Saldo

Saldo

Hae lainaa tästä

Mikä on Saldo?

Saldo on lainapalvelu, joka tarjoaa nopeita ja joustavia lainaratkaisuja asiakkailleen. Yrityksen lainavalikoimaan kuuluu kertaluonteinen kulutusluotto, jota voi hakea aina 10 000 euroon saakka sekä joustoluotto, jonka suurin mahdollinen luottoraja on 2 000 euroa.

Saldon palvelut on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa äkillisiin menoihin tai suurempiin hankintoihin, kuten autoon tai kodin remonttiin. Nopean toimintansa ansiosta Saldo voi siirtää rahat asiakkaan tilille jopa 15 minuutin kuluessa lainapäätöksestä. Saldo tarjoaa vakuudettomia lainoja, joten hakijan ei tarvitse huolehtia vakuuksien tai takaajien järjestämisestä.

 

Kuka voi hakea lainaa Saldolta?

Saldolta lainan hakeminen on mahdollista laajalle joukolle henkilöitä, mukaan lukien nuoret aikuiset. Lainaa voivat hakea kaikki, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, omistavat suomalaisen henkilöllisyystunnuksen, puhelinnumeron ja pankkitilin.

Luottotietojen tulee olla puhtaat, sillä Saldon lainapalvelut eivät ole saatavilla henkilöille, joilla on merkintöjä maksuhäiriöistä. Koska laina on vakuudeton, hakijan ei tarvitse olla omistusasunnossa asuva tai tarjota muita vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Tämä tekee Saldon lainapalveluista helppokäyttöisiä ja saavutettavia monille suomalaisille.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Saldolta?

Saldo tarjoaa asiakkailleen kaksi erilaista lainatuotetta, joustoluoton ja kulutusluoton, jotka on suunniteltu erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin. Joustoluotto on jatkuva, 2000 euron luotto, joka antaa lainanhakijalle mahdollisuuden tehdä nostoja joustavasti oman nostolimiitin puitteissa. Se soveltuu erinomaisesti yllättäviin menoihin ja äkillisiin rahoitustarpeisiin. Toisaalta, jos tarvetta on suuremmalle lainasummalle, Saldon kulutusluotto on vaihtoehto, joka antaa mahdollisuuden hakea lainaa aina 10 000 euroon saakka. Lainasumma ja takaisinmaksuerät voi mukauttaa omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen sopiviksi, joten asiakas voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon Saldon joustavista lainaratkaisuista.

Hae lainaa tästä

Kuinka pitkän maksuajan voin saada Saldon lainalle?

Saldon lainatuotteiden maksuajat vaihtelevat riippuen valitusta lainatyypistä ja lainasummasta. Joustoluoton takaisinmaksuaika on joustava, vaihdellen 3–30 kuukauden välillä käytetyn luoton määrästä riippuen. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden mukauttaa maksuaikatauluaan omiin tarpeisiinsa ja taloudelliseen tilanteeseensa sopivaksi.

Saldon kulutusluotolle voi valita pidemmän maksuajan, joka ulottuu jopa 88 kuukauteen. Lainan kuukausierän suuruus ja laina-aika määräytyvät lainasumman ja asiakkaan valintojen perusteella. Tämä monipuolisuus maksuajoissa mahdollistaa asiakkaille joustavat ja yksilölliset ratkaisut lainan takaisinmaksuun, olipa kyseessä sitten pienempi joustoluotto tai suurempi kulutusluotto.

Hae lainaa tästä

Miten Saldon lainanhakuprosessi toimii?

Saldon lainanhakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton. Hakuprosessi alkaa, kun asiakas klikkaa itsensä Saldon lainapalveluun, jossa hän valitsee haluamansa lainatuotteen: joko joustoluoton tai kulutusluoton. Mikäli kyseessä on kulutusluotto, asiakkaan tulee myös määritellä haluttu lainasumma ja kuukausierä. Tämän jälkeen siirrytään täyttämään sähköinen lainahakemus, joka on suunniteltu yksinkertaiseksi ja nopeaksi; hakemuksen täyttöön menee vain muutama minuutti, eikä liitteiden lähettämistä yleensä vaadita.

