Pankit Suomessa

Suomessa toimii useita eri pankkeja, joita voit kilpailuttaa helposti netin välityksellä.
Alla on lista vertailupalveluista, joissa voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useita pankkeja.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Pankit ovat olennainen osa talouttamme, ja niiden palveluita tarvitaan usein niin arjessa kuin suurissakin rahoituspäätöksissä. Suomessa on lukuisia pankkeja, ja jokaisella pankilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tällä sivulla käymme läpi tärkeitä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon pankkia valitessa.

Suomalaiset pankit – suurimmat toimijat

Suomessa toimii muutamia suuria pankkeja, joilla on laajat palveluverkostot ympäri maan. Näistä pankeista suurimpia ovat Nordea, OP, Danske Bank ja Handelsbanken. Kaikki nämä pankit tarjoavat niin henkilöasiakkaille kuin yrityksillekin monipuolisia pankkipalveluita.

Nordea on yksi Pohjoismaiden suurimmista pankeista, ja sillä on Suomessa laaja palveluverkosto. Nordea tarjoaa asiakkailleen muun muassa päivittäispalveluita, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä palveluita sekä lainoja.

OP on Suomen suurin finanssiryhmä, johon kuuluu yli 150 paikallisosuuspankkia sekä keskusyhteisö OP Osuuskunta. OP tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita niin henkilöasiakkaille kuin yrityksillekin.

Danske Bankilla on Suomessa laaja asiakaskunta, ja se tarjoaa palveluita niin henkilöasiakkaille kuin yrityksillekin. Danske Bankin palveluihin kuuluvat muun muassa tilit, kortit, lainat, säästäminen ja sijoittaminen.

Handelsbanken on Ruotsin suurin pankki, ja sillä on myös toimintaa Suomessa. Handelsbankenin palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa tilit, kortit, säästäminen ja sijoittaminen sekä yritysrahoitus.

Ulkomaalaiset pankit Suomessa

Suomen markkinoilla toimii myös useita ulkomaisia pankkeja, jotka tarjoavat asiakkailleen monipuolisia palveluita. Näistä pankeista suurimpia ovat muun muassa Bank Norwegian, Bigbank ja Komplett Bank.

Bigbank on virolainen pankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita. Bigbankin palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa tilit, kortit, lainat ja säästäminen.

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka on laajentanut toimintaansa myös Suomeen. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita, kuten lainoja, säästötilejä, luottokortteja ja matkavakuutuksia. Pankki on erityisesti tunnettu kulutusluotoistaan, jotka ovat kilpailukykyisiä muihin pankkeihin verrattuna.

Bank Norwegianin kulutusluotoissa korko alkaa 4,99% ja lainaa voi saada jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika on joustava, sillä asiakas voi valita lainalleen 1-15 vuoden maksuajan. Lainan voi myös maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Bank Norwegianin luottokortti on myös suosittu, sillä kortin avulla voi kerätä CashPoints-pisteitä, joita voi käyttää lentoihin ja hotelleihin ympäri maailman. Luottokortilla tehdyt ostokset ovat myös matkavakuutuksen piirissä.

Bank Norwegian on hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset kulutusluottoa tai haluat kerätä pisteitä matkustamista varten. Pankkia kannattaa harkita myös säästötilin ja luottokortin osalta, jos etsit kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Vertaile pankkien tarjontaa tarkasti, sillä jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset.

Vertaileminen on hyvä tapa löytää itselle sopivin pankki

Vertaamalla eri pankkien palveluita ja kuluja voi säästää huomattavia summia. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään vertailupalveluja.

Vertaalainaa.fi tarjoaa kattavan valikoiman eri pankkien pikavippejä, suurempia lainoja ja muita rahoitustuotteita. Palvelu on maksuton ja helppo käyttää. Vertailun avulla löydät nopeasti ja vaivattomasti sinulle sopivan pankin.

Kun käytät vertailupalvelua, kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainojen kuluihin ja ehtoihin. Vertaalainaa.fi:ssä voit vertailla eri pankkien korkoja, kuukausimaksuja ja muita kuluja.

