Tietoa meistä

Miksi valita HelppoLaina.fi?

HelppoLaina.fi auttaa kuluttajia kilpailuttamaan lainantarjoajat ja löytämään mahdollisimman edullista lainaa.

Vuosien ajan lainantarjoajia on tullut jatkuvasti uusia, mutta myös monet ovat lopettaneet palvelunsa, joten tavallisen kuluttajan on mahdotonta pysyä mukana tässä nykyisessä lainaviidakossa.

Vaatii erittäin paljon työtä ja aikaa, mikäli kuluttaja itse haluaisi kilpailuttaa lainansa mahdollisimman monella lainantarjoajalla.

Siksi HelppoLaina.fi perusti palvelunsa, jotta kuluttajille olisi helppo ja ilmainen tapa kilpailuttaa lainansa tämän hetken suosituimmilla lainantarjoajilla.

 

Mikä on HelppoLaina.fi?

HelppoLaina.fi on täysin kotimainen ja maksuton lainavertailupalvelu, jossa kuluttajat voivat kilpailuttaa lainansa useilla eri pankeilla ja luotonantajilla.

Palvelumme on aina täysin ilmainen ja riskitön, sillä hakija voi pyytää lainatarjoukset ilman, että sitoutuvat ottamaan lainaa.

Pitämällä palvelumme ilmaisena, saa kaikki kuluttajat tasa-arvoisen mahdollisuuden lainojen kilpailuttamiseen.

 

Miten palvelu sitten toimii?

Kuten monet muut palvelut, emme ainoastaan esittele erilaisia lainantarjoajia ja niiden lainaehtoja, koska ne eivät koskaan kerro täyttä totuutta lainojen hinnoittelusta.

Sen sijaan annamme kaikille mahdollisuuden kilpailuttaa lainantarjoajat ja pyytää heiltä lainatarjoukset. Vain kuluttajan saamista lainatarjouksista selviää lainojen todelliset ehdot, kulut ja korot, sillä nämä voivat vaihdella yksilöllisesti eri hakijoiden välillä.

Sinun ei siis tarvitse kuluttaa aikaasi monien eri lainahakemusten täyttämiseen, vaan voit antaa meidän hoitaa sen puolestasi. Näin saat käyttää aikasi johonkin muuhun, eikä sinulle jää kuin lainatarjousten vertailu.

Kilpailutamme noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, joilta saat lainatarjouksen palvelumme kautta.

Lainatarjoukset saatuasi saat kaikessa rauhassa tutustua niihin ja vasta tämän jälkeen päättää, otatko lainaa vai et. Sinulla on siis täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia.

 

Miksi voit luottaa palveluumme?

Olemme toimineet finanssimarkkinoilla jo useita vuosia ja auttaneet tuhansia suomalaisia löytämään mahdollisimman edullisen lainan.

Emme koskaan peri mitään kuluja asiakkailta, eikä palvelumme käyttö sido asiakkaita koskaan ottamaan lainaa.

Asiakas saa aina pyytää lainatarjoukset täysin ilmaiseksi ja itse päättää, ottaako lainaa vai ei, vasta kun on ensin saanut tutustua lainatarjouksiin.

Olemme voineet tarjota palveluita jo vuosien ajan, koska olemme onnistuneet vastaamaan erinomaisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme 100% kotimainen yritys ja pyrimme aina tarjoamaan kuluttajille maksuttomia ja riskittömiä palveluita, joita kaikkien on helppoa ja vaivatonta käyttää.

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai toiminnastamme, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@helppolaina.fi

HelppoLaina.fi
Logo