Lainojen yhdistäminen

Me etsimme sopivimmat lainojen kilpailutuspalvelut, joiden avulla teet lainojen yhdistämisestä helpompaa.
Täytä maksuton lomake, niin saat sähköpostiisi tiedon mitä lainapalveluita suosittelemme.

Check Mark on Messenger Näet heti parhaat lainapalvelut.
Check Mark on Messenger Saat sähköpostiisi TOP-3 palvelua.
Check Mark on Messenger Säästät aikaa ja rahaa.
Check Mark on Messenger Palvelumme on maksuton.

Lainaa helposti

15000 
10  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anna meille lupa olla sinuun yhteydessä

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen uudelleen rahoittamista uudella ja edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen ei pienennä velkasummaa, vaan ainoastaan muuttaa lainan kulut, korot ja ehdot edullisemmiksi. Yleensä lainojen yhdistämisessä pidennetään myös lainojen maksuaikaa, jolloin lainan kuukausierä saadaan pienemmäksi. Jos haluat tehdä lainojen yhdistämisestä vieläkin helpompaa, voit vertailla yhdistelylainoja LainojenYhdistäminen.com palvelussa.

Poistaako lainojen yhdistäminen velkaongelmat?

Lainojen yhdistäminen ei poista sitä ongelmaa, joka on alun perin johtanut siihen, että lainoja on otettu liikaa. Lainojen yhdistely auttaa kuitenkin selviytymään lainojen pois maksamisessa. Lainojen yhdistäminenkään ei aina auta, jos yhdistettävät lainat ovat liian suuria ja niitä on liian paljon.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisessä on?

Lainojen yhdistely tuo mukanaan monenlaista hyötyä, joista alla listattuna suurimmat hyödyt:

  1. Maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta.
  2. Yhdistelylaina on yleensä hieman suurempi pankkilaina, jossa on kilpailukykyinen lainan korko.
  3. Yhdistelylainan maksuaika on mahdollista venyttää jopa 20 vuoteen, jolloin kuukausierä jää sopivan pieneksi.
  4. Kun lainat on yhdistetty, täytyy jatkossa muistaa vain yhden lainan kuukausierän suuruus ja sen eräpäivä.
  5. Yhtä lainaa on helpompi maksaa, kuin monta erillistä lainaa, joten talouden hallinta helpottuu merkittävästi.

Miten lainat yhdistetään?

Ensimmäisenä sinun tulee laskea kaikki lainat yhteen, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit liittää tähän myös mahdolliset luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain.

Tämän jälkeen on aika hakea yhdistelylaina. Uusi laina kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät varmasti mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuta laina palvelussamme mahdollisimman monella eri lainanvälittäjällä.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat useita lainatarjouksia. Vertaile näitä kaikessa rauhassa ja valitse niistä kaikista edullisin. Kun olet löytänyt halvimman lainatarjouksen, allekirjoita se lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Kun saat uuden lainan tilillesi, jäljelle jää varsinainen lainojen yhdistäminen.

Maksa uudella lainallasi mahdollisimman nopeasti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta niille ei ehdi kertymään turhaan korkoja ja kuluja. Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi edullisempi laina hoidettavaksi. Ei siis lainkaan liian vaikeaa saada hieman säästöä ja helpotusta omaan talouteen.

Miksi lainojen yhdistäminen on niin kannattavaa?

Ensinnäkin kun mietimme useita pieniä lainoja tai pikavippejä, niin niistä kaikista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Niiden kuukausieristä saattaa yllättäen kasvaa yhdessä yllättävänkin suuri summa, jonka maksamisessa voi tulla nopeasti ongelmia. Kilpailuttamalla yhden edullisen lainan, jolla maksat aiemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut maksettavaksi. Säästät kuukausitasolla huomattavasti lainan koroissa ja kuluissa.

