Axolaina.fi

Axolaina


Hae lainaa tästä

Mikä on Axolaina?

Axolaina on suosittu pohjoismainen lainojen vertailupalvelu ja lainanvälittäjä, joka tekee lainojen hakemisesta, vertailusta ja saamisesta helppoa ja vaivatonta. Lainapalvelu Axolainan tarkoituksena on auttaa sinua löytämään sopiva lainaratkaisu tarpeidesi mukaan vertailemalla yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjouksia puolestasi.

Tässä esittelyssä kerromme lisää Axolainan tarjoamista palveluista ja eduista, jotka tekevät siitä yhden parhaista vaihtoehdoista, kun olet etsimässä lainaa tai haluat kilpailuttaa nykyiset lainasi.

Kuka voi hakea lainaa Axolainalta?

Axolaina tarjoaa mahdollisuuden lainanhakuun monille, mutta on tärkeää tietää, kenellä on oikeus hakea lainaa Axolainan kautta. Tässä lyhyt katsaus niihin vaatimuksiin, jotka on täytettävä lainan saamiseksi Axolainalta:

 1. Ikä: Lainaa Axolainalta voi hakea ainoastaan, jos olet vähintään 20-vuotias. Tämä 20 vuoden ikärajoitus on yleinen vaatimus useimmissa lainapalveluissa Suomessa.

 2. Säännölliset Tulot: Lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja. Tämä varmistetaan yleensä tarkastelemalla hakijan tuloja ja niiden riittävyyttä lainan takaisinmaksuun.

 3. Maksuhäiriöttömyys: Yleinen vaatimus lainan saamiseksi on, että hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnät voivat vaikeuttaa lainan saamista.

Axolaina on sitoutunut tarjoamaan lainapalveluita vastuullisesti ja varmistamaan, että lainanottajat ovat kykeneviä maksamaan lainansa takaisin. Jos täytät nämä vaatimukset, olet oikeutettu hakemaan lainaa Axolainan kautta ja hyödyntämään heidän laajaa pankki- ja rahoituslaitosverkostoaan lainojen vertailuun ja löytämiseen.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Axolainalta?

Axolaina tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan lainasumman. Lainan määrä voi vaihdella hakijan tarpeiden mukaan, ja Axolaina mahdollistaa lainan hakemisen seuraavilta lainasummilta:

 • Minimilaina: Voit hakea Axolainan kautta lainaa minimissään 2000 euroa. Tämä summa sopii esimerkiksi pieniin hankintoihin tai yllättäviin kuluihin.

 • Maksimilaina: Jos tarvitset suuremman lainan, Axolaina tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa jopa 60 000 euroon saakka. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa suurempia hankkeita tai investointeja.

Lainasumman valinta riippuu omista taloudellisista tarpeistasi ja kyvystäsi maksaa laina takaisin sovitun aikataulun puitteissa. On tärkeää harkita tarkasti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka se vaikuttaa talouteesi. Axolainan avulla voit vertailla eri lainatarjouksia ja löytää juuri sinulle sopivan lainasumman kilpailukykyisellä korolla. Muista, että lainaa ei kannata hakea enemmän kuin tarvitset, ja pidä huolta, että maksusuunnitelma on hallittavissa.


Hae lainaa tästä


Kuinka pitkä maksuaika Axolainan välittämissä lainoissa on?

Axolaina tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita sopivan maksuajan lainalleen, jotta lainan takaisinmaksu olisi mahdollisimman joustavaa ja mukautettavissa omiin taloudellisiin tarpeisiin. Maksuajan pituus voi vaihdella seuraavasti:

 • Lyhyet maksuajat: Jos haluat maksaa lainasi nopeasti takaisin, voit valita lyhyen maksuajan. Tämä voi olla esimerkiksi 1 vuosi, ja se sopii henkilöille, jotka haluavat päästä velastaan eroon mahdollisimman nopeasti.

