Valitse HelppoLaina!

Saat lainaa 100 - 60.000€
ilman vakuuksia!

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Lainatarjoukset toimittaa:


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Miten hakea lainaa 500 euroa?


Siirry lainahakemukseen

Aloita täyttämällä sivun yläosassa oleva esihakemus.

T'äytä kaikki tiedot huolellisesti

Väärin annetut tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Saat tietää lainapäätöksen heti

Kun lähetät hakemuksen, saat heti tietää onko hakemus hyväksytty vai hylätty.

Nosta lainasumma tilillesi

Voit itse päättää, nostatko lainan tilille heti, vai vasta myöhemmin..

Lainaa 500 euroa

Jos harkitset 500 euron lainaa, kannattaa se hakea Helppolaina.fi palvelusta. Saat lainapäätöksen heti ja lainan tilille jopa 15 minuutissa. Voit hakea lainaa mihin tarpeeseen tahansa. Emme koskaan kysele lainan käyttötarkoituksia, vaan voit käyttää sen miten itse haluat.


Meidän kautta voit saada lainaa tilille jo 15 minuutissa!


Kauttamme saat kilpailutettua lainasi erittäin helposti ja nopeasti!


Kauttamme löytyy niin joustoluotot kuin kulutusluototkin.


Ei turhaa odottelua - saat lainapäätöksen heti.


Saat 500 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia.

Tietoa


Luottoraja: 100 – 60.000 €


Vuotuinen nimelliskorko: 4,19% – 20%


Vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €.


Maksuajat 1-20 vuotta.


Ikäraja 18 vuotta.Lainaa 500 euroa nopeasti

Tarvitsetko 500 euron lainaa nopeasti yllättäviin menoihin? Silloin sinun kannattaa täyttää hakemus Helppolaina.fi palvelun kautta. Saat kilpailutettua hakemuksesi todella nopeasti ja parannat samalla mahdollisuuksiasi löytää mahdollisimman edullisen lainan. 500 euron lainoissakin saattaa olla suuria eroja, joten sitä ei kannata hakea ihan mistä tahansa lainapalvelusta. Vain kilpailuttamalla löydät edullisimman lainan.

Kaikille meille saattaa tulla yllättäviä menoja, joihin ei osata kunnolla varautua. Tällöin saattaa tulla eteen tilanne, että pitää turvautua pieneen lainaan.

Helppolainan kautta saat kilpailutettua pienemmätkin lainat helposti ja nopeasti. Jos sinulle siis tulee yllättäviä menoja, jotka eivät voi odottaa esimerkiksi seuraavaan palkkapäivään, voit hakea lainaa 500 euroa meidän kautta.

Kauttamme onnistuu kilpailuttaa niin joustoluotot, kuin kulutusluototkin. Hakemuksesi välitetään yli 30:lle lainantarjoajalle, joten saat varmasti kattavasti erilaisia tarjouksia ja näin ollen löydät edullisimman lainan omaan tarpeeseesi.

 

Lainaa vastuullisesti

Vaikka 500 euron laina ei kuulostaisikkaan kovin suurelta, kannattaa se silti hakea harkiten. Oletko varma että pystyt maksamaan lainan ajallaan takaisin? Oletko täysin varma, että tarvitset hakemaasi lainaa?

Kun hakee lainaa 500 euroa, olisi paras mahdollinen tilanne, kun sen pystyisi maksamaan takaisin heti seuraavasta palkasta.

Helppolaina.fi palvelun kautta voi hakea 500 euron lainaa, jos hakija on vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Hakijalta vaaditaan myös puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot.

Säännölliset tulot vaaditaan siksi, että voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

 

Lainan käyttötarkoitukset

Jokainen, joka hakee lainaa, voi käyttää sen miten haluaa. Selityksiä lainan käytölle ei koskaan vaadita sitä hakiessa.

Alla kuitenkin muutama esimerkki, joihin voi hakea lainaa 500 euroa:

  • Auton korjaus. Monelle tulee eteen tilanne, kun auto hajoaa juuri sillä pahimmalla hetkellä. Rahaa korjaukseen ei ole ja palkkapäivään on vielä muutama viikko. Silloin pienellä lainalla voi rahoittaa auton korjauksen, jonka jälkeen lainan voi maksaa takaisin seuraavasta palkasta.
  • Uuden kodinkoneen ostaminen. Esimerkiksi pesukone voi hajota yhtäkkiä. Se voi aiheuttaa suurta vaivaa varsinkin lapsiperheissä, joissa pyykkiä kertyy suuria määriä päivittäin. Tällöin kodinkoneen ostamisen voi rahoittaa lainarahalla. Lainalle saa korotonta ja kulutonta maksuaikaa kuukauden.
  • Juhlien järjestäminen. Ajattelitko pitää juhlat, mutta järjestäminen tuleekin kalliimmaksi mitä olit ajatellut? 500 euron lainalla saat juhlat järjestettyä, jonka jälkeen voit maksaa lainan takaisin kerralla tai osissa.

Käyttötarkoituksia 500 euron lainalle voi olla todella monia ja jokaisella hakijalla varmasti on omat tarpeensa lainalle. Yllä olevat ovatkin vain esimerkkejä, joihin laina voi käyttää.