Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu auttaa löytämään itselleen sopivan ja riittävän edullisen kulutusluoton. Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Hae edullinen kulutusluotto - vertaa lainoja netissä

Kulutusluottovertailu on varmin tapa löytää edullista lainaa helposti netistä. Parhaassa tapauksessa säästät kulutusluoton kuluissa satoja, tai jopa tuhansia euroja.

Vertailemalla kulutusluottoja saat myös arvioitua paremmin sen, kuinka suureen kulutusluottoon sinulla todella on varaa.

Kulutusluottovertailu kannattaa aloittaa ajoissa, kun lainan tarve on tiedossa, sillä lainavertailu voi viedä myös paljon aikaa.

Jos haluat säästää omaa aikaasi, voit käyttää kulutusluottovertailuun myös siihen tarkoitettuja lainojen kilpailutuspalveluita, kuten esimerkiksi palveluamme HelppoLaina.fi.

Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote ja sitä voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia summille 1000 – 60 000 euroa.

Kulutusluottovertailu on nyt helpompaa kuin koskaan

Nykyään kulutusluottovertailu on helppoa ja nopeaa, sillä siihen tarkoitukseen on tehty lukuisia uusia palveluita.

HelppoLaina.fi palvelu on myös erikoistunut juuri suurempien kulutusluottojen kilpailuttamiseen ja tarjoaa nyt sinulle täysin maksuttoman palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa minkä tahansa kulutusluoton.

Suurempaa lainaa hakiessa pienikin ero lainan korossa tekee tuhansien eurojen eron lainan lopullisissa kustannuksissa, joten kulutusluoton kunnollinen kilpailuttaminen kannattaa aina.

Kulutusluottovertailu on siis järkevää mutta ennen kuin pääset itse vertailuun, tulee sinun pyytää lainatarjoukset, joita sitten voit vertailla.

Tähän tarpeeseen voimme tarjota omaa maksutonta ja täysin kotimaista palveluamme: HelppoLaina.fi, jonka kautta voit kilpailuttaa kulutusluotot aina 60.000 € asti.

Riittää kun jätät yhden hakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme lainan puolestasi noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

Loppu tuloksen saat aina useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät sinulle sopivimman ja samalla edullisimman kulutusluoton.

Kulutusluottovertailu auttaa hahmottamaan myös oman maksukyvyn

Kun vertailee kulutusluottoja siten että on aidosti rehellinen itselleen, voi hyvin välttää sen että laina aiheuttaisi maksuvaikeuksia tulevaisuudessa.

Kulutusluottovertailua tehdessä onkin hyvä ottaa käyttöön lainalaskuri, jonka avulla oman lainabudjetin laatiminen on helpompaa kun näkee selkeästi lainan kulut ja korot, niin euroiksi muutettuina, kuin prosentteinakin.

Lainalaskurin avulla pystyy paitsi näkemään lainan kulut, auttaa se myös lainan suuruuden ja sen maksuajan valinnassa. Lainalaskuri näyttää myös selkeästi kuukausierän suuruuden muutokset, kun lainasummaa tai maksuaikaa muuttaa. Näin pystyy helpommin myös näkemään sen, kuinka suureen kulutusluottoon itsellä todella on varaa.

HelppoLaina.fi palvelu suosittelee käyttämään palvelumme maksutonta lainalaskuria juuri tuohon tarkoitukseen.

Tee kulutusluottovertailu oikein

Kulutusluottovertailussa keskitytään monesti vain siihen, mistä palvelusta voisi löytyä halvin kulutusluotto.

Tämä on toki varsin tärkeää, mutta aivan yhtä tärkeää on vertailla myös kulutusluoton muita lainaehtoja, maksuaikoja ja lainan joustavuutta.

Lainapalvelu Blues.fi:n mukaan yleisin syy lainojen maksuvaikeuksiin on se että lainaan on valittu liian lyhyt maksuaika, jonka seurauksena lainan kuukausierä on liian suuri.

Kulutusluottovertailua tehdessä kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota lainan maksuaikaan ja sen joustavuuteen.

Kannattaa ottaa myös selville se, onko lainassa mahdollista maksuvapaisiin kuukausiin tai maksuajan pidennyksiin.

Yleinen ohje lainan maksuajan valintaan on se, että lainaan kannattaa mieluiten ottaa liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.

HelppoLaina.fi palvelun kautta kulutusluottoa hakiessa voit valita lainoille jopa 20 vuoden maksuajan.

HelppoLaina.fi
Logo