SweepBank

SweepBank


Hae lainaa tästä

Mikä on SweepBank?

SweepBank on nykyaikainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita kätevän mobiilisovelluksen avulla. Sen valikoimaan kuuluu mobiilipankkitili, virtuaalinen Mastercard-pankkikortti ja perinteinen Mastercard-luottokortti. Lisäksi SweepBank tarjoaa asiakkailleen houkuttelevan kanta-asiakasohjelman, jonka avulla voi kerätä pisteitä tehdyistä ostoista yhteistyökumppaneilta. 

SweepBankin tavoitteena on tarjota helposti käytettäviä ja innovatiivisia rahoituspalveluita, jotka ovat saatavilla älypuhelinsovelluksen avulla. Tämä mahdollistaa monipuoliset maksutavat ja helpottaa talouden hallintaa moderneilla ratkaisuilla. Samalla kanta-asiakasohjelma palkitsee asiakkaat heidän tekemistään ostoksista, mikä tekee SweepBankista houkuttelevan vaihtoehdon.

Tutustu digitaaliseen palveluun, jonka kautta voit hakea lainaa, aloittaa säästämisen sekä shoppailla. 

Millaiset vaatimukset SweepBankilla on hakijalle?

SweepBankin luottokortin hakemiselle on joitakin ehtoja, jotka hakijan on täytettävä. Kelpoisuusvaatimukset SweepBankin luottokortin hakemiseen ovat seuraavat:

  1. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias.
  2. Hakijalla on oltava jatkuva työsuhde, joka on kestänyt vähintään neljä kuukautta.
  3. Hakijalla tulee olla säännölliset kuukausitulot, jotka ovat vähintään 1 600 euroa.
  4. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.
  5. Hakijalla tulee olla jo avattuna SweepBank-käyttötili.

Näiden ehtojen täyttäminen on välttämätöntä, jotta voi hakea ja saada SweepBankin luottokortin. Tämä varmistaa, että kortin saajalla on taloudelliset edellytykset kortin käyttämiseen ja takaisinmaksuun.

Miten voi hakea SweepBankin luottokorttia?

SweepBankin virtuaalisen luottokortin hakeminen on vaivatonta ja sujuu helposti mobiilisovelluksen kautta. Tässä vaiheet, joilla virtuaalinen luottokortti haetaan:

Ensimmäiseksi sinun tulee avata käyttötili SweepBankissa. Tämä onnistuu lataamalla SweepBank-mobiilisovellus älypuhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen avulla voit rekisteröityä ja luoda oman käyttötilin.

Kun käyttötili on avattu, kirjaudut sisään sovellukseen omilla pankkitunnuksillasi. Tämä varmistaa henkilöllisyytesi ja antaa sinulle pääsyn sovelluksen toimintoihin.

Mobiilisovelluksen sisällä löydät osion, josta voit hakea luottokorttia. Siirry tähän osioon ja täytä tarvittavat tiedot, kuten henkilötietosi ja taloudelliset tiedot.

Kun hakemusluottokortista on täytetty, voit lähettää sen mobiilisovelluksen kautta. Hakemus lähetetään SweepBankin tarkistettavaksi.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat virtuaalisen luottokortin käyttöösi sovelluksen kautta. Voit alkaa käyttää korttiasi maksuihin verkkokaupoissa tai lähimaksuina, suoraan puhelimesi avulla.

Tämä prosessi on suunniteltu helpottamaan virtuaalisen luottokortin hankkimista ja tekemään siitä vaivatonta asiakkaille. On tärkeää huomata, että luottokortin saamiseen vaaditaan aiemmin mainitut kelpoisuusehdot täyttävä hakija.

HelppoLaina.fi palvelun kautta pääset tutustumaan paremmin SweepBank lainatuotteeseen sekä muihin lainapalveluihin. Aloita lainan kilpailuttaminen ja katso millaisia lainatarjouksia voit saada lainapalveluilta. 


Hae lainaa tästä


Mitä palveluita SweepBank tarjoaa asiakkailleen?

SweepBank tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita, jotka on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden päivittäistä talouden hallintaa ja rahoitustarpeiden täyttämistä.

Mobiilipankkitili: SweepBank tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden avata ja hallinnoida pankkitiliä mobiilisovelluksen avulla. Tällä tilillä voit vastaanottaa tuloja, suorittaa maksuja, ja seuraa taloudellista tilannettasi reaaliaikaisesti.

Virtuaalinen Mastercard-pankkikortti: Asiakkaat saavat käyttöönsä virtuaalisen Mastercard-pankkikortin, jota voidaan käyttää verkkokaupoissa ja lähimaksuina matkapuhelimella. Tämä tekee ostosten tekemisestä helppoa ja kätevää.

