Kilpailuta laina

Kilpailuttamalla lainan voit löytää edullisen ja sopivan lainan helpommin.
Lainan kilpailuttaminen on helppoa HelppoLainan avulla, sillä olemme täysin maksuton palvelu.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta laina ja säästä lainan koroissa

Lainan kilpailuttaminen on nykypäivänä erittäin tärkeää, mikäli mielit saada lainaa helposti, kannattaa se kilpailuttaa luotettavissa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneissa lainapalveluissa. Netissä toimii tällä hetkellä useita kymmeniä lainapalveluita, joten niiden hinnoitteluissakin saattaa olla suuria eroja. Jos haet lainaa vain yhdeltä tai muutamalta lainantarjoajalta ja otat ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, ei sinulla ole mitään vertailukohtaa etkä voi tietää kuinka kallis laina tuli otettua.

Käyttämällä Lainankilpailuttaja.fi palvelua, tavoitat yhdellä hakemuksella useita tämän hetken suosituimpia lainantarjoajia. Yhden palvelun kautta voit tavoittaa jopa 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis parhaan mahdollisuuden halvimman lainan löytämiseksi, ja mikäli parasta, ovat nämä palvelut täysin ilmaisia käyttää.

Voit pyytää lainatarjoukset näiden palveluiden kautta riskittömästi, sillä se ei maksa mitään eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Jos et siis jostain syystä löydä tarpeeksi hyvää lainatarjousta, on sinulla oikeus hylätä ne kaikki ilman mitään kustannuksia.

Ennen lainan kilpailuttamista

Vaikka tarvitsisitkin lainaa nopeasti, ei lainan hakemisessa kannata turhaan hätiköidä ja hakea pikavippiä ensimmäisestä vastaan tulevasta palvelusta. Harvalla kuitenkaan todellisuudessa on niin kiire saada lainaa, etteikö sitä ehtisi kilpailuttamaan.

Kun käytät harkintaa ja aikaa ennen lainan hakemista, varmistat samalla sen, ettet ota vahingossa liian kallista lainaa ja näin ollen joudu maksamaan aivan turhan korkeita korkoja ja kuluja.

Ennen lainan hakemista kannattaa aina laskea ja varmistaa oma maksukyky. Laske omat kuukausittaiset tulot ja menot, joiden avulla tiedät kuinka paljon sinulle jää kuukausittain rahaa käyttöön. Tulevan lainan kuukausierä ei tietenkään saa ylittää tätä määrää, eikä itseasiassa saisi olla kovin lähelläkään sitä. Apunasi on myös HelppoLaina.fi palvelun tarjoama lainalaskuri, jolla voit laskea eri lainasummien ja maksuaikojen vaikutuksia lainan kuukausierään.

On tärkeää että lainan kuukausierä tulee olemaan sen suuruinen, että sen voi maksaa ongelmitta takaisin ja rahaa jää myös säästöön. Mikäli kaikkien menojen jälkeen rahaa ei jää säästöön juuri mitään, voi yksittäinenkin yllättävä meno sotkea talouden hallinnan.

Mieti myös tarvitsemasi lainasumma aina tarkkaan. Monia helposti houkuttelisi ottaa samalla hieman ylimääräistä lainaa ihan yleistä käyttöä varten, mutta tämä ei ole suositeltavaa. Hae lainaa aina vain sen verran kuin todella tarvitset.

Kilpailuta lainat sitoutumatta mihinkään

Kun sinulla on tiedossa kuinka suurta lainaa tarvitset, sekä millaiseen kuukausierään sinulla on varaa, niin kilpailuta laina vertailupalvelussa huolellisesti. Tutustu yllä olevassa taulukossa oleviin lainanvälityspalveluihin ja käytä niitä apunasi lainan kilpailuttamisessa.

Heidän kautta voit pyytää lainatarjoukset sitoutumatta kuitenkaan ottamaan lainaa. Saat siis useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Mikäli löydät omaan tarpeeseesi sopivan ja edullisen lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen heti lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

Vertaile lainatarjouksissa muun muassa lainan todellisia vuosikorkoja, kuukausierän määrää, maksuaikaa sekä muita lainanehtoja.

Mikäli et saanut mielestäsi tarpeeksi hyvää tarjousta niin, voit hylätä ne kaikki, eikä tästä aiheudu sinulle mitään maksettavaa. Voit myös pyytää lisää lainatarjouksia yhteistyökumppanimme LainanKilpailuttaja.fi palvelusta.

Kilpailuta halvempi korko yhteishakijan kanssa

Jos haluat saada lainaa vielä paremmalla korolla, kannattaa miettiä, voisitko hakea sitä yhdessä jonkun toisen kanssa. Kilpailuta laina esimerkiksi avo-tai aviopuolison tai jonkun muun perheenjäsenen kanssa, mikäli laina tulee yhteiseen tarpeeseen.