Saldo käsittelee lainahakemukset reaaliajassa ja lähettää lainapäätöksen välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti osana hakuprosessia. Jos hakija toivoo saavansa rahat tililleen erityisen nopeasti, on mahdollista aktivoida maksullinen pikasiirtopalvelu MySaldossa. Mikäli pikasiirto ei ole välttämätön, siirretään rahat lainansaajan tilille maksutta 48 tunnin sisällä.

Saldolimiitti-joustoluoton ensimmäinen nosto on mahdollista tehdä kello 7–23 välillä lainsäädännön mukaisesti. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä vapaasti oman tarpeen mukaan.

 

Mitä lainatuotteita Saldo tarjoaa?

Saldo tarjoaa kahta eri tyyppistä lainatuotetta asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin: joustoluottoa ja kulutusluottoa. Joustoluotto on 2000 euron jatkuva luotto, joka toimii joustavana rahoitusratkaisuna arjen yllättäviin menoihin. Asiakas voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa tarpeensa mukaan. Joustoluoton nimelliskorko on 19,9 %, ja todellinen vuosikorko, johon lasketaan mukaan lainanhoitokulu, on 29,6 %.

Kulutusluotto puolestaan on kertaluonteinen laina, jonka asiakas voi hakea 1000–10 000 euron väliltä. Tämä lainatuote soveltuu erinomaisesti suurempien, suunniteltujen hankintojen, kuten auton ostoon tai kodin remontointiin. Kulutusluoton nimelliskorko vaihtelee 13,9–19,9 % välillä, ja todellinen vuosikorko, johon sisältyy lainanhoitokulu, on 21,3–29,5 %.

Molemmat lainatuotteet ovat vakuudettomia, joten lainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai muita vakuuksia. Saldo ei myöskään peri erillistä avausmaksua, mikä tekee lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Hae lainaa tästä

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Saldon lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista, eikä siihen yleensä vaadita erillisiä liitteitä. Hakijan tulee antaa perustiedot itsestään, kuten nimi, osoite, henkilötunnus ja puhelinnumero.

Lisäksi hakijan tulee vahvistaa, että hänellä on suomalainen pankkitili ja puhtaat luottotiedot. Tietojen antamisen jälkeen Saldo tarkistaa hakijan luottotiedot automaattisesti.

Hakijan ei tarvitse varautua liitteiden lähettämiseen, sillä lainapäätös tehdään näiden perustietojen ja luottotietojen perusteella. On tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti ja varmistaa, että kaikki annetut tiedot ovat ajan tasalla ja oikeellisia, jotta lainapäätös voidaan tehdä mahdollisimman nopeasti.

 

Kuka omistaa Saldon?

Saldo on osa suurempaa konsernia, ja sen omistaa Tact Finance Oyj, suomalainen rahoitusyhtiö. Tact Finance Oyj on tunnettu luotettavana ja innovatiivisena toimijana, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen joustavia ja henkilökohtaisia rahoituspalveluita.

Yhtiö noudattaa toiminnassaan Suomen lainsäädäntöä ja finanssialan eettisiä standardeja. Saldon kautta asiakkaat voivat saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajia, ja yritys pyrkii tarjoamaan palveluitaan mahdollisimman läpinäkyvästi ja reilusti.

 

Saldon asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Saldon asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiakaspalvelijat ovat valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin arkisin klo 8:00 – 17:00. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com tai soittaa numeroon 010 190 100.

Huomioithan, että asiakaspalvelu on suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedot ja tuen mahdollisimman sujuvasti.

Usein kysytyt kysymykset Saldosta:

Lainaa voivat hakea 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt, joilla on suomalainen henkilöllisyystunnus, puhelinnumero, ja pankkitili. Hakijan luottotiedot tulee olla puhtaat, eikä lainaan tarvita vakuuksia tai takaajia.

