Alisa Pankki

Alisa Pankki

Hae lainaa tästä

Mikä on Alisa Pankki?

Alisa Pankki Oyj on moderni suomalainen digitaalinen pankki, joka on perustettu lainapalvelu Fellow Finance Oyj:n ja Evli Pankki Oyj:n yhdistymisen myötä 2.4.2022. Alun perin nimeltään Fellow Pankki, instituutio kantoi tätä nimeä vuoteen 2023, jolloin se uudistui ja otti käyttöönsä nimen Alisa Pankki.

Yhdistymisessä Fellow Financen asiantuntemus digitaalisten luotonantopalveluiden kehittämisessä ja yli 240 000 myönnettyä luottoa yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoiminnan ja riskienhallinnan osaamiseen. Alisa Pankki tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten vakuudeton lainaa ja kulutusluottoja, määräaikaistalletuksia ja erilaisia rahoitusvaihtoehtoja sekä yksityisille että yritysasiakkaille, täysin digitaalisesti ilman perinteisiä konttoreita.

 

Kuka voi hakea lainaa Alisa Pankilta?

Alisa Pankilta voi hakea lainaa henkilö, joka on iältään 20-75 vuotta ja asuu vakituisesti Suomessa. Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Alisa Pankki ei myönnä lainoja henkilöille, joilla on rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.

Jokainen lainahakija käy läpi pankin tekemän luottokelpoisuusarvioinnin, ja lainan myöntäminen edellyttää tämän arvioinnin läpäisyä. Arviointi takaa, että laina myönnetään vain henkilöille, joiden katsotaan pystyvän hoitamaan lainan takaisinmaksu sovitusti.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Alisa Pankista?

Alisa Pankista yksityishenkilöt voivat hakea lainaa summille, jotka vaihtelevat 1000 ja 30 000 euron välillä. Kyseiset lainat ovat vakuudettomia, joten hakijan ei tarvitse tarjota erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Lainan määrä ja ehdot määritetään yksilöllisesti, ja ne perustuvat hakijan taloudelliseen tilanteeseen, luottokelpoisuuteen sekä pankin sisäisiin lainakriteereihin.

Yritysasiakkaat voivat puolestaan hakea yrityslainaa summille, jotka sijoittuvat 1000 ja 1 000 000 euron välille, riippuen yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista.

Hae lainaa tästä

 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada Alisa Pankin lainalle?

Alisa Pankin tarjoamat lainat tulevat joustavilla takaisinmaksuajoilla, jotka antavat hakijoille mahdollisuuden mukauttaa kuukausierät omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopiviksi. Yksityishenkilöt voivat valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta, riippuen lainan suuruudesta ja heidän henkilökohtaisesta maksukyvystään. Maksuaika määritellään yksilöllisesti kunkin lainanhakijan taloudellisen tilanteen, lainamäärän ja lainan tyypin perusteella. Tämä mahdollistaa henkilökohtaiset lainaratkaisut, jotka vastaavat kunkin asiakkaan tarpeita ja maksukykyä.

 

Miten Alisa Pankin lainanhakuprosessi toimii?

Alisa Pankin lainanhakuprosessi on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja nopea. Asiakkaan tarvitsee vain täyttää sähköinen lainahakemus pankin verkkosivuilla, jossa kerrotaan muun muassa toivotusta lainamäärästä, takaisinmaksuajasta sekä henkilökohtaisista ja taloudellisista tiedoista. Alisa Pankki tekee luottokelpoisuusarvioinnin hakijasta, ja tämän prosessin perusteella määritetään lainan korko ja ehdot. Lainapäätös ilmoitetaan hakijalle yleensä nopeasti, ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirretään hakijan tilille. Koko prosessi on digitaalinen, tehden lainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta. Asiakkaat voivat myös hyödyntää verkkosivuilla olevaa lainalaskuria arvioidakseen kuukausierän suuruutta eri lainamäärille ja takaisinmaksuajoille.

Hae lainaa tästä

 

Mitä lainatuotteita Alisa Pankki tarjoaa?

Alisa Pankki tarjoaa monipuolisen valikoiman lainatuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset rahoitustarpeet. Kuluttaja-asiakkaille pankki tarjoaa säästötiliä, määräaikaistalletuksia, kulutusluottoja ja Alisa-laskua, joka mahdollistaa verkko-ostosten maksamisen laskulla. Alisa-laskun maksuaika on koroton ja kuluton 30 päivän ajan.

Yritysasiakkaille Alisa Pankki tarjoaa yrityslainoja, tilipalveluja, luottolimiittejä ja laskurahoitusvaihtoehtoja. Lainat ovat vakuudettomia ja ne räätälöidään joustavasti asiakkaan tarpeiden ja maksukyvyn mukaan. Pankki on laajentanut palveluvalikoimaansa jatkuvasti, joten ajantasaiset tiedot ja uudet lainatuotteet kannattaa tarkistaa suoraan Alisa Pankin verkkosivuilta.

 

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Alisa Pankin lainahakemusta varten tarvittavat tiedot vaihtelevat hakijan tilanteen mukaan. Yleisesti ottaen palkansaajien tulee toimittaa kopio palkkalaskelmastaan. Yrittäjien kohdalla pankki pyytää kopion viimeisimmästä henkilökohtaisesta verotuspäätöksestä sekä tilinpäätöksen tuloslaskelman ja taseen tiedot. Eläkeläisiltä vaaditaan kopio virallisesta eläkepäätöksestä.

Hakemusprosessi sisältää myös luottokelpoisuusarvioinnin, joten hakijan on hyvä varautua antamaan tietoja taloudellisesta tilanteestaan, kuten tulot, menot, mahdolliset nykyiset velat ja varallisuus. Tietojen avulla pankki arvioi hakijan kykyä hoitaa lainan takaisinmaksu. Tiedot voi yleensä toimittaa pankille sähköisesti, ja ne käsitellään luottamuksellisesti.

