Lainojen yhdistäminen

Alla palvelumme parhaat lainojen kilpailutuspalvelut, joiden avulla teet lainojen yhdistämisestä helpompaa.
Aloita lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla useita eri pankkeja ja muita lainapalveluita.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled.jpg
5 Stars

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 5000€, maksuaika 3v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 159,17€, takaisinmaksettava summa 5730€ sekä todellinen vuosikorko on 9,45%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme HelppoLaina.fi esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen uudelleen rahoittamista uudella ja edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen ei pienennä velkasummaa, vaan ainoastaan muuttaa lainan kulut, korot ja ehdot edullisemmiksi. Yleensä lainojen yhdistämisessä pidennetään myös lainojen maksuaikaa, jolloin lainan kuukausierä saadaan pienemmäksi. Jos haluat tehdä lainojen yhdistämisestä vieläkin helpompaa, voit aloittaa lainojen yhdistämisen Vertaalainaa palvelussa.

Poistaako lainojen yhdistäminen velkaongelmat?

Lainojen yhdistäminen ei poista sitä ongelmaa, joka on alun perin johtanut siihen, että lainoja on otettu liikaa. Lainojen yhdistely auttaa kuitenkin selviytymään lainojen pois maksamisessa. Lainojen yhdistäminenkään ei aina auta, jos yhdistettävät lainat ovat liian suuria ja niitä on liian paljon.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisessä on?

Lainojen yhdistely tuo mukanaan monenlaista hyötyä, joista alla listattuna suurimmat hyödyt:

  1. Maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta.
  2. Yhdistelylaina on yleensä hieman suurempi pankkilaina, jossa on kilpailukykyinen lainan korko.
  3. Yhdistelylainan maksuaika on mahdollista venyttää jopa 20 vuoteen, jolloin kuukausierä jää sopivan pieneksi.
  4. Kun lainat on yhdistetty, täytyy jatkossa muistaa vain yhden lainan kuukausierän suuruus ja sen eräpäivä.
  5. Yhtä lainaa on helpompi maksaa, kuin monta erillistä lainaa, joten talouden hallinta helpottuu merkittävästi.

Miten lainat yhdistetään?

Ensimmäisenä sinun tulee laskea kaikki lainat yhteen, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit liittää tähän myös mahdolliset luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain.

Tämän jälkeen on aika hakea yhdistelylaina. Uusi laina kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät varmasti mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuta laina palvelussamme mahdollisimman monella eri lainanvälittäjällä.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat useita lainatarjouksia. Vertaile näitä kaikessa rauhassa ja valitse niistä kaikista edullisin. Kun olet löytänyt halvimman lainatarjouksen, allekirjoita se lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Kun saat uuden lainan tilillesi, jäljelle jää varsinainen lainojen yhdistäminen.

Maksa uudella lainallasi mahdollisimman nopeasti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta niille ei ehdi kertymään turhaan korkoja ja kuluja. Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi edullisempi laina hoidettavaksi. Ei siis lainkaan liian vaikeaa saada hieman säästöä ja helpotusta omaan talouteen.

Miksi lainojen yhdistäminen on niin kannattavaa?

Ensinnäkin kun mietimme useita pieniä lainoja tai pikavippejä, niin niistä kaikista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Niiden kuukausieristä saattaa yllättäen kasvaa yhdessä yllättävänkin suuri summa, jonka maksamisessa voi tulla nopeasti ongelmia. Kilpailuttamalla yhden edullisen lainan, jolla maksat aiemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut maksettavaksi. Säästät kuukausitasolla huomattavasti lainan koroissa ja kuluissa.

Saat myös uuden lainan myötä muutettua lainasi kuukausierän kohtuulliselle tasolla. Suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla pidempi, jolloin sitä muuttamalla saat vaikutettua lainasi kuukausierään. Pienemmän kuukausierän ansiosta sinulle jää rahaa myös säästöön yllättäviä ja äkillisiä menoja varten, eikä kaikki tulot valu useiden lainojen lyhennyksiin ja muihin kuluihin.

