Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että velat maksetaan pois uudella lainalla.
Lue asiakkaidemme kokemuksia lainojen yhdistämisestä ja aloita omien lainojen yhdistäminen jo tänään.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa

Lainojen yhdistäminen voi olla taloudellinen ratkaisu, jossa useat erilliset lainat yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä monille kuluttajille, erityisesti niille, jotka kamppailevat useiden erilaisten lainojen ja velkojen kanssa. 

Yksi tärkeimmistä syistä lainojen yhdistämiseen on mahdollisuus saada alhaisempi korko uudelle lainalle verrattuna olemassa oleviin lainoihin. Tämä voi johtaa säästöihin pitkällä aikavälillä.

Monilla ihmisillä on useita lainoja eri lainanantajilta, mikä voi tehdä talouden hallinnasta monimutkaista. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi, voit yksinkertaistaa taloutesi hallintaa ja poistaa päällekkäisiä korkomaksuja. 

Lainojen yhdistäminen voi johtaa pienempään kuukausittaiseen maksuun, mikä voi olla helpotus talousarviosi kannalta. Tämä voi antaa sinulle enemmän liikkumavaraa muihin taloudellisiin tavoitteisiin.

Onnistunut lainojen yhdistäminen voi auttaa selkeyttämään omaa taloutta, kunhan uusi laina maksetaan säännöllisesti. Tämä voi tehdä tulevista lainoista edullisempia ja helpottaa rahoituksen saantia.

Kuitenkin ennen kuin päätät yhdistää lainasi, on tärkeää arvioida uuden lainan ehdot huolellisesti, verrata uusia lainasopimuksia nykyisiin lainasopimuksiin sekä lukea lainojen yhdistäminen kokemuksia. Näin saat kattavan ja realistisen kuvan, kannattaako lainojen yhdistäminen sinun tilanteessasi. 

Yhdistä kalliit pikavipit ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi

Pikavipit ja luottokorttivelat voivat aiheuttaa huomattavaa painetta henkilökohtaiselle taloudelle. Kyseisten luottojen korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisissä lainoissa, ja tämä tekee niiden takaisinmaksusta vaikeampaa. Kuitenkin lainojen yhdistäminen voi olla tehokas keino näiden korkeakorkoisten velkojen hallitsemiseksi.

Pikavipit ja luottokorttivelat ovat yleensä joustavia ja nopeita tapoja saada lainaa, mutta ne voivat myös tulla erittäin kalliiksi pitkällä aikavälillä. Niiden vuosittaiset korkokulut voivat nousta hyvin korkeiksi, ja monet kuluttajat jäävät kiinni velkakierteeseen, kun he eivät pysty maksamaan velkojaan ajoissa.

Lainojen yhdistäminen tarjoaa mahdollisuuden muuttaa tätä tilannetta. Sen avulla voit hakea suurempaa lainaa, jolla voit kattaa kaikki pikavipit ja luottokorttivelkasi. Uusi laina yleensä tarjoaa edullisemman koron kuin nämä erilliset velat. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän korkokuluja, mikä voi säästää sinulle merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi lainojen yhdistäminen tekee taloutesi hallinnasta helpompaa. Sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa, mikä vähentää hallinnollista vaivaa ja vähentää unohtuneiden maksujen riskiä. Tämä yksinkertaisempi talouden hallinta voi auttaa sinua saavuttamaan paremman taloudellisen kurinalaisuuden.

Kun harkitset lainojen yhdistämistä, on tärkeää tehdä huolellinen vertailu eri lainantarjoajien tarjouksista. HelppoLaina -palvelu on listannut useat lainan kilpailutuspalvelut selkeään muotoon, joihin tutustumalla voit päättää, mistä haluat hakea yhdistelylainaa nykyisille lainoillesi. 

Yhdistämällä kalliit lainat Hanna säästää huomattavasti korkokuluissa

Tutustuin äskettäin HelppoLainan listaamiin lainan kilpailutuspalveluihin ja päätin kokeilla lainojen yhdistämistä heidän avullaan. Olin jo kauan tiennyt, että pikavipin ja luottokorttivelan korkokulut söivät suuren osan kuukausittaisesta budjetistani. Päätin, että oli aika tehdä jotain asialle.

Kokemukseni HelppoLaina.fi:n kautta lainojen yhdistämisestä oli erittäin positiivinen. Aloitin prosessin käymällä heidän verkkosivustollaan, joka oli erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Siellä oli listattu useita luotettavia lainapalveluita, joiden kautta voisin hakea yhdistelylainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Valitsin yhden lainapalvelun, jossa lainani kilpailutettiin puolestani useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Palvelun kautta löysin lainan, joka tarjosi kilpailukykyisen koron ja lainaehdot, jotka sopivat minulle parhaiten. HelppoLaina.fi:n kautta sain myös tietoa siitä, millaiset lainat kannattaa yhdistää ja miten voin jatkossa hallita talouttani paremmin. 

Lainahakemuksen täyttäminen oli nopeaa ja vaivatonta. Minun tarvitsi antaa vain perustiedot taloudellisesta tilanteestani, ja lainan kilpailutuspalvelu hoiti loput. He tarkistivat luottotietoni ja antoivat minulle lainapäätöksen nopeasti.

