Bank Norwegian

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on norjalainen lainapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita asiakkailleen. Pankki toimii täysin digitaalisessa ympäristössä ja tunnetaan helppokäyttöisistä talletus- ja lainaratkaisuistaan. Bank Norwegianin historia juontaa juurensa Norjaan, missä se aloitti toimintansa vuonna 2007.

Vaikka Bank Norwegianilla on tiivis yhteys lentoyhtiö Norwegian Air Shuttleen, on tärkeää huomata, että nämä kaksi ovat erillisiä yrityksiä. Pankki on laajentanut toimintaansa nopeasti, ja se palvelee nyt asiakkaita useissa Pohjoismaissa sekä Saksassa ja Espanjassa. Bank Norwegian on nykyään osa NOBA Bank Groupia, mikä vahvistaa sen asemaa pohjoismaisilla finanssimarkkinoilla.

Bank Norwegian tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita, kuten luottokortteja, säästötilejä ja vakuudetonta lainaa. Pankilla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, ja sen palvelut ovat suosittuja niiden selkeyden ja edullisten hintojen vuoksi.

 

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Lainan hakeminen Bank Norwegianilta on suhteellisen helppoa, mutta pankki asettaa tiettyjä vaatimuksia, jotka hakijoiden on täytettävä. Alla on tarkempaa tietoa siitä, kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta:

 1. Ikävaatimus: Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias, jotta voit hakea lainaa Bank Norwegianilta. Tämä ikäraja voi vaihdella muiden lainanantajien tarjoamista lainoista, joten se on hyvä ottaa huomioon.

 2. Maksuhistoria: Bank Norwegian edellyttää, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat negatiivisesti lainahakemuksen hyväksymiseen, joten on tärkeää, että hakijan talousasiat ovat kunnossa.

 3. Asuinpaikka: Hakijan on täytynyt olla kirjattuna Suomen väestötietorekisteriin vähintään 36 kuukauden ajan. Tämä vaatimus koskee Suomessa pysyvästi asuvia henkilöitä.

Lisäksi Bank Norwegian voi arvioida hakijan muita henkilökohtaisia tietoja ja taloudellista tilannetta lainapäätöstä tehdessään. Yhteishakemus toisen henkilön kanssa voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja auttaa saamaan paremmat lainaehtoja. Tässä tapauksessa molemmilla hakijoilla on yhteinen vastuu lainan takaisinmaksusta.

Ennen lainan hakemista on hyvä arvioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että kuukausierät ovat hallittavissa. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden hakea lainaturvaa, joka voi auttaa lainan takaisinmaksussa odottamattomissa tilanteissa, kuten sairastumisen tai työttömyyden sattuessa.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Bank Norwegian tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja, ja hakijat voivat valita itselleen sopivan lainasumman tarpeidensa mukaan. Lainasumma, jonka voit hakea Bank Norwegianilta, vaihtelee hakijan tietojen ja lainahakemuksen perusteella. Alla on lisätietoa siitä, kuinka paljon voit hakea lainaa Bank Norwegianilta:

 • Lainasumma: Voit hakea lainaa Bank Norwegianilta pienimmillään 1000 eurosta ja suurimmillaan jopa 60 000 euroon asti. Lainasumma riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, luottokelpoisuudesta ja muista henkilökohtaisista tekijöistä.

Bank Norwegianin verkkosivustolta löytyy lainalaskuri, joka auttaa arvioimaan kuinka suuren lainasumman voit saada omien taloudellisten tietojesi perusteella. Voit kokeilla eri lainasummia ja laina-aikoja nähdäksesi, miten ne vaikuttavat kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin.

 • Laina-aika: Laina-aika Bank Norwegianilta voi olla joustava, vaihdellen 12 kuukaudesta aina 15 vuoteen saakka. Laina-ajan valinta vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin, joten on tärkeää valita laina-aika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn.

On suositeltavaa harkita huolellisesti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka pitkäksi aikaa, ennen kuin teet lainahakemuksen Bank Norwegianilta. Tämä auttaa varmistamaan, että laina vastaa tarpeitasi ja että pystyt maksamaan sen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.