Lainojen yhdistäminen on myös riskitöntä. Voit hakea uutta yhdistelylainaa palvelumme kautta, mutta sinun ei ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista. Voit siis huoletta katsoa millaista yhdistelylainaa saisit. Mikäli saat mielestäsi hyvän tarjouksen, voit hyväksyä tarjouksen ja yhdistää lainat. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Lainojen yhdistäminen voi kannattaa monesta eri syystä, mutta parhaaseen päätökseen kannattaako lainojen yhdistäminen sinun kohdalla, pääset kun pyydät vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset. 

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen on monille tehokas tapa hallita ja järjestellä velkaansa. Se voi tuoda säästöjä koroissa ja helpottaa talouden hallintaa, mutta se ei sovi kaikille. 

Useita eri lainoja omaaville – Jos sinulla on monta eri lainaa – kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja ja pikavippejä – yhdistäminen voi auttaa yksinkertaistamaan lainojen hallintaa. Yksi kuukausierä ja yksi korko tekevät budjetoinnista selkeämpää.

Korkeakorkoisten lainojen maksajille – Erityisesti niille, jotka maksavat korkeakorkoisia pikavippejä tai luottokorttilainoja, lainojen yhdistäminen voi tarjota mahdollisuuden alentaa lainan kokonaiskustannuksia.

Tasaisen tulon omaaville – Vaikka yhdistelylaina voi pienentää kuukausittaista lainanlyhennystä, se edellyttää silti säännöllistä maksamista. Ne, joilla on vakaa tulonlähde, voivat hyötyä eniten lainojen yhdistämisestä.

Niille, jotka haluavat parantaa luottokelpoisuuttaan – Yhdistämällä lainat ja hoitamalla uuden yhdistelylainan säännöllisesti voit parantaa luottokelpoisuuttasi ajan mittaan. Tämä voi olla hyödyllistä tulevaisuudessa, jos tarvitset lisää lainaa tai haluat esimerkiksi hakea asuntolainaa.

Haluavat selkeyttää talouttaan – Jos taloudenhallinnan yksinkertaistaminen on tavoitteesi, lainojen yhdistäminen voi olla oikea ratkaisu. Se voi auttaa sinua näkemään selkeämmin, kuinka paljon olet velkaa ja kuinka kauan sinun on maksettava sitä takaisin.

Millaiset lainat on mahdollista yhdistää?

Lainojen yhdistämisessä on useita etuja, kuten selkeämpi talouden hallinta, alhaisemmat kuukausikulut ja mahdollisuus saada alhaisempi korko. Kuitenkin ennen lainojen yhdistämistä on hyvä neuvotella asiantuntijan tai pankin kanssa, jotta ymmärtää kaikki yhdistämiseen liittyvät ehdot ja mahdolliset kustannukset. Yhdistämällä lainoja voi helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa otetaan yksi suurempi laina, jolla maksetaan pois useita pienempiä lainoja. Tämän avulla kuluttaja voi saada selkeämmän käsityksen velastaan, yhden kuukausierän sijaan useita sekä mahdollisesti myös paremmat lainaehdot ja alemman koron. Mutta millaisia lainoja voi yhdistää?

Millaiset lainat on mahdollista yhdistää?

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa otetaan yksi suurempi laina, jolla maksetaan pois useita pienempiä lainoja. Tämän avulla kuluttaja voi saada selkeämmän käsityksen velastaan, yhden kuukausierän sijaan useita sekä mahdollisesti myös paremmat lainaehdot ja alemman koron. Mutta millaisia lainoja voi yhdistää? Katsotaanpa tarkemmin.

Kulutusluotot – Nämä ovat yleisimpiä yhdistettäviä lainoja. Kulutusluottoja voi olla monenlaisia: vakuudettomia lainoja, luottokorttivelkoja tai vaikkapa rahoitusyhtiöiden myöntämiä ostosrahoituksia.

Luottokorttivelat – Luottokorttien korot ovat usein korkeampia kuin tavallisten lainojen, joten niiden yhdistäminen yhteen edullisempaan lainaan voi tuoda huomattavia säästöjä.

