Brocc

Brocc

Hae lainaa tästä

Mikä on BROCC?

Brocc on lainapalvelu, joka erikoistuu P2P-lainoihin eli vertaislainoihin, ja on tunnettu joustavista ja läpinäkyvistä lainapalveluistaan. Yritys tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja lainasummissa 3000 – 50 000 euroa, joiden takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä.

Broccin palvelut on suunniteltu asiakaslähtöisesti, joten he eivät peri avausmaksuja, ja lainoilleen voi saada joustavan takaisinmaksusuunnitelman. Yritys tarjoaa myös säästötilipalveluja, joissa asiakkaan varat kasvavat korkoa ja nauttivat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvasta. Brocc yhdistää teknologian, asiantuntemuksen ja vastuullisen luotonannon, joka palvelee sekä lainaajia että sijoittajia tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Kuka voi hakea lainaa BROCC palvelusta?

BROCCin lainapalvelut on suunnattu erityisesti suomalaisille kuluttajille, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias ja maksuhäiriötön.

Hakijan on oltava Suomen kansalainen tai hänen on asuttava maassa vähintään kolme vuotta, ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Taloudellinen vakaus on myös olennainen osa lainanhakuprosessia, joten BROCC edellyttää lainanhakijoiltaan vähintään 16 000 euron vuosituloja. Myönteisen lainapäätöksen saaminen perustuu kattavaan arvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta, joka takaa vastuullisen ja turvallisen luotonannon sekä lainaajan että lainanantajan näkökulmasta.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa BROCC palvelusta?

BROCC palvelusta voit hakea lainaa summissa, jotka vaihtelevat 3000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Tämä joustavuus lainasummassa mahdollistaa rahoituksen erilaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten odottamattomista menosta, kodin remontista, velkojen yhdistämisestä tai suuremmista hankinnoista.

BROCC tarjoaa asiakaskohtaisesti laadittuja lainaratkaisuja, joten lainan suuruus ja ehdot määräytyvät hakijan taloudellisen tilanteen, maksukyvyn ja lainan takaisinmaksukyvyn mukaan. Hakuprosessi on nopea ja helppo, ja se voidaan tehdä täysin verkossa muutamassa minuutissa.

Hae lainaa tästä

Miten BROCC palvelun lainanhakuprosessi toimii?

BROCCin lainanhakuprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja nopea. Aloittaaksesi prosessin, sinun tulee täyttää lainahakemus BROCCin verkkosivuilla, jossa ilmoitat halutun lainasumman ja -ajan. Prosessi etenee henkilötietojesi syöttämiseen ja taloudellisen tilanteesi arviointiin. Täytettyäsi tarvittavat tiedot, BROCC arvioi hakemuksesi ja antaa sinulle yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu taloudelliseen tilanteeseesi ja kykyysi maksaa laina takaisin.

Lainapäätös tehdään nopeasti, ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen laina siirretään tilillesi yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa. Koko prosessi on digitaalinen, mikä tekee siitä kätevän ja nopean. BROCCin asiakaspalvelu on myös saatavilla auttamaan sinua koko hakuprosessin ajan, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua hakemuksen kanssa.

 

Mitä lainatuotteita BROCC tarjoaa?

BROCC tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia kulutusluottoja, jotka on suunniteltu erilaisiin rahoitustarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat 3000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuajat voidaan määritellä joustavasti 1-15 vuoden välillä. BROCCin lainatuote on erityisen suosittu sen joustavuuden, nopean hakuprosessin ja kilpailukykyisten korkojen ansiosta.

Asiakkaat voivat käyttää lainan monenlaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, unelmaloman rahoittamiseen tai muiden olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. BROCC ei peri lainoistaan avausmaksua, ja asiakkailla on mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko laina ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

 

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemusta varten?

BROCC lainahakemusta varten tarvitset joukon henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja varmistaaksesi sujuvan ja nopean hakuprosessin. Hakijan on valmistauduttava antamaan perustiedot kuten täydellinen nimi, henkilötunnus, osoite ja yhteystiedot. Taloudellisia tietoja, kuten säännölliset kuukausitulot ja menot, työllisyystilanne sekä mahdolliset muut lainat ja velat, kysytään arvioimaan hakijan maksukykyä ja taloudellista tilannetta.

Lisäksi hakijalla on oltava pankkitunnukset, joilla he voivat tunnistautua palveluun turvallisesti ja varmentaa henkilöllisyytensä. Kaikki nämä tiedot auttavat BROCCia tekemään tarkan ja yksilöllisen arvion lainanhakijan kyvystä hoitaa laina ja määrittämään sopivimman lainaehdot kullekin asiakkaalle.