Hae lainaa tästä


Miten Bank Norwegianin lainanhakuprosessi toimii?

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen helpon ja kätevän tavan hakea lainaa verkossa. Lainanhakuprosessi on suunniteltu yksinkertaiseksi ja selkeäksi, ja se koostuu useista vaiheista:

 1. Lainasumman ja laina-ajan valinta: Ensimmäiseksi sinun tulee määrittää haluamasi lainasumma ja laina-aika. Voit valita lainasumman väliltä 1000 euroa ja 60 000 euroa sekä laina-ajan 12 kuukaudesta aina 15 vuoteen saakka.

 2. Hakemuksen täyttö: Seuraavaksi täytät lainahakemuksen Bank Norwegianin verkkosivuilla. Hakemuksessa pyydetään henkilötietojasi, taloudellisia tietoja ja muita tarvittavia tietoja. Voit myös valita, haluatko lisätä rinnakkaishakijan, mikä voi parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi.

 3. Luottopäätös: Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Bank Norwegian arvioi hakemuksesi ja tekee alustavan luottopäätöksen. Tämän päätöksen perusteella näet, hyväksyykö pankki lainahakemuksesi.

 4. Tarvittavien dokumenttien toimittaminen: Jos saat alustavan luottopäätöksen myönteisenä, sinulta voidaan pyytää joitakin tarvittavia dokumentteja. Näitä voivat olla esimerkiksi palkkatodistukset tai muut taloudelliset asiakirjat.

 5. Lainasopimuksen allekirjoitus: Kun kaikki tarvittavat tiedot on toimitettu ja hyväksytty, sinulle tarjotaan lainasopimus, jonka voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksillasi. Lainasopimus sisältää kaikki lainaan liittyvät ehdot ja tiedot, kuten lainan koron, maksuajat ja muut kustannukset.

 6. Rahojen siirto: Kun lainasopimus on allekirjoitettu, Bank Norwegian siirtää lainasumman suoraan tilillesi. Rahat ovat käytettävissäsi nopeasti, ja voit käyttää niitä haluamallasi tavalla.

On tärkeää huomata, että Bank Norwegian ei myönnä lainaa ilman luottokelpoisuuden arviointia. Lainanhakuprosessissa pankki arvioi hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden varmistaakseen, että laina voidaan myöntää vastuullisesti ja lainanhakijan maksukyvyn mukaisesti. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen on sitoutumaton, ja voit hakea lainaa ilman sitoumusta, kunnes allekirjoitat lainasopimuksen.


Hae lainaa tästä


Mitä lainatuotteita Bank Norwegian tarjoaa?

Bank Norwegian on tunnettu laajasta lainatarjonnastaan, ja he tarjoavat useita erilaisia lainatuotteita asiakkailleen. Alla on lyhyt esittely Bank Norwegianin tarjoamista lainavaihtoehdoista:

Kulutusluotot: Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja, jotka ovat vakuudettomia lainoja. Näitä lainoja voi hakea erilaisiin henkilökohtaisiin rahoitustarpeisiin, kuten matkustamiseen, kodin remontointiin tai muuhun kulutukseen. Kulutusluotoissa on joustava takaisinmaksuaika, ja lainan voi maksaa takaisin osissa sovitun ajanjakson aikana.

Yhdistelylainat: Jos sinulla on useita erilaisia lainoja ja haluat yhdistää ne yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi, Bank Norwegian tarjoaa yhdistelylainoja. Tämä auttaa sinua säästämään kuluissa ja vähentämään lainojen hallinnointia.

Joustoluotto: Bank Norwegianin joustoluotto on kätevä lainatuote, joka toimii kuin luottokortti. Voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan ja maksaa takaisin joustavasti. Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti käteistä rahoitusta odottamattomiin menoihin.

Autolaina: Jos harkitset auton ostoa, Bank Norwegian tarjoaa myös autolainoja. Voit rahoittaa uuden tai käytetyn auton hankinnan heidän avullaan.

