Sortter

Sortter

Hae lainaa tästä

Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi

Meistä moni on varmasti nähnyt TV:stä lainapalvelu Sortterin mainoksen, jossa kaunis nuori nainen (Essi Unkuri) kertoo miten voit kilpailuttaa lainat helposti Sortterin kautta. Sortter onkin juuri lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti, 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Sortter Oy on perustettu Suomessa vuonna 2018 ja se on tähän päivään mennessä ollut mukana tuhansien Suomalaisten lainaratkaisuissa.

Sortter on kaikille kuluttajille täysin maksuton palvelu, jossa lainojen kilpailuttamisen voi hoitaa jättämällä palveluun vain yhden ainoan hakemuksen.

 

Kuka voi hakea lainaa Sortterilta?

Sortter tarjoaa mahdollisuuden vertailla lainoja ja hakea henkilökohtaisia lainatarjouksia monipuolisesti. Palvelu on avoinna kaikille, jotka etsivät rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, kuten kodin remonttiin, auton ostoon tai lainojen yhdistämiseen. Lainahakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Sortterin kautta voit hakea lainaa yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen on usein helpompaa ja ehdot voivat olla edullisemmat. Hakuprosessi on tehty käyttäjäystävälliseksi ja nopeaksi, joten lainatarjousten vertailu on helppoa ja vaivatonta.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Sortterilta?

Sortterin lainavertailupalvelun kautta voit hakea lainaa joustavasti summille 1000 – 60 000 euroa, jotta voit rahoittaa monenlaiset hankkeet ja tarpeet. Lainasummat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin.

Lainan suuruus riippuu monista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta, maksukyvystä ja luottotiedoista. Sortter tekee yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joten lainatarjoukset ovat monipuolisia ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopiviksi. Lainan hakeminen ja tarjousten vertailu on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa tutkia eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainaratkaisun.


Hae lainaa tästä


Kuinka pitkä maksuaika Sortterin välittämissä lainoissa on?

Sortter tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla laajaa valikoimaa lainoja, joiden maksuajat voivat vaihdella suuresti. Yleisesti ottaen, lainojen maksuajat voivat olla väliltä 1 – 15 vuotta. Laina-aika määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen, lainasumman sekä lainantarjoajan ehtojen mukaan.

On tärkeää muistaa, että lainan maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen: pidempi maksuaika tarkoittaa yleensä pienempiä kuukausierä, mutta samalla kokonaiskorkokustannukset voivat nousta.

Sortterin avulla voit helposti ja nopeasti vertailla eri lainantarjoajien ehdot ja valita juuri sinulle sopivimman laina-ajan ja kuukausierän yhdistelmän, huomioiden oma maksukykysi ja taloudellisen tilanteesi.

Miten Sortterin lainanhakuprosessi toimii?

Sortterin lainanhakuprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja nopea. Aloita prosessi määrittämällä haluamasi lainasumma ja laina-aika. Täytä sen jälkeen yksi hakemus Sortterin verkkosivuilla, ja palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi lukuisilla pankilla ja rahoituslaitoksilla. Sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä jokaiseen lainantarjoajaan erikseen, vaan Sortter hoitaa tämän puolestasi.

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, ja voit vertailla niitä rauhassa kotona. Jokainen tarjous on räätälöity juuri sinun taloudellisen tilanteesi mukaan, ja näet selkeästi kaikki lainaan liittyvät kustannukset, kuten korot, kuukausierät ja muut mahdolliset maksut. Kun olet valinnut sinulle sopivimman tarjouksen, voit hyväksyä lainan sähköisesti pankkitunnuksillasi.

Sortterin palvelu on täysin ilmainen ja ei-sitova, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti tarkastella saamiasi tarjouksia ilman velvollisuutta hyväksyä niitä. Koko prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppo ja vaivaton, jotta voisit löytää edullisimman ja parhaiten omaan tarpeeseesi sopivan lainan ilman turhaa vaivaa.

Millaisia lainatuotteita Sortter välittää?

Sortter on erikoistunut monipuolisten lainatuotteiden välittämiseen, tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden vertailla henkilökohtaisia lainatarjouksia puolueettomasti ja läpinäkyvästi. Lainavertailupalvelun kautta voit hakea niin vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja kuin lainojen yhdistämiseen tarkoitettuja lainatuotteita. Lainojen suuruus ja ehdot vaihtelevat, ja ne räätälöidään aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan.