 • Keskivertomaksuajat: Useimmat asiakkaat valitsevat keskipitkät maksuajat, jotka voivat vaihdella 2–5 vuoden välillä. Tämä antaa enemmän joustoa talousarvioon ja mahdollistaa pienemmät kuukausittaiset lyhennykset.

 • Pitkät maksuajat: Pitkä maksuaika, kuten 10–15 vuotta, voi olla harkinnan arvoinen, jos tarvitset suuremman lainan ja haluat pienentää kuukausittaista lyhennystä mahdollisimman paljon. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi suuremman hankkeen tai asunnon ostamisen yhteydessä.

On tärkeää huomata, että maksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkokuluja saattaa kertyä. Siksi on suositeltavaa valita maksuaika huolellisesti, jotta se sopii omiin taloudellisiin mahdollisuuksiin ja tavoitteisiin. Axolainan avulla voit vertailla eri maksuaikojen vaikutuksia lainan kokonaiskustannuksiin ja valita parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Miten Axolainan lainanhakuprosessi toimii?

Axolainan lainanhakuprosessi on suunniteltu asiakasystävälliseksi ja vaivattomaksi. Se koostuu useista vaiheista, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lainaratkaisun tarpeisiisi. Tässä on yleiskatsaus Axolainan lainanhakuprosessista:

1. Lainan tarpeen määrittely: Ensimmäinen vaihe on määritellä, kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaisen maksuajan haluat. Voit tehdä tämän käyttämällä Axolainan verkkosivustolla olevaa lainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan lainan kuukausierän eri vaihtoehdoilla.

2. Lainahakemuksen täyttäminen: Kun olet selvillä lainatarpeestasi, voit täyttää lainahakemuksen Axolainan verkkosivustolla. Hakemus on helppo täyttää, ja siinä pyydetään perustietojasi, kuten henkilötunnusta, yhteystietoja ja taloudellista tilannettasi koskevia tietoja.

3. Tarjousten vastaanottaminen: Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Axolaina välittää sen yhteistyöpankeille ja rahoituslaitoksille. Sinulle lähetetään useita lainatarjouksia eri pankeilta, ja voit vertailla niitä keskenään.

4. Tarjousten vertailu: Saatuaan tarjoukset voit vertailla niitä keskenään kiinnittäen erityistä huomiota korkoihin, takaisinmaksuaikaan ja muihin lainaehtoihin. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan lainan tilanteeseesi.

5. Lainasopimuksen allekirjoitus: Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

6. Lainan maksaminen: Allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä muutaman pankkipäivän kuluessa. Voit käyttää lainaa haluamallasi tavalla.

Axolaina tarjoaa asiakkailleen helpon ja läpinäkyvän tavan vertailla lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainan hakeminen Axolainan kautta ei sido sinua mihinkään, ja voit tehdä päätöksen vasta saatua tarjoukset käteesi. Lisäksi palvelu on täysin maksuton, ja voit hyödyntää sen avulla asiantuntevaa apua lainanhaussa.

 

Millaisia lainatuotteita Axolaina välittää?

Axolaina tarjoaa monipuolisen valikoiman lainatuotteita asiakkailleen. Se pyrkii kattamaan erilaiset lainatarpeet ja tarjoamaan vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Tässä on yleiskatsaus lainatuotteisiin, joita voit hakea Axolainan kautta:

Kulutusluotot: Kulutusluotot ovat yleisimpiä lainatuotteita, jotka Axolaina välittää. Ne ovat vakuudettomia lainoja, joita voit käyttää esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten auton ostoon tai kodin remontointiin. Kulutusluotoilla on joustavat takaisinmaksuajat ja kilpailukykyiset korot.

Vakuudettomat lainat: Vakuudettomat lainat ovat lainoja, joissa ei vaadita vakuuksia tai takuita. Voit käyttää näitä lainoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten matkustamiseen, harrastuksiin tai odottamattomiin kuluihin. Niiden avulla voit saada nopeaa taloudellista apua tarvitessasi.

Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pienempiä lainoja tai luottoja, Axolaina voi auttaa sinua yhdistämään ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallinnoimaan talouttasi paremmin ja säästämään kuluissa, koska yhdessä lainassa on yleensä edullisempi korko kuin useissa pienissä lainoissa.

Joustoluotot: Joustoluotot ovat jatkuvia luottotilejä, joita voit käyttää tarpeen mukaan. Voit nostaa rahaa joustoluotoltasi aina tarvittaessa, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Tämä antaa sinulle joustavuutta talouden hallintaan.

Autolainat: Jos suunnittelet auton hankintaa, Axolaina voi auttaa sinua löytämään sopivan autolainan. Autolainat ovat erikoistuneita lainatuotteita, jotka on suunniteltu autojen rahoittamiseen.

Axolainan kautta voit vertailla eri lainatuotteiden tarjouksia ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riippumatta siitä, tarvitsetko rahoitusta suureen hankintaan tai nopeaa apua odottamattomiin menoihin, Axolaina voi auttaa sinua löytämään sopivan lainaratkaisun.

 

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Lainahakemuksen täyttäminen on tärkeä osa lainanhakuprosessia, ja tarvitset tiettyjä tietoja ja asiakirjoja varmistaaksesi, että hakemuksesi käsitellään sujuvasti ja nopeasti. Tässä on yleiskatsaus tärkeimmistä tiedoista ja asiakirjoista, joita saatat tarvita lainahakemusta varten Axolainan kautta:

Henkilötiedot: Sinun on annettava henkilötietosi, kuten nimesi, syntymäaikasi ja osoitteesi. Tämä auttaa tunnistamaan sinut ja varmistamaan, että olet oikeutettu hakemaan lainaa.

Tulotiedot: Sinun on ilmoitettava säännölliset tulotietosi. Tämä sisältää tiedot palkkatöistäsi, mahdollisista lisätuloista, eläkkeestäsi tai muista tulolähteistäsi. Tulotietosi auttavat lainanantajaa arvioimaan maksukykysi.

Työ- ja työnantajatiedot: Jos olet työssä, sinun on annettava tiedot työnantajastasi, työpaikkasi osoitteesta ja puhelinnumerosta. Tämä auttaa varmistamaan työtilanteesi ja tulotiedot.

Menotiedot: Sinun on ilmoitettava nykyiset kuukausittaiset menosi, kuten vuokra, asuntolaina, muut lainat ja elinkustannukset. Tämä auttaa lainanantajaa arvioimaan taloudellisen tilanteesi ja maksukykysi.

Tieto lainan tarkoituksesta: Sinun on kerrottava, mihin aiot käyttää lainaa. Voit esimerkiksi mainita, että tarvitset lainaa auton ostoa varten, lomamatkaa varten tai muuta tarkoitusta varten. Tämä auttaa lainanantajaa ymmärtämään lainan tarpeesi.

Henkilöllisyystodistus: Lainanantaja saattaa pyytää kopion voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi, kuten passista tai ajokortista, varmistaakseen henkilöllisyytesi.

Pankkitiedot: Tarvitset pankkitilin tiedot, jotta laina voidaan siirtää tilillesi, jos hakemuksesi hyväksytään.

On tärkeää toimittaa tarkat ja ajantasaiset tiedot lainahakemuksessa varmistaaksesi, että hakemuksesi käsitellään ilman viivästyksiä. Axolaina auttaa sinua täyttämään hakemuksen oikein ja varmistamaan, että kaikki tarvittavat tiedot ovat saatavilla.


Hae lainaa tästä


Mitkä ovat Axolainan lainanantajien vaatimukset?

Axolaina toimii lainanvälittäjänä yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Jokaisella näistä lainanantajista voi olla omat vaatimuksensa lainan hakijoille. Vaatimukset voivat vaihdella lainanantajittain, mutta yleisesti ottaen lainan hakijoilta edellytetään seuraavia kriteereitä:

 • Ikävaatimus: Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jotta hän voi hakea lainaa Axolainan kautta.