Pikavipit – Pikavipit ovat pieniä, lyhytaikaisia lainoja, joilla on tyypillisesti korkea korko. Niiden yhdistäminen voi auttaa välttämään korkeita korkokuluja ja saamaan paremman yleiskuvan velkatilanteesta.

Autorahoitukset – Vaikka autorahoitukset on usein sidottu tiettyyn omaisuuteen (autoon), joissakin tapauksissa ne voidaan myös yhdistää muiden lainojen kanssa.

Pienet lainat eri rahoituslaitoksilta – Jos sinulla on useita pieniä lainoja (esim. pikavippejä) eri rahoituslaitoksilta, nämä voidaan usein yhdistää yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Osamaksusopimukset – Osamaksulla ostettujen tuotteiden maksuerät voidaan tietyissä tilanteissa myös yhdistää osaksi suurempaa yhdistelylainaa.

Kuinka nopeasti yhdistelylaina siirtyy tililleni?

Yleensä laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutin sisällä lainan hyväksymisestä. Siirron nopeuteen vaikuttaa kuitenkin paljon haetun lainan suuruus ja se missä pankissa sinulla itsellä on tili. Joissain tapauksissa lainan siirtyminen voi viedä yhden vuorokauden.

Lainojen yhdistämisen vaikutukset kuukausierään ja korkoon

Lainojen yhdistämisellä voi olla myönteisiä vaikutuksia sekä kuukausierän suuruuteen että lainan kokonaiskorkoon. Silti on tärkeää huomioida, että vaikka kuukausierä saattaa pienentyä, lainan kokonaiskustannus voi nousta, jos laina-aika pitenee merkittävästi. Siksi on tärkeää vertailla eri yhdistelylainavaihtoehtoja ja miettiä, mikä on järkevää oman talouden kannalta.

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useita olemassa olevia lainoja yhdistetään yhdeksi lainaksi, jolloin velallisen on helpompi hallinnoida velkaansa. Mutta miten tämä vaikuttaa kuukausierään ja korkoon? Tarkastellaan seuraavaksi.

Lainojen yhdistäminen – vaikutukset kuukausierään

Yhdistämällä lainat, sinulla on vain yksi kuukausierä maksettavana sen sijaan, että maksaisit useita eri eriä eri päivämäärinä. Tämä tekee talouden suunnittelusta ja hallinnasta helpompaa.

Yhdistämällä lainoja voit saada lainalle pidemmän takaisinmaksuajan, mikä saattaa pienentää kuukausittaista maksuerääsi. On kuitenkin huomioitava, että pidempi laina-aika saattaa tarkoittaa enemmän maksettavaa korkoa pitkällä aikavälillä.

Lainojen yhdistäminen – vaikutukset lainan korkoon

Yhdistämällä lainasi, sinulla on yksi yhtenäinen korkoprosentti maksettavana sen sijaan, että sinulla olisi useita lainoja eri koroilla. Riippuen siitä, miten markkinakorot ovat muuttuneet ja millaisia lainoja olet yhdistämässä, on mahdollista, että saat yhdistelylainallesi alhaisemman koron kuin mitä maksoit aiemmin yksittäisistä lainoista. Tämä on erityisen todennäköistä, jos yhdistät korkeakorkoisia pikavippejä tai luottokorttivelkaa.

Kun sinulla on vain yksi laina yhden koron kanssa, on helpompi hahmottaa, kuinka paljon maksat korkoa laina-aikana.

Miksi kannattaa yhdistää lainoja?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä on hyödyllistä silloin, kun sinulla on useampi laina eri lainantarjoajilta ja haluat yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit säästää merkittävästi rahaa ja aikaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa useita eri lainanhoitokuluja, korkoja ja muita kustannuksia erikseen. Yhdistämällä lainat voit myös helpottaa omaa taloudenhallintaasi ja välttyä maksamasta ylimääräisiä viivästyskorkoja ja muita sanktioita.

