Miten löytää paras yhdistelylaina?

Lainat kannattaa kilpailuttaa monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voit lainatarjouksia vertailemalla arvioida, mikä on paras yhdistelylaina juuri sinulle. Hae yhdistelylainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 € asti.

Listauksessa on useita lainankilpailutuspalveluja, jotka kilpailuttavat lainan puolestasi kymmenien eri lainantarjoajien kesken.
Tutustu alla oleviin lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta yhdistelylaina HelppoLainan avulla

Helppolaina.fi on suomalainen lainojen vertailupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Palvelumme on suunniteltu erityisesti sinulle, joka etsit nopeaa ja vaivatonta tapaa vertailla eri lainapalveluita ja valita sopivan vakuudettoman lainan esimerkiksi olemassa olevien lainojesi yhdistämiseen. Kun otat lainojesi kilpailuttamiseen avuksesi lainan kilpailutuspalvelun, he kilpailuttavat lainasi puolestasi jopa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää paras yhdistelylaina omilla ehdoillasi. 

Paras yhdistelylaina pankista vai rahalaitoksesta?

Valitessaan parasta yhdistelylainaa on tärkeää harkita useita tekijöitä, eikä päätös välttämättä riipu pelkästään siitä, onko laina peräisin pankista vai rahoituslaitoksesta. Lopulliseen lainapäätökseen vaikuttavat monet tekijät ja parhaaseen lopputulokseen pääset vertailemalla useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. 

Vertailupalvelu HelppoLaina on listannut useat lainan kilpailutuspalvelut, joiden kautta tavoitat nopeasti useat pankit ja rahalaitokset, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseen 500 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. 

Aloita selvittämään kilpailuttamisen avulla, mistä voisit saada lainaa velkojen maksuun ja mikä pankki tai rahalaitos tarjoaa sinulle parhaan yhdistelylainan nykyisten lainojesi yhdistämiseen. 

Ota nämä asiat, kun etsit parasta yhdistelylainaa

Kun etsit parasta yhdistelylainaa, on tärkeää ottaa huomioon useita avainasioita. Alla on lueteltu joitakin seikkoja, jotka sinun tulisi pitää mielessä:

Vertaile eri lainojen korkoja ja muita kuluja. Joskus pankit voivat tarjota kilpailukykyisempiä korkoja, mutta myös rahoituslaitoksilla voi olla houkuttelevia tarjouksia.

Tarkista lainan ehdot huolellisesti. Onko laina vakuudeton vai vakuudellinen? Miten pitkä on takaisinmaksuaika? Mitä muita ehtoja lainalla on?

Sinun luottotietosi ja taloudellinen historia voivat vaikuttaa siihen, millaista lainaa voit saada ja millä ehdoilla. Jos sinulla on hyvä luottokelpoisuus, saatat saada parempia tarjouksia.

Tutki lainanmyöntäjän asiakaspalvelua ja luotettavuutta. Hyvä asiakaspalvelu voi olla tärkeää ongelmien ilmetessä. Paras yhdistelylaina kokemus syntyy usein sujuvasta lainaprosessista, lainan joustavista ehdoista ja asiakaspalvelun tuesta lainaan liittyvissä kysymyksissä. 

Älä rajoitu vain yhteen vaihtoehtoon. Vertaile eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia saadaksesi kattavan kuvan siitä, mikä on sinulle paras yhdistelylaina.

Lopullinen päätös riippuu omista taloudellisista tarpeista ja tilanteesta. Paras yhdistelylaina voi löytyä sekä pankista että rahoituslaitoksesta, joten huolellinen vertailu on avain hyvään päätökseen.

Paras yhdistelylaina kokemus asiakkailta

Olin pitkään miettinyt, miten voisin saada järjesteltyä erilaiset lainat ja luottokorttivelat, jotka olivat kasaantuneet vuosien varrella.  HelppoLainan vertailupalvelu auttoi minua löytämään parhaan yhdistelylainan. Sain kilpailukykyisen koron ja sopivan takaisinmaksuajan uudelle lainalle. Nyt minulla on vain yksi kuukausittainen maksu hallittavana, mikä on kyllä helpottanut lainojen maksua.

Minna

Kempele

Päätin kokeilla lainojen yhdistämistä, koska en ollut tyytyväinen nykyiseen lainatilanteeseeni. Sain useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta ja pystyin valitsemaan juuri sen, mikä sopi parhaiten minun tarpeisiini.

Pepe

-29

Sain selkeän käsityksen eri lainavaihtoehdoista ja pystyin vertailemaan niitä helposti. Lopulta löysin yhdistelylainan, joka oli sekä edullinen että sopiva takaisinmaksuajan puolesta. 

H.L

Vihti

Olin aikaisemmin kuullut yhdistelylainoista, mutta en tiennyt, mistä aloittaa. Helppolaina.fi auttoi minua alusta loppuun asti. Sain selkeät ohjeet ja vinkit siitä, miten toimia. Lopulta löysin lainan, joka auttoi minua yhdistämään eri velkani ja säästämään rahaa koroissa. Voin sanoa, että paras yhdistelylaina löytyi kilpailuttamalla ja vertailemalla. 