Koska lainan saaminen ja lainan korko määräytyy pitkälti hakijan maksukyvyn mukaan, on hakemukseen järkevää lisätä toinenkin hakija. Tällöin hakijoiden maksukyky tuplaantuu, jos hakijoiden taloudellinen tilanne on samanlainen.

Parantuneen maksukyvyn ansiosta pankit ja lainantarjoajat myöntävät helpommin suurempaakin lainaa. He voivat tarjota sitä myös pienemmällä korolla, koska riski siihen ettei lainaa maksettaisi ajallaan, pienenee hakijoiden parantuneen maksukyvyn johdosta.

Molempien lainanhakijoiden tulee aina täyttää lainapalveluiden asettamat ehdot, eli molempien tulee olla vähintään 18-vuotiaita, Suomen kansalaisia ja kummallakaan hakijoista ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Kun laina on haettu, on molemmat hakijat siitä yhteisvastuussa aina sen pois maksamiseen saakka.

Lainan kilpailutus on tärkeää

Lainan kilpailutus on tärkeä askel, kun etsit sopivaa lainaa. Kilpailutuksen avulla voit löytää edullisimman lainan ja säästää rahaa. Kilpailuttamalla lainasi voit saada parempia lainatarjouksia ja löytää lainan, joka sopii juuri sinulle.

Kilpailuta laina helposti ja nopeasti

Lainan kilpailutusprosessi on nopea ja helppo. Voit käyttää vertailupalvelua, kuten HelppoLaina.fi, jossa voit kilpailuttaa lainasi nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa ja saat useita lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Kilpailutusprosessi on helppo ja nopea

Kilpailutusprosessi on yleensä nopea ja helppo. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa, ja saat useita lainatarjouksia eri lainanantajilta. Voit sitten vertailla lainatarjouksia ja valita parhaan vaihtoehdon.

Löydä sopivin lainatarjous HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on yksi Suomen johtavista lainanvälityspalveluista. Sen avulla voit löytää sopivimman lainatarjouksen eri lainanantajilta. Palvelu on nopea ja helppo käyttää, ja se auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa lainan etsinnässä.

Kilpailutus ei sido sinua mihinkään

Lainan kilpailutus ei sido sinua mihinkään. Jos et löydä sopivaa lainaa tai et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit aina kieltäytyä tarjouksista. Sinua ei velvoiteta hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, jos et halua.

Säästä aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainasi

Lainan kilpailutus on yksi parhaista tavoista säästää aikaa ja vaivaa lainan etsinnässä. Vertailupalvelun avulla voit kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasti, ja säästää samalla rahaa. Paras lainan kilpailutus on myös hyvä tapa löytää parhaat lainatarjoukset ja valita sopivin laina sinulle.

Vertaile lainojen kuluja ja ehtoja

Kun olet saanut lainatarjouksia useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, kannattaa ne vertailla tarkkaan. Huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, takaisinmaksuaika ja muut lainan ehdot. Yleensä lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat merkittävästi lainan korko, avausmaksu ja tilinhoitomaksut.

Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi nousta tai laskea laina-ajan aikana. Vaihtuvakorkoisissa lainoissa korkoa määrätään yleensä jonkin viitekoron perusteella.

Takaisinmaksuaika vaikuttaa myös lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä enemmän korkoja ja muita kuluja kertyy. Toisaalta liian lyhyt takaisinmaksuaika voi tehdä kuukausieristä liian suuret, jolloin niiden maksaminen voi olla hankalaa.

Lisäksi kannattaa huomioida mahdolliset muut kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Näiden kulujen suuruus vaihtelee eri lainojen välillä, joten niiden vertailu on tärkeää. Huomioi myös, voiko lainan maksaa takaisin ennenaikaisesti ja millaiset kulut siitä mahdollisesti aiheutuvat.

Lainan hakeminen

Kun olet vertaillut lainatarjouksia ja valinnut sopivan lainan, voit tehdä lainahakemuksen valitsemasi rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Lainahakemus täytetään netissä ja hakemuksessa kysytään tietoja taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi.

Hakemuksen jättämisen jälkeen rahoituslaitos tekee lainapäätöksen ja tarvittaessa pyytää lisätietoja tai liitteitä. Jos lainapäätös on myönteinen, saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Lainasopimuksessa määritellään lainan ehdot, kuten korko, takaisinmaksuaika ja muut mahdolliset ehdot.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, laina siirretään tilillesi yleensä saman päivän aikana tai muutaman arkipäivän kuluessa, riippuen rahoituslaitoksesta ja pankistasi.

Mitä tarkoittaa lainan kilpailuttaminen?

