Kulutusluotto

Kerro meille kuinka suuren kulutusluoton tarvitset, niin me etsimme siihen sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Kulutusluotto on vakuudeton laina jota voi hakea ilman vakuuksia

HelppoLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat aina täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia. Kauttamme voit kilpailuttaa suosituimmat Suomen lainapalvelut, joiden kulutusluottoa voi hakea jopa 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa lainalle voit valita 1 – 15 vuotta.

Kulutusluotto on tämän hetken suosituin lainatuote, jota haetaan niin netistä kuin perinteisesti pankistakin. Sille on lukemattomia käyttökohteita ja se sopii niin pieneen kuin suurempaankin lainantarpeeseen. Vakuudeton laina on aina nopeampi hakea ja saada käyttöön, kuin perinteinen vakuudellinen laina.

Koska lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijan vakuuksia tai takaajien kelpoisuuksia, on lainahakemusten käsittely erittäin nopeaa. Valitse sopiva lainapalvelu esittelemiemme palveluiden joukosta ja hae lainaa helposti netistä.

Kuka voi saada kulutusluoton?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Vaikka vakuuksia tai takaajia ei vaadita, tulee hakijalla olla tarvittava takaisinmaksukyky. Tämä tarkoittaa säännöllisiä palkka-tai eläketuloja. Hakijan luottotiedot tarkistetaan myös aina automaattisesti hakemuksen yhteydessä, jolloin maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille. Kun haet kulutusluottoa HelppoLaina.fi palvelun kautta, välitetään se noin 25:lle lainantarjoajalle, jotka itse loppujen lopuksi tekevät päätöksen lainatarjouksen antamisesta.

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotossa perinteinen takaisinmaksutapa on niin sanottu tasaerälyhennys. Tämä tarkoittaa sitä, että luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä ja jokainen kuukausierä on saman suuruinen laina-ajan alusta loppuun. Poikkeuksia voi toki olla ja kunkin lainantarjoajan takaisinmaksusuunnitelman näet aina heidän antamastaan lainatarjouksesta. Tutustu aina huolellisesti tarjouksiin ja niiden ehtoihin, ennen kuin hyväksyt yhtään lainatarjousta.

Miten haen kulutusluottoa HelppoLaina.fi palvelusta?

Aloita lainan hakeminen tutustumalla tämän sivun taulukossa esiteltyihin lainantarjoajiin. Voit lukea heistä tarkempia esittelyitä klikkaamalla Lue lisää-nappia. Osa taulukossa olevista palveluista ovat lainanvälityspalveluita. He eivät siis itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttavat lainasi muilla lainantarjoajilla. Kilpailuta laina heidän kautta, jos haluat etsiä itsellesi helposti mahdollisimman edullisen lainan.

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen lainanvälityspalvelu kilpailuttaa sen noin 25 pankilla ja muulla luotonantajalla. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen. Päätöksen ollessa hyväksytty, saat pian useampia lainatarjouksia eri lainapalveluita. Lue tarjoukset huolellisesti läpi ja vertaile niistä omaan tarpeeseen sopivimmat. Tämän jälkeen sinulla on oikeus joko hyväksyä jokin tarjouksista tai hylätä ne kaikki. Tarjousten hylkääminen ei aiheuta hakijalle mitään kustannuksia.

Kulutusluotto on suosituin lainatuote Suomessa

Kulutusluotto on yksi yleisimmistä lainatuotteista Suomessa. Se on tarkoitettu arjen tarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai matkustamiseen. Kulutusluottoa voi hakea helposti ja nopeasti pankkien ja rahoituslaitosten kautta ja se myönnetään yleensä ilman vakuuksia tai takaajia.

Kulutusluottojen määrät vaihtelevat yleensä 100-60 000 euron välillä ja laina-ajat ovat yleensä 1-15 vuotta. Lainan saaminen edellyttää yleensä vähintään 18 vuoden ikää ja riittävää maksukykyä, joten on tärkeää tarkistaa oma maksukyky ennen lainan hakemista.

Mitä etuja kulutusluotossa on muihin luottoihin verrattuna?

Kulutusluoton suurin etu on sen joustavuus. Kulutusluotto on tarkoitettu arjen tarpeisiin ja sen hakeminen ja saaminen on yleensä nopeaa ja helppoa. Kulutusluottojen korot ovat yleensä matalammat kuin monissa muissa lainatuotteissa, kuten pikavipeissä tai joustoluotoissa. Lisäksi kulutusluotoissa on usein joustavat takaisinmaksuehdot, jolloin takaisinmaksua voi suunnitella oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Mitä haittaa kulutusluotoista voi olla?

