Bank Norwegian

Bank Norwegian pankkilaina

Hae lainaa tästä

Bank Norwegian – Vakuudeton pankkilaina 1000 – 60.000 €

Bank Norwegian on Norjassa perustettu pankki, joka laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2015. Heillä ei ole konttoria Suomessa, vaan kaikki asiointi tapahtuu heidän verkkosivujen kautta.

Heiltä voi hakea vakuudetonta lainaa heti 1000-60.000 euroa ja sen hakeminen onnistuu täysin netin välityksellä. Maksuaikaa lainalle voi saada 1 – 15 vuotta.

Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin helposti palvelumme kautta. Tavoitat heidän lisäksi myös 25 muuta pankkia ja lainantarjoajaa.

 

Bank Norwegian tärkeät tiedot:

  • Hae pankkilainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa
  • Maksuaika on 1 – 15 vuotta
  • Palvelun ikäraja on 23 vuotta
  • Yksi tämän hetken suosituimmista luotonantajista
  • Sinulle lasketaan aina henkilökohtainen lainatarjous
  • Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin palvelussamme yhdessä 25 muun luotonantajan kanssa
  • Palvelumme on täysin ilmainen
  • Lainatarjousten pyytäminen ei sido ottamaan lainaa
  • Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja päätä vasta sitten, otatko lainaa vai et

Hae lainaa tästä

Kenelle Bank Norwegian voi myöntää lainaa?

Lainaa voi saada henkilö, jolla on ikää vähintään 23 vuotta ja Suomen kansalaisuus. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille, joten puhtaat luottotiedot vaaditaan.

Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja riittävä maksukyky, eli ei ennestään liikaa aiempia velkoja.

Parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi saat, kun kilpailutat lainan palvelumme kautta. Tavoitat Bank Norwegianin lisäksi noin 25 muutakin pankkia ja luotonantajaa.

Saat siis useita lainatarjouksia, joista voit vapaasti valita edullisimman. Voit myös ilman mitään lisäkustannuksia kieltäytyä saamistasi tarjouksista, mikäli et saa tarpeeksi hyviä tarjouksia.

 

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Lainaa voi hakea 1000-60.000 euroa. Hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hänelle voidaan myöntää.

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada suurempaa lainaa, kun haet lainaa yhteishakijan kanssa. Maksukyky paranee huomattavasti, kun hakijoita on kaksi, jolloin suuremmankin lainan myöntäminen on helpompaa.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Maksuaikaa lainalle on mahdollista valita 1-15 vuotta. Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain.

Maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään, jonka tulisi olla sen suuruinen, ettei sen takaisinmaksussa tule ongelmia ja rahaa jää myös säästöön kuukausittain.

Sinulla on myös oikeus koska tahansa lyhentää lainaa nopeammin takaisin tai maksaa koko loppuvelka kerralla pois. Ylimääräisistä lyhennyksistä ei aiheudu sinulle mitään lisämaksuja.

 

Bank Norwegian – UKK

Millainen palvelu on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki, joka laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2015. He toimivat ainoastaan netin välityksellä. He tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa, luottokorttia, sekä säästötiliä.

Miksi hakea laina Helppolainan kautta?

Kun haet lainan kauttamme, me kilpailutamme sen puolestasi noin 25 pankilla ja luotonantajalla. Saat siis useita tarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Lainan perustiedot

Bank Norwegian myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 1000-60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi saada 1-15 vuotta. Laina voidaan myöntää yli 23-vuotiaille.

Kuka voi kilpailuttaa lainat HelppoLainassa?

Palvelua käyttävän tulee olla yli 20-vuotias Suomen kansalainen. Hakemuksen yhteydessä hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot ja riittävä maksukyky.

Bank Norwegian yhteystiedot:

Bank Norwegian AS

Postboks 338

0101 Oslo

Norge

Puhelinpalvelu auki arkisin klo: 11.00 – 17.00

Puhelinnumero: 07532 66 200 (pvm/mpm)

Kotisivut: www.banknorwegian.fi

HelppoLaina.fi
Logo