Remonttilaina: Kodin remontointi voi olla suuri taloudellinen satsaus. Bank Norwegianin remonttilainat auttavat sinua kunnostamaan kotisi ilman suuria alkuinvestointeja.

 

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

Lainahakemuksen täyttäminen on tärkeä askel, kun harkitset lainan ottamista Bank Norwegianilta. Seuraavassa on luettelo tärkeistä tiedoista, joita tarvitset lainahakemusta varten:

 1. Henkilötiedot: Sinun on annettava perustiedot itsestäsi, kuten nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

 2. Taloustiedot: Sinun tulee antaa tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Tähän kuuluvat muun muassa tulot, työtilanne ja mahdolliset muut tulonlähteet. Voit tarvita myös tietoja mahdollisista veloistasi ja muista lainoista.

 3. Pankkitiedot: Sinun on annettava pankkitilin tiedot, johon laina siirretään, ja josta maksut suoritetaan. Tämä tieto tarvitaan lainan siirtoa ja takaisinmaksua varten.

 4. Henkilöllisyyden todistaminen: Pankit pyytävät sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi. Tämä voidaan tehdä nykyään verkossa sähköisesti.

 5. Muut tiedot: Joissakin tapauksissa saatetaan pyytää muita lisätietoja, kuten perheenjäsenten lukumäärä tai nykyisen asuinpaikkasi vuokran määrä.

On tärkeää antaa tarkat ja rehelliset tiedot lainahakemuksessa, koska nämä tiedot vaikuttavat lainapäätökseen ja lainan ehtoihin. Bank Norwegian haluaa varmistua, että olet taloudellisesti kykenevä maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.


Hae lainaa tästä


Kuka omistaa Bank Norwegianin?

Bank Norwegian oli alun perin itsenäinen pankki, mutta se sulautui osaksi NOBA Bank Groupia vuonna 2023. NOBA Bank Group on laaja pankkikonserni, joka tarjoaa monenlaisia rahoituspalveluita.

Bank Norwegian – osana NOBA Bank Groupia – tarjoaa luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja asiakkailleen. Pankki perustettiin alun perin vuonna 2007 Norjassa ja on sen jälkeen laajentunut Pohjoismaissa, Espanjassa ja Saksassa. Tällä hetkellä sillä on yli 1,5 miljoonaa asiakasta eri puolilla maailmaa. Tämä sulautuminen ja laajeneminen ovat auttaneet vahvistamaan Bank Norwegianin asemaa ja mahdollistaneet sen palvelujen tarjoamisen laajalle asiakaskunnalle.

 

Bank Norwegianin asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Bank Norwegian panostaa asiakaspalveluunsa tarjotakseen parasta mahdollista tukea asiakkailleen. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua liittyen heidän palveluihinsa tai lainoihinsa, voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun seuraavilla tavoilla:

Puhelimitse: Voit soittaa Bank Norwegianin asiakaspalveluun arkipäivisin klo 11:00 – 17:00. Poikkeukset aukioloajoissa löydät heidän verkkosivuilta. Alla olevat numerot riippuvat siitä, missä maassa asut:

 • Suomi: Puhelinnumero: 07532 66 200 (pvm/mpm)
 • Ulkomailta: Ulkomailta +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta)

Sähköpostitse: Voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun milloin tahansa käyttäen yhteydenottolomaketta heidän verkkosivuillaan. He pyrkivät vastaamaan mahdollisimman pian.

Kortin sulkeminen: Jos tarvitset apua korttisi sulkemisessa, voit soittaa hätänumeroon 07532 66 200 (pvm/mpm) tai ulkomailta +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Tämä palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa.

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja tiedusteluissa liittyen heidän palveluihinsa.

Usein kysytyt kysymykset Bank Norwegian pankista:

Bank Norwegian on pankki, joka tarjoaa luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja. Se on osa NOBA Bank Groupia ja palvelee asiakkaita useissa Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa.

Bank Norwegian tarjoaa lainoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan määrä voi vaihdella hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden perusteella.

