Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu voi tuoda suuret säästöt lainojen kuluihin ja korkoihin.
Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset alla olevista palveluista.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Hae edullinen kulutusluotto - vertaa lainoja netissä

Kulutusluottovertailu on varmin tapa löytää edullista lainaa helposti netistä. Parhaassa tapauksessa säästät kulutusluoton kuluissa satoja, tai jopa tuhansia euroja.

Vertailemalla kulutusluottoja saat myös arvioitua paremmin sen, kuinka suureen kulutusluottoon sinulla todella on varaa.

Kulutusluottovertailu kannattaa aloittaa ajoissa, kun lainan tarve on tiedossa, sillä lainavertailu voi viedä myös paljon aikaa.

Jos haluat säästää omaa aikaasi, voit käyttää kulutusluottovertailuun myös siihen tarkoitettuja lainojen kilpailutuspalveluita, kuten esimerkiksi palveluamme HelppoLaina.fi.

Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote ja sitä voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia summille 100 – 70 000 euroa.

Mitä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu kulutusmenojen rahoittamiseen, kuten kodin remontointiin, auton ostoon tai muihin hankintoihin. Kulutusluotto on yleensä joustava ja sen takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä 1-20 vuoden välillä. Kulutusluottoja tarjoavat useat eri rahoituslaitokset, ja siksi kulutusluottojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kulutusluottojen vertailu – Miksi se kannattaa?

Kulutusluottojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kulutusluottojen koroissa ja kuluissa voi olla suuria eroja eri rahoituslaitosten välillä, joten vertailu auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon. Lisäksi kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan, jonka takaisinmaksuaika ja ehdot vastaavat tarpeitasi.

Kulutusluottovertailun tekeminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka tarjoaa kattavan kulutusluottojen vertailupalvelun. Meidän avullamme voit vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia kulutusluottoja helposti yhdellä kertaa. Meidän vertailumme on aina ajan tasalla, joten löydät aina ajankohtaiset tiedot eri rahoituslaitosten tarjonnasta. Lisäksi meidän palvelumme on täysin ilmaista ja sitoutumatonta, joten voit vertailla eri kulutusluottoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mitä kannattaa huomioida kulutusluottovertailussa?

Kulutusluottovertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. Myös lainan saamisen edellytykset kannattaa selvittää etukäteen. Lisäksi kannattaa harkita, tarvitsetko lainalle esimerkiksi lyhennysvapaata tai muita joustavia maksuehtoja. On myös tärkeää miettiä omaa maksukykyä ja harkita tarkkaan, minkä suuruisen kuukausierän pystyt maksamaan ilman, että se vaarantaa talouttasi.

Miksi valita HelppoLaina.fi kulutusluottovertailuun?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kulutusluoton. Meidän vertailupalvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän palvelumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa. Voit myös olla varma siitä, että vertailumme on aina ajan tasalla ja että löydät ajankohtaiset tiedot eri rahoituslaitosten tarjonnasta.

Lopuksi haluamme korostaa, että kulutusluottovertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kannattaa siis ottaa aikaa ja vertailla eri lainoja ja varsinkin pikavipit huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. HelppoLaina.fi:n avulla voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa vertailuprosessissa, ja löytää juuri sinulle sopivan kulutusluoton. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainan hakemista vastuullisesti.

Kulutusluottovertailu on nyt helpompaa kuin koskaan

Nykyään kulutusluottovertailu on helppoa ja nopeaa, sillä siihen tarkoitukseen on tehty lukuisia uusia palveluita.

HelppoLaina.fi palvelu on myös erikoistunut juuri suurempien kulutusluottojen kilpailuttamiseen ja tarjoaa nyt sinulle täysin maksuttoman palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa minkä tahansa kulutusluoton.

Suurempaa lainaa hakiessa pienikin ero lainan korossa tekee tuhansien eurojen eron lainan lopullisissa kustannuksissa, joten kulutusluoton kunnollinen kilpailuttaminen kannattaa aina.

Kulutusluottovertailu on siis järkevää mutta ennen kuin pääset itse vertailuun, tulee sinun pyytää lainatarjoukset, joita sitten voit vertailla.

Tähän tarpeeseen voimme tarjota omaa maksutonta ja täysin kotimaista palveluamme: HelppoLaina.fi, jonka kautta voit kilpailuttaa kulutusluotot aina 60.000 € asti.

Riittää kun jätät yhden hakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme lainan puolestasi noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

Loppu tuloksen saat aina useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät sinulle sopivimman ja samalla edullisimman kulutusluoton.

Kulutusluottovertailu auttaa hahmottamaan myös oman maksukyvyn

Kun vertailee kulutusluottoja siten että on aidosti rehellinen itselleen, voi hyvin välttää sen että laina aiheuttaisi maksuvaikeuksia tulevaisuudessa.

Kulutusluottovertailua tehdessä onkin hyvä ottaa käyttöön lainalaskuri, jonka avulla oman lainabudjetin laatiminen on helpompaa kun näkee selkeästi lainan kulut ja korot, niin euroiksi muutettuina, kuin prosentteinakin.

Lainalaskurin avulla pystyy paitsi näkemään lainan kulut, auttaa se myös lainan suuruuden ja sen maksuajan valinnassa. Lainalaskuri näyttää myös selkeästi kuukausierän suuruuden muutokset, kun lainasummaa tai maksuaikaa muuttaa. Näin pystyy helpommin myös näkemään sen, kuinka suureen kulutusluottoon itsellä todella on varaa.

HelppoLaina.fi palvelu suosittelee käyttämään palvelumme maksutonta lainalaskuria juuri tuohon tarkoitukseen.

Tee kulutusluottovertailu oikein

Kulutusluottovertailussa keskitytään monesti vain siihen, mistä palvelusta voisi löytyä halvin kulutusluotto.

Tämä on toki varsin tärkeää, mutta aivan yhtä tärkeää on vertailla myös kulutusluoton muita lainaehtoja, maksuaikoja ja lainan joustavuutta.

Yleisin syy lainojen maksuvaikeuksiin on se että lainaan on valittu liian lyhyt maksuaika, jonka seurauksena lainan kuukausierä on liian suuri.

Kulutusluottovertailua tehdessä kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota lainan maksuaikaan ja sen joustavuuteen.

Kannattaa ottaa myös selville se, onko lainassa mahdollista maksuvapaisiin kuukausiin tai maksuajan pidennyksiin.

Yleinen ohje lainan maksuajan valintaan on se, että lainaan kannattaa mieluiten ottaa liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.

HelppoLaina.fi palvelun kautta kulutusluottoa hakiessa voit valita lainoille jopa 20 vuoden maksuajan.

HelppoLaina.fi
Logo