Kulutusluottovertailu

Me etsimme sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut, joiden avulla teet kulutusluottovertailun helposti.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Hae edullinen kulutusluotto - vertaa lainoja netissä

Kulutusluottovertailu on varmin tapa löytää edullista lainaa helposti netistä. Parhaassa tapauksessa säästät kulutusluoton kuluissa satoja, tai jopa tuhansia euroja.

Vertailemalla kulutusluottoja saat myös arvioitua paremmin sen, kuinka suureen kulutusluottoon sinulla todella on varaa.

Kulutusluottovertailu kannattaa aloittaa ajoissa, kun lainan tarve on tiedossa, sillä lainavertailu voi viedä myös paljon aikaa.

Jos haluat säästää omaa aikaasi, voit käyttää kulutusluottovertailuun myös siihen tarkoitettuja lainojen kilpailutuspalveluita, kuten esimerkiksi palveluamme HelppoLaina.fi.

Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote ja sitä voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia summille 100 – 70 000 euroa.

Mitä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu kulutusmenojen rahoittamiseen, kuten kodin remontointiin, auton ostoon tai muihin hankintoihin. Kulutusluotto on yleensä joustava ja sen takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä 1-20 vuoden välillä. Kulutusluottoja tarjoavat useat eri rahoituslaitokset, ja siksi kulutusluottojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kulutusluottojen vertailu – Miksi se kannattaa?

Kulutusluottojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kulutusluottojen koroissa ja kuluissa voi olla suuria eroja eri rahoituslaitosten välillä, joten vertailu auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon. Lisäksi kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan, jonka takaisinmaksuaika ja ehdot vastaavat tarpeitasi.

Kulutusluottovertailun tekeminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka tarjoaa kattavan kulutusluottojen vertailupalvelun. Meidän avullamme voit vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia kulutusluottoja helposti yhdellä kertaa. Meidän vertailumme on aina ajan tasalla, joten löydät aina ajankohtaiset tiedot eri rahoituslaitosten tarjonnasta. Lisäksi meidän palvelumme on täysin ilmaista ja sitoutumatonta, joten voit vertailla eri kulutusluottoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mitä kannattaa huomioida kulutusluottovertailussa?

Kulutusluottovertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. Myös lainan saamisen edellytykset kannattaa selvittää etukäteen. Lisäksi kannattaa harkita, tarvitsetko lainalle esimerkiksi lyhennysvapaata tai muita joustavia maksuehtoja. On myös tärkeää miettiä omaa maksukykyä ja harkita tarkkaan, minkä suuruisen kuukausierän pystyt maksamaan ilman, että se vaarantaa talouttasi.

Miksi valita HelppoLaina.fi kulutusluottovertailuun?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kulutusluoton. Meidän vertailupalvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit vertailla eri lainoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän palvelumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa. Voit myös olla varma siitä, että vertailumme on aina ajan tasalla ja että löydät ajankohtaiset tiedot eri rahoituslaitosten tarjonnasta.

Lopuksi haluamme korostaa, että kulutusluottovertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Kannattaa siis ottaa aikaa ja vertailla eri lainoja ja varsinkin pikavipit huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. HelppoLaina.fi:n avulla voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa vertailuprosessissa, ja löytää juuri sinulle sopivan kulutusluoton. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainan hakemista vastuullisesti.

Kulutusluottovertailu on nyt helpompaa kuin koskaan

Nykyään kulutusluottovertailu on helppoa ja nopeaa, sillä siihen tarkoitukseen on tehty lukuisia uusia palveluita.

HelppoLaina.fi palvelu on myös erikoistunut juuri suurempien kulutusluottojen kilpailuttamiseen ja tarjoaa nyt sinulle täysin maksuttoman palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa minkä tahansa kulutusluoton.

Suurempaa lainaa hakiessa pienikin ero lainan korossa tekee tuhansien eurojen eron lainan lopullisissa kustannuksissa, joten kulutusluoton kunnollinen kilpailuttaminen kannattaa aina.

Kulutusluottovertailu on siis järkevää mutta ennen kuin pääset itse vertailuun, tulee sinun pyytää lainatarjoukset, joita sitten voit vertailla.

Tähän tarpeeseen voimme tarjota omaa maksutonta ja täysin kotimaista palveluamme: HelppoLaina.fi, jonka kautta voit kilpailuttaa kulutusluotot aina 60.000 € asti.

Riittää kun jätät yhden hakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme lainan puolestasi noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

Loppu tuloksen saat aina useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät sinulle sopivimman ja samalla edullisimman kulutusluoton.

Kulutusluottovertailu auttaa hahmottamaan myös oman maksukyvyn

Kun vertailee kulutusluottoja siten että on aidosti rehellinen itselleen, voi hyvin välttää sen että laina aiheuttaisi maksuvaikeuksia tulevaisuudessa.

Kulutusluottovertailua tehdessä onkin hyvä ottaa käyttöön lainalaskuri, jonka avulla oman lainabudjetin laatiminen on helpompaa kun näkee selkeästi lainan kulut ja korot, niin euroiksi muutettuina, kuin prosentteinakin.

Lainalaskurin avulla pystyy paitsi näkemään lainan kulut, auttaa se myös lainan suuruuden ja sen maksuajan valinnassa. Lainalaskuri näyttää myös selkeästi kuukausierän suuruuden muutokset, kun lainasummaa tai maksuaikaa muuttaa. Näin pystyy helpommin myös näkemään sen, kuinka suureen kulutusluottoon itsellä todella on varaa.

HelppoLaina.fi palvelu suosittelee käyttämään palvelumme maksutonta lainalaskuria juuri tuohon tarkoitukseen.

Tee kulutusluottovertailu oikein

Kulutusluottovertailussa keskitytään monesti vain siihen, mistä palvelusta voisi löytyä halvin kulutusluotto.

Tämä on toki varsin tärkeää, mutta aivan yhtä tärkeää on vertailla myös kulutusluoton muita lainaehtoja, maksuaikoja ja lainan joustavuutta.

Yleisin syy lainojen maksuvaikeuksiin on se että lainaan on valittu liian lyhyt maksuaika, jonka seurauksena lainan kuukausierä on liian suuri.

Kulutusluottovertailua tehdessä kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota lainan maksuaikaan ja sen joustavuuteen.

Kannattaa ottaa myös selville se, onko lainassa mahdollista maksuvapaisiin kuukausiin tai maksuajan pidennyksiin.

Yleinen ohje lainan maksuajan valintaan on se, että lainaan kannattaa mieluiten ottaa liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.

HelppoLaina.fi palvelun kautta kulutusluottoa hakiessa voit valita lainoille jopa 20 vuoden maksuajan.

HelppoLaina.fi
Logo