Mistä halvin yhdistelylaina?

Jokainen, jolla on maksettavanaan kaksi tai useampi korkeakorkoinen laina, haluaa löytää parhaan mahdollisen yhdistelylainan, jotta lainan korkokuluja pystyy alentamaan.

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 € asti ja katso, mistä löytyy sinulle halvin yhdistelylaina. 
Tutustu alla oleviin lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Näin haet yhdistelylainaa nykyisille lainoillesi

Helppolaina.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Palvelumme on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat löytää uuden yhdistelylainan tai ylipäätään vakuudettoman lainan nopeasti ja helposti. Meidän avullamme voit vertailla eri lainapalvelut vaivattomasti ja päättää, mistä haluat hakea vakuudetonta lainaa esimeriksi olemassa olevien lainojesi yhdistämiseen.

Helpoiten pääset vertailemaan useita lainatarjouksia, kun valitset lainasi kilpailuttamiseen lainankilpailutuspalvelun, joita on listauksessa useita. Taulukossa on esiteltynä lyhyesti palvelu, kuka palvelun kautta voi hakea lainaa ja tärkeimmät tiedot itse palvelusta.

Jos harkitset vanhojen lainojesi yhdistämistä ja haluat löytää parhaan tarjouksen, suosittelemme käyttämään lainojen kilpailutuspalvelua. Kun olet valinnut sopivan lainankilpailutuspalvelun listauksesta, voit hakea lainaa maksuttoman hakemuksen avulla milloin haluat.

Tässä ohjeet, kuinka toimia:

 1. Valitse lainojen kilpailutuspalvelu, joka auttaa sinua vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia.
 2. Täytä lainahakemus, jossa ilmoitat tarvitsemasi lainasumman (500 – 60 000 euroon asti) ja haluamasi laina-ajan (1-15 vuotta). Tärkeää on merkitä hakemukseen, että tarkoituksesi on nykyisten lainojen yhdistäminen. Näin varmistat, että saat tarjouksia, jotka ovat suunnattu yhdistelyyn eivätkä uusien lainojen ottamiseen.
 3. Kun olet täyttänyt hakemuksen, paina “lähetä”. Lainankilpailuttaja välittää hakemuksesi eri pankeille ja rahoituslaitoksille kilpailutettavaksi.
 4. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi melko nopeasti. Voit vertailla näitä tarjouksia keskenään ja valita parhaan vaihtoehdon.
 5. Vertaile saamiasi lainatarjouksia huolellisesti, kiinnittäen erityistä huomiota korkoihin, laina-aikaan ja muihin kustannuksiin. Valitse sitten se lainatarjous, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.
 6. Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Uusi yhdistelylaina voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana.
 7. Kun olet saanut uuden yhdistelylainan, käytä se vanhojen lainojesi maksamiseen. Näin sinun tarvitsee jatkossa huolehtia vain yhden lainan kuukausieristä, mikä tekee talouden hallinnasta selkeämpää ja helpompaa.

Kilpailuttamalla lainan ja yhdistämällä vanhat lainat voit säästää rahaa ja tehdä talouden hallinnasta vaivattomampaa. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainaehtosi huolellisesti ja varmistua siitä, että uusi yhdistelylaina on sinulle edullinen ja sopiva vaihtoehto.

Mistä tiedän, mikä on halvin yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen voi olla taloudellisesti järkevä päätös, mutta on tärkeää valita paras yhdistelylaina omaan tarpeeseen. Lainatarjouksia vertailemalla sinun on selkeää katsoa, mikä tulleista tarjouksista on halvin yhdistelylaina verrattuna nykyisiin lainasopimuksiin. On sanomattakin selvää, että halvin yhdistelylaina on sellainen laina, jonka avulla säästät jatkossa korkokulujen maksamisessa, mutta saadaksesi selville, mikä laina on useammasta eri näkökulmasta sinulle paras laina, auttaa tässä tarkempi lainavertailu.

Alla on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit arvioida, mikä lainatarjous on sinulle paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen:

Kokonaiskustannukset: Vertaile eri lainatarjousten kokonaiskustannuksia. Tämä sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut kustannukset, kuten avausmaksut ja muut lisämaksut. Valitse tarjous, jonka kokonaiskustannukset ovat mahdollisimman alhaiset.

Korko: Lainan korko vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon maksat lainasta. Valitse laina, jossa on kilpailukykyinen korko. Kiinnitä huomiota myös siihen, onko korko kiinteä vai vaihteleva, ja arvioi, mikä vaihtoehto sopii paremmin omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Laina-aika: Valitse laina-aika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Lyhyempi laina-aika voi johtaa suurempiin kuukausieriin, mutta se voi säästää kuluissa pitkällä aikavälillä. Pidä mielessä, että laina-aika vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin.

Lainaehtojen vertailu: Lue huolellisesti kaikki lainaehtosi, mukaan lukien takaisinmaksusuunnitelma ja mahdolliset vakuudet. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja että ne sopivat sinulle.