Kulutusluottojen suurin haittapuoli on se, että niiden korot voivat olla korkeita, mikä lisää lainan kustannuksia. Lisäksi kulutusluotot voivat johtaa velkaantumiseen jos takaisinmaksu ei onnistu sovitusti. Kulutusluottoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset arvioivat aina hakijan maksukyvyn, jotta velkaantumisen riskit ja maksuhäiriöt voitaisiin minimoida.

Kulutusluotto on hyvä ja monipuolinen lainatuote

Kulutusluotto on suosituin lainatuote Suomessa ja sitä myönnetään yleensä ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluotot sopivat hyvin arjen tarpeisiin, kuten kodin remontointiin tai auton hankintaan. Kulutusluottojen suurin etu on niiden joustavuus ja nopeus, kun taas niiden suurin haittapuoli voi olla korkea korko. HelppoLaina.fi -palvelu auttaa sinua löytämään sopivan kulutusluoton tarpeisiisi vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainaehtoja.

Kulutusluotto on monelle tuttu lainatuote, jota käytetään esimerkiksi remontin tai auton hankinnan rahoittamiseen. Kulutusluoton suosio perustuu sen joustavuuteen ja helppouteen: sitä voi hakea netistä tai pankista ja se myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluoton korko on yleensä hieman korkeampi kuin esimerkiksi pankkilainan, mutta toisaalta sen myöntäminen on usein nopeampaa ja vaivattomampaa.

Kun haet kulutusluottoa, kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset. HelppoLaina.fi:n avulla voit tavoittaa yhdellä hakemuksella jopa 25 – 30 pankkia ja muuta rahoituslaitosta ja löytää näin itsellesi sopivimman ja edullisimman kulutusluoton. Palvelumme on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen, joten voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Miten kilpailutan kulutusluoton?

Voit kilpailuttaa kulutusluoton HelppoLaina.fi-palvelussa seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Mieti paljonko tarvitset kulutusluottoa: Mieti tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka pitkäksi ajaksi haluat sen ottaa. Huomioi myös takaisinmaksuehdot ja kulutusluoton korko.

  2. Vertaa lainapalveluita: Vertaile lanapalveluita HelppoLaina.fi-palvelun avulla ja valitse muutama, jotka sopivat tarpeisiisi parhaiten.

  3. Täytä hakemus: Täytä lainahakemus valitsemiesi tarjoajien sivuilla. Tässä vaiheessa sinulta saatetaan pyytää lisätietoja taloudellisesta tilanteestasi.

  4. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat lainatarjoukset valitsemiltasi lainapalveluilta. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

  5. Hyväksy paras lainatarjous: Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, hyväksy se lainanmyöntäjän antamien ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi yleensä muutamassa pankkipäivässä.

Kulutusluoton korot ja kustannukset

Kulutusluoton korot ja muut kustannukset voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien ja lainasummien välillä. Kaikki lainoja koskee kuitenkin samat lainoihin liittyvä termit, jotka voivat auttaa ymmärtämään kulutusluoton korkoja ja muita kustannuksia.

  • Nimelliskorko: Tämä on korkoprosentti, joka ilmoitetaan lainanottajalle. Se kertoo, kuinka paljon lainan korko on vuodessa. Korko voidaan laskea vuosittain, kuukausittain tai päivittäin, ja se voi olla kiinteä tai vaihtuva.

  • Todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko ilmoitetaan aina lainatarjouksissa. Se sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut, mahdolliset nostopalkkiot ja muut kulut. Todellinen vuosikorko lasketaan samalla kaavalla kaikilla lainantarjoajilla, joten sen avulla on helppo vertailla eri lainojen kustannuksia.

  • Lainan takaisinmaksuaika: Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä enemmän korkoa ehtii kertyä.

  • Viivästyskorot ja muut maksut: Jos lainan takaisinmaksu myöhästyy, lainanantaja voi periä viivästyskorkoa ja muita maksuja. Viivästyskorko voi olla korkeampi kuin lainan nimelliskorko, joten on tärkeää hoitaa maksut ajallaan.

  • Vakuudellinen tai vakuudeton laina: Vakuudellinen laina edellyttää jonkinlaista vakuutta, kuten esimerkiksi asuntoa tai autoa. Vakuudeton laina ei edellytä vakuutta, mutta voi olla kalliimpi, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin.

On tärkeää tutkia tarkasti eri lainantarjoajien korkoja ja muita kustannuksia ennen kuin tekee päätöksen kulutusluoton ottamisesta. Lainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi suurempien hankintojen tai yllättävien kulujen kattamiseen.

