Suunnitteletko lainojen yhdistämistä?

Vertaa ja valitse sinulle sopivin lainapalvelu. Lainaa jopa 60.000 euroa.

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset ja katso millaista yhdistelylainaa sinä saisit.

Voit säästää lainojen yhdistämisellä jopa satoja euroja joka kuukausi

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvosana
  • Suosittelemme
  • Lainaa 18-20 vuotiaalle
  • Alin ikäraja
20 vuotta%2 - 10 vuottacheckedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/aktia/https://www.helppolaina.fi/aktia/checked
20 vuotta%2 - 10 vuottacheckedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/lainaamo/https://www.helppolaina.fi/lainaamo/
21 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/fixura/https://www.helppolaina.fi/fixura/
20 vuotta%2 - 15 vuottacheckedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/svea/https://www.helppolaina.fi/svea/
20 vuotta%2 - 10 vuottacheckedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/easycredit/https://www.helppolaina.fi/easycredit/
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/balanzia/https://www.helppolaina.fi/balanzia/
22 vuotta%2 - 6 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/gf-money/https://www.helppolaina.fi/gf-money/
21 vuotta%1 - 3 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/ostoraha/https://www.helppolaina.fi/ostoraha/
26 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/mylender/https://www.helppolaina.fi/mylender/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/brabank/https://www.helppolaina.fi/brabank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/bank-norwegian/https://www.helppolaina.fi/bank-norwegian/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/nordax-bank/https://www.helppolaina.fi/nordax-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/instabank/https://www.helppolaina.fi/instabank/checked
23 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/resurs-bank/https://www.helppolaina.fi/resurs-bank/checked
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearschecked €https://www.helppolaina.fi/komplett-bank/https://www.helppolaina.fi/komplett-bank/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/avida-finans/https://www.helppolaina.fi/avida-finans/checked
22 vuotta%2 - 8 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/credento/https://www.helppolaina.fi/credento/checked
20 vuotta%1 - 18 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/collector-bank/https://www.helppolaina.fi/collector-bank/checked
20 vuotta%2 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/fellow-finance/https://www.helppolaina.fi/fellow-finance/
20 vuotta%2 - 10 vuottacheckedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/credigo/https://www.helppolaina.fi/credigo/
22 vuotta%1 - 10 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/bigbank/https://www.helppolaina.fi/bigbank/checked
22 vuotta%1 - 8 vuottayearschecked €https://www.helppolaina.fi/halino/https://www.helppolaina.fi/halino/
20 vuotta%3 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fi/laina-fi/https://www.helppolaina.fi/laina-fi/
Näytä lisää tuloksia


Miten lainojen yhdistäminen onnistuu?


Laske yhdistettävien lainojen määrä

Yhdistelylainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa.

Täytä lainahakemus

Hakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Saat useita lainatarjouksia

Täytettyäsi lainahakemuksen, saat hyvin pian useita lainatarjouksia.

Vertaa ja valitse paras laina

Saat useita eri lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle parhaimman.

Lainojen yhdistäminen

Tarvitsetko yhdistelylainaa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea? HelppoLaina.fi on maksuton palvelu, jonka avulla halvimman ja sopivimman lainan löytyminen on vaivatonta. Me kilpailutamme puolestasi yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten saat aina yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.


Lainaa voit hakea oman tarpeesi mukaan jopa 60.000 euroa.


Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.


Saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joten lainatarjousten vertailu on helppoa.


Täytettyäsi lainahakemuksen, saat lainapäätksen välittömästi.


Saat lainalle 1 - 15 vuoden maksuajan.

Tietoa


Lainasummat: 1000 – 60.000 €


Vuotuinen nimelliskorko: 4,99% – 20%


Vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €.


Maksuajat 1-15 vuotta.


Ikäraja 20 vuotta.Lainojen yhdistäminen voi säästää suuriakin summia

Onko sinulle päässyt kertymään useampi kuin yksi laina? Haluaisitko saada säästöä lainojesi koroissa ja kuluissa, sekä samalla helpottaa lainojen takaisinmaksua?

