Lainaa netistä

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Kuluttajat hakevat yhä enemmän lainaa netistä, koska niiden hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa verrattuna perinteisiin pankista haettaviin vakuudellisiin lainoihin.

Voit hakea lainaa netistä juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinun ei siis tarvitse varailla aikoja neuvotteluihin, selitellä lainanmyöntäjällä tarkasti lainasi käyttökohteita, tai etsiä lainalle sopivia vakuuksia tai takaajia.

Netistä vakuudetonta lainaa hakiessa voit aloittaa lainahakemuksen tekemisen koska tahansa, vaikka kännykällä kotisohvalta käsin. Hakemuksen täyttää noin 5 minuutissa, jonka jälkeen saat lähes välittömästi alustavan lainapäätöksen. Lainan hakeminen ei siis juuri nopeampaa enää voisi olla.

Lainantarjoajat pyytävät hakijoilta joissain tilanteessa tositteita esim. palkkatuloista, mutta koska näidenkin lähettäminen onnistuu kätevästi sähköisesti, ei se tuo montaa minuuttia lisää lainanhakuprosessiin. Yleensä tositteet palkkatuloista voi liittää mukaan jo hakemusta tehdessä, eli lainapalvelun ei tarvitse pyytää niitä erikseen, jolloin lainan saaminen nopeutuu.

Kun olet hakemassa lainaa netistä, suurimmaksi ongelmaksi monelle muodostuu se, ettei olla varmoja mistä laina kannattaisi hakea. Jos lainaa haetaan vain yhdestä paikasta, on suuri todennäköisyys että se ei ole halvin mahdollinen laina.

Jos taas hakija lähtee itse kilpailuttamaan useita lainantarjoajia, vaatii se aikaa ja vaivaa. Monesti hakija kyllästyy täyttämään hakemuksia ja päätyy kuitenkin ottamaan lainaa heti ensimmäisestä paikasta, joka tarjoaa hänelle lainaa.

Suosittelemmekin käyttämään lainan kilpailuttamisessa apuna ammattilaisia ja heidän palveluitaan.

 

Kilpailuta laina netissä

Kilpailuta laina netissä käyttämällä apunasi ilmaisia lainanvälityspalveluita. Heidän kautta voit tavoittaa useita kymmeniä lainantarjoajia, joihin lukeutuu niin pankkeja kuin muita suosittuja lainapalveluita.

Näiden palveluiden avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, lähettää se, ja odottaa että lainanvälityspalvelu kilpailuttaa sen puolestasi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit saada monia erilaisia lainatarjouksia. Pääset vertailemaan niitä kaikessa rauhassa. Vertailun jälkeen voit valita edullisimman lainan, tai mikäli et saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä saamasi tarjoukset. Sinulle ei kerry mitään kustannuksia, ellet hyväksy jotain tarjotuista lainoista.

Lainan kilpailuttaminen on aina tärkeää, on sinulla sitten mielessä suurempi kulutusluotto tai vaikkapa pienempi ja joustavampi joustoluotto.

Kotitaloudet ovat viimeisen vuoden aikana nipistämään monista menoista. Taloudennäkymät ovat myös muuttuneet työttömyyden tai lomautuksen jälkeen. Lainan kilpailuttaminen on yksi tapa karsia kuluissa. Toinen keino tilanteessa, jossa tulot laskevat rajusti, on kotitalouden kulutusmenoista säästäminen.

 

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Nykyisin voit saada lainaa netistä jopa 60.000 euroon saakka. Lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky lainan saamiseksi.

Yleisesti hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta tai vakituista osoitetta Suomessa, sekä puhtaita luottotietoja.

Hakijan maksukyky tulee olla sitä parempi, mitä suurempaa lainaa netistä aikoo hakea. Hyvä maksukyky tarkoittaa sitä, että hakijalla säännölliset tulot, ja näihin verrattuna pienet menot. Mitä suurempi on tulojen ja menojen erotus, sitä parempi maksukyky hakijalla on.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Tämä vaihtelee hieman eri lainatuotteiden välillä. Kulutusluotto tai pikavippi maksetaan yleensä takaisin kuukausierissä, jonka suuruus pysyy koko ajan samana maksuajan alusta loppuun.

Joustoluottoa maksetaan myös kuukausierissä takaisin, mutta sen suuruus vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon luottoa on nostettu tilille. Joustoluotossa vähimmäiserä kuukaudessa on noin 10-20% käytetyn luoton määrästä.

Sinulla on kuitenkin aina oikeus maksaa lainaa nopeammin takaisin. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä aina silloin, kun oma taloudellinen tilanne antaa periksi. Ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä lainan tulevia kuukausieriä, vaan lyhentää lainaa sen loppupäästä.

