Ulkoporeamme terassilla lisää viihtyisyyttä

Ulkoporeammeen hankkiminen terassille on loistava tapa lisätä viihtyisyyttä kotipihaan. Ympäri vuoden käytössä oleva ulkoporeamme on pitkäaikainen hankinta, jonka asentaminen terassille sujuu helposti, kun työvaiheissa otetaan tietyt asiat huomioon. 

Ulkoporeammeiden suosio on ollut selkeässä kasvussa jo muutaman vuoden ajan. Asennusohjeita noudattamalla ja pohjatöiden huolellisella teolla varmistat, että allas kestää käytössä pitkään eikä sähkönkulutus ole ennakoitua suurempi. 

Ulkoporeammeen asentaminen vaatii kuitenkin jonkin verran työtä, joten ennen kuin klikkaat ulkoporeammeen ostoskoriin, ota huomioon seuraavat asiat. 

Terassin koko ja sijoitus

Ennen kuin ostat ulkoporeammeen, varmista, että terassi on tarpeeksi suuri ja sopiva poreammeelle. Tarkista, että poreamme mahtuu haluamaasi kohtaan ja varmista, että se sopii tilaan, jossa aiot sitä käyttää. Huomioi myös sähköliitäntä, sillä ulkoporeammeeseen tarvitaan sähköt.

Poreammeen koko ja tyyppi

Poreammeita on eri kokoja ja tyyppejä, ja on tärkeää valita sopiva poreamme omiin tarpeisiin. Jos haluat käyttää poreammetta ystävien ja perheen kanssa, valitse riittävän suuri poreamme. 

Ulkoporeammeen hinta

Ulkoporeammeiden hinnat vaihtelevat, joten on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja valita poreamme, joka on budjettiisi sopiva. Ulkoporeamme voi asennus- ja sähkötöineen maksaa noin 2000 – 6000 euroa mallista ja merkistä riippuen. 

Ulkoporeammeen voi ostaa säästöillä tai liikkeen tarjoamalla osamaksusopimuksella. Ulkoporeammeen ostamiseen voi myös ottaa vakuudettoman lainan, jolloin lainaa voi maksaa takaisin itselle sopivissa maksuerissä kerran kuukaudessa. Vakuudettoman kulutusluoton korko on usein alhaisempi kuin osamaksun. Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa ennen ulkoporeammeen hankintaan, niin tarvittava laina on heti käytössä. 

Ulkoporeammeen ylläpito ja huolto

Poreammeen ylläpito ja huolto ovat tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon ennen ostoa. Poreammeiden huoltoon kuuluu usein veden puhdistaminen, kemikaalien lisääminen ja suodattimien vaihtaminen, joten varmista, että olet valmis sitoutumaan ylläpitoon ennen kuin teet ostoksen. Huomioi myös, että ulkoporeammeeseen voi myöhemmin tarvita huoltotöitä tai tarvikeosia, joten poreamme kannattaa hankkia sen mukaan, että sen huoltaminen tai korjaaminen sujuu helposti. 

HelppoLaina.fi
Logo