Yksi suosituimmista lainatuotteista on lainojen yhdistäminen. Sortterin kautta voit yhdistää useat pienet lainat ja luotot yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, joka säästää rahaa ja tekee lainanhoitamisesta helpompaa. Kulutusluottojen osalta Sortter tarjoaa mahdollisuuden verrata eri lainantarjoajien ehtoja ja korkoja, jolloin voit valita itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.

Lainavertailu Sortterin kautta on nopeaa ja helppoa. Syötät vain toivomasi lainasumman ja laina-ajan, ja Sortter hoitaa loput. Se kilpailuttaa lainasi useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, ja voit tarkastella saamiasi henkilökohtaisia lainatarjouksia rauhassa ennen päätöksentekoa. Palvelu on käyttäjälleen täysin maksuton ja ei-sitova, ja se auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset ehdot lainallesi.

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Sortterin lainahakemusprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja nopea. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset perustiedot taloudellisesta tilanteestasi sekä henkilökohtaiset tietosi. Näitä tietoja käytetään arvioimaan maksukykyäsi ja auttavat lainanantajia räätälöimään juuri sinulle sopivia lainatarjouksia. Hakemusprosessiin kuuluu tyypillisesti seuraavien tietojen antaminen:

 • Henkilötiedot: Kuten nimi, henkilötunnus, osoite ja muut yhteystiedot.
 • Tulot ja menot: Tiedot säännöllisistä tuloista ja menoista, kuten palkka, eläke, vuokratulot sekä vakiintuneet menot.
 • Asumistiedot: Tiedot asumismuodostasi, esimerkiksi asutko omistusasunnossa, vuokralla vai jossain muussa asumismuodossa.
 • Työtilanne: Tietoja työsuhteestasi, esimerkiksi oletko vakituisessa työsuhteessa, määräaikaisessa työsuhteessa vai yrittäjä.
 • Nykyiset lainat ja velat: Tiedot mahdollisista olemassa olevista lainoista, luottokorteista ja muista veloista.

On tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti, jotta saat mahdollisimman tarkan ja henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja perustuu antamiisi tietoihin, joten tarkkuus ja rehellisyys ovat avainasemassa parhaiden lainaehtojen saamiseksi. Sortterin avulla saat lainatarjoukset nopeasti ja voit vertailla niitä rauhassa kotona.


Hae lainaa tästä


Mitkä ovat Sorttern lainanantajien vaatimukset?

Sortterin välittämät lainanantajat asettavat useita vaatimuksia hakijoille varmistaakseen, että laina voidaan myöntää vastuullisesti ja hakijalla on kyky hoitaa lainan takaisinmaksu. Nämä vaatimukset voivat vaihdella lainanantajittain, mutta yleisesti ne sisältävät seuraavat kriteerit:

 • Ikäraja: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, ja jotkut lainanantajat voivat asettaa korkeamman ikärajan.
 • Vakituinen osoite Suomessa: Hakijan on oltava Suomen kansalainen tai hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa.
 • Säännölliset tulot: Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka voivat koostua esimerkiksi palkasta, eläkkeestä tai muista tulolähteistä. Tulotaso vaikuttaa lainan suuruuteen ja ehtoihin.
 • Luottotiedot: Hakijalla tulee olla moitteettomat luottotiedot. Luottotietorekisteriin merkinnät (kuten maksuhäiriömerkinnät) estävät lainan saannin.
 • Muu taloudellinen tilanne: Lainanantajat arvioivat hakijan taloudellisen tilanteen kokonaisvaltaisesti, mukaan lukien nykyiset velat ja menot.

Sortter tekee yhteistyötä useiden lainanantajien kanssa ja auttaa hakijoita löytämään parhaiten heidän tilanteeseensa sopivan lainan. Vaikka vaatimukset voivat vaihdella, Sortterin tehtävä on tehdä lainanhakuprosessi mahdollisimman yksinkertaiseksi ja auttaa sinua löytämään sopiva lainaratkaisu eri vaihtoehtojen joukosta. Hakijan on aina hyvä tarkistaa ja varmistaa kunkin lainanantajan erityiset vaatimukset ja ehdot ennen hakemuksen lähettämistä.

Sortter asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sortterin asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan apua ja tukea kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sortter.fi.