Voit myös koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan lainan kerralla takaisin. Näet jäljellä olevan lainan määrän joko saamistasi laskuista, kirjautumalla omilla tunnuksilla lainapalvelun sivuille tai ottamalla yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Ylimääräisistä tai lainan aikaisemmasta pois maksusta ei kerry sinulle mitään kustannuksia. Kun haet lainaa netistä, kannattaa takaisinmaksu suunnitella niin, ettei sen kanssa tule ongelmia. Valitse siis mieluummin liian pieni kuukausierä ja lyhennä lainaa nopeammin takaisin aina kun mahdollista.

Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä vähemmän sille kertyy korkoja ja kuluja.

 

Lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Voit pyytää yllä olevista lainapalveluista maksuttoman lainatarjouksen sitoutumatta mihinkään.

Kaikkien lainapalveluiden lainahakemukset ja tarjouspyynnöt ovat maksuttomia.

 

Tarvitsetko lainaa?

Selvitä alkuun kuinka paljon lainaa tarvitset?

Lainapalvelut tarjoavat kuluttajalle hyvin monipuolisia vaihtoehtoja.

Voit hakea lainaa netistä 100 eurosta alkaen tai suurempaa lainaa aina jopa 60.000 euroon saakka. Saat lisätietoa siitä miten haet vakuudettoman lainan netistä Vertaalainaa.fi palvelusta.

Lainan käyttökohde ja tarkoitus vaikuttavat siihen kuinka paljon tulet tarvitsemaan lainaa. Laadi alkuun budjettia lainallesi.

Laske lainalaskurilla miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään?

Laskuri laskee lainallesi sopivan takaisinmaksuerän syöttämiesi lukujen perusteella, kun sopiva lainasumma valitulla laina-ajalla on löytynyt, näet miten kaikki vaikuttaa lainan kuluihin, korkoon, lyhennyserään sekä lainan kokonaiskustannuksiin.

Näin saat selville suuntaa antavat arvion tarvitsemastasi lainasta ja voit hakea lainaa heti ehtojesi mukaisesti maksuttomalla lainahakemuksella.

Lainahakemuksen jälkeen saat vertailtavaksesi sinulle tarjotut lainavaihtoehdot ja saat selville mistä lainapalvelusta saat kyseisen lainan mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

 

Parhaat tulokset saat kilpailuttamalla lainan

Tuoreimman tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat aktiivista vertailemaan hotellihuonetarjontaa, eri lomavaihtoehtoja sekä muita palveluita. Usein kuitenkin unohdetaan, että myös laina kannattaisi ottaa tarkempaan vertailuun ennen lopullisen lainasopimuksen solmimista.

Lainan kuluissa ja koroissa on eroja, vaikka vakuudettomien lainojen korkokattolaki rajasi kulut hyvin samalle viivalle. Kuitenkin edelleen lainan muissa eduissa, kuten maksuvapaan pitämisessä, maksuajassa, laina takaisinmaksun joustavuudessa tai muissa ominaisuuksissa voi olla huomattavia eroja.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Miksi tämä sitten jää tekemättä?

Koska ajatellaan, että lainan kilpailuttaminen on todella aikaa vievää eikä lainan ehdoista ymmärrä mitään.

Näin ei kuitenkaan enää ole, koska teknologia kehittyy hurjaa vauhtia ja uusia kilpailutusmuotoja keksitään jatkuvasti.

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu palvelumme kautta vain noin 5 minuutissa ja ensimmäisen lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutamassa minuutissa.

Täyttämällä yhden hakemuksen, saat vertailtavaksi juuri samat vaihtoehdot, jos olisit hakenut lainaa itse jokaiselta lainantarjoajalta erikseen.

Lainan kilpailuttaminen on hakijalle täysin maksutonta ja riskitöntä.

Ellei mikään vaihtoehdoista ole hakijan mieleen hänellä on täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjouksen ilman kuluja.

 

Haluatko tehdä lainavertailusta helpompaa ja nopeampaa?

Kun lähdetään etsimään edullisinta tai sopivinta lainaa, tarkoittaa se aina useiden lainapalveluiden kilpailuttamista.

Kilpailuttaminen sinänsä on varsin yksinkertaista ja selkeää, pyydetään vain useita lainatarjouksia ja vertaillaan saapuneita lainatarjouksia toisiinsa.

Tämänkin voi kuitenkin tehdä kahdella eri tavalla:

  1. Voit pyytää lainatarjoukset valitsemistasi palveluista yksi kerrallaan.
  2. Voit pyytää kotimaista VarmaLaina.fi palvelua tekemään sen puolestasi.

Jos valitset vaihtoehdon numero 1, saat varautua useamman tunnin kestävään operaatioon, sillä yhden lainatarjouksen pyytäminen vie noin 10 minuuttia.

Jos haluat pyytää 20 lainatarjousta, tarkoittaa se silloin 200 minuutin työtä, eli toisin sanoen 3 tunnin ja 20 minuutin jatkuvaa työntekoa.

