Aktia


Hae lainaa tästä

Millainen pankki Aktia on?

Aktia Pankki on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista talletuspankeista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1825 asti. Vaikka pankilla on pitkä historia, se on nykyaikainen finanssikonserni, joka tarjoaa monipuolisia pankki-, vakuutus- ja varainhoitopalveluja sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

Aktia on tunnettu vahvasta paikallisesta läsnäolostaan ja henkilökohtaisesta palvelusta, joka on edelleen keskeinen osa sen toimintafilosofiaa. Pankki tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, jotka on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Aktia Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka avulla asiakkaat voivat saada rahoitusta monenlaisiin tarpeisiin. Laina-ajan voi valita joustavasti 2-10 vuoden väliltä, ja lainan korot ovat kilpailukykyisiä.

Lainan hakeminen Aktian kautta on helppoa ja nopeaa, ja pankki tarjoaa myös digitaalisen palvelun, Aktia Digital Creditin, joka tuo lisäarvoa modernille kuluttajalle.

Aktia Pankin juuret ulottuvat syvälle suomalaiseen historiaan, ja se on edelleen sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja vastuullisesti. Pankki on yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaista innovaatiota, mikä tekee siitä arvostetun pankin. 

Kuka voi hakea lainaa Aktia pankista?

Aktia Pankki asettaa tiettyjä perusehtoja lainan hakijoille varmistaakseen lainan takaisinmaksukyvyn ja asiakkaiden taloudellisen turvallisuuden. Näin tekevät kaikki lainapalvelut, joten käytäntö on hyvin samanlainen jokaisen lainantarjoajan välillä. 

Vaatimukset Aktia lainanhakijalle: 

  1. Olet vähintään 24-vuotias.
  2. Sinulla on suomalainen henkilötunnus.
  3. Sinulla on pysyvä kotiosoite Suomessa.
  4. Sinulla on käytössäsi suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, sillä lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti.
  5. Olet hoitanut aiemmat raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

On tärkeää huomata, että nämä ovat perusedellytyksiä lainanhakemiselle Aktia Pankissa, mutta lopullinen päätös lainan myöntämisestä tehdään aina tapauskohtaisesti ja perustuu muun muassa hakijan tulotietoihin ja muihin taloudellisiin seikkoihin. Jos olet epävarma omasta kelpoisuudestasi lainanhakijana, on aina hyvä idea ottaa yhteyttä pankkiin ja keskustella laina-asiantuntijan kanssa.

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa Aktia pankista?

Aktia Pankki myöntää vakuudetonta lainaa määrältään 2500 eurosta aina 20.000 euroon saakka. Tämä tarjoaa asiakkaille joustavan mahdollisuuden rahoittaa erilaisia hankintoja tai tarpeita ilman vakuuksien asettamista. Lainan määrä voi vaihdella henkilökohtaisten taloudellisten tarpeiden mukaan, ja asiakkaat voivat valita juuri tarvitsemansa summan Aktian tarjoamista vaihtoehdoista. Laina-aika voi myös vaihdella 2-10 vuoden välillä, ja se voidaan valita henkilökohtaisesti sopivaksi.


Hae lainaa tästä


Kuinka pitkä maksuaika Aktia lainassa on?

Aktian vakuudettoman lainan maksuaika voi olla valittavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laina-aika vaihtelee 2 vuodesta aina 10 vuoteen saakka. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita lainan takaisinmaksuaika, joka sopii parhaiten heidän taloudelliseen tilanteeseensa ja maksukykyynsä. Joustavat maksuajat voivat auttaa asiakkaita hallitsemaan lainansa takaisinmaksua ja mukauttamaan sen omiin tarpeisiinsa.

Miten voi kilpailuttaa Aktia lainan?

Aktia pankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa. Tutustu alkuun HelppoLaina.fi palvelussa useisiin eri pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Kun olet saanut kattavan kuvan eri lainapalveluista, voit aloittaa Aktia pankin ja monen muun lainantarjoajan kilpailuttamisen. Näin voit valita itsellesi parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Toimi näin:

  • Klikkaa painiketta “Hae lainaa tästä”.
  • Anna tarvittavat tiedot, kuten lainasumma ja haluttu laina-aika.
  • Vertaile tarjouksia ja valitse itsellesi paras laina.