Kulutusluotoista kysyttyjä kysymyksiä

Kulutusluotto on lainatuote, joka myönnetään ilman vakuuksia yksityishenkilöille kulutustarkoituksia varten, kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai lomamatkoihin. Lainan korot ja muut kustannukset voivat vaihdella lainantarjoajasta riippuen, ja lainan takaisinmaksuaika sovitaan yleensä ennalta välille 1 – 15 vuotta. Vakuudettomien kulutusluottojen myöntämisessä arvioidaan hakijan luottokelpoisuutta ja maksukykyä, ja lainanantaja voi pyytää hakijalta tietoja esimerkiksi tuloista ja menoista.

Kulutusluoton saaminen matalalla korolla edellyttää hyvää luottoluokitusta, huolellista lainatarjouksien vertailua, pienempää lainasummaa ja lyhyempää takaisinmaksuaikaa sekä hyvän maksukyvyn.

Vakuudettoman kulutusluoton summat vaihtelevat lainanantajasta riippuen, mutta yleensä kulutusluottoa voi hakea muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Suurin mahdollinen lainasumma riippuu hakijan maksukyvystä ja luottokelpoisuudesta. HelppoLaina.fi palvelun kautta voit hakea kulutusluottoa summille 500 – 70 000 euroa.

Kulutusluoton korko määräytyy hakijan lainasumman ja luottoarvion perusteella. Mitä parempi hakijan maksukyky on, sitä halvemmalla kulutusluottoa voidaan myöntää. Alin korko HelppoLainan palvelussa on 4,1 %. Pankit voivat periä kulutusluotosta muita kuluja, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja enintään 150 euroa vuodessa.

HelppoLaina-palvelun kautta voit kilpailuttaa kulutusluoton ja saada henkilökohtaiset luottotarjoukset useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta muutamassa minuutissa. Halvimman kulutusluoton valitseminen on palvelussa helppoa, sillä luottotarjoukset vertaillaan aina todellisen vuosikoron perusteella.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen kulutusluoton myöntämistä koskeva päätös tehdään yleensä nopeasti. Usein saat tiedon luottopäätöksestä jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Tämän jälkeen voit valita itsellesi parhaan luottotarjouksen helposti vertailusta.

Säännöllisiä eläketuloja vastaan kulutusluoton hakeminen on mahdollista myös eläkeläisille. Eläkeläisten tulot voivat koostua esimerkiksi kansaneläkkeestä, työeläkkeestä tai muista eläkkeistä. Hakijan tulee kuitenkin täyttää lainanantajan asettamat luottokelpoisuusvaatimukset ja varmistaa, että takaisinmaksukyky on riittävä. Eläkeläinen voi hakea kulutusluottoa samoin edellytyksin kuin muutkin lainanhakijat.

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen on mahdollista ilman vakuuksia tai takaajia. HelppoLainan avulla voit nopeasti löytää erilaisia vakuudettomia kulutusluottoja ja vertailla niitä maksuttomasti. Voit helposti valita itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon HelppoLainan vertailun avulla.

Kulutusluottojen vertailu onnistuu ilman palkkakuitteja tai muita todistuksia tuloistasi. Useimmat lainanmyöntäjät kuitenkin tarvitsevat tiedon hakijan tuloista ennen lainan maksamista. Jos palkkakuittia ei ole saatavilla, tulot voi todistaa myös Verohallinnon ylläpitämästä tulorekisteristä. Tulorekisteristä voi tulostaa todistuksen tuloista, joka toimii vakuutena luotonmyöntäjälle. HelppoLainan avulla voit vertailla kulutusluottoja helposti, ja löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Kulutusluoton hakeminen yhdessä puolison kanssa on mahdollista. Yhteishakijana voit saada kulutusluoton usein edullisemmalla korolla kuin yksin hakemalla. Pankit voivat myöntää yhteisluoton, jossa puolisot ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yhteishakijoiden on kuitenkin varmistettava, että molemmilla on riittävät tulot ja maksukyky takaisinmaksun hoitamiseen. Yhdessä puolison kanssa kulutusluoton hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on saada edullinen laina.

HelppoLainan avulla voit vertailla kulutusluottoja ilmaiseksi ja tavoittaa yhdellä hakemuksella useita luotonmyöntäjiä. Palvelun avulla voit saada henkilökohtaiset luottotarjoukset eri lainantarjoajilta ja valita niistä edullisimman kulutusluoton. HelppoLaina helpottaa kulutusluoton hakemista ja vertailua, sillä sen avulla löydät nopeasti useita luotonmyöntäjiä yhdestä paikasta.

On mahdollista yhdistää erilaisia lainoja yhdeksi, edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Yhdistelylainan avulla voit maksaa pois kalliita luottokorttivelkoja, kulutusluottoja ja muita lainoja. Yhdistelylainan tarkoituksena on helpottaa lainojen hallintaa ja alentaa kokonaiskustannuksia pienemmän koron avulla. Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa, kun korkeakorkoiset lainat maksetaan pois ja niiden tilalle otetaan yksi edullisempi laina.

HelppoLaina.fi
Logo