Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen rahoittamista uudelleen paremmilla ehdoilla. Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen uudelleen rahoittamista uudella ja edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen ei pienennä velkasummaa, vaan ainoastaan muuttaa lainan kulut, korot ja ehdot edullisemmiksi. Yleensä lainojen yhdistämisessä pidennetään myös lainojen maksuaikaa, jolloin lainan kuukausierä saadaan pienemmäksi. Jos haluat tehdä lainojen yhdistämisestä vieläkin helpompaa, voit vertailla yhdistelylainoja LainojenYhdistäminen.com palvelussa.

Poistaako lainojen yhdistäminen velkaongelmat?

Lainojen yhdistäminen ei poista sitä ongelmaa, joka on alun perin johtanut siihen, että lainoja on otettu liikaa. Lainojen yhdistely auttaa kuitenkin selviytymään lainojen pois maksamisessa. Lainojen yhdistäminenkään ei aina auta, jos yhdistettävät lainat ovat liian suuria ja niitä on liian paljon.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisessä on?

Lainojen yhdistely tuo mukanaan monenlaista hyötyä, joista alla listattuna suurimmat hyödyt:

  1. Maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta.
  2. Yhdistelylaina on yleensä hieman suurempi pankkilaina, jossa on kilpailukykyinen lainan korko.
  3. Yhdistelylainan maksuaika on mahdollista venyttää jopa 20 vuoteen, jolloin kuukausierä jää sopivan pieneksi.
  4. Kun lainat on yhdistetty, täytyy jatkossa muistaa vain yhden lainan kuukausierän suuruus ja sen eräpäivä.
  5. Yhtä lainaa on helpompi maksaa, kuin monta erillistä lainaa, joten talouden hallinta helpottuu merkittävästi.

Miten lainat yhdistetään?

Ensimmäisenä sinun tulee laskea kaikki lainat yhteen, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit liittää tähän myös mahdolliset luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain.

Tämän jälkeen on aika hakea yhdistelylaina. Uusi laina kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät varmasti mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuta laina palvelussamme mahdollisimman monella eri lainanvälittäjällä.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat useita lainatarjouksia. Vertaile näitä kaikessa rauhassa ja valitse niistä kaikista edullisin. Kun olet löytänyt halvimman lainatarjouksen, allekirjoita se lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Kun saat uuden lainan tilillesi, jäljelle jää varsinainen lainojen yhdistäminen.

Maksa uudella lainallasi mahdollisimman nopeasti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta niille ei ehdi kertymään turhaan korkoja ja kuluja. Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi edullisempi laina hoidettavaksi. Ei siis lainkaan liian vaikeaa saada hieman säästöä ja helpotusta omaan talouteen.

Miksi lainojen yhdistäminen on niin kannattavaa?

Ensinnäkin kun mietimme useita pieniä lainoja tai pikavippejä, niin niistä kaikista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Niiden kuukausieristä saattaa yllättäen kasvaa yhdessä yllättävänkin suuri summa, jonka maksamisessa voi tulla nopeasti ongelmia. Kilpailuttamalla yhden edullisen lainan, jolla maksat aiemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut maksettavaksi. Säästät kuukausitasolla huomattavasti lainan koroissa ja kuluissa.*

*LÄHDE: FiksuLaina.fi

Saat myös uuden lainan myötä muutettua lainasi kuukausierän kohtuulliselle tasolla. Suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla pidempi, jolloin sitä muuttamalla saat vaikutettua lainasi kuukausierään. Pienemmän kuukausierän ansiosta sinulle jää rahaa myös säästöön yllättäviä ja äkillisiä menoja varten, eikä kaikki tulot valu useiden lainojen lyhennyksiin ja muihin kuluihin.

Lainojen yhdistäminen on myös riskitöntä. Voit hakea uutta yhdistelylainaa palvelumme kautta, mutta sinun ei ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista. Voit siis huoletta katsoa millaista yhdistelylainaa saisit. Mikäli saat mielestäsi hyvän tarjouksen, voit hyväksyä tarjouksen ja yhdistää lainat. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Kuinka nopeasti yhdistelylaina siirtyy tililleni?

Yleensä laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutin sisällä lainan hyväksymisestä. Siirron nopeuteen vaikuttaa kuitenkin paljon haetun lainan suuruus ja se missä pankissa sinulla itsellä on tili. Joissain tapauksissa lainan siirtyminen voi viedä yhden vuorokauden.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista hakea yhdistelylainaa aina 70.000 euroon saakka. Autamme sinua kilpailuttamaan useita pankkeja ja muita rahalaitoksia, jotta saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Se tarkoittaa useiden pienempien lainojen maksamista yhdellä suuremmalla lainalla. Näin useista lainoista pääsee eroon ja jäljelle jää vain yksi laina.

Miten lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa?

Kun sinulla on useita erilaisia lainoja, kertyy niistä kaikista kokoajan päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat yhden edullisen lainan ja maksat aikaisemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut hoidettavaksi. Saat myös yleensä muutettua kuukausierän huomattavasti pienemmäksi, jos niin haluat.

Miten HelppoLaina.fi auttaa yhdistämään lainat?

Kun teet hakemuksen palvelussamme esillä oleviin palveluihin, he kilpailutavat sen noin 25 – 30+ pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Saat useita lainatarjouksia joista voit vapaasti valita haluamasi. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

HelppoLaina.fi
Logo