Axolaina.fi

Axolaina

Hae lainaa tästä

Axolaina.fi kilpailuttaa sinulle sopivan lainan

Axolaina.fi lainanvälityspalvelu on avannut palvelunsa Suomessa. Nyt vanhojen ja uusien lainojen kilpailuttaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa. Kun sinä jätät yhden lainahakemuksen Axolaina.fi sivustolla, välitetään se eteenpäin usealle eri pankille. Lopputuloksena sinä saat useita pankkilainatarjouksia, joista voit sitten valita mieleisesi.

Voit hakea lainaa helposti 2000 – 60.000 euroa ilman vakuuksia, maksuaika on  vapaasti valittavissasi väliltä 1 – 15 vuotta. Axolaina.fi palvelun käyttäminen on aina 100 % maksutonta, vanhatkin kulutusluotot ja joustoluotot kannattaa siis ehdottomasti kilpailuttaa uudelleen, sillä siten saatat säästää jopa tuhansia euroja lainan koroissa ja kuluissa.

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, kun olet saanut lainatarjoukset, voit tutustua niihin kotonasi kaikessa rauhassa.

Perustiedot lyhyesti

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Hae lainaa 2000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • Saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta.
 • Lainaan ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia.
 • Lainapäätöksen saat heti.
 • Axolaina.fi on aina 100 % maksuton palvelu.
 • Voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
 • Jätettyäsi lainahakemuksen, saat pian useita tarjouksia joista voit valita mieleisesi.
 • Axolaina.fi palvelusta saat heti valmiit ja lopulliset lainatarjoukset, joista valitset parhaimman ja edullisimman lainan.
 • Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.

Hae lainaa tästä

Kuka voi hakea lainaa Axolaina.fi palvelusta?

Axolaina.fi lainapalvelun ikäraja on 18 vuotta. Lainanhakijalla on oltava moitteettomat luottotiedot ja riittävän suuret tulot haettuun lainaan nähden. Eri pankeilla joihin lainahakemus välitetään, on eri vaatimuksia lainanhakijalle, Axolaina.fi kuitenkin etsii ja kilpailuttaa sinun lainasi niin monessa pankissa kuin mahdollista.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Axolaina.fi palvelun välittämät pankkilainat ovat suuruudeltaan 2000 – 60.000 euroa. Lainasumman voit päättää itse 100 euron tarkkuudella.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Tämä riippuu aivan täysin siitä, minkä pankin lainatarjouksen sinä hyväksyt. Kun olet saanut lainatarjoukset, niistä varmasti selviää myös se, kuinka nopeasti rahat ovat tililläsi. Suurin osa haetuista lainoista maksetaan kuitenkin vielä saman päivän aikana.

Miten ja milloin lainaa voi hakea?

Axolaina lainanvälityspalvelun lainahakemus tulee täyttää heidän verkkosivuillaan. Lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää milloin vain.

 1. Siirry Axolaina.fi kotisivuille: Siirry lainahakemukseen
 2. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta.
 3. Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään.
 4. Valitse lainasumma ja laina-aika.
 5. Haluatko yhdistää nykyiset lainat, laita raksi ruutuun.
 6. Lisää hakemukseen henkilötunnuksesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 7. Valitse vielä työsuhteesi muoto.
 8. Hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus.
 9. Odottele ja saat pian sähköpostiisi parhaat lainatarjoukset.

Hae lainaa tästä

Voinko kilpailuttaa vanhan lainani uudelleen?

Kyllä voit. Voit pyytää lainatarjousta sille summalle, paljonko sinulla on vanhaa lainaa maksamatta. Jos saamasi lainatarjous on edullisempi, voit hyväksyä tarjouksen ja maksaa sillä vanhan lainasi pois. Näin säästäisit selvää rahaa lainan hoitokuluissa.

Voinko maksaa lainani takaisin nopeammin?

Axolaina.fi palvelun kautta haetut lainat voi maksaa takaisin myös sovittua nopeammin. Tästä ei tule mitään ylimääräisi kustannuksia.

Voinko yhdistää monta pientä lainaa yhdeksi lainaksi?

Kyllä voit. Lainojen yhdistäminen Axolaina.fi palvelun avulla onnistuu vaivatta. Laske vain yhteen ne lainat jotka haluat yhdistää ja pyydä lainatarjousta sille summalle. Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä nykytilanteeseesi ja miettiä olisiko joku tarjouksista edullisempi kuin nykytilanteesi. Voit käyttää lainavertailun apuna myös meidän maksutonta lainalaskuria.

Uskallanko pyytää lainatarjousta?

Miksi et uskaltaisi? Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit jättää ne hyväksymättä. Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta.

Voinko saada lainaa tekstiviestillä?

Axolainan lainatuotteet ovat haettavissa vain heidän verkkosivuilla olevalla lainahakemuksella.

Axolaina.fi lyhyesti:

Axolaina.fi on vihdoin rantautunut Suomen lainamarkkinoille! Axolainan kautta voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia, riittää kun olet vähintään 18 vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen. Axolainalta voit hakea lainaa 2000 – 60.000 euroa, maksuaika on valintasi mukaan 1 – 15 vuotta. Axolaina kilpailuttaa lainahakemuksesi usealla eri pankilla, näin saat aina varmasti edullisen lainatarjouksen. Voit myös kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen tai yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi edulliseksi pankkilainaksi. Axolainan palvelu on sinulle 100 % maksuton. Pyydä henkilökohtainen lainatarjous vaikka heti.

Kiinnostuitko Axolainan maksuttomasta lainan kilpailutuspalvelusta?

Axolainan kainojen kilpailutuspalvelu on valittu kymmenen parhaan lainan joukkoon palvelussa Top10-lainat.fi. Lue lisää samasta aiheesta: Axolaina – Top10-lainat.fi Artikkelissa kerrotaan tarkemmin miten lainojen yhdistäminen selkiyttää taloudenhallintaasi! Lisäksi artikkelissa on eriteltynä Axolainan lainahinnastoa ja muita ominaisuuksia.

Axolainan yhteystiedot:

Axo Finance Oy

Workery West 6. krs

Firdonkatu 2 T 63

00520 Helsinki

Y-tunnus: 2984343-1

Axolainan asiakaspalvelu

09 4245 2326

asiakaspalvelu@axolaina.fi

Aukioloajat

Ma-pe: 09:00-21:00

La-su: 10:00-16:00

HelppoLaina.fi
Logo