Lainan kilpailuttaminen on prosessi, jossa hakija pyytää ja vertailee useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta varmistaakseen itselleen edullisimmat ehdot ja kustannukset lainalleen. Tämä voi koskea sekä uusia lainoja että olemassa olevien lainojen uudelleenjärjestelyä.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainaehtojen, kuten korkojen, laina-aikojen ja muiden kulujen, vaihtelu voi olla huomattavaa eri lainanantajien välillä. Kilpailuttamalla lainan, hakija voi:

 1. Säästää rahaa: Ero korkeimman ja alimman koron välillä voi merkitä satoja tai jopa tuhansia euroja vuosittain, riippuen lainan määrästä.
 2. Löytää joustavammat ehdot: Joissakin lainoissa saattaa olla paremmat ehdot, kuten lyhennysvapaat kuukaudet tai mahdollisuus muuttaa takaisinmaksuaikataulua.
 3. Ymmärtää markkinat: Kilpailuttamalla laina voi antaa hakijalle selkeämmän käsityksen siitä, mitä markkinoilla on tarjolla ja mihin hintaan.

Kuinka laina kilpailutetaan?

 1. Selvitä tarpeesi: Ennen kilpailuttamisen aloittamista on tärkeää määrittää, kuinka paljon rahoitusta tarvitset ja millaisella takaisinmaksuajalla.
 2. Pyydä tarjouksia: Pyydä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi HelppoLaina.fi palvelun kautta niin pääset vaivattomasti vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia.
 3. Vertaile ehdot: Korko on yksi keskeinen vertailukohta, mutta älä unohda muita kuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari, sillä se sisältää kaikki lainan kustannukset.
 4. Tee päätös: Kun olet vertaillut tarjouksia, valitse sinulle sopivin. Muista, että halvin ei aina ole paras – otathan huomioon myös lainan muut ehdot ja palvelun laadun.

Lainan kilpailuttaminen on tärkeä askel varmistettaessa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen rahoitustarpeisiisi. Se voi säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä ja antaa mahdollisuuden räätälöidä lainaehtoja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Se vaatii kuitenkin vertailua ja pohdintaa, joten varaa riittävästi aikaa tehdäksesi informoidun päätöksen.

Mitä ottaa huomioon lainatarjouksissa?

Lainatarjousten vertailu voi ensi alkuun vaikuttaa yksinkertaiselta: valitaan alhaisin korko ja siinä kaikki. Todellisuudessa lainaehtojen ymmärtäminen ja vertailu vaatii huomattavasti syvällisempää analyysiä. Tässä on keskeisiä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon lainatarjouksia vertaillessa:

 1. Todellinen vuosikorko: Tämä luku kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina. Se sisältää niin koron kuin muutkin mahdolliset kulut, kuten avausmaksun tai tilinhoitopalkkion. Se on yleensä paras mittari lainojen vertailuun.

 2. Lainan kokonaiskustannus: Kuinka paljon maksat lainaa takaisin kokonaisuudessaan? Tämä luku auttaa ymmärtämään lainan koko taloudellisen taakan.

 3. Laina-aika: Kuinka pitkä aika sinulla on lainan takaisinmaksuun? Pidempi laina-aika voi tarkoittaa pienempiä kuukausierä, mutta usein se tarkoittaa enemmän maksettavaa korkoa pitkällä tähtäimellä.

 4. Kuukausierän suuruus: Onko kuukausierä realistinen budjettisi suhteen? Et halua joutua tilanteeseen, jossa lainan lyhennykset aiheuttavat taloudellista stressiä.

 5. Mahdolliset lisämaksut ja palkkiot: Sisältääkö laina avausmaksuja, tilinhoitopalkkioita tai muita piilokuluja? Nämä voivat kasvattaa lainan kustannuksia merkittävästi.

 6. Joustavuus: Miten joustavia lainan ehdot ovat? Voitko pitää lyhennysvapaita kuukausia? Entä onko mahdollista muuttaa kuukausierän suuruutta tai maksaa laina pois etuajassa ilman lisäkuluja?

 7. Vakuudet ja takaajat: Onko laina vakuudellinen vai vakuudeton? Jos tarvitaan vakuus, mitä omaisuutta voit käyttää vakuutena? Jos et pysty maksamaan lainaa, mitä se tarkoittaa vakuuden kannalta?

 8. Sopimuksen ehdot: On tärkeää lukea kaikki lainaehdot huolellisesti. Jos jokin osa sopimuksesta ei ole selvä tai tuntuu epäselvältä, pyydä selvennystä ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää katsoa muutakin kuin pelkästään korkoa. Todellinen vuosikorko, laina-aika, joustavuus ja muut kustannukset ovat kaikki keskeisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja siihen, kuinka hyvin se sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Ota aikaa, tee huolellinen vertailu ja tee informoitu päätös.