Lainojen yhdistäminen HelppoLaina.fi:n avulla

HelppoLaina.fi on luotettava ja helppokäyttöinen lainojen yhdistämispalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Meidän avullamme voit vertailla eri lainatarjouksia yhdellä kertaa ja löytää juuri sinulle sopivan lainan yhdistämiseen. Kilpailuttamisen avulla pystyt myös todennäköisesti selvittämään, mistä halvin yhdistelylaina löytyy juuri sinulle?

Voit myös laskea, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainat, ja valita lainan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Mitä tietoja tarvitaan lainojen yhdistämiseen?

Lainojen yhdistämiseen tarvitaan yleensä tietoa vanhoista lainoista, kuten niiden kokonaiskuluista ja takaisinmaksuehdoista. Meidän lainojen yhdistämispalvelumme avulla voit lähettää meille tiedot vanhoista lainoista ja me autamme sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Tarvitset myös tietoa omista tuloistasi ja muista taloudellisista seikoista, jotta voimme arvioida, minkä suuruinen laina sopii sinulle parhaiten.

Mistä tiedän, mikä on paras yhdistelylaina?

Parhaan yhdistelylainan löytäminen voi säästää merkittävästi rahaa ja helpottaa talouden hallintaa. Usein paras yhdistelylaina löytyy vanhojen lainojen kilpailuttamisen ja tarkemman lainavertailun avulla. Seuraavaksi annamme vinkkejä, miten löytää sopiva yhdistelylaina. Voit myös lukea asiakkaiden palautteita, miten heille syntyi paras yhdistelylaina kokemus

Tee kartoitus nykyisistä veloistasi: Ensimmäinen askel on selvittää tarkasti, kuinka paljon velkaa sinulla on, minkä tyyppisiä velkoja ne ovat ja millaiset korot ja maksuajat niissä on. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa.

Vertaile vertailupalveluiden avulla: Käytä vertailupalveluita, kuten HelppoLaina sopivan lainankilpailutuspalvelun löytämiseen. Syötä tarvittavat tiedot hakemukseen, kuten lainasumma ja haluttu laina-aika, ja saat nopeasti useita lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Vertaa korkoja ja ehtoja: Vertaile saamiasi lainatarjouksia tarkasti. Kiinnitä erityistä huomiota korkoihin, laina-aikaan ja muihin ehtoihin. Tavoitteena on löytää alhaisin mahdollinen korko ja lainaehdot, jotka sopivat omaan taloustilanteeseesi.

Selvitä lainan takaisinmaksusuunnitelma: Varmista, että ymmärrät kuinka laina maksetaan takaisin ja mitä se maksaa kuukausittain. Tarkista, onko lainassa mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin tai ennenaikaiseen takaisinmaksuun ilman lisäkustannuksia.

Arvioi taloutesi uudelleen: Kun olet hyväksynyt yhdistelylainatarjouksen, suunnittele huolellisesti, miten maksat sen takaisin. Tee budjetti ja varmista, että pystyt hoitamaan kuukausittaiset maksut.

Parhaan yhdistelylainan löytäminen vaatii aikaa ja huolellista vertailua, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen tapa vähentää velkojasi ja parantaa taloudellista tilannettasi. Käyttämällä vertailupalveluita, kuten HelppoLaina, voit tehdä prosessista helpompaa ja nopeampaa, sillä ne auttavat sinua löytämään parhaat tarjoukset yhdellä kertaa.

Miksi yhdistelylainaa ei myönnetty, vaikka täytin lainahakemuksen?

Lainojen yhdistäminen voi epäonnistua useista syistä. Syyt, miksi yhdistelylainaa ei myönnetty sinulle ovat hyvin moninaiset ja kerromme niistä sinulle tarkemmin. Suosittelemme myös pohtimaan, mitä voisit tehdä itse asialle, jotta voisit saada yhdistelylainaa myöhemmin tulevaisuudessa. 

Epäsäännölliset tai riittämättömät tulot voivat vaikeuttaa lainojen yhdistämistä, koska lainan takaisinmaksukyvyn arviointi on haastavaa. Myös, jos lainatarpeesi on suurempi kuin tulot tukevat, lainojen yhdistäminen voi olla vaikeaa, sillä lainanmyöntäjät haluavat varmistua takaisinmaksukyvystäsi.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissasi voi estää lainojen yhdistämisen, sillä se lisää lainanmyöntäjän riskiä. Virheellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa myös hylkäävään päätökseen, joten tarkista tiedot huolellisesti.

