Bigbank

Bigbank

Hae lainaa tästä

Bigbank – Vakuudeton pankkilaina 1000 – 50.000 €

Bigbank on erilaisia rahoitusratkaisuja tarjoava erikoispankki, joka toimii jo yhdeksässä maassa. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2009.

He tarjoavat talletus- ja lainapalveluita. Erityisesti he ovat keskittyneet myöntämään vakuudetonta kulutusluottoa, jota voi hakea mihin tahansa tarpeeseen.

Voit kilpailuttaa Bigbankin helposti yhdessä 25 muun pankin ja lainantarjoajan kesken suosittelemassamme palvelussa. Täytä ilmainen hakemus ja he hoitavat loput.

Vertaile useita lainatarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin ja edullisin. Voit myös halutessasi hylätä saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia. Päätä siis vasta tarjoukset nähtyäsi, otatko lainaa vai et.

 

Bigbank tiedot lyhyesti:

  • Hae pankkilainaa 1000 – 50.000 euroa.
  • Lainaa myönnetään yli 22 vuotiaille Suomen kansalaisille.
  • Maksuajaksi voit valita 2 – 10 vuotta.
  • Erikoispankki, joka toimii jo 9:ssä maassa.
  • Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia.
  • Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen.
  • Vertaile useita tarjouksia ja valitse niistä vapaasti omaan tarpeeseesi sopivin.
  • Lainapäätöksen saat nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
Hae lainaa tästä

Kenelle Bigbank myöntää lainaa?

He voivat myöntää lainaa hakijalle, joka on vähintään 22 vuotias Suomen kansalainen.

Hakijalta vaaditaan myös säännölliset palkka-tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä on siis este lainan saannille.

Parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi saat, kun kilpailutat sen palvelumme kautta. Tavoitat Bigbankin lisäksi jopa 25 muutakin lainantarjoajaa.

Vertaile useita tarjouksia ja valitse halvin laina.

 

Kuinka suurta lainaa voin saada?

Bigbank myöntää lainaa 4100 – 50.000 euroa. Suurin mahdollinen laina summa riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä.

Eli mitä paremmat tulot ja pienemmät menot hakijalla on, sitä suurempaa lainaa hän voi saada.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin hakijoiden yhteinen maksukyky kasvaa huomattavasti ja lainan saanti on paljon helpompaa.

 

Lainan takaisinmaksu

Bigbank tarjoaa lainoilleen maksuaikaa 2 – 10 vuotta. Muuttamalla maksuaikaa, voi hakija vaikuttaa suoraan tulevaan kuukausierään.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, eli kuukausierä pysyy kokoajan samankokoisena.

Lainan voi kuitenkin maksaa koska tahansa nopeammin takaisin tai maksaa vaikka koko loppulainan kerralla takaisin. Jos et ole täysin varma, kuinka paljon lainastasi on jäljellä, saat sen selville helposti kysymällä sitä lainapalvelun asiakaspalvelusta.

 

Yhdistä lainat Bigbankin avulla

Jos sinulle on kertynyt useita päällekkäisiä pikavippejä, joustoluottoja, käyttölainoja tai muita osamaksuja, voit yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi Bigbank pankkilainaksi. Lainojen yhdistäminen on viisasta, sillä se tuo säästöä lainan kuluihin ja selkeyttää omaa talouden hallintaa.

 

Bigbank – UKK

Millainen palvelu on Bigbank?

Bigbank on vuonna 1992 perustettu erikoispankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja. He aloittivat toimintansa Suomessa vuonna 2009 ja toimivat tällä hetkellä jo yhdeksässä maassa. He ovat erikoistuneet tarjoamaan vakuudettomia kulutusluottoja.

Lainan perustiedot

Bigbank tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa kaikille yli 22-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainasumma voi olla 4100-50.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita 2 - 10 vuotta.

Miksi laina kannattaa hakea HelppoLaina.fi palvelun kautta?

Hakemalla lainasi palvelumme kautta, autamme sinua löytämään omaan tarpeeseesi mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailutamme hakemuksesi ilmaiseksi yli 25 pankilla ja luotonantajalla. Vertaile useita tarjouksia ja valitse niistä sinulle sopivin ja halvin.

Kuka voi käyttää HelppoLaina.fi palvelua?

Palvelumme on suunnattu kaikille yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävä maksukyky. Jokainen lainapalvelu tekee itse omalla kohdallaan kuitenkin lopullisen lainapäätöksen.

 

Bigbank yhteystiedot:

Bigbank AS Suomen sivuliike

PL 334, 00101 Helsinki

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki

Y-tunnus: 2292157-2

Sähköposti: info@bigbank.fi

HelppoLaina.fi
Logo