On myös hyvä tarkistaa, millaisia etuja ja bonuksia eri pankit tarjoavat. Monet pankit tarjoavat esimerkiksi alennuksia palvelumaksuista tai muita etuja tietyille asiakasryhmille.

Muista kuitenkin, että vertailupalvelu on vain yksi apuväline pankkien vertailuun. Kannattaa myös tutustua pankkien omiin verkkosivuihin ja ottaa tarvittaessa yhteyttä pankin asiakaspalveluun.

Voidaankin todeta, että Suomessa on useita erilaisia pankkeja, joista jokainen tarjoaa omia palveluitaan ja etujaan. Vertailemalla eri pankkien tarjontaa ja kuluja löydät helpommin itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vertaalainaa.fi on yksi hyvä apuväline pankkien vertailuun, mutta muista myös tutustua pankkien omiin verkkosivuihin ja palveluihin.

HelppoLaina.fi – Suomalainen pankkien vertailupalvelu

HelppoLaina.fi on suomalainen rahoitusalalle erikoistunut vertailupalvelu, joka auttaa löytämään sopivan pankin tarpeisiisi. Meidän palvelumme avulla voit vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita, kustannuksia ja muita tärkeitä tekijöitä helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan pankin, joka vastaa tarpeitasi ja mahdollisuuksiasi.

Pankit HelppoLaina.fi:n vertailussa

Vertailupalvelumme HelppoLaina.fi kattaa laajan valikoiman eri pankkeja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Meidän avullamme voit vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita, kuten tili- ja maksupalveluita, lainoja, säästötilejä ja vakuutuksia. Voit myös vertailla pankkien kustannuksia, kuten pankkitilin hoitomaksuja, korttimaksuja ja muita kuluja. HelppoLaina.fi:n avulla löydät helposti ja nopeasti kaikki tarvittavat tiedot eri pankkien palveluista ja kustannuksista.

Pankkien palvelut ja kustannukset

Jokaisella pankilla on omat palvelunsa ja kustannuksensa. On tärkeää tietää, mitä palveluita pankki tarjoaa ja millaisia kustannuksia niihin liittyy. Pankin palveluvalikoimaan voi kuulua esimerkiksi tili- ja maksupalvelut, lainat, säästötilit, kortit ja vakuutukset. Kustannuksia voivat olla esimerkiksi pankkitilin hoitomaksut, korttimaksut ja nostopalkkiot. HelppoLaina.fi:n vertailupalvelun avulla voit vertailla eri pankkien palveluita ja kustannuksia helposti yhdellä kertaa.

Pankin valinta – Mitä kannattaa huomioida?

Pankin valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten omat tarpeet ja toiveet, pankin palvelut, kustannukset, asiakaspalvelu ja pankin maine.

On tärkeää miettiä omaa taloudellista tilannetta ja tarpeita ennen pankin valintaa. Jos esimerkiksi tarvitset lainaa, kannattaa tarkistaa pankin tarjoamien lainojen ehdot ja korot. Jos taas tarvitset monipuoliset tili- ja maksupalvelut, kannattaa valita pankki, joka tarjoaa kattavat palvelut ilman suuria kustannuksia. On myös tärkeää arvioida omaa maksuvalmiutta ja miettiä, millaiset kustannukset sopivat omaan talouteen.

Miksi valita HelppoLaina.fi pankin valintaan?

HelppoLaina.fi on luotettava ja helppo vertailupalvelu, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan pankin tarpeisiisi. Meidän avullamme voit vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita ja kustannuksia helposti yhdellä kertaa. Meidän vertailumme on aina ajan tasalla, joten löydät aina ajankohtaiset tiedot eri pankkien tarjonnasta. Lisäksi meidän palvelumme on täysin ilmaista ja sitoutumatonta, joten voit vertailla eri pankkeja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lopuksi haluamme korostaa, että pankin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa omaan talouteen pitkällä aikavälillä. Kannattaa siis ottaa aikaa ja vertailla eri pankkeja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. HelppoLaina.fi:n avulla voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa vertailuprosessissa, ja löytää juuri sinulle sopivan pankin tarpeisiisi.

HelppoLaina.fi
Logo