 • Asuinpaikka: Sinun tulee olla kirjoilla Suomessa ja asua vakituisesti Suomessa.

 • Säännölliset tulot: Useimmat lainanantajat edellyttävät, että sinulla on säännölliset tulot, kuten palkka, eläke tai muut luotettavat tulonlähteet. Tulojesi tulee olla riittävät kattamaan lainan takaisinmaksuerät.

 • Luottotiedot: Sinun tulee olla luottokelpoinen, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

 • Riittävä maksukyky: Lainanantajat arvioivat hakijan maksukykyä huolellisesti. He ottavat huomioon tulot, menot ja muut taloudelliset sitoumukset varmistaakseen, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin.

 • Pankkitili: Tarvitset voimassa olevan suomalaisen pankkitilin, johon lainanantaja voi siirtää lainan varat.

Vaikka nämä ovat yleisiä vaatimuksia, on tärkeää huomata, että jokaisella lainanantajalla voi olla omat erityiset vaatimuksensa ja kriteerinsä. Axolaina auttaa sinua löytämään lainanantajan, jonka vaatimukset sopivat tilanteeseesi parhaiten. 

 

Kuka omistaa Axolainan?

Axolaina on osa Axo Groupia, joka on pohjoismainen rahoitusalan yritys. Axo Group perustettiin Norjassa vuonna 2008, ja se toimii useilla eri markkinoilla Pohjoismaissa. Suomessa Axolaina toimii Axo Groupin brändinä. Muita Axo Groupin toimintamaita ovat Axo Finans Norjassa ja Ruotsissa sekä LendMe Tanskassa.

Axo Groupilla on vahva asema Pohjoismaiden rahoitusmarkkinoilla, erityisesti Norjassa ja Tanskassa, joissa se toimii johtavana toimijana. Suomessa Axolaina on kasvattanut toimintaansa ja tarjoaa suomalaisille asiakkaille mahdollisuuden vertailla lainatarjouksia yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Axo Groupin omistusrakenne ja tausta ovat olennainen osa Axolainan toiminnan luotettavuutta ja vakaata asemaa markkinoilla. Yrityksen vahva asema ja pitkäaikainen kokemus rahoitusalalta tekevät Axolainasta luotettavan kumppanin, kun etsit sopivaa lainaa tai haluat kilpailuttaa olemassa olevan lainasi.

 

Axolainan asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Axolaina tarjoaa asiakkailleen kattavan ja helposti saavutettavan asiakaspalvelun, joka on valmiina auttamaan koko lainaprosessin ajan ja sen jälkeenkin. Asiakaspalvelu on avoinna jokaisena viikonpäivänä, mukaan lukien viikonloppuisin, jotta voit saada apua ja vastauksia kysymyksiisi milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat:

 • Maanantai: 09:00 – 21:00
 • Tiistai: 09:00 – 21:00
 • Keskiviikko: 09:00 – 21:00
 • Torstai: 09:00 – 21:00
 • Perjantai: 09:00 – 21:00
 • Lauantai: 10:00 – 16:00
 • Sunnuntai: 10:00 – 16:00

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä useilla eri tavoilla:

 • Puhelimitse: Voit soittaa Axolainan asiakaspalveluun puhelinnumeroon +358 (0)9 4245 2326 ja keskustella asiantuntevien palveluasiantuntijoiden kanssa.
 • Sähköpostitse: Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@axolaina.fi ja odottaa vastausta sähköpostitse.
 • Some-kanavat: Voit ottaa yhteyttä Axolainaan myös sosiaalisen median kautta, kuten Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Asiakaspalvelijat ovat saatavilla suomen kielellä ja ovat valmiita auttamaan erilaisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Mikäli sinulla on epäselvyyksiä lainahakemuksen täyttämisessä, tietojen täydentämisessä tai muissa lainaan liittyvissä asioissa, Axolainan asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua ja varmistamaan, että saat tarvitsemasi avun ja tuen lainaprosessin aikana.