Mastercard-luottokortti: SweepBank tarjoaa myös perinteisen Mastercard-luottokortin, joka mahdollistaa luoton käytön ostosten maksamiseen ja joustavaan maksuaikatauluun. Luottokortti tarjoaa kätevää taloudellista liikkumavaraa.

Kanta-asiakasohjelma: Asiakkaat voivat osallistua kanta-asiakasohjelmaan, joka palkitsee heitä pisteillä jokaisesta kumppaniyritysten ostoksesta. Pisteitä voi kerätä ja käyttää myöhemmin erilaisiin etuihin ja tarjouksiin.

Säästötili: SweepBank tarjoaa myös säästötilin, joka mahdollistaa korkoa määräaikaistalletuksille. Tämä on hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat säästää ja kasvattaa varojaan.

Millaisen luottorajan voin saada SweepBank luottokorttiin?

SweepBank MasterCard Debit -luottokortin myöntämä luottoraja voi vaihdella asiakaskohtaisesti. Yleensä luottorajan suuruuteen vaikuttavat useat tekijät, kuten asiakkaan taloudellinen tilanne, tulot, luottotiedot ja muut rahoitushistoriaan liittyvät seikat.

Luottorajan suuruus voi olla enimmillään 8000 euroa SweepBankin tarjoamassa MasterCard Debit -luottokortissa. Kuitenkin tarkka luottoraja määräytyy hakijan yksilöllisten olosuhteiden perusteella, ja se voidaan myöntää siten, että se vastaa parhaiten asiakkaan taloudellisia tarpeita ja mahdollisuuksia.

Jos olet kiinnostunut hakemaan SweepBankin MasterCard Debit -luottokorttia ja haluat tietää tarkemmin, millaisen luottorajan voisit saada, suosittelemme ottamaan yhteyttä SweepBankin asiakaspalveluun. He voivat tarjota sinulle lisätietoja ja ohjeita luottokortin hakemiseen sekä arvioida henkilökohtaisia taloudellisia edellytyksiäsi. Muista myös, että luottorajan suuruus voi muuttua ajan myötä asiakkaan taloudellisen tilanteen kehittyessä.

Paljonko on SweepBank käyttötilin korko?

SweepBank tarjoaa käyttötililleen 0,2 % vuotuista korkoa. Tämä korko on laskettu käyttötilin saldoon, ja se voi auttaa asiakkaita kasvattamaan säästöjään ajan myötä. Vaikka 0,2 % voi vaikuttaa pieneltä korolta, se on kuitenkin parempi kuin monissa perinteisissä pankkitileissä tarjottava korko.

On kuitenkin tärkeää huomata, että korko-olosuhteet ja korot voivat vaihdella ajan kuluessa. Siksi on suositeltavaa tarkistaa SweepBankin viralliset tiedot ja ehdot ajantasaisen tiedon varmistamiseksi käyttötilin korkotasosta.

SweepBankin käyttötilin korko voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat sijoittaa varojaan pankkitilille, mutta on myös muita säästö- ja sijoitusvaihtoehtoja, jotka voivat tarjota korkeampaa tuottoa. Siksi on järkevää vertailla erilaisia säästömahdollisuuksia ja selvittää, mikä sopii parhaiten omiin taloudellisiin tavoitteisiin ja tarpeisiin.

Miksi SweepBank pankkipalvelut kannattaa valita?

SweepBank voi olla houkutteleva vaihtoehto pankkipalveluiden tarjoajaksi useista syistä:

Digitaalinen ja kätevä: SweepBank tarjoaa modernin ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla hallittavan pankkitilin, joka mahdollistaa rahoitusasioiden hoitamisen älypuhelimella. Tämä tekee pankkipalveluiden käytöstä nopeaa ja vaivatonta.

Virtuaalinen luottokortti: SweepBank tarjoaa virtuaalisen Mastercard-pankkikortin, joka helpottaa verkkomaksuja ja lähimaksuja puhelimella. Tämä lisää maksujen turvallisuutta ja mukavuutta.

Mastercard-luottokortti: Pankki tarjoaa myös perinteisen Mastercard-luottokortin, joka mahdollistaa ostosten tekemisen ympäri maailmaa ja tarjoaa joustavaa maksuaikaa.

Kanta-asiakasohjelma: SweepBankin asiakkaat voivat ansaita pisteitä tekemällä ostoksia yhteistyökumppaneiltaan. Tämä kanta-asiakasohjelma voi tuoda lisäetuja ja alennuksia asiakkaille.

Helppo tilin avaaminen: Käyttötilin avaaminen SweepBankissa on nopeaa ja helppoa älypuhelinsovelluksen kautta, ja se ei vaadi monimutkaisia paperityötä.

Turvallisuus: SweepBank panostaa tietoturvaan ja asiakkaidensa tunnistamiseen varmistaakseen, että tilisi on suojattu.