Veikko

Tuusulasta

Paras yhdistelylaina lainavertailun avulla

Yhdistelylainan hakeminen voi olla järkevä tapa helpottaa taloudellista taakkaa ja säästää rahaa samalla. Yhdistelylaina mahdollistaa useiden eri lainojen ja velkojen yhdistämisen yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Mutta miten löytää paras yhdistelylaina? Tähän avuksi tulee lainavertailu, ja HelppoLaina tarjoaa kätevän tavan vertailla eri vaihtoehtoja.

HelppoLaina on vertailupalvelu, joka esittelee useat lainapalvelut selkeällä tavalla. Sen avulla voit nopeasti ja helposti vertailla eri lainapalveluja ja valita juuri sinulle sopivan yhdistelylainan. Tässä on askel askeleelta, miten voit löytää parhaan yhdistelylainan HelppoLainan avulla:

Valitse sopiva lainankilpailutuspalvelu. Kun olet valinnut palvelun, voit aloittaa lainan kilpailuttamisen HelppoLainan avulla. Täytä tarvittava hakemus huolellisesti ja lähetä hakemus lainankilpailutuspalvelun toimesta kilpailutettavaksi pankeille ja rahoituslaitoksille. Kun olet saanut lainatarjoukset, voit valita itsellesi parhaan yhdistelylainan ja hyväksyä tarjouksen.

Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa ja tehdä taloudestasi hallittavamman. HelppoLaina auttaa sinua löytämään parhaan yhdistelylainan nopeasti ja vaivattomasti.

HelppoLainalle palautteet ovat tärkeitä palvelun kehittämiseksi

HelppoLaina on aina asettanut asiakkaidensa kokemukset etusijalle palvelunsa kehittämisessä. Ymmärrettävästi, kun kyse on lainojen ja taloudellisten päätösten tekemisestä, asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

HelppoLaina pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluaan ja tarjoamaan asiakkailleen entistä sujuvamman ja miellyttävämmän kokemuksen. Asiakkaiden antama palaute lainojen kilpailuttamisesta ja kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat arvokasta tietoa, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja heikkoudet. Tämän palautteen perusteella HelppoLaina voi kehittää palveluaan ja tehdä siitä entistä paremman asiakkaidensa tarpeisiin vastaavaksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yhdistelylaina on laina, joka käytetään useiden muiden lainojen ja velkojen maksamiseen yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa selkeyttämään taloutta ja usein myös säästämään rahaa, koska yhdistelylainan korko voi olla alhaisempi kuin muiden lainojen korot yhteensä.

Parhaan yhdistelylainan löytämiseksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia. Voit käyttää vertailupalvelua, kuten HelppoLaina.fi, joka esittelee useat lainankilpailutuspalvelut selkeästi. Palvelun kautta voit hakea yhdistelylainaa ilman takaajia tai vakuuksia 500 – 60 000 euroa. 

Yhdistelylainaan voi liittyä erilaisia kustannuksia, kuten lainanavausmaksu, kuukausittaiset hallinnointipalkkiot ja korko. On tärkeää ymmärtää kaikki lainan kustannukset ja ehdot ennen lainan ottamista.

Voit yhdistää hyvin erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja, osamaksuja, joustoluottoja ja pikavippejä. Yleensä lainojen yhdistäminen toimii parhaiten silloin, kun voit saada uuden lainan alhaisemmalla korolla kuin nykyiset lainasi.

Yhdistelylainan korko on se prosenttiosuus, joka lisätään lainan pääomaan. Tämä korko määrää, kuinka paljon laina maksaa takaisin laina-ajan kuluessa. Korko vaihtelee yleensä lainanantajasta, lainan määrästä ja lainanhakijan yksilöllisistä tiedoista riippuen. 

Yhdistelylainaa ilman takaajia tai vakuuksia voidaan myöntää 500 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Jokaisella lainantarjoajalla on erilaiset kriteerit, joten yhdistelylaina kannattaa hakea kilpailuttamalla useat eri pankit ja rahoituslaitokset lainankilpailutuspalvelun kautta. 

100 prosenttisesti varmaa yhdistelylainaa ei voida suoralta kädeltä luvata. Kilpailuta laina usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken lainankilpailutuspalvelun kautta, niin saat kattavan kuvan, mistä sinulle mahdollisesti voidaan yhdistelylaina myöntää. 

Voit hakea uuden, alhaisemmalla korolla olevan lainan korkeakorkoisten velkojen maksamiseen. Ennen kuin harkitset lainan ottamista velkojen maksamiseen, on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja suunnitella takaisinmaksusuunnitelma. Tutustu HelppoLainan avulla lainapalveluihin ja hae yhdistelylainaa vanhojen velkojen maksamiseen.

HelppoLaina.fi
Logo