Instabank


Instabank – Lainaa netistä 500 – 50.000 €

Instabank on nettipankki, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille. Heiltä voi hakea lainaa 500 – 50.000 euroa joustavalla maksuajalla.

Lainan saamiseksi ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea mihin tarpeeseen tahansa. Tyypillisesti lainaa haetaan kodin remonttiin, suurempiin kertaostoksiin, lainojen yhdistämiseen, auton hankintaan sekä lomamatkaan.

Kilpailuta Instabank HelppoLainan kautta helposti yhdessä 25 muun pankin ja lainantarjoajan kanssa. Hoidamme lainasi kilpailuttamisen ilmaiseksi ja voit päättää otatko lainaa vai et, vasta kun olet saanut tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin.

 

Instabank tiedot lyhyesti:

  • Pankkilainaa netistä 500 – 50.000 euroa
  • Valitse joko kiinteä tai joustava takaisinmaksu
  • Palvelun ikäraja on 23 vuotta
  • Instabank on ainoastaan netissä toimiva pankki
  • Saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
  • Hae uutta lainaa, kilpailuta vanha laina uudelleen tai yhdistä vaikka aiempia lainoja yhdeksi
  • Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme maksuttomasti
  • Saat parhaan mahdollisuuden juuri sopivan ja edullisen lainan löytämiseksi
  • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Hae lainaa tästä


Kenelle Instabank voi myöntää lainaa?

Instabank myöntää lainaa kaikille henkilöille, jotka ovat iältään 23 – 80 vuotiaita, asuvat vakituisesti Suomessa ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä bruttotuloja vähintään 25.000 euroa vuodessa. He voivat pyytää hakijalta esimerkiksi palkkalaskelmaa, joilla he varmistavat hakijan maksukyvyn.

Laina kannattaa hakea palvelumme kautta, sillä tavoitat Instabankin lisäksi monia muitakin lainantarjoajia. Saat siis huomattavasti paremman mahdollisuuden lainan saamiseksi.

Saat useita lainatarjouksia, joita voit vertailla kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää otatko lainaa vai et. Tarjousten hylkääminen ei aiheuta mitään kustannuksia hakijalle.

 

Instabankin lainasummat

Instabank myöntää vakuudettomia lainoja 500 – 50.000 euroa. Sitä voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, eivätkä he koskaan vaadi tarkkoja selityksiä lainan käyttökohteille.

Suurempia lainasummia varten hakijalle tulee olla normaalia parempi maksukyky. Maksukyky paranee huomattavasti myös silloin, jos lainan hakee yhdessä toisen henkilön kanssa.

Jos hakijoita on kaksi, tulee molempien täyttää Instabankin asettamat ehdot.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Instabank tarjoaa kahdenlaista maksutapaa. Voit valita joko kiinteän tai joustavan takaisinmaksun.

Kiinteässä maksutavassa voit valita tietyn maksuajan, jonka aikana laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain.

Joustavassa maksutavassa maksuaikaa ei ole määritetty ja hakija voi itse päättää kuukausittain, kuinka paljon lyhentää lainaa.

 

Instabank – UKK

Millainen palvelu on Instabank?

Instabank on netissä toimiva pankki, joka tarjoaa erilaisia lainaratkaisuja yksityishenkilöille. Heidän kautta voi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai vaikka yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Instabankin lainan perustiedot

Lainasummat ovat 500-50.000 euroa ja sille voi valita joko kiinteän tai joustavan takaisinmaksun. Kiinteässä takaisinmaksussa laina-ajaksi voi valita 3-15 vuotta. Lainaa myönnetään 23-80 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miksi laina kannattaa hakea HelppoLainan kautta?

Palvelumme kautta tavoitat Instabankin, mutta samalla kilpailutamme hakemuksesi myös 25 muulla pankilla ja lainantarjoajalla. Parannat siis mahdollisuuksiasi sopivan lainan löytämiseksi. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

Kuka voi hakea lainan HelppoLainan kautta?

Hakijan tulee olla 23-80 vuotias ja Suomen kansalainen. Myös puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot vaaditaan. Vakuuksia tai takaajia hakija ei tarvitse.

Lue kokemuksia Instabankista TrustPilotista.

 

Instabank yhteystiedot:

Instabank ASA

Drammensveien 175

0277 Oslo

Norja

Sähköposti: asiakaspalvelu@instabank.fi

Kotisivut: www.instabank.fi

HelppoLaina.fi
Logo