Hae lainaa tästä

Kuka omistaa Alisa Pankin?

Alisa Pankki Oyj on syntynyt Fellow Finance Oyj:n ja Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n yhdistyessä. Pankki on listattu Helsingin pörssin päälistalla, mikä tarkoittaa, että sen omistus jakautuu osakkeenomistajille. Osakkeenomistajat voivat olla yksityishenkilöitä, yrityksiä tai instituutioita, ja omistusrakenne voi vaihdella osakkeiden osto- ja myyntitoimien myötä. Alisa Pankin juuret ulottuvat sekä joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Financeen että Evli Pankin vahvaan osaamiseen talletuspankkitoiminnassa ja luottolaitoksen riskienhallinnassa.

 

Alisa Pankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Alisa Pankin asiakaspalvelu on saatavilla digitaalisten kanavien kautta, sillä pankki toimii täysin digitaalisesti. Kuluttaja-asiakkaiden yhteydenotot hoidetaan puhelimitse numerossa 020 380 101 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu(at)alisapankki.fi.

Yritysrahoitusasiakkaiden palvelunumero on 0293 230 910, ja he voivat ottaa yhteyttä myös sähköpostilla yritysasiakkaat(at)alisapankki.fi.

Lisäksi Alisa Pankin verkkosivuilta löytyy kattava Usein kysytyt kysymykset -osio, josta saattaa löytyä vastaus moniin kysymyksiin ilman, että yhteyttä asiakaspalveluun tarvitsee ottaa. Pankin toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta asiakaspalvelu on saatavilla ainoastaan sähköisesti.

Usein kysytyt kysymykset Alisa Pankista:

Alisa Pankki Oyj syntyi, kun Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankki Oyj:n kanssa 2.4.2022. Se on suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa lainatuotteita, säästötiliä, ja määräaikaistalletuksia sekä erilaisia rahoituspalveluita yrityksille.

Lainanhakijan tulee olla 20-75 vuotias, asua Suomessa vakituisesti, olla suomalaisen pankin asiakas, ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee läpäistä Alisa Pankin tekemä luottokelpoisuusarviointi.

Voit hakea Alisa Pankilta lainaa 1000 ja 30 000 euron välillä. Lainan suuruus riippuu henkilökohtaisesta luottokelpoisuudesta ja takaisinmaksukyvystä.

Lainaa haetaan Alisa Pankin verkkosivuilta, jossa täytetään digitaalinen hakemus. Hakijan luottotiedot tarkistetaan, ja luottokelpoisuus arvioidaan. Lainapäätös ja rahat saa tilille nopeasti hyväksytyn hakemuksen jälkeen.

Ei ole. Alisa Pankki toimii täysin digitaalisesti, ja asiakaspalvelu sekä kaikki pankkitoiminnot hoidetaan verkon ja puhelimen välityksellä.

Yrityksille tarjotaan yrityslainoja, laskurahoitusta, ostolaskurahoitusta, pankkitilejä sekä joustavaa luottolimiittiä.

Kuluttaja-asiakkaiden puhelinnumero on 020 380 101 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu(at)alisapankki.fi. Yritysasiakkaiden puhelinnumero on 0293 230 910 ja sähköpostiosoite yritysasiakkaat(at)alisapankki.fi.

Vaikka Alisa Pankki on toiminut nykyisellä nimellään vasta lyhyen aikaa, sen edeltäjä Fellow Finance on kerännyt monia positiivisia arvioita digitaalisten palveluiden ja joukkorahoitusmarkkinoiden toiminnasta.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta, riippuen lainan määrästä ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Alisa Pankki noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä, ja henkilötietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti ja lainmukaisesti. Tietoja käytetään vain lainahakemuksen käsittelyyn ja asiakassuhteen hoitoon.

Alisa Pankki kokemuksia:

Olin yllättynyt siitä, kuinka nopea ja helppo Alisa Pankin lainanhakuprosessi oli. Täytin hakemuksen netissä ja sain lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa. Rahat olivat tililläni samana päivänä. Asiakaspalvelu oli myös erittäin avulias ja vastasi kaikkiin kysymyksiini ystävällisesti.

Maija, 32,

Helsinki

Olen ollut Alisa Pankin asiakas sen perustamisesta lähtien. Heidän digitaaliset palvelunsa ovat huippuluokkaa, ja olen erityisen tyytyväinen heidän joustaviin lainaratkaisuihinsa ja selkeään takaisinmaksusuunnitelmaan. Ei piilokuluja eikä yllätyksiä!

Antti, 45,

Tampere

Hain Alisa Pankista lainaa, kun tarvitsin rahoitusta opintojeni loppuunsaattamiseksi. Sain henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sopi budjettiini täydellisesti. Koko prosessi sujui sujuvasti, ja arvostan heidän avoimuuttaan lainaehdoissa

Liisa, 27,

Espoo

Alisa Pankin asiakaspalvelu on ollut aina asiantuntevaa ja nopeaa. Kun tarvitsin neuvoja sijoitusmahdollisuuksista, heidän asiantuntijansa auttoivat minua valitsemaan parhaat vaihtoehdot. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja suosittelen pankkia mielelläni muillekin.

Jukka, 50,

Oulu

Olen käyttänyt Alisa Pankin palveluita useita kertoja rahoittaakseni pieniä projekteja ja hankintoja. Heidän joustava luottotili on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitsee nopeasti lisärahoitusta. Kaikki toimii aina moitteettomasti ja luotettavasti.

Sari, 38,

Turku

HelppoLaina.fi
Logo