Silloin lainojen yhdistäminen on erinomainen ratkaisu sinulle. 

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että kilpailutat itsellesi yhden mahdollisimman edullisen kulutusluoton, jolla maksat kaikki aikaisemmat lainasi pois. Näin sinulle jää vain yksi laina maksettavaksi.

Koska suuremmissa lainoissa yleensä on edullisemmat korot ja kulut, kuin pienemmissä, voit säästää suuriakin summia. Myös lainojen takaisinmaksu helpottuu, kun jatkossa sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

Tällä sivulla kerromme miten lainojen tai pikavippien yhdistäminen onnistuu vaivattomasti palvelumme kautta. Se ei maksa mitään, eikä vie aikaasikin kuin joitakin minuutteja.

 

Miten lainojen yhdistäminen tehdään?

Ensimmäisenä sinun tulee laskea kaikki lainat yhteen, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit liittää tähän myös mahdolliset luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain.

Tämän jälkeen on aika hakea yhdistelylaina. Uusi laina kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät varmasti mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuta laina palvelussamme noin 25 pankilla ja muulla luotonantajalla.

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen useita lainatarjouksia. Vertaile näitä kaikessa rauhassa ja valitse niistä kaikista edullisin.

Kun olet löytänyt halvimman lainatarjouksen, allekirjoita se lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Kun saat uuden lainan tilillesi, jäljelle jää varsinainen lainojen yhdistäminen.

Maksa uudella lainallasi mahdollisimman nopeasti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta niille ei ehdi kertymään turhaan korkoja ja kuluja.

Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi edullisempi laina hoidettavaksi. Ei siis lainkaan liian vaikeaa saada hieman säästöä ja helpotusta omaan talouteen.

 

Miksi lainojen yhdistäminen on niin kannattavaa?

Ensinnäkin kun mietimme useita pieniä lainoja tai pikavippejä, niin niistä kaikista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Niiden kuukausieristä saattaa yllättäen kasvaa yhdessä yllättävänkin suuri summa, jonka maksamisessa voi tulla nopeasti ongelmia.

Kilpailuttamalla yhden edullisen lainan, jolla maksat aiemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut maksettavaksi. Säästät kuukausitasolla huomattavasti lainan koroissa ja kuluissa.

Saat myös uuden lainan myötä muutettua lainasi kuukausierän kohtuulliselle tasolla. Suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla pidempi, jolloin sitä muuttamalla saat vaikutettua lainasi kuukausierään.

Pienemmän kuukausierän ansiosta sinulle jää rahaa myös säästöön yllättäviä ja äkillisiä menoja varten, eikä kaikki tulot valu useiden lainojen lyhennyksiin ja muihin kuluihin.

Lainojen yhdistäminen on myös riskitöntä. Voit hakea uutta yhdistelylainaa palvelumme kautta, mutta sinun ei ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista. Voit siis huoletta katsoa millaista yhdistelylainaa saisit.

Mikäli saat mielestäsi hyvän tarjouksen, voit hyväksyä tarjouksen ja yhdistää lainat. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Lisää tietoa lainojen yhdistämisestä löydät myös palvelusta: LainojenYhdistäminen.com

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista hakea yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka. Kilpailutamme useita lainantarjoajia ja pankkeja puolestasi, jotta saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Se tarkoittaa useiden pienempien lainojen maksamista yhdellä suuremmalla lainalla. Näin useista lainoista pääsee eroon ja jäljelle jää vain yksi laina.

Miten lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa?

Kun sinulla on useita erilaisia lainoja, kertyy niistä kaikista kokoajan päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat yhden edullisen lainan ja maksat aikaisemmat lainat pois, jää sinulle vain yhden lainan korot ja kulut hoidettavaksi. Saat myös yleensä muutettua kuukausierän huomattavasti pienemmäksi, jos niin haluat.

Miten HelppoLaina.fi auttaa yhdistämään lainat?

Kun teet hakemuksen palvelussamme, me kilpailutamme sen noin 25 pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Saat useita lainatarjouksia, joista voit vapaasti valita haluamasi. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.