Kilpailuta laina

Alta voit tutustua tämän hetken suosituimpiin lainanvälityspalveluun, joiden avulla lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti.

Lue lisää palveluista ja pyydä halutessasi ilmaiset lainatarjoukset.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.varmalaina.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.leijonalaina.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.xn--lainojenyhdistminen-twb.com/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainalaskuri.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.fiksulaina.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.pienlainat.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.xn--kyttlainat-q5a3t.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.vertaahintaa.fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainankilpailuttaja.fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.fiksurahoitus.fi/checked
Näytä lisää tuloksia

 

Kilpailuta laina ja säästä lainan koroissa

Lainan kilpailuttaminen on nykypäivänä erittäin tärkeää, mikäli mielit saada mahdollisimman edullista lainaa. Lainapalveluita toimii tällä hetkellä netissä useita kymmeniä, joten niiden hinnoitteluissakin saattaa olla suuria eroja. Jos haet lainaa vain yhdeltä tai muutamalta lainantarjoajalta ja otat ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, ei sinulla ole mitään vertailukohtaa etkä voi tietää kuinka kallis laina tuli otettua.

Käyttämällä lainanvälityspalveluita, tavoitat yhdellä hakemuksella useita tämän hetken suosituimpia lainantarjoajia. Yhden palvelun kautta voit tavoittaa jopa 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis parhaan mahdollisuuden halvimman lainan löytämiseksi, ja mikäli parasta, ovat nämä palvelut täysin ilmaisia käyttää.

Voit pyytää lainatarjoukset näiden palveluiden kautta riskittömästi, sillä se ei maksa mitään eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Jos et siis jostain syystä löydä tarpeeksi hyvää lainatarjousta, on sinulla oikeus hylätä ne kaikki ilman mitään kustannuksia.

 

Ennen lainan kilpailuttamista

Vaikka tarvitsisitkin lainaa nopeasti, ei lainan hakemisessa kannata turhaan hätiköidä. Harvalla kuitenkaan todellisuudessa on niin kiire saada lainaa, etteikö sitä ehtisi kilpailuttamaan.

Kun käytät harkintaa ja aikaa ennen lainan hakemista, varmistat samalla sen, ettet ota vahingossa liian kallista lainaa ja näin ollen joudu maksamaan aivan turhan korkeita korkoja ja kuluja.

Ennen lainan hakemista kannattaa aina laskea ja varmistaa oma maksukyky. Laske omat kuukausittaiset tulot ja menot, joiden avulla tiedät kuinka paljon sinulle jää kuukausittain rahaa käyttöön. Tulevan lainan kuukausierä ei tietenkään saa ylittää tätä määrää, eikä itseasiassa saisi olla kovin lähelläkään sitä. Apunasi on myös HelppoLaina.fi palvelun tarjoama lainalaskuri, jolla voit laskea eri lainasummien ja maksuaikojen vaikutuksia lainan kuukausierään.

On tärkeää että lainan kuukausierä tulee olemaan sen suuruinen, että sen voi maksaa ongelmitta takaisin ja rahaa jää myös säästöön. Mikäli kaikkien menojen jälkeen rahaa ei jää säästöön juuri mitään, voi yksittäinenkin yllättävä meno sotkea talouden hallinnan.

Mieti myös tarvitsemasi lainasumma aina tarkkaan. Monia helposti houkuttelisi ottaa samalla hieman ylimääräistä lainaa ihan yleistä käyttöä varten, mutta tämä ei ole suositeltavaa. Hae lainaa aina vain sen verran kuin todella tarvitset.

 

Kilpailuta lainat sitoutumatta mihinkään

Kun sinulla on tiedossa kuinka suurta lainaa tarvitset, sekä millaiseen kuukausierään sinulla on varaa, niin kilpailuta laina. Tutustu yllä olevassa taulukossa oleviin lainanvälityspalveluihin ja käytä niitä apunasi lainan kilpailuttamisessa.

Heidän kautta voit pyytää lainatarjoukset sitoutumatta kuitenkaan ottamaan lainaa. Saat siis useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Mikäli löydät omaan tarpeeseesi sopivan ja edullisen lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen heti lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

Mikäli et saanut mielestäsi tarpeeksi hyvää tarjousta niin ei hätää, voit hylätä ne kaikki, eikä tästä aiheudu sinulle mitään maksettavaa.

 

Kilpailuta halvempi korko yhteishakijan kanssa

Jos haluat saada lainaa vielä paremmalla korolla, kannattaa miettiä, voisitko hakea sitä yhdessä jonkun toisen kanssa. Kilpailuta laina esimerkiksi avo-tai aviopuolison tai jonkun muun perheenjäsenen kanssa, mikäli laina tulee yhteiseen tarpeeseen.

Koska lainan saaminen ja lainan korko määräytyy pitkälti hakijan maksukyvyn mukaan, on hakemukseen järkevää lisätä toinenkin hakija. Tällöin hakijoiden maksukyky tuplaantuu, jos hakijoiden taloudellinen tilanne on samanlainen.

Parantuneen maksukyvyn ansiosta pankit ja lainantarjoajat myöntävät helpommin suurempaakin lainaa. He voivat tarjota sitä myös pienemmällä korolla, koska riski siihen ettei lainaa maksettaisi ajallaan, pienenee hakijoiden parantuneen maksukyvyn johdosta.

Molempien lainanhakijoiden tulee aina täyttää lainapalveluiden asettamat ehdot, eli molempien tulee olla vähintään 18-vuotiaita, Suomen kansalaisia ja kummallakaan hakijoista ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Kun laina on haettu, on molemmat hakijat siitä yhteisvastuussa aina sen pois maksamiseen saakka.