Hae lainaa tästä

Kuka omistaa BROCC palvelun?

BROCC on osa laajempaa yrityskonsernia, ja sen omistaa Brocc Holding AB, joka on ruotsalainen yritys perustettu vuonna 2016. Brocc Holding AB on keskittynyt tarjoamaan digitaalisia rahoitusratkaisuja kuluttajille, pyrkien luomaan oikeudenmukaisemman rahoitusalan.

Yritys on tunnettu innovatiivisista ja asiakaskeskeisistä rahoituspalveluistaan, jotka on suunnattu sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Se operoi useissa Euroopan maissa ja on laajentanut palveluvalikoimaansa ja markkina-asemaansa strategisten yrityskauppojen ja investointien kautta.

 

BROCC palvelun asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

BROCCin asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan laadukasta tukea ja neuvontaa asiakkailleen. Palvelu on avoinna arkisin kello 9.00-11.30 ja 12.30-16.00. Asiakkaiden kysymyksiin ja huolenaiheisiin vastataan tehokkaasti puhelimitse numeroon +358 (0)105248410.

Sähköpostitse tavoitat asiakaspalvelun osoitteesta info@brocc.fi, mikä on kätevä vaihtoehto niille, jotka suosivat kirjallista kommunikointia tai haluavat ottaa yhteyttä palvelun aukioloaikojen ulkopuolella. BROCCin toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Ludviginkatu 6. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä on valmis auttamaan asiakkaita kaikissa laina- ja säästötiliin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamaan yksilöllisiä rahoitusratkaisuja.

Usein kysytyt kysymykset palvelusta BROCC:

Brocc on vertaislainapalvelu, joka tarjoaa joustavia ja läpinäkyviä vakuudettomia kulutusluottoja sekä säästötilipalveluja.

Lainaa voivat hakea 24-vuotiaat tai vanhemmat, maksuhäiriöttömät Suomen kansalaiset tai Suomessa vähintään kolme vuotta asuneet henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa ja vähintään 16 000 euron vuositulot.

Lainasummat vaihtelevat 3000 eurosta 50 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuajat ovat 1-15 vuotta.

Hakuprosessi alkaa verkossa täytettävästä lainahakemuksesta. BROCC arvioi hakemuksesi ja antaa henkilökohtaisen lainatarjouksen. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen laina siirretään tilillesi yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

BROCC tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 3000-50 000 euron väliltä. Ei avausmaksuja, ja mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa laina ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Tarvitset perustiedot kuten nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, yhteystiedot sekä taloudelliset tiedot, kuten kuukausitulot, menot ja muut velat.

BROCCin omistaa Brocc Holding AB, ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2016.

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon +358 (0)105248410 tai sähköpostitse osoitteesta info@brocc.fi.

BROCCin toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Ludviginkatu 6.

Kyllä, BROCC yhdistää teknologian, asiantuntemuksen ja vastuullisen luotonannon tarjotakseen turvallisen ja tehokkaan palvelun lainaajille ja sijoittajille.

BROCC asiakaskokemuksia:

"Olen todella tyytyväinen BROCCin palveluihin. Kun tarvitsin lainaa kodin laajennukseen, heidän prosessinsa oli yllättävän selkeä ja helppo. Verkkohakemuksen täyttäminen vei vain muutaman minuutin, ja sain lainapäätöksen saman päivän aikana. Asiakaspalvelu oli erinomainen - he vastasivat kaikkiin kysymyksiini ja tekivät lainanhakuprosessista stressittömän."

Kaisa

Tampere

"Kun yhdistin useita pienempiä lainojani yhdeksi lainaksi BROCCin kautta, säästin huomattavasti korkokuluissa. Heidän joustavat maksusuunnitelmansa sopivat täydellisesti taloudelliseen tilanteeseeni. Lisäksi se, ettei ollut avausmaksua tai piilokuluja, teki valinnasta entistä helpomman. Suosittelen heitä kenelle tahansa, joka etsii selkeää ja rehellistä lainapalvelua."

Antti

Jyväskylä

"BROCC erottui minulle monien lainapalveluiden joukosta niiden nopeuden ja läpinäkyvyyden ansiosta. Hakuprosessi oli vaivaton, ja sain tarjouksen, joka oli sopiva taloudelliseen tilanteeseeni. Erityisesti arvostin sitä, että voin maksaa lainani takaisin aikaisemmin ilman ylimääräisiä kuluja."

Leena

Pori

HelppoLaina.fi
Logo