Asiakaspalvelu ja luotettavuus: Tutki lainantarjoajan mainetta ja asiakaspalvelua. Hyvä asiakaspalvelu voi olla tärkeää, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua lainan aikana. Valitse luotettava ja tunnettu lainantarjoaja. Lue myös muiden kuluttajien asiakaskokemuksia lainapalvelusta.

Vertaa useita tarjouksia: Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan vertaile useita eri tarjouksia. Jos kilpailutat lainan lainankilpailutuspalvelun kautta, lainahakemuksesi välitetään hetkessä kilpailutettavaksi jopa yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Näin ollen voit saada nopeasti vertailtavaksesi useita lainatarjouksia.

Oma taloudellinen tilanne: Tee realistinen arvio omasta taloudellisesta tilanteestasi. Varmista, että pystyt maksamaan uuden yhdistelylainan kuukausierät ilman taloudellisia vaikeuksia.

Kilpailuta uudelleen säännöllisesti: Vaikka olet jo ottanut yhdistelylainan, kannattaa kilpailuttaa lainasi säännöllisesti. Voit säästää rahaa vaihtamalla edullisempaan lainaan, jos markkinoilla on parempia tarjouksia.

Kannattaako yhdistelylaina ottaa pitkällä maksuajalla?

Yhdistelylainaa harkitessa maksuajan pituus on yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja talouden hallintaan. On tärkeää harkita tarkkaan, kannattaako yhdistelylaina ottaa pitkällä maksuajalla, ja mitä hyötyä tai haittaa siitä voi olla. 

Hyödyt pitkästä maksuajasta:

 • Pitkä maksuaika tarkoittaa yleensä pienempiä kuukausieriä. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa, koska sinun ei tarvitse sijoittaa suurta osaa kuukausituloistasi lainan lyhentämiseen.
 • Pitkällä maksuajalla sinulla on enemmän joustoa taloudellisen tilanteesi hallinnassa. Voit selviytyä odottamattomista kuluista tai muutoksista tuloihisi ilman suurta kuukausierien muutosta.
 • Pidemmällä maksuajalla voit saada alhaisemman kuukausierän, mikä voi mahdollistaa ylimääräisen säästämisen tai sijoittamisen.

Pitkän maksuajan mahdolliset haitat:

 • Pitkä maksuaika tarkoittaa yleensä korkeampia kokonaiskustannuksia, koska maksat korkoja pidemmän aikaa. Lainan loppusumma voi olla merkittävästi suurempi kuin lyhyemmällä maksuajalla.
 • Mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän maksat korkokuluja. Tämä voi tehdä lainasta huomattavasti kalliimman verrattuna lyhyeen maksuaikaan.
 • Pitkä maksuaika tarkoittaa, että olet velkaa pidemmän ajan. Tämä voi tuntua taakalta, ja voit joutua maksamaan lainasta vielä vuosia tai vuosikymmeniä.
 • Pitkä maksuaika voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta se on syytä sovittaa yhteen oman talouden suunnitelman kanssa. Jos tavoitteenasi on päästä velattomaksi nopeasti tai eläkkeelle, pitkä maksuaika ei ehkä ole paras vaihtoehto.
 • Pitkällä maksuajalla korot voivat vaihdella talouden suhdanteiden mukaan. Tämä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja kuukausierien ennakoitavuuteen.

Kannattaako yhdistelylaina ottaa rinnakkaishakijan kanssa?

Yhdistelylainan ottaminen yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa voi olla hyödyllinen vaihtoehto tietyissä tilanteissa, mutta se vaatii harkintaa ja huolellista suunnittelua. Usein kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, voivat pankit ja rahoituslaitokset myöntää lainaa suuremman summan, paremmilla lainaehdoilla. 

Yhteisvastuullisen lainanhakijan avulla voit parantaa lainaehtojasi, erityisesti jos toinen hakija on taloudellisesti vakaampi tai paremmalla luottokelpoisuudella varustettu. Tämä voi johtaa matalampaan korkoon ja parempiin lainaehtoihin yleisesti.

Yhteisvastuullisen lainan ottaminen voi mahdollistaa suuremman lainasumman saamisen, mikä on hyödyllistä, jos tarvitset suuremman lainan velkojesi yhdistämiseen.

Lainan ottaminen yhdessä toisen henkilön kanssa jakaa riskin ja vastuun. Jos toinen lainanhakija pystyy auttamaan lainanlyhennyksissä, se vähentää riskiäsi maksuvaikeuksiin.

 

Voinko olla varma, että saan yhdistelylainaa?

Et voi olla täysin varma siitä, että saat yhdistelylainan. Lainan saaminen riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien hakijan luottotiedoista, taloudellisesta tilanteesta, lainantarjoajan kriteereistä ja muista tekijöistä.

Vaikka lainan saaminen ei ole varmaa, huolellinen suunnittelu ja valmistautuminen voivat parantaa mahdollisuuksia saada yhdistelylainaa ja varmistaa, että se sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen. Pyydä maksuttoman lainahakemuksen avulla lainatarjoukset eri lainantarjoajilta, niin voit olla nopeasti varma yhdistelylainan saamisesta sekä millaisilla ehdoilla ja lainan korolla sinulle mahdollisesti voidaan lainaa myöntää.

