei tietenkään ole toivottu tilanne, koska jos ajattelet myydä auton jossain välissä, jää sinulle sen myynnin jälkeen vielä autolainaa maksettavaksi.

Vakuudellinen autolaina

Vakuudellisesta autolainasta puhutaan usein silloin, jos haet autolainaa pankista tai otat rahoituksen autoliikkeestä.

Tällöin yleensä ostettava auto asetetaan lainan vakuudeksi. Eli jos et saa maksettua lainaa, saa rahoitusyhtiö lunastaa auton sinulta ja käyttää sen lainan takaisinmaksuun.

Kuitenkaan aina ostettava auto ei riitä vakuudeksi. Tällöin sinulla pitää olla lisäksi jo ennestään käsirahaa tai joissain tapauksissa käsirahan voi korvata takaajalla.

Asiaan vaikuttaa monet tekijät, kuten se että ostatko auton liikkeestä vai yksityiseltä henkilöltä ja onko auto uusi vai käytetty.

Myös autolainaa hakevan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamiseen.

Vakuudeton autolaina

Vakuudeton autolaina on silloin sopiva vaihtoehto, kun olet ostamassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainatuote on yleensä kulutusluotto, johon ei vaadita takaajia tai vakuuksia.

Näissä lainoissa sinun ei tarvitse murehtia käsirahaa tai sitä, riittääkö hankkimasi auto lainan vakuudeksi.

Kun rahoitat auton hankinnan vakuudettomalla lainalla, siirtyy auto heti kokonaan sinun omistukseen.

Vakuudeton autolaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti palvelumme kautta. Kun täytät lainahakemuksen, me kilpailutamme lainasi puolestasi.

Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita voit vertailla rauhassa ja tämän jälkeen päättää, otatko lainaa vai et.

Tarjoukset saat nopeasti ja allekirjoitettuasi haluamasi lainasopimuksen, siirtyy autolaina pian tilillesi.

Usein kysyttyä autolainasta

Voit kilpailuttaa autolainan verkossa ilmaiseksi. Valitse sopiva lainanvälityspalvelu sivuillamme, jonka jälkeen he kilpailuttavat sen puolestasi yli 25:llä pankilla ja luotonantajalla. Saat useita lainatarjouksia, joista voit hyväksyä haluamasi, kunhan olet ensin saanut tutustua niihin kaikessa rauhassa.

Autolainan voi kilpailuttaa kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kyllä saat. Kaikki kauttamme haetut autolainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Näin ollen auto siirtyy oston jälkeen kokonaisuudessa sinun omistukseen.

Kauttamme voi hakea autolainaa 500 – 70.000 euroa. Suosittelemme hakemaan suurempaa autolainaa rinnakkaishakijan kanssa, mikäli mahdollista. Maksuaikaa lainalle saa valita 1-20 vuotta.

HelppoLaina.fi
Logo