Miksi valita HelppoLaina.fi lainojen yhdistämiseen?

HelppoLaina.fi on helppo ja luotettava lainojen yhdistämispalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan yhdistämiseen. Meidän palvelumme on täysin ilmainen ja sitoutumaton, joten voit tutustua eri lainatarjouksiin rauhassa ennen päätöksen tekemistä. Meidän vertailumme on myös ajan tasalla, joten löydät ajankohtaiset tiedot eri lainatarjouksista. Meidän lainojen yhdistämispalvelumme on myös erittäin helppokäyttöinen, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot helposti yhdellä kertaa.

Lainojen yhdistäminen on hyödyllistä silloin, kun sinulla on useampi eri laina eri lainantarjoajilta ja haluat yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit säästää rahaa ja aikaa, ja helpottaa omaa taloudenhallintaasi. Muista kuitenkin aina arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja harkita lainojen yhdistämistä vastuullisesti.

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä HelppoLainan avulla

HelppoLaina.fi on lainojen vertailupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaitaan löytämään edullinen laina vertailun ja kilpailuttamisen avulla. Tämä säästää asiakkaiden aikaa ja vaivaa.

HelppoLaina.fi mahdollistaa lainojen vertailun yhdellä sivustolla, jolloin asiakkaat voivat tutkia eri lainoja ja lainapalveluita. Tavoitteena on löytää laina, joka tarjoaa edullisen koron ja sopivat ehdot asiakkaan henkilökohtaiseen tilanteeseen.

Sopivan yhdistelylainan löytämisessä ja lainavertailussa auttavat usein toisten lainanhakijoiden kommentit. Voit lukea lainojen yhdistäminen kokemuksia muilta asiakkailta, niin osaat paremmin hahmottaa, millaista lainaa haet ja millaiseen lainaratkaisuun muut hakijat ovat päätyneet.

Tämä vertailupalvelu on hyödyllinen erityisesti niille, jotka etsivät lainaa alhaisella korolla ja haluavat varmistaa, että he saavat parhaan mahdollisen tarjouksen. HelppoLaina.fi auttaa asiakkaita tekemään taloudellisesti järkeviä päätöksiä lainanottamisen suhteen.

Usein kysytyt kysymykset:

HelppoLaina-palvelun kautta sinun on mahdollista hakea yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka. Autamme sinua kilpailuttamaan useita pankkeja ja muita rahalaitoksia, jotta voit saada tämän hetken parhaat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden pienempien lainojen maksamista yhdellä suuremmalla lainalla. Näin useista lainoista pääsee eroon ja jäljelle jää vain yksi laina.

Kun sinulla on useita erilaisia lainoja, kertyy niistä kaikista kokoajan päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat yhden edullisen lainan ja maksat aikaisemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut hoidettavaksi. Saat myös yleensä muutettua kuukausierän huomattavasti pienemmäksi, jos niin haluat.

Kun täytät hakemuksen palvelussamme esillä oleviin palveluihin, he kilpailutavat sen noin 25 – 30+ pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Näin voit saada useita lainatarjouksia joista voit vapaasti valita haluamasi. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

Lainojen yhdistäminen voi kannattaa useilla tavoilla. Yhdistelylaina voi tarjota alhaisemman koron kuin aikaisemmat lainat, mikä säästää rahaa korkokuluissa. Yhdistelylaina voi mahdollistaa pidemmän takaisinmaksuajan, mikä alentaa kuukausittaista maksuerää ja tarjoaa taloudellista liikkumavaraa.

Kyllä, voit yhdistää erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja, osamaksusopimuksia, pikavippejä, joustoluottoja ja muita velkoja.

Riippuu lainanmyöntäjästä ja tilanteestasi. On sekä vakuudettomia että vakuudellisia yhdistelylainoja. HelppoLaina-palvelun kautta tavoitat useat lainantarjoajat, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta. 

HelppoLaina.fi
Logo