Lainalaskuri avuksi lainan suunnitteluun

Lainalaskurin avulla lasket talouteesi nähden sopivan lainan

Tarvitsetko lainaa, mutta sinun on vaikea päättää kuinka paljon sitä hakisit?

Arveluttaako miten lainamäärä vaikuttaa lainan kuukausierään?

Miten sitä tietää paljonko lainaa kannattaa ottaa?

Oman lainan suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä mihin tarkoitukseen laina tulee. Onko lainalla tarkoitus maksaa kerralla suurempi hankinta vai onko lainaa tarkoitus nostaa pikkuhiljaa omaan käyttöön? Millainen on lainabudjettisi?

Kun lainamäärä on arvioitu, on hyvä tehdä tarkempi lainalaskelma. Siinä hakijan apuna toimii maksuton lainalaskuri, jonka avulla on helppo arvioida miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin koko maksuaikana.

Kun tarkemmat laskelmat on tehty lainalaskurilla, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen netissä. Hakemus kilpailutetaan HelppoLaina.fi palvelun välityksellä jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä ja lainanhakija saa lainatarjoukset vertailtavakseen. Kaikki kilpailutuksella mukana olevat lainantarjoajat pyrkivät tekemään hakijalle parhaaksi katsomansa alustavan tarjouksen ja jokainen tullut tarjous on yksilöllinen, hakijan tietojen mukaan suunniteltu lainatarjous.

Lainatarjouksiin tutustumisen jälkeen hakija saa itse päättää haluaako hyväksyä jonkun tulleista tarjouksista vai hylätä kaikki. Jos hakija päätyy hyväksymään ehdotetun lainatarjouksen hän voi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Kilpailuta laina alusta loppuun verkossa. Näin säästät omaa aikaasi ja saat selvää säästöä kilpailuttamisen avulla.

 

Lainalaskuri auttaa selkeyttämään suunnitelmia

Toisinaan, kun suunnitelmissa on esimerkiksi asunnon remontti, auton osto tai kesämökin laajentaminen innostuu ajatuksesta niin paljon, että unohtaa ajatella pitkäkantoisesti ja selkeästi. Lainaa tulee aina ottaa vain sen verran kuin mitä oma talous kestää. On myös hyvä ottaa huomioon elämässä vastaan tulevat yllättävät menot, onko sinulla myös silloin mahdollisuus selvitä lainanlyhennyksistä?

Lainalaskuri kertoo vain faktat. Sen avulla pystyt hahmottamaan miten haaveissa oleva lainasumma ja siihen valittu laina-aika todellisuudessa vaikuttaa lyhennyserään. Onko lainan kuukausierä antamillasi ehdoilla sopiva vai olisiko syytä muuttaa lainasummaa tai laina-aikaa? Näitä kaikkia ehtoja voi oman mielesi mukaan muuttaa juuri niin monta kertaa, että lukemat omat omaan talouteesi nähden riittävät.

Toki on hyvä muistaa, että lainalaskurin antamat laskelmat ovat aina vain suuntaa antavia ja tarkan arvioin lainastasi saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

 

Lainalaskurilla lasket minkä tahansa lainan

Laske lainalaskurilla paljonko hakisit lainaa uudemman auton ostoon.

Tai laske asuntolainan suuruus, venelainaan tarvittava kulutusluotto tai mikä ikinä onkaan lainasi tarve.

Lainalaskurin avulla voit laskea itsellesi sopivan lainan aina 60.000 euroon saakka.

Laina-ajaksi saat valita 1 – 15 vuotta ja lainan todellinen vuosikorko on hakijan arvioitavissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka voi käyttää HelppoLaina.fi lainalaskuria?

Lainalaskurin käyttäminen on maksutonta kaikkien pankkien asiakkaille. Lainalaskurin käyttämiseen vaaditaan 18 vuoden ikä.

Miksi käyttäisin lainalaskuria?

Lainalaskurin avulla saat hyvän arvion siitä miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin koko laina-ajalle. Lainalaskurin käyttö ei maksa mitään eikä lainatarjousten pyytäminen velvoita hakijaa mihinkään

Miten HelppoLainan lainalaskuri toimii?

Lainalaskuri toimii siten, että syötät laskuriin lainasumman, laina-ajan sekä arvion lainasi todellisesta vuosikorosta. Laskuri laskee heti suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä, korosta sekä siitä paljonko maksat lainaa takaisin yhteensä koko laina-aikana. Lisäksi näet maksusuunnitelman kuukausikohtaisesti.

Minkä tyyppiset lainat laskurilla voi laskea?

Lainalaskurilla voit laskea juuri sen lainan mitä tarvitset. Lainalaskurilla voit laskea mm. kuinka paljon ottaisit autolainaa, kulutusluottoa tai jotain muuta lainaa.

HelppoLaina.fi
Logo