Bigbank

Bigbank

Hae lainaa tästä

Millainen lainapalvelu on BigBank?

BigBank on Virossa vuonna 1992 perustettu pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita. Lainapalvelu palvelee asiakkaita useassa maassa, mukaan lukien Suomessa, Latviassa, Bulgariassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomen sivuliikkeensä kautta BigBank on tarjonnut suomalaisille asiakkaille räätälöityjä rahoituspalveluita vuodesta 2009 lähtien.

BigBankin erikoisosaaminen rahoituspalveluissa keskittyy kuluttajalainojen tarjoamiseen, ja se on erityisen tunnettu vakuudettomista lainoistaan, jotka voivat yltää jopa 50 000 euroon. Tämä tekee BigBankista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät joustavaa rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomien lainojen etuna on niiden nopeus ja helppous, sillä lainanhakijan ei tarvitse sitouttaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Millaista lainaa BigBank tarjoaa?

BigBank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lainavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia rahoitustarpeita. Lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että lainan saamiseen ei vaadita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

BigBankin erikoisalaa ovat vakuudettomat lainat, joita voi hakea jopa 50 000 euroon asti. Nämä lainat ovat ihanteellisia, kun tarvitaan joustavaa rahoitusta esimerkiksi suurempiin hankintoihin, remonttiin tai unelman toteuttamiseen. Vakuudettomien lainojen etuna on nopea ja vaivaton hakuprosessi.

BigBank mahdollistaa lainan hakemisen yhdessä yhteishakijan kanssa, mikä voi johtaa edullisempiin lainaehtoihin, kuten pienempään korkoon ja pidempään maksuaikaan. Tämä on erityisen hyödyllistä suurempien lainasummien hakemisessa.

BigBank tarjoaa myös palvelun, jossa useat pienemmät lainat voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi. Tämä auttaa asiakkaita hallinnoimaan talouttaan tehokkaammin ja vähentämään kuukausittaisia kustannuksia.

Hae lainaa tästä

Kenelle Bigbank myöntää lainaa?

Bigbank myöntää lainaa tietyin ehdoin. Seuraavassa on yleiset kriteerit, joiden perusteella Bigbank myöntää lainaa:

Ikäraja: Lainanhakijan tulee yleensä olla vähintään 22-vuotias.

Tulovaatimukset: Hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Tämä voi tarkoittaa palkka- tai eläketuloja. Säännölliset tulot ovat tärkeä edellytys, jotta lainanantajat voivat olla varmoja hakijan kyvystä suoriutua lainan takaisinmaksusta.

Puhtaat luottotiedot: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Puhtaat luottotiedot osoittavat, että lainanhakija on aiemmin hoitanut taloudelliset velvoitteensa asianmukaisesti.

Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa: Bigbankin Suomen sivuliike palvelee yleensä henkilöitä, joilla on suomalainen kansalaisuus tai kiinteä osoite Suomessa. Tämä varmistaa, että lainanhakijalla on paikalliset oikeudelliset velvoitteet ja vastuut.

Yhteishakija: Bigbank tarjoaa myös mahdollisuuden hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakija voi parantaa lainansaamisen mahdollisuuksia, erityisesti jos päähakijan taloudellinen tilanne ei yksinään täytä kaikkia vaatimuksia.

Eri lainasummat ja maksuajat: Bigbank tarjoaa eri suuruisia lainoja, joten hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää ja millä ehdoin.

Kuinka paljon lainaa voi hakea BigBankista?

BigBankista voi hakea lainaa helposti vaihtelevia summia riippuen asiakkaan tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Lainasummat BigBankissa on suunniteltu joustaviksi, jotta ne voivat vastata erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Yksin lainaa hakiessa BigBank tarjoaa lainoja alkaen 1 000 eurosta aina 25 000 euroon asti. Tämä vaihteluväli antaa mahdollisuuden hakea lainaa niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin tai menoihin.

Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön, kuten puolison tai muun yhteishakijan kanssa, lainasumman maksimimäärä voi nousta jopa 50 000 euroon. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi parantaa lainan ehtoja, sillä se vähentää lainanmyöntäjän riskiä.

BigBankin tarjoamat lainasummat ovat joustavia ja niitä voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaan. Tämä mahdollistaa lainan hakemisen monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pienempi laina tai suurempi taloudellinen sitoumus.

Kuinka pitkän maksuajan BigBank lainaan voi saada?

BigBank tarjoaa asiakkailleen joustavia vaihtoehtoja lainan maksuajalle, mikä tekee lainan takaisinmaksusta sovitettavissa hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Maksuajan pituus riippuu lainasummasta, lainatyypistä ja hakijan yksilöllisistä tarpeista. 

BigBankin lainojen maksuaika vaihtelee yleensä 6 kuukaudesta jopa 120 kuukauteen, eli 1–10 vuoteen. Tämä antaa lainanhakijoille mahdollisuuden valita maksuaika, joka sopii parhaiten heidän taloudelliseen tilanteeseensa ja lainan käyttötarkoitukseen.

Suuremmille lainasummille voidaan yleensä myöntää pidempi maksuaika. Esimerkiksi yli 10 000 euron lainoille maksuaika voi olla jopa 10 vuotta.