Kilpailukykyinen korko: SweepBank tarjoaa käyttötililleen 0,2 % vuotuista korkoa, mikä voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat sijoittaa varojaan pankkitilille.

Kilpailuta SweepBank sekä monta muuta lainapalvelua HelppoLaina.fi kautta, niin näet nopeasti, mistä sinun kannattaa ottaa tarvitsemasi laina tai pankkipalvelut. 


Hae lainaa tästä


Kuka omistaa SweepBankin?

SweepBank on Ferratum Groupin tytäryhtiö ja sisarbrändi. Ferratum Group on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka on palvellut yli 2 miljoonaa asiakasta 23 eri maassa vuodesta 2005 lähtien. SweepBankin toimilupa on rekisteröity Maltalle. Yhtiö toimii rahoitusalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden valvonnassa ja noudattaa alan sääntelyä ja standardeja. Ferratum Groupin omistuksessa olevana yrityksenä SweepBank hyödyntää laajaa kokemusta ja asiantuntemusta rahoituspalveluiden tarjoamisessa asiakkailleen.

SweepBank asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Asiakaspalvelu

SweepBank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluun eri tavoilla. Voit lähettää sähköpostia, käyttää verkkosivustolla olevaa chat-palvelua tai ottaa yhteyttä Facebook Messengerin kautta. Lisäksi voit olla yhteydessä asiakaspalveluun suoraan oman SweepBank-mobiilisovelluksen kautta. On hyvä huomata, että SweepBankilla ei ole konttoria Suomessa, joten kaikki asiakaspalvelutoiminnot hoidetaan digitaalisesti. Tämä mahdollistaa joustavan ja kätevän tavan saada apua ja tukea pankkipalveluihin liittyvissä asioissa.

Sähköposti: help.fi@sweepbank.com

Usein kysytyt kysymykset SweepBankista:

SweepBank on moderni digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita älypuhelinsovelluksen kautta. Palveluihin kuuluvat pankkitili, virtuaalinen Mastercard-pankkikortti ja Mastercard-luottokortti.

Luottokortin hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, olla ollut jatkuvassa työsuhteessa vähintään neljä kuukautta, saada säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1 600 euroa sekä olla jo avannut SweepBank-käyttötilin.

Luottoraja tähän korttiin voi olla enimmillään 8 000 euroa, mutta tarkka luottoraja määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen perusteella.

SweepBank tarjoaa käyttötililleen 0,2 % vuotuista korkoa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon säästäjille.

SweepBankin suomenkieliseen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostin, verkkosivuston chatin, Facebook Messengerin tai oman mobiilisovelluksen kautta. 

Virtuaalista korttia hallitaan mobiilisovelluksen kautta. Korttia voi käyttää verkkomaksuissa ja lähimaksuissa puhelimen avulla. Se on kätevä vaihtoehto muovikortille.

Kyllä, SweepBankin virtuaalista korttia voi käyttää ulkomailla, mutta kannattaa huomioida valuuttamuutosmaksu, joka on 1,75 %.

Jos korttisi katoaa tai varastetaan, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti. Kadonneen tai varastetun kortin korvaamisesta peritään 5 € maksu.

Kyllä, SweepBank pyrkii tarjoamaan turvallisia ja innovatiivisia rahoituspalveluita asiakkailleen. Pankkitilien ja talletusten turvaamiseksi SweepBankilla on pankkitalletussuoja, joka kattaa asiakkaiden varat jopa 100 000 euroon asti. Lisäksi pankki tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua useiden yhteydenottomahdollisuuksien kautta. 

SweepBank kokemuksia:

SweepBank on helpottanut arkeani huomattavasti. Sain virtuaalisen Mastercardin nopeasti ja helposti, ja sen käyttö mobiilisovelluksessa on todella kätevää. Pystyn tekemään ostokset verkossa vaivattomasti, ja kanta-asiakasohjelma on tuonut mukavasti lisäetuja. Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun ja sen helppouteen.

Anna, 32,

Helsinki

Olin aluksi hieman epäileväinen digitaalisten pankkien suhteen, mutta päätin kokeilla SweepBankia. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt. Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, ja pankkitiliäni on helppo hallinnoida älypuhelimella. Sain myös luottokortin, joka on ollut kätevä esimerkiksi matkoilla.

Marko 41,

Oulunsalo

Olen ollut tyytyväinen SweepBankin palveluihin. Virtuaalikortti on ollut kätevä lisä arkeeni, ja sen avulla voin tehdä turvallisia maksuja verkossa. Sovellus on toiminut luotettavasti, ja olen myös hyödyntänyt kanta-asiakasohjelman tarjoamia etuja verkko-ostoksissa. Kätevää!

Sanna 27,

Tuusula

HelppoLaina.fi
Logo