Lainan hakeminen on helppoa ja se voidaan tehdä suoraan verkkosivustolla täyttämällä hakemus. Voit myös saada alustavan lainapäätöksen saman tien.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla pienimmillään 12 kuukautta ja maksimissaan 15 vuotta. Voit valita takaisinmaksuajan, joka sopii omaan talouteesi.

Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset henkilötietojasi, tietoja taloudellisesta tilanteestasi ja mahdollisesti tietoja olemassa olevista veloistasi.

Lainaa voi hakea, jos olet vähintään 23-vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet ollut väestötietorekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta.

Voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin tiettyinä aikoina, ja sähköpostilla voit olla yhteydessä milloin tahansa. Katso tarkemmat tiedot sivuiltamme.

Bank Norwegian on osa NOBA Bank Groupia. NOBA Bank Groupin historia juontaa juurensa vuoteen 2007, kun Bank Norwegian perustettiin Norjassa. Vuonna 2022 Bank Norwegian ja Nordax Bank sulautuivat, ja Nordax Bank muutti nimensä NOBA Bank Groupiksi kesäkuussa 2023.

Kyllä, Bank Norwegian tarjoaa myös luottokortteja ja säästötilejä asiakkailleen.

Bank Norwegianin puhelinpalvelu auttaa arkisin tietyin aukioloajoin, mutta kortin sulkupalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden, joka päivä. Sähköpostitse voit ottaa yhteyttä milloin tahansa.

Bank Norwegian kokemuksia:

Bank Norwegian on palvellut asiakkaitaan vuosien ajan tarjoten luotettavia rahoituspalveluita. Tässä muutamia asiakaskokemuksia, jotka kuvaavat Bank Norwegianin tarjoamaa palvelua.

Bank Norwegianin lainaprosessi oli todella helppo ja nopea. Olin vailla vakuuksia, mutta tarvitsin lainaa kodin remontointiin. Lainan hakeminen verkossa oli vaivatonta, ja sain alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Takaisinmaksusuunnitelma oli joustava, ja asiakaspalvelu auttoi kaikissa kysymyksissäni. Suosittelen Bank Norwegiania kaikille, jotka tarvitsevat nopeaa ja helppoa lainaa.

Hanna, 34

Helsinki

Luottokortin hankkiminen Bank Norwegianilta oli äärimmäisen kätevää. Sain houkuttelevan luottorajan ja hyvät edut, kuten CashPoints-pisteet matkailua varten. Kortin käyttö ulkomailla oli vaivatonta, eikä ulkomaan valuutanvaihdosta tullut ylimääräisiä kuluja. Olen erittäin tyytyväinen Bank Norwegianin palveluihin.

Mikko, 28

Hyvinkää

Päätin aloittaa säästämisen tulevaisuutta varten, ja Bank Norwegianin säästötili oli juuri sopiva ratkaisu. Sain kilpailukykyisen koron ja pystyin helposti seuraamaan säästöjeni kasvua mobiilisovelluksen avulla. Pidän myös siitä, että Bank Norwegian on osa suurempaa pankkiryhmää, mikä antaa minulle turvallisuuden tunteen.

Maija, 42

Oulu

Olen ollut Bank Norwegianin asiakas useiden vuosien ajan, ja olen aina saanut erinomaista asiakaspalvelua. Kun tarvitsin lainaa auton hankintaa varten, he auttoivat minua löytämään parhaan ratkaisun taloudelliseen tilanteeseeni. Takaisinmaksu sujui suunnitellusti, ja olen kiitollinen Bank Norwegianille avusta.

Jari, 45

Tampere

Bank Norwegianin verkkosivusto on selkeä ja helppokäyttöinen. Kun päätin hakea luottokorttia, kaikki tarvittavat tiedot olivat helposti saatavilla, ja hakuprosessi oli nopea. Olen nauttinut luottokortin eduista, kuten CashPoints-pisteistä, joita olen voinut käyttää matkailuun. Olen erittäin tyytyväinen valintaani.

Laura, 30

Ivalo

HelppoLaina.fi
Logo