Saat myös uuden lainan myötä muutettua lainasi kuukausierän kohtuulliselle tasolla. Suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla pidempi, jolloin sitä muuttamalla saat vaikutettua lainasi kuukausierään. Pienemmän kuukausierän ansiosta sinulle jää rahaa myös säästöön yllättäviä ja äkillisiä menoja varten, eikä kaikki tulot valu useiden lainojen lyhennyksiin ja muihin kuluihin.

Lainojen yhdistäminen on myös riskitöntä. Voit hakea uutta yhdistelylainaa palvelumme kautta, mutta sinun ei ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista. Voit siis huoletta katsoa millaista yhdistelylainaa saisit. Mikäli saat mielestäsi hyvän tarjouksen, voit hyväksyä tarjouksen ja yhdistää lainat. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Kuinka nopeasti yhdistelylaina siirtyy tililleni?

Yleensä laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutin sisällä lainan hyväksymisestä. Siirron nopeuteen vaikuttaa kuitenkin paljon haetun lainan suuruus ja se missä pankissa sinulla itsellä on tili. Joissain tapauksissa lainan siirtyminen voi viedä yhden vuorokauden.

Miksi kannattaa yhdistää lainoja?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä on hyödyllistä silloin, kun sinulla on useampi laina eri lainantarjoajilta ja haluat yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit säästää merkittävästi rahaa ja aikaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa useita eri lainanhoitokuluja, korkoja ja muita kustannuksia erikseen. Yhdistämällä lainat voit myös helpottaa omaa taloudenhallintaasi ja välttyä maksamasta ylimääräisiä viivästyskorkoja ja muita sanktioita.

Lainojen yhdistäminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on luotettava ja helppokäyttöinen lainojen yhdistämispalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Meidän avullamme voit vertailla eri lainatarjouksia yhdellä kertaa ja löytää juuri sinulle sopivan lainan yhdistämiseen. Voit myös laskea, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainat, ja valita lainan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Mitä tietoja tarvitaan lainojen yhdistämiseen?

Lainojen yhdistämiseen tarvitaan yleensä tietoa vanhoista lainoista, kuten niiden kokonaiskuluista ja takaisinmaksuehdoista. Meidän lainojen yhdistämispalvelumme avulla voit lähettää meille tiedot vanhoista lainoista ja me autamme sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Tarvitset myös tietoa omista tuloistasi ja muista taloudellisista seikoista, jotta voimme arvioida, minkä suuruinen laina sopii sinulle parhaiten.

Miksi valita HelppoLaina.fi lainojen yhdistämiseen?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava lainojen yhdistämispalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit tutustua eri lainatarjouksiin rauhassa ennen päätöksen tekemistä. Meidän vertailumme on myös ajan tasalla, joten löydät ajankohtaiset tiedot eri lainatarjouksista. Meidän lainojen yhdistämispalvelumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa.

Lainojen yhdistäminen on hyödyllistä silloin, kun sinulla on useampi eri laina eri lainantarjoajilta ja haluat yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit säästää rahaa ja aikaa, ja helpottaa omaa taloudenhallintaasi. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainojen yhdistämistä vastuullisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista hakea yhdistelylainaa aina 70.000 euroon saakka. Autamme sinua kilpailuttamaan useita pankkeja ja muita rahalaitoksia, jotta saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Se tarkoittaa useiden pienempien lainojen maksamista yhdellä suuremmalla lainalla. Näin useista lainoista pääsee eroon ja jäljelle jää vain yksi laina.

Miten lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa?

Kun sinulla on useita erilaisia lainoja, kertyy niistä kaikista kokoajan päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat yhden edullisen lainan ja maksat aikaisemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut hoidettavaksi. Saat myös yleensä muutettua kuukausierän huomattavasti pienemmäksi, jos niin haluat.

Miten HelppoLaina.fi auttaa yhdistämään lainat?

Kun teet hakemuksen palvelussamme esillä oleviin palveluihin, he kilpailutavat sen noin 25 – 30+ pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Saat useita lainatarjouksia joista voit vapaasti valita haluamasi. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

HelppoLaina.fi
Logo