Asiakaskokemuksia

Olin pitkään paininut erilaisten lainojen ja luottokorttivelkojen kanssa, ja se aiheutti jatkuvaa stressiä. Kun päätin hakea yhdistelylainaa, en ollut varma, onnistuisinko. Mutta kun sain ensimmäisen lainatarjouksen, tiesin tehneeni oikean päätöksen. Lopulta sain yhdistettyä kaikki velkani yhdeksi selkeäksi lainaksi. Kuukausittaiset maksut ovat nyt paremmin hallittavissa.

Pyry

Loviisa

Minulla oli useita pienempiä pikavippejä, jotka veivät suuren osan tuloistani. Olin huolissani talouden hallinnasta ja päätin kokeilla yhdistelylainaa. Kun hyväksytty lainatarjous tuli, tunsin suurta helpotusta. Sain yhdistettyä kaikki velkani yhteen lainaan, ja kuukausittaiset maksut vähenivät merkittävästi.

Mimosa

-29

Velkataakka oli alkanut tuntua ylivoimaiselta, kun minulla oli useita erilaisia lainoja ja osamaksuja. Päätin kokeilla yhdistelylainaa, ja se oli paras päätös. Sain yhden selkeän lainan, ja kuukausittaiset maksut ovat nyt ennustettavissa ja hallittavissa.

H.L

Lahti

Omalla kohdallani lainojen yhdistäminen kannatti! Laskin, että säästän jatkossa kuukautta kohden noin 200 euroa. Halvin yhdistelylaina löytyi yllättävän nopeasti. Tämä raha menee säästöön ja tulevaan lomakassaan. Suosittelen palvelua!

Tiina

Pori

Mitä tehdä, jos yhdistelylainaa ei myönnetä?

Jos yhdistelylainaa ei myönnetä, on tärkeää harkita muita vaihtoehtoja taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Syyt lainapäätöksen hylkäämiseen voivat olla hyvin moninaiset. Syy miksi yhdistelylainaa ei myönnetty riippuvat hyvin paljon lainantarjoajasta ja hakijan tiedoista. Jotain kuitenkin voi itsekin asialle tehdä, joista kerromme seuraavaksi lisää. 

Hae pienempää yhdistelylainaa: Jos ensimmäinen lainahakemuksesi hylättiin, harkitse pienemmän lainasumman hakemista. Saatat saada lainan helpommin, kun tavoittelet pienempää määrää. Tämä voi auttaa sinua maksamaan osan vanhoista veloistasi pois ja parantamaan luottokelpoisuuttasi tulevia lainahakemuksia varten.

Harkitse rinnakkaishakijaa, takaajaa tai reaalivakuutta: Jos luottokelpoisuutesi ei ole riittävä, harkitse rinnakkaishakijan, takaajan tai reaalivakuuden käyttöä. Rinnakkaishakija voi olla henkilö, jolla on vahvempi taloudellinen asema, ja he voivat auttaa sinua saamaan lainan hyväksyttyä. Takaaja sitoutuu maksamaan lainan, jos et pysty tekemään niin itse. Reaalivakuus voi olla omaisuus, kuten kiinteistö, joka toimii lainan vakuutena ja voi parantaa mahdollisuuksiasi saada laina.

Tasapainota talouttasi: Pyri tasapainottamaan talouttasi maksamalla velkoja pois ja budjetoimalla tarkasti. Vältä uusien velkojen ottamista ja yritä säästää ylimääräistä rahaa. Kun taloutesi on paremmassa kunnossa, luottokelpoisuutesi paranee, mikä voi helpottaa uuden yhdistelylainan saamista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen yhdistäminen on taloudellinen toimenpide, jossa useat olemassa olevat lainat ja velat yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi paremmilla ehdoilla, kuten alhaisemmalla korolla ja pidemmällä maksuajalla.

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, jos se johtaa alhaisempiin korkokuluihin ja pienempiin kuukausittaisiin maksuihin. Se helpottaa myös talouden hallintaa, parantaa rahavirran ennustettavuutta ja voi mahdollistaa säästämisen tai investointien aloittamisen.

Halvimman yhdistelylainan löytäminen vaatii vertailua eri lainantarjoajien välillä. Muista vertailla lainojen korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita kustannuksia tarkasti. Aloita lainavertailu HelppoLaina.fi -vertailupalvelussa. 

Halvin yhdistelylaina riippuu useista tekijöistä, kuten tuloistasi, lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. Jotta voit löytää halvimman yhdistelylainan, sinun tulee vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja kiinnittää erityistä huomiota lainan korkoon ja muihin kustannuksiin, kuten lainanhoitokuluihin. Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen omaan tilanteeseesi.

Kiinnitä erityistä huomiota lainan korkoon, sillä se vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Yleensä matalampi korko tarkoittaa edullisempaa lainaa.

HelppoLaina.fi
Logo