Tämä helppo prosessi mahdollistaa sinulle edullisimman lainan valinnan ja auttaa säästämään rahaa. Muista kuitenkin, että lopullinen lainatarjous riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi ja luottokelpoisuudestasi. Kilpailuttamalla lainasi voit saada parhaan mahdollisen lainan Aktialta tai joltain muulta pankilta.

Onko lainojen yhdistäminen Aktia pankissa mahdollista?

Aktia Pankki tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden yhdistää lainojaan. Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, jos asiakkaalla on useita erillisiä lainoja eri pankeilta tai luotonantajilta ja hän haluaa yksinkertaistaa taloutensa hallintaa. Yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi asiakas voi usein saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tämä voi johtaa alhaisempiin kuukausittaisiin maksuihin ja helpottaa taloudellisen taakan hallintaa.

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten, kun haen lainaa Aktia pankista?

Lainaa Aktia Pankista hakiessa tarvitaan tiettyjä perustietoja ja dokumentteja varmistaakseen, että lainanhakija täyttää pankin vaatimukset. Tarkat vaatimukset voivat vaihdella hieman lainatyypin ja määrän mukaan, mutta yleisesti tarvittavat tiedot ja dokumentit sisältävät seuraavaa:

Henkilötiedot: Tähän kuuluu nimesi, henkilötunnuksesi ja yhteystietosi, mukaan lukien osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Talousasiakirjat: Aktia Pankki arvioi lainanottajan taloudellisen tilanteen. Tämä sisältää yleensä tiedot kuukausittaisista tuloista ja menoista sekä mahdollisista muista lainoista tai veloista.

Työ- ja tulotiedot: Tarvitset todisteet työsuhteestasi ja tuloistasi, kuten palkkalaskelmat ja/tai verotustiedot. Lainan myöntämisen edellytys voi olla myös tietty työhistoria ja pysyvä työsuhde.

Pankkitiedot: Aktia Pankki tarvitsee tietosi pankkitilistäsi, jotta se voi siirtää lainan varat tilillesi.

Henkilöllisyystodistus: Voit joutua toimittamaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai henkilökortin kopion.

Muut mahdolliset asiakirjat: Lisäksi saattaa olla tarpeen toimittaa muita asiakirjoja, kuten vakuuksia koskevat tiedot, jos haet vakuudellista lainaa.

On tärkeää muistaa, että tarkat vaatimukset voivat vaihdella lainan tyypin ja määrän mukaan. Ennen lainahakemuksen tekemistä on suositeltavaa ottaa yhteyttä Aktia Pankkiin tai tarkistaa heidän verkkosivustoltaan, mitä tietoja ja asiakirjoja tarvitaan hakemuksen käsittelyä varten. Lainan hakeminen sujuu yleensä helpommin ja nopeammin, kun tarvittavat tiedot ja asiakirjat ovat valmiina.


Hae lainaa tästä


Millaisia pankkipalveluita Aktia pankki tarjoaa?

Aktia Pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

Pankkitilit ja maksupalvelut: Aktia tarjoaa erilaisia pankkitilejä, kuten käyttötilit, säästötilit ja nuorisotilit. Heillä on myös laaja valikoima maksupalveluita, kuten verkkopankki, mobiilipankki ja maksukortit, joiden avulla asiakkaat voivat suorittaa päivittäisiä raha-asioitaan helposti.

Lainat ja luotot: Aktia tarjoaa erilaisia lainoja ja luottoja yksityisasiakkaille, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, asuntolainat sekä kulutusluotot. Heillä on myös erikoistuneita lainatuotteita, kuten opintolaina ja autolaina.

Sijoituspalvelut: Aktia tarjoaa sijoituspalveluita niille, jotka haluavat sijoittaa varojaan. He tarjoavat rahastoja, sijoitusvakuutuksia ja muita sijoitusratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vakuutukset: Aktia tarjoaa erilaisia vakuutuksia, mukaan lukien henkivakuutukset, kotivakuutukset ja ajoneuvovakuutukset.

