HelppoLaina on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%.
 

Miten hakea lainaa 500 euroa?


Siirry lainahakemukseen

Tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen.

T'äytä kaikki tiedot huolellisesti

Väärin annetut tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Saat tietää lainapäätöksen heti

Kun lähetät hakemuksen ,saat heti tietää onko hakemus hyväksytty vai hylätty.

Nosta lainasumma tilillesi

Voit itse päättää, nostatko lainan tilille heti, vai vasta myöhemmin..

Lainaa 500 euroa

Jos harkitset 500 euron lainaa, kannattaa se hakea Helppolaina.fi palvelusta. Saat lainapäätöksen heti ja lainan tilille jopa 15 minuutissa. Voit hakea lainaa mihin tarpeeseen tahansa. Emme koskaan kysele lainan käyttötarkoituksia, vaan voit käyttää sen miten itse haluat.


Meidän kautta voit saada lainaa tilille jo 15 minuutissa!


Jos olet uusi asiakas, ei ensimmäisen kuukauden aikana kerry lainkaan korkoa tai kuluja!


Voit lyhentää lainaasi joustavasti kuukausierissä, tai halutessasi myös nopeammin.


Ei turhaa odottelua - saat lainapäätöksen heti.


Saat 500 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia.

Palveluhinnasto


Luottoraja: 100 – 4000 €


Vuotuinen nimelliskorko: 40,56% - 95,40%


Avausmaksu: 0,00 €


Tilinhoitomaksu: 0,00 € / kk


Nostopalkkio: 0 % / 0,00 €


Todellinen vuosikorko*: 49,85 % - 153,63 %


*KSL:n mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron keskimääräiselle luotolle 12 kk maksuajalla on min. 49,85% / max 153,63%.Lisäpalvelut


Eräpäivän valinta: 5,00 €


Joustolimiitin luottorajan korotus: 0,00 €


Joustolimiitin luottorajan laskeminen: 20,00 €


Maksuvapaa kuukausi: 20,00 €


Eräpäivän muistutuspalvelu: 0,00 €


Asiakaspalvelu: 0,00 € / min


Muut maksut


Maksumuistutus: 5,00 €


Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa: 3,00 €


Saldotodistus postitse: 5,00 €


Lainaa 500 euroa nopeasti

Tarvitsetko 500 euron lainaa nopeasti yllättäviin menoihin? Silloin sinun kannattaa täyttää hakemus Helppolaina.fi palvelun kautta ja voit saada lainan tilille alle 15 minuutissa.

Kaikille meille saattaa tulla yllättäviä menoja, joihin ei osata kunnolla varautua. Tällöin saattaa tulla eteen tilanne, että pitää turvautua pieneen lainaan.

Helppolainan kautta haettuun lainaan saat ensimmäisen kuukauden ilman korkoa ja kuluja, mikäli olet uusi asiakas. Jos sinulle siis tulee yllättäviä menoja, jotka eivät voi odottaa esimerkiksi seuraavaan palkkapäivään, voit hakea lainaa 500 euroa meidän kautta. Kun maksat lainan takaisin viimeistään kuukauden kuluttua, tarvitsee sinun maksaa vain lainaamasi summa.

Voit kuitenkin koska tahansa hyödyntää osamaksumahdollisuuden. Silloin vasta ensimmäisen kuukauden jälkeen alkaa lainalle kertyä normaalisti korkoa ja kuluja hinnaston mukaisesti.

 

Lainaa vastuullisesti

Vaikka 500 euron laina ei kuulostaisikkaan kovin suurelta, kannattaa se silti hakea harkiten. Oletko varma että pystyt maksamaan lainan ajallaan takaisin? Oletko täysin varma, että tarvitset hakemaasi lainaa?

Kun hakee lainaa 500 euroa, olisi paras mahdollinen tilanne, kun sen pystyisi maksamaan takaisin heti seuraavasta palkasta. Näin lainallesi ei ehdi kertyä lainkaan korkoja tai kuluja, mikäli olet uusi asiakas.

Helppolaina.fi palvelun kautta voidaan myöntää 500 euron lainaa käyttäjälle, joka on vähintään 19-vuotias Suomen kansalainen. Hakijalta vaaditaan myös puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot.

Säännölliset tulot vaaditaan siksi, että voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

 

Lainan käyttötarkoitukset

Jokainen, joka hakee lainaa, voi käyttää sen miten haluaa. Selityksiä lainan käytölle ei koskaan vaadita sitä hakiessa.

Alla kuitenkin muutama esimerkki, joihin voi hakea lainaa 500 euroa:

  • Auton korjaus. Monelle tulee eteen tilanne, kun auto hajoaa juuri sillä pahimmalla hetkellä. Rahaa korjaukseen ei ole ja palkkapäivään on vielä muutama viikko. Silloin pienellä lainalla voi rahoittaa auton korjauksen, jonka jälkeen lainan voi maksaa takaisin seuraavasta palkasta.
  • Uuden kodinkoneen ostaminen. Esimerkiksi pesukone voi hajota yhtäkkiä. Se voi aiheuttaa suurta vaivaa varsinkin lapsiperheissä, joissa pyykkiä kertyy suuria määriä päivittäin. Tällöin kodinkoneen ostamisen voi rahoittaa lainarahalla. Lainalle saa korotonta ja kulutonta maksuaikaa kuukauden.
  • Juhlien järjestäminen. Ajattelitko pitää juhlat, mutta järjestäminen tuleekin kalliimmaksi mitä olit ajatellut? 500 euron lainalla saat juhlat järjestettyä, jonka jälkeen voit maksaa lainan takaisin kerralla tai osissa.

Käyttötarkoituksia 500 euron lainalle voi olla todella monia ja jokaisella hakijalla varmasti on omat tarpeensa lainalle. Yllä olevat ovatkin vain esimerkkejä, joihin laina voi käyttää.