Kokemuksia lainan kilpailuttamisesta HelppoLainan avulla

Tarvitsin lainaa remonttia varten, ja HelppoLaina.fi kautta sain sen kilpailutettua nopeasti. En olisi uskonut, että voisin saada näin monta tarjousta yhdellä hakemuksella. 

Mikko

Kempele

Olin alkuun hieman epävarma, mutta HelppoLaina.fi yllätti minut positiivisesti. Lainahakemus oli yksinkertainen, ja sain tarjouksia heti. Pystyin vertailemaan lainaehtoja helposti ja valitsemaan itselleni edullisimman.

Linda

Rova

Kun etsin ensimmäistä kertaa lainaa, olin hämmentynyt kaikista vaihtoehdoista. HelppoLaina.fi teki prosessista uskomattoman yksinkertaisen. Sain yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, ja valitsin itselleni parhaan. Suosittelen!

Johanna

Oulu

HelppoLaina.fi oli juuri se, mitä tarvitsin. Hakemus meni sujuvasti, ja sain useita tarjouksia. Löysin sopivan lainan ilman takaajia tai vakuuksia.

Rami

Kaarina

Kun autoni hajosi yllättäen, tarvitsin nopeasti lainaa korjauskustannuksiin. HelppoLaina.fi kautta sain lainatarjouksia muutamassa minuutissa. Palvelu oli erinomainen, ja sain autoni takaisin liikenteeseen nopeasti.

Lenni

Lahti

HelppoLaina.fi – helppous ja tehokkuus lainojen kilpailuttamisessa

Lainan ottaminen voi olla iso päätös ja prosessi, joka voi tuntua monimutkaiselta. 

HelppoLaina.fi on suunniteltu yksinkertaistamaan lainanhakuprosessia. Käyttäjän ei tarvitse enää tehdä työläitä vertailuja eri palveluntarjoajien välillä tai hukata aikaa monimutkaisissa lomakkeissa. Yhdellä hakemuksella saa useita tarjouksia, jotka on helppo vertailla selkeässä muodossa. HelppoLaina.fi:n vertailutaulukko esittää lainan kilpailutuspalvelut selkeästi ja ymmärrettävästi, jolloin valinta on helppoa. 

HelppoLaina.fi arvostaa jokaista käyttäjäänsä. Asiakaspalaute ja kokemukset lainan kilpailuttamisesta ovat keskeisessä asemassa palvelun kehittämisessä. Kuuntelemalla asiakkaidensa tarpeita ja toiveita, HelppoLaina.fi pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluaan ja tarjoamaan entistä parempaa käyttökokemusta.

HelppoLaina.fi on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta yksinkertaisen ja tehokkaan. Se poistaa turhan vaivan ja antaa lainanhakijalle mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää: löytämään itselleen sopivin ja edullisin laina. Helppouden ja tehokkuuden ansiosta, HelppoLaina.fi on muodostumassa ensisijaiseksi valinnaksi monille suomalaisille lainan kilpailuttamisessa.

Usein kysytyt kysymykset:

Lainan kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Se voi säästää sinulle merkittävästi kuluja pitkällä aikavälillä.

Voit kilpailuttaa lainasi vertailemalla eri pankkien ja lainanantajien tarjouksia. HelppoLaina.fi on vertailupalvelu, joka on listannut selkeästi useat lainan kilpailutuspalvelut. Voit tutustua sivustolla useisiin palveluihin ja aloittaa oman lainan kilpailuttamisen maksutta helpolla hakemuksella.

Kyllä, lainan kilpailuttaminen on ilmaista. Pankit ja lainanantajat kilpailevat asiakkaista, joten he tarjoavat lainan kilpailuttamisen ilman maksua. 

Kyllä, voit kilpailuttaa olemassa olevan lainasi uudelleen, jos uskot löytäväsi paremman tarjouksen. Tämä voi auttaa säästämään lainakuluissa. Vanhoja lainoja voi olla kaksi tai useampikin. 

Todellinen vuosikorko on luku, joka kuvastaa lainan tai luoton kokonaiskustannuksia vuosittain prosentteina. Se sisältää kaikki lainan kulut, kuten koron, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset maksut. Todellinen vuosikorko auttaa kuluttajia vertailemaan eri lainojen kustannuksia ja ymmärtämään, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa.

Lainahakemuksessa kysytään lainaamiseen liittyvät perustiedot, kuten tulot, menot, velat, paljonko tarvitset lainaa ja millaisen laina-ajan toivot lainallesi. Näiden tietojen avulla lainanantajat voivat tarjota sinulle räätälöityjä lainatarjouksia.

HelppoLaina.fi
Logo