Verkkopankki ja mobiilipankki: Aktia tarjoaa kätevät verkkopankki- ja mobiilipankkipalvelut, jotka mahdollistavat asiakkaille rahanhallinnan ja maksut missä ja milloin tahansa.

Yrityspalvelut: Aktia tarjoaa myös laajan valikoiman pankkipalveluita yritysasiakkaille, mukaan lukien yrityslainat, käyttötilit, maksupalvelut ja kassanhallintaratkaisut.

Asiantuntijapalvelut: Aktia tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua eri raha-asioissa, mukaan lukien sijoittaminen ja lainaneuvonta.

Kortit: Aktia tarjoaa erilaisia maksukortteja, mukaan lukien debit- ja credit-kortit, jotka mahdollistavat helpon ja turvallisen maksamisen.

Aktia Pankki pyrkii tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia ja räätälöityjä ratkaisuja heidän raha-asioihinsa. Heidän palveluvalikoimansa voi vaihdella hieman asiakkaan sijainnin ja tarpeiden mukaan, joten tarkemmat tiedot saat parhaiten suoraan pankin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Aktia pankin pitkäaikainen historia Suomen lainamarkkinoilla

Aktia Pankki Oyj:llä on pitkä ja kunnioitettava historia Suomen lainamarkkinoilla. Pankki perustettiin jo vuonna 1825, ja sen juuret ulottuvat syvälle Suomen rahamaailman historiaan. Alun perin pankki perustettiin yhteistyön tuloksena ja tarpeeseen auttaa suomalaisia turvaamaan taloudellinen tulevaisuutensa.

Aktia on historiansa aikana nähnyt ja kokenut monia muutoksia. Ajan saatossa pankki on kasvanut ja laajentunut, mutta sen keskeinen tehtävä, eli palvella asiakkaitaan ja turvata heidän taloutensa, on pysynyt muuttumattomana. Aktia on historiallisesti ollut edelläkävijä useilla pankkialan aloilla Suomessa. Se on tunnettu paikallisesta läsnäolostaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan, joka on ollut keskeinen osa sen brändi-identiteettiä.

Vaikka digitaalinen pankkitoiminta on noussut keskeiseen rooliin, henkilökohtainen palvelu on edelleen yksi Aktian tärkeimmistä tunnusmerkeistä. Aktia on myös tunnettu vastuullisista sijoitus- ja pankkikäytännöistään, mikä heijastaa sen pitkäaikaista sitoutumista kestävään kehitykseen ja yhteiskuntavastuuseen.

Aktian historiasta näkyy vahva sitoutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen talouteen. Pankki on pysynyt vakaana ja luotettavana kumppanina niin yksityisille kuin yritysasiakkailleen. Aktian menestys perustuu sen kykyyn mukautua muuttuvaan finanssimaailmaan säilyttäen samalla sen perinteiset arvot ja sitoutuminen asiakaspalveluun. Se on yhdistelmä perintöä ja innovaatiota, joka tekee Aktiasta arvostetun toimijan suomalaisella pankkimarkkinalla ja pitkäaikaisen vaikuttajan Suomen lainamarkkinoilla.

Aktia pankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Asiakaspalvelu

Aktia Pankki Oyj tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua erilaisiin tarpeisiin. Pankki on sitoutunut auttamaan asiakkaita kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmissa. Aktian asiakaspalvelu on helposti saavutettavissa, ja sen ammattitaitoinen henkilökunta on valmis opastamaan ja ohjaamaan asiakkaita oikeiden palveluiden ja ratkaisujen pariin. Olipa kyse mistä tahansa asiasta, voit luottaa siihen, että Aktia tarjoaa avun ja tuen tarpeisiisi.

