Nordax Bank


Nordax Bank – Vakuudetonta kulutusluottoa jopa 60.000 €

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja yksityishenkilöille.

He myöntävät lainaa ilman vakuuksia 3000 eurosta 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa lainalle saa 1 – 15 vuotta.

Voit kilpailuttaa heidät yhdessä 25 muun pankin ja luotonantajan kanssa palvelussamme täysin ilmaiseksi. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen me hoidamme lainasi kilpailuttamisen.

Saat useampia lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa. Valitse vapaasti sinulle sopivin tarjous tai hylkää ne kaikki, mikäli sopivaa ei löydy.

Lainapäätöksen allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti lainansaajan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Nordax Bank tiedot lyhyesti:

  • Pankkilainaa 3000-60.000 euroa
  • Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta
  • Lainojen ikäraja on 23 vuotta
  • Luoton myöntäjänä pohjoismainen pankki
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi
  • Voit myös yhdistää aiemmat lainasi helposti yhdeksi
  • Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi
  • Parannat mahdollisuuksia edullisen lainan löytämiseksi, kun haet lainan kauttamme
  • Ei turhaa odottelua, lainapäätös lähes välittömästi

Hae lainaa tästä


Kuka voi hakea lainaa Nordax Bankista?

Saadakseen lainaa Nordax Bankista, on hakijan oltava vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta.

Lainan saamiseksi hakijalta edellytetään myös puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja vähintään 16.000 euroa vuodessa.

Jos et täytä esimerkiksi juuri ylläolevia vaatimuksia vaikkapa iän osalta, voit silti hakea lainan kauttamme. Kilpailutamme lainasi usealla lainapalvelulla, jotka voivat vaatia alempaa ikää kuin Nordax Bank.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Haettava lainasumma voi olla 3000-60.000 euroa. Suurempiin lainasummiin hakijalta vaaditaan hyvää maksukykyä, joka tarkoittaa siis hyviä tuloja, pieniä menoja ja vähän aiempia velkoja.

Voit myös parantaa mahdollisuuttasi saada suurempaa lainaa ja lisätä hakemukseen rinnakkaishakijan, jonka kanssa yhdessä haette lainaa.

Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukyky ja näin ollen luotonantajan on helpompi myöntää suurempaakin lainaa.

Myönnetyn lainan voi halutessaan käyttää myös olemassa olevien velkojen uudelleenjärjestelyyn. Tämä tarkoittaa vanhojen lainojen yhdistämistä yhteen suurempaan lainaan. Näin velkasumma pysyy samana, mutta lainan kilpailuttamisen avulla uuden lainan saattaa saada alhaisemmalla korolla ja paremmilla lainaehdoilla.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa maksetaan takaisin yleisesti kuukausittain tasaerissä. Kuukausierä on siis saman suuruinen koko laina-ajan.

Nordax Bank tarjoaa maksuaikaa 1-15 vuotta. Lainasumman suuruus ja maksuajan pituus määrittää lainan tulevan kuukausierän suuruuden. Sen ei saisi olla liian suuri, vaan sellainen jonka hakija pystyy maksamaan ongelmitta ajallaan takaisin. Rahaa tulisi jäädä säästöönkin kuukausittain kaikkien menojen jälkeen.

Voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaasi suuremmalla summalla tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Huomioi kuitenkin, että yleensä ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä seuraavia kuukausieriä, vaan lyhentävät lainaa sen loppupäästä.

Nordax Bank – UKK

Millainen palvelu on Nordax Bank?

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille. Heiltä voi hakea lainaa ja koko prosessi onnistuu netissä. Lainaa voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa, eikä sen käyttökohteelle vaadita mitään selityksiä.

Lainan tiedot lyhyesti

Lainasummat ovat 3000-60.000 euroa ja sitä voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Laina voidaan myöntää yli 23-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miksi laina kannattaa hakea HelppoLainan kautta?

Hakemalla lainasi kauttamme, saat parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi. Avullamme löydät myös mahdollisimman edullisen lainan. Tee yksi hakemus ja me kilpailutamme lainasi yli 25 lainantarjoajalla. Vertaile tarjouksia ja valitse halvin.

Kuka voi käyttää HelppoLaina.fi palvelua?

Palveluamme voi käyttää henkilöt, jotka ovat täyttäneet vähintään 20 vuotta ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jokainen lainantarjoaja tekee kuitenkin erikseen vielä lopullisen lainapäätöksen.

Nordax Bank yhteystiedot:

Nordax Bank AB (publ)

Box 23124

104 35 Stockholm

Sähköposti: info@nordax.fi

Kotisivut: www.nordax.fi

 

Vastauslähetysosoite laina-asiakkaille:

Nordax Bank AB (publ)

Tunnus 5016643

00003 Vastauslähetys

HelppoLaina.fi
Logo