Jos yhteydenottosi koskee avointa lainahakemusta, muista ilmoittaa viestissäsi nimesi ja sähköpostiosoite, jolla hakemus on tehty, jotta asiasi voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti.

Puhelintukea on saatavilla numeroon 09 8566 5550 seuraavina aikoina:

 • Maanantai – Perjantai klo 8:00–21:00
 • Lauantai – Sunnuntai klo 9:00–17:00

Asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi, olipa kyse sitten lainahakemuksesta, lainaehtoista tai muista lainaprosessiin liittyvistä asioista.

Sortter Oy:n toimisto sijaitsee osoitteessa Bulevardi 21, 00180 Helsinki. Huomioithan, että kyseisessä osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä, vaan kaikki yhteydenotot hoidetaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Sortter on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja auttamaan heitä löytämään parhaat mahdolliset lainaratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin sopivilla ehdoilla.

Usein Kysytyt Kysymykset Sortterista:

Jokainen vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja moitteeton luottotietorekisteri, voi hakea lainaa Sortterin kautta. Lainanhakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky arvioidaan yksilöllisesti.

Lainasumman suuruus riippuu yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi, mutta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. Sortter välittää lainatarjouksia monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joten tarjoukset ja ehdot vaihtelevat.

Sinun tulee täyttää yksinkertainen lainahakemus Sortterin verkkosivuilla. Hakemuksesi perusteella Sortter kilpailuttaa lainan useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi. Valitse sopivin tarjous, ja lainasopimus tehdään sinun ja lainanantajan välillä.

Lainahakemukseen tulee täyttää henkilötiedot, säännölliset tulot ja menot, asumismuoto ja työtilanne sekä tiedot mahdollisista nykyisistä veloista ja luottokorteista. Tiedot auttavat lainantarjoajia arvioimaan maksukykysi ja tarjoamaan sinulle sopivan lainan.

Ei, Sortterin lainavertailupalvelu on täysin ilmainen lainanhakijoille. Voit saada useita henkilökohtaisia lainatarjouksia ilman sitoumuksia ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Lainapäätökset saapuvat usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin ja valita parhaan vaihtoehdon omiin tarpeisiisi.

Kyllä, Sortterin avulla voit kilpailuttaa myös olemassa olevat lainasi. Yhdistämällä lainat voit saada alhaisemman koron ja säästää kuluissa.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sortter.fi tai soittaa numeroon 09 8566 5550. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8:00–21:00 ja la-su klo 9:00–17:00.

Sortter kokemuksia:

Olin aluksi epävarma lainan hakemisesta netistä, mutta Sortter teki prosessista todella helpon ja suoraviivaisen. Sain useita tarjouksia, ja pystyin vertailemaan niitä rauhassa kotona. Lopulta valitsin itselleni sopivimman, ja säästin näin kuluissa merkittävästi!

Laura, 32,

Helsinki

Tarvitsin rahoitusta remontille ja päätin kokeilla Sortteria. Palvelu oli nopea, ja sain tarjoukset selkeästi esiteltynä. Asiakaspalvelu auttoi myös ystävällisesti kaikissa kysymyksissäni. Suosittelen!

Antti, 45,

Tampere

Yllätyin siitä, kuinka helppoa lainojen vertailu oli Sortterin avulla. Palvelu oli ammattimaista, ja sain hyviä tarjouksia useilta eri pankeilta. Valitsin edullisimman vaihtoehdon ja olen erittäin tyytyväinen.

Sari, 28,

Oulu

Kilpailutin vanhat lainani Sortterin kautta ja sain huomattavia säästöjä kuukausittaisissa lainanhoitokuluissani. Prosessi oli nopea ja vaivaton, ja sain juuri sellaista palvelua kuin toivoin.

Mikko, 37,

Espoo

Olin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti sain lainatarjoukset Sortterin kautta. Asiakaspalvelu oli avulias ja osasi opastaa minua tarvittaessa. Pystyin vertailemaan lainoja helposti ja löysin taloudelleni sopivimman vaihtoehdon.

Tiina, 50,

Jyväskylä

Sortterin avulla sain yhdistettyä useat pienet lainani yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Säästin rahaa koroissa ja kuluissa, ja nyt minulla on vain yksi laina, jota lyhennän kuukausittain. Erittäin kätevää!

Joonas, 29,

Turku

HelppoLaina.fi
Logo