Henkilöasiakkaat:

Puhelin: 010 247 010
Aukioloajat: ma – pe klo 8.00-18.00

Yritysasiakkaat:

Puhelin: 010 247 6700
Aukioloajat: ma – pe 9.00-16.00

Muut yhteystiedustelut:

Vakuutusasiat, Aktia Henkivakuutus Oy:

Aukioloajat: ma – pe  8.30-16.30
Puhelin: 010 247 8300

Aktia Finnair Visa asiakaspalvelu:

Aukioloajat: ma – pe 8.00-18.00
Puhelin: 010 247 050

Korttien ja Aktia Walletin sulkupalvelu: (24 tuntia)

Puhelin: +358 800 0 2477

Verkkopankin sulku: (24 tuntia)

Puhelin: +358 20 333

Usein kysytyt kysymykset Aktia pankista:

Voit ottaa yhteyttä Aktia Pankin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta Aktian verkkosivuilla. Lisäksi voit asioida kasvotusten Aktia-konttoreissa.

Aktia Pankki tarjoaa monenlaisia lainoja, mukaan lukien vakuudettomia kulutusluottoja ja vakuudellisia lainoja. Lainasummat ja ehdot vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kyllä, Aktia tarjoaa vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lainojen korkotaso vaihtelee lainatyypin ja asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Aktia tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, ja lopullinen korko määräytyy henkilökohtaisten tekijöiden perusteella.

Kyllä, Aktia Pankissa on mahdollista yhdistää lainoja, mikä voi auttaa asiakasta saamaan paremman yleiskuvan taloudestaan ja helpottaa lainojen hallintaa.

Voit hakea lainaa Aktia Pankista kätevästi verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä Aktian asiakaspalveluun. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja vaatii yleensä henkilötietojesi sekä taloudellisen tilanteesi selvittämistä.

Aktia Pankilla on pitkä ja arvostettu historia Suomen pankkimaailmassa, ja se juontaa juurensa aina vuoteen 1825 saakka. Pankki on kasvanut ja muuttunut vuosien varrella, säilyttäen kuitenkin vahvan paikallisen läsnäolonsa ja sitoutumisensa asiakaspalveluun.

Aktia Pankilla on konttoreita eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa lähimmän konttorin Aktian verkkosivuilta. Lisäksi pankki tarjoaa monipuoliset verkkopalvelut asiakkailleen.

Aktia Pankki edellyttää, että lainanhakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Aktia pankki kokemuksia:

Olen ollut Aktian asiakas jo vuosia, ja olen aina ollut tyytyväinen heidän palveluunsa. Hakuprosessi oli nopea ja vaivaton, kun tarvitsin lainaa ja sain lainapäätöksen todella nopeasti. Aktia on aina tarjonnut minulle henkilökohtaista palvelua ja joustavuutta raha-asioissani.

Make, 30,

Hattula

Olen käyttänyt Aktian mobiilipankkia jo pitkään, ja se on ollut todella kätevä tapa hoitaa pankkiasiat. Lisäksi olen yhdistänyt vanhat lainani Aktiassa, mikä helpotti talouden hallintaa. Aktian verkkopalvelut ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä, ja olen saanut hyvää palvelua aina kun olen tarvinnut neuvoja.

Anu, 45,

Oulu

Olin ensimmäistä kertaa hakemassa lainaa ja olin hieman hermostunut. Sain selkeät ohjeet ja tarjouksen, joka oli kilpailukykyinen. Aktia teki lainan hakemisesta minulle helppoa.

Sanni, 28,

Tampere

Olen ollut Aktian asiakas vuosikymmeniä, ja olen aina saanut hyvää palvelua. Viime vuonna tarvitsin lainaa remonttia varten, ja Aktia auttoi minua löytämään parhaan ratkaisun. He huomioivat henkilökohtaiset tarpeeni ja taloudellisen tilanteeni.

Jari, 39

Espoo

Aktian digitaalinen pankkisovellus on ollut pelastus kiireisessä arjessani. Voin hoitaa pankkiasiat kätevästi puhelimellani, ja se on erityisen hyödyllistä, kun olen liikkeellä. Aktian mobiilisovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, ja se on tehnyt pankkiasioista vaivattomia.

Leena, 53

Pori

HelppoLaina.fi
Logo