Usein kysytyt kysymykset Axolainasta:

Axolaina on pohjoismainen lainojen välittäjä ja vertailupalvelu, joka tekee yhteistyötä useiden suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Sen tehtävänä on auttaa asiakkaitaan vertailemaan ja löytämään sopivia lainatarjouksia yli 20 eri lainantarjoajalta helposti ja nopeasti.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Axolainan kautta voit saada lainatarjouksia jopa yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhden hakemuksen avulla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit vertailla eri lainatarjouksia helposti. Lisäksi palvelu on täysin maksuton asiakkaalle.

Lainan hakeminen Axolainan kautta on helppoa. Täytät yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen Axolaina lähettää sen useille eri lainantarjoajille. Pääset vertailemaan saamiasi lainatarjouksia omilla sivuillasi, ja voit tehdä päätöksen parhaasta tarjouksesta.

Voit hakea lainaa Axolainan kautta, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset kuukausitulot, ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Axolainan kautta voit hakea lainaa 2000 € – 60 000 € väliltä, joten voit valita lainan tarpeidesi mukaan.

Lainan siirtymiseen tilillesi vaikuttaa pankista ja rahoituslaitoksesta riippuen, mutta voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana, yleensä kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Voit valita lainallesi takaisinmaksuajan välillä 1–15 vuotta, joten voit valita sopivan aikataulun taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Axolainan asiakaspalvelu on avoinna joka päivä, mukaan lukien viikonloppuisin, ja sinuun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisen median kautta. Asiakaspalvelu auttaa sinua lainahakemuksen täytössä ja kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Axolainan palvelu on täysin maksuton asiakkaalle. Palvelu saa korvauksen yhteistyöpankeilta, joten sinun ei tarvitse maksaa Axolainan käytöstä.

Saatujen lainatarjousten voimassaoloaika on jopa 30 päivää hakemuksen lähettämisestä, joten sinulla on riittävästi aikaa vertailla ja tehdä päätöksiä.

Axolaina kokemuksia:

Olin pitkään miettinyt lainan ottamista, mutta en tiennyt, mistä aloittaa. Kuulin Axolainasta ystävältäni, joka oli käyttänyt heidän palveluaan aikaisemmin. Päätin kokeilla, ja olen niin kiitollinen. Axolaina teki lainan vertailusta niin helppoa, ja sain useita lainatarjouksia nopeasti. Valitsin itselleni sopivan lainan, ja kaikki meni niin sujuvasti.

Matti, 23

Järvenpää

Olin hieman epäröivä lainan hakemisen suhteen, mutta Axolaina sai minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja varmaksi koko prosessin ajan. Heidän asiakaspalvelunsa oli erittäin avuliasta, ja sain vastauksia kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen Axolainaa kaikille, jotka tarvitsevat lainaa ja haluavat vertailla eri vaihtoehtoja helposti.

Jani, 36

Kotka

Axolainan kautta sain lainan nopeasti ja ilman suuria ongelmia. Heidän verkkosivustonsa oli helppokäyttöinen, ja lainatarjoukset olivat selkeitä ja ymmärrettäviä. Lisäksi heidän palvelunsa on täysin maksuton, mikä teki kokemuksesta vielä paremman. En epäröisi käyttää Axolainaa uudelleen tulevaisuudessa.

Anne, 29

Pori

Olen käyttänyt Axolainaa jo kahdesti lainan hakemiseen, ja olen erittäin tyytyväinen. Heidän palvelunsa on nopea ja luotettava, ja olen saanut lainan tililleni muutamassa päivässä molemmilla kerroilla. En voisi pyytää enempää lainanvälittäjältä.

Terhi, 43

Vaasa

Minulla oli monta eri lainaa eri paikoista, ja päätin yrittää yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Axolaina auttoi minua löytämään hyvän lainatarjouksen, ja nyt minulla on vain yksi kuukausittainen maksu käsiteltävänä. Säästän rahaa ja vaivaa joka kuukausi, kiitos Axolainan.

Jenni, 44

Porvoo

HelppoLaina.fi
Logo