BigBank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita lainan maksuaika heidän tarpeidensa ja maksukykynsä mukaan. Tämä auttaa varmistamaan, että kuukausittaiset maksuerät ovat hallittavissa ja sopivat asiakkaan budjettiin.

Voinko hakea yhdistelylainaa BigBank – lainapalvelusta?

Voit hakea yhdistelylainaa BigBank-lainapalvelun kautta. Yhdistelylaina on suunniteltu auttamaan asiakkaita, jotka haluavat yksinkertaistaa taloudellista tilannettaan yhdistämällä useita olemassa olevia lainoja yhdeksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä monista syistä:

Kuukausierien hallinnointi: Yhdistämällä useat lainat yhdeksi lainaksi, voit helpottaa taloudellista hallintoasi saamalla vain yhden kuukausittaisen laskun useiden sijaan.

Mahdollisesti alhaisemmat korot: Yhdistelylaina voi tarjota alhaisemman kokonaiskorkotason verrattuna siihen, jos maksaisit korkoja useille eri lainoille.

Selkeämpi maksuaikataulu: Yhdistelylainan avulla saat selkeän maksuaikataulun yhdelle lainalle, mikä auttaa suunnittelemaan taloutta pitkällä aikavälillä.

Joustavat lainasummat: BigBank tarjoaa yhdistelylainoja joustavilla lainasummilla, jotka riippuvat yhdistettävien lainojen kokonaismäärästä.

Soveltuvuus eri lainatyypeille: Voit yhdistää erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja ja muita pienlainoja.

Bigbank asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Bigbankin asiakaspalvelu on suunniteltu tarjoamaan kattavaa tukea ja neuvontaa asiakkaille lainoihin, säästämiseen ja muihin pankkipalveluihin liittyen.

Bigbank tarjoaa asiakaspalvelua arkisin klo 9:00–16:30. Tämä mahdollistaa asiakkaiden yhteydenoton työpäivän aikana mukavasti.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Bigbankiin sekä puhelimen että sähköpostin kautta. Puhelinnumero on 09 42599691 ja sähköpostiosoite info@bigbank.fi. Bigbankilla on käytössään myös digitaalinen pankkialusta, joka mahdollistaa useimpien rutiinitoimintojen suorittamisen verkossa. Asiakkaat voivat myös jättää yhteydenottopyynnön alustan kautta.

Bigbankilla on paikallinen konttori Suomessa, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden asioida kasvokkain, jos he mieluummin hoitavat pankkiasiansa henkilökohtaisesti. Ja vaikka Bigbank on ulkomaalaisomisteinen, sen asiakaspalvelu puhuu suomea, mikä tekee asiointikokemuksesta sujuvan suomalaisille asiakkaille.

Usein kysytyt kysymykset BigBank- lainapalvelusta

Bigbank tarjoaa vakuudettomia lainoja, joiden lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon. Lainoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten remontointiin, suurempiin hankintoihin tai lainojen yhdistämiseen

Bigbankin lainojen maksuaika vaihtelee yleensä 6 kuukaudesta jopa 120 kuukauteen (10 vuoteen) riippuen lainasummasta ja hakijan tarpeista.

Kyllä, voit hakea lainaa Bigbankista yhdessä yhteishakijan kanssa. Tämä voi parantaa lainaehtoja, kuten saada alhaisemman koron ja suuremman lainasumman.

Lainapäätöksen saaminen Bigbankista on yleensä nopeaa. Alustavan lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Kyllä, Bigbank tarjoaa sijoitustuotteina määräaikaistalletuksia, jotka ovat tunnettuja kilpailukykyisistä koroistaan.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua lainaasi liittyen, voit ottaa yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun arkisin klo 9:00–16:30 puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi voit käyttää Bigbankin digitaalista pankkialustaa.

BigBank on virolainen pankki, joka perustettiin vuonna 1992 Virossa.

BigBank kokemuksia

Kun tarvitsin lainaa keittiöremonttiin, BigBank oli loistava valinta. Hakuprosessi oli yksinkertainen ja sain lainapäätöksen nopeasti. 

Laura, 31

Kuopio

Päätin yhdistää useat pienet lainani ja hain yhdistelylainaa BigBankista. Koko prosessi oli vaivaton, ja nyt hallitsen talouttani paljon helpommin yhden lainan avulla. Säästän myös koroissa.

Juha, 28

Tampere

BigBankin asiakaspalvelu oli todella avuliasta, kun minulla oli kysyttävää lainahakemuksestani.

Anu,

Vaasa

Olin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti sain lainatarjouksen BigBankista. Ehdot olivat kilpailukykyiset, ja koko hakemusprosessi oli niin helppoa, että suosittelisin BigBankia.

Roope,

Lahti

BigBankin digitaalinen alusta teki lainanhakuprosessista todella helpon. Pystyin hoitamaan kaiken verkossa, mikä säästi paljon aikaani. Lisäksi heidän määräaikaistalletuksensa tarjosi hyvän koron sijoituksilleni.

Sara

Pori

HelppoLaina.fi
Logo