Kun sain lainapäätöksen hyväksyttyä, sain yhdistelylainan tililleni nopeasti. Tämän jälkeen maksoin pois kaikki erilliset pikavipit ja luottokorttivelkani. Huomasin heti kuukausittaisen maksuni pienenevän merkittävästi, ja tämä antoi minulle enemmän taloudellista joustavuutta. Laskin, että säästön jatkossa korkokuluissa jopa 350 euroa kuukautta kohden. Muutos on melkoinen!

Hanna

Lainojen yhdistäminen selkeyttää lainan takaisinmaksua

Yksinkertaisempi talouden hallinta on yksi merkittävimmistä eduista, kun harkitset lainojen yhdistämistä. Monet meistä kohtaavat haasteita, kun meillä on useita erillisiä lainoja eri lainanantajilta eri aikatauluilla ja eri korkotasojen kanssa. Tämä monimutkainen velkakuvio voi aiheuttaa stressiä ja sekaannusta talouden hallinnassa. Lainojen yhdistäminen voi tehdä tästä tilanteesta huomattavasti yksinkertaisempaa ja hallittavampaa.

Kun yhdistät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi, sinun tarvitsee seurata ja maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain. Tämä yksi kuukausittainen maksu kattaa kaikki velkasi, ja se on yleensä suunniteltu sinulle sopivaksi. Tämä helpottaa taloutesi budjetointia, koska sinun tarvitsee vain pitää mielessä yksi eräpäivä ja yksi kuukausittainen maksu.

HelppoLaina.fi on listannut useat lainan kilpailutuspalvelut, josta voit hakea yhdistelylainaa olemassa oleville lainoillesi. Nykyiset lainasi voivat olla kulutusluottoja, pikavippejä, osamaksuja, luottokorttivelkoja tai mitä tahansa muita lainoja, mitkä vain haluat yhdistää. 

Jari yhdisti kulutusluoton, autolainan ja pikavipin yhdeksi lainaksi

Minulla oli ollut jonkin aikaa taloudellisia huolia erilaisten lainojen ja velkojen vuoksi. Maksettavanani oli kulutusluottoa, autolainaa ja useita pieniä pikavippejä, joiden takaisinmaksuun liittyvät eräpäivät ja eri korkotasot aiheuttivat hämmennystä ja lisäsivät kuukausittaista stressiä. Tuli tunne, että oli aika ryhtyä toimiin ja selkeyttää taloutta, jos se vain suinkin olisi mahdollista.

Kuulin ystävältäni HelppoLaina palvelusta ja päätin kokeilla onnistuisi lainojen yhdistäminen omalla kohdallani. 

Sivustolta löytyi selkeästi listattuna useita luotettavia lainan kilpailutuspalveluita, jotka tarjosivat lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Laskin yhteen kaikki olemassa olevat lainani.  Lainanhakuprosessi HelppoLaina.fi:n kautta oli vaivatonta. Täytin lainahakemuksen verkkosivustolla ja annoin tarvittavat tiedot taloudellisesta tilanteestani. Sain nopeasti lainapäätöksen ja hakemuksensa hyväksyttiin. Yhdistelylaina tarjosi kilpailukykyisen koron, mikä tarkoitti, että säästäisin rahaa korkokuluissa pitkällä aikavälillä.

Kun sain uuden yhdistelylainan tililleni, käytin sen välittömästi, jotta saisin pois kaikki olemassa olevat lainat ja pikavipit. 

Tärkeintä koko prosessissa oli, että sain takaisin taloudellisen selkeyden ja rauhan. Nyt minulla on maksettavana vain yksi kuukausittainen maksu, eikä minun tarvitse enää pelätä unohtavani eri eräpäiviä. Lainojen yhdistämisen jälkeen pystyn huomattavasti paremmin budjetoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuuttaan ilman taloudellista stressiä.

Jari

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, jos kamppailevat useiden lainojen ja velkojen kanssa ja haluavat parantaa taloutensa hallintaa. Se voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on korkeakorkoisia velkoja, kuten pikavippejä ja luottokorttivelkoja.

Voit aloittaa lainojen yhdistämisen tutkimalla eri lainanantajien tarjouksia ja vertailemalla niitä. Tutustu HelppoLaina.fi lainalistaukseen ja valitse mieleinen lainan kilpailutuspalvelu. Lainapalvelut auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen tilanteesi perusteella.

Kyllä, voit yhdistää lainat, joissa on erilaiset sopimukset. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein erilaisten lainojen ja velkojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi uusilla ehdoilla ja ehdoilla, jotka ovat edullisempia ja helpommin hallittavia. Tämä voi sisältää erilaisia sopimuksia, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja tai muita lainoja. Tärkeintä on, että uusi laina tarjoaa parempia ehtoja kuin alkuperäiset lainasi, kuten alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan, jotta voit säästää rahaa ja parantaa talouden hallintaasi.

Vakuudetonta yhdistelylainaa voit hakea 1000 – 60 000 euroa valitsemastasi lainan kilpailutuspalvelusta. 

Ei missään tapauksessa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido mihinkään lainasopimukseen. Saat rauhassa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja joko hyväksyä niistä jonkun tai hylätä kaikki. 

HelppoLaina.fi
Logo