Voit hakea Saldolta joko 2 000 euron joustolainaa tai 1 000–10 000 euron suuruista kulutusluottoa, riippuen tarpeestasi ja maksukyvystäsi.

Joustoluoton maksuaika on 3-30 kuukautta, ja kulutusluoton maksuaika vaihtelee 12-88 kuukauden välillä. Maksuaika riippuu valitsemastasi lainasummasta ja kuukausierästä.

Lainanhaku alkaa klikkaamalla Saldon lainapalveluun, valitsemalla haluamasi lainatuote ja täyttämällä sähköinen lainahakemus. Saldo lähettää päätöksen lainan myöntämisestä välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen. Rahat saa tililleen joko pikasiirtona tai normaalisti 48 tunnin kuluessa.

Saldo tarjoaa kahta eri lainatuotetta: joustoluottoa, joka on 2 000 euron jatkuva luotto, ja kulutusluottoa, jonka voi hakea 1 000–10 000 euroa.

Lainahakemusta varten tarvitset perustiedot itsestäsi, kuten henkilötunnuksen, puhelinnumeron ja pankkitilin. Lainahakemus on sähköinen ja nopea täyttää.

Voit ottaa yhteyttä Saldon asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com tai soittamalla numeroon 010 190 100 arkisin klo 8:00 – 17:00. Asiakaspalvelu on suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Saldo on avoin lainojensa kustannuksista. Joustoluotossa ja kulutusluotossa on omat nimelliskorkonsa ja lainanhoitokulunsa, jotka määrittävät todellisen vuosikoron. Luoton avauksesta ei peritä erillistä maksua.

Lainaehtojen yksityiskohdat, kuten mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun, on hyvä tarkistaa suoraan Saldon omilta verkkosivuilta tai kysymällä asiakaspalvelusta.

Saldo kokemuksia:

 

Olen käyttänyt Saldon palveluita pariin otteeseen, kun yllättäviä menoja on tullut eteen. Lainanhaku on ollut aina helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu on auttanut ystävällisesti kaikissa kysymyksissä. Joustoluotto on toiminut minulle hyvin, koska voin itse päättää, kuinka paljon nostan kerrallaan.

Laura, 28,

Helsinki

Sain Saldolta kulutusluoton, kun tarvitsin rahoitusta auton ostoon. Lainapäätös tuli nopeasti, ja koko prosessi oli sujuva. Korko ja ehdot olivat reilut, joten voin suositella Saldon palveluita myös muille.

Teemu, 35,

Tampere

Olin aluksi skeptinen nettilainoja kohtaan, mutta Saldon selkeät ehdot ja joustavat maksuajat vakuuttivat minut. Lainan hakeminen oli vaivatonta, ja sain rahat tililleni samana päivänä. Olen tyytyväinen palveluun ja käyttäisin sitä uudelleen tarvittaessa.

Sari, 42,

Espoo

Olen käyttänyt Saldon joustoluottoa muutaman kerran ja olen aina saanut erinomaista palvelua. Se on kätevä ratkaisu silloin, kun tarvitsee pientä lainaa nopeasti. Ehdot ovat selkeät, eikä piilokuluja ole.

Juho, 31,

Jyväskylä

Saldo oli pelastus, kun tarvitsin nopeasti rahaa yllättäviin menoihin. Lainapäätöksen ja rahat sain tilille nopeasti. Asiakaspalvelu on avulias ja ystävällinen. Plussaa myös siitä, että lainaa voi hakea jo 18-vuotiaana.

Anni, 26,

Turku

Saldon kulutusluotto oli minulle paras vaihtoehto, kun tarvitsin isomman summan rahaa remonttiin. Lainaehtojen valitseminen ja hakeminen olivat helppoja, ja sain rahat nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja suosittelisin Saldon lainaa kelle tahansa, joka tarvitsee rahoitusta suurempiin hankintoihin tai projekteihin.

Mikko, 39,

Oulu

HelppoLaina.fi
Logo