Jos valitset vaihtoehdon 2, riittää kun jätät yhden lainahakemuksen maksuttomaan lainojen kilpailutuspalveluun.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 20 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken ja toimittaa valmiit lainatarjoukset sinun nähtäväksesi!

Käyttämällä suosittua VarmaLaina.fi palvelua säästäisit omaa aikaasi yli 3 tuntia.

 

Silläkin voi olla väliä, kuka lainatarjoukset pyytää

Kun käytät lainan kilpailuttamiseen kotimaista VarmaLaina.fi palvelua, pystyt varmistamaan sen että saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

VarmaLaina.fi tekee tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja pyrkivät aina saamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainatarjousten lopulliseen korkotasoon vaikuttaa aina lainanhakijan omat tiedot, kuten ikä, varallisuus, tulot, menot, muut lainat ym…

Tämän lisäksi myös sillä saattaa olla merkitystä, kuka lainatarjoukset pyytää.

Kun lainapalvelu saa lainatarjouspyynnön VarmaLaina.fi palvelulta, he tietävät sen että samaan lainahakemukseen on pyydetty tarjous myös 20:ltä muulta lainanmyöntäjältä.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että heidän ei kannata antaa huonoa lainatarjousta, sillä asiakas saa heidän lainatarjouksen lisäksi myös monta muuta lainatarjousta.

Käyttämällä kotimaista ja täysin maksutonta VarmaLaina.fi palvelua, varmistat sen että saamasi lainatarjoukset ovat varmasti parhaat mahdolliset.

 

Hae lainaa netistä, sieltä sen saa nopeammin

Nykyään vain harva lähtee hakemaan 1000 – 60.000 euron lainaa tavallisesta pankista. Pankkiin menemisen sijaan nykyään haetaan lainaa netistä, eikä tuo ole mikään suuri yllätys.

Kun hakee lainaa netistä, saa siinä samalla useita etuja joita ei tavallisesta pankista saa. Myös lainatarjousten määrä on moninkertainen, kun hakee lainaa netistä. Kun haluat kilpailuttaa lainat netissä mahdollisimman monipuolisesti, suosittelemme hakemaan lainaa netistä Käyttölainat.fi palvelun kautta.

Jos puristetaan pähkinänkuoreen ne syyt miksi mieluiten haetaan lainaa netistä kuin pankista, voidaan luetella ainakin seuraavat asiat:

  • Voit jättää lainahakemuksen kotoasi käsin, sinun ei siis tarvitse lähteä mihinkään.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, tämä tekee lainan hakemisesta nopeampaa.
  • Voit pyytää lainatarjousta kymmenistä eri rahoitusyhtiöistä.
  • Saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, voit tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa kotonasi.
  • Saat itse päättää minkä lainatarjouksen hyväksyt.
  • Säästät aikaa huomattavan paljon, pankissa käynti vie noin tunnin, tuona aikana jätät helposti 6 – 10 lainatarjouspyyntöä netissä.

Vertaalainaa.fi on lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu. Sivustolla kerrotaan kuluttajalle muun muassa miten netistä haetaan lainaa ja kenen kannattaa hakea lainaa netistä. Sivustolle perehdytään tarkemmin myös säästämiseen sekä muihin raha-asioihin.

 

Kun haet lainaa netistä, ei kielteinen lainapäätöskään harmita niin paljon

Jokainen joka on saanut lainaa pankista hakiessaan kielteisen lainapäätöksen, tietää kuinka noloa on istua pankkivirkailijan edessä ja kuulla häneltä että valitettavasti pankki ei voi myöntää lainaa.

Kielteisen lainapäätöksen saaminen kasvotusten on siis vähintäänkin noloa ja turhauttavaa. Kun haet lainaa netistä, ei kielteinenkään lainapäätös kovin paljon hetkauta suuntaan tai toiseen. Jos yhdestä palvelusta tulee kielteinen päätös, niin katsotaan mitä toinen palvelu tuumaa, netissä riittää kyllä vaihtoehtoja mistä lainaa hakea.

 

Kilpailuta lainasi yhdellä hakemuksella

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kannattaa lainaa hakea mahdollisimman monelta lainantarjoajalta.

Nykyään se ei vie aikaakaan kuin muutaman minuutin, kun käytät apunasi suosittuja lainanvälityspalveluita. He kilpailuttavat lainasi ilmaiseksi jopa 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.

 

Uudet lainat tarjoavat hyviä tarjouksia

Uudet lainat tulevat markkinoille yleensä hyvien ja edullisten lainatarjousten kanssa.

Uusi lainapalvelu voi tarjota uusille asiakkailleen lainaa jopa ilman kuluja ja korkoja.

Tämän vuoksi kannattaakin tarkastaa aika ajoin myös markkinoiden uudet lainapalvelut.

 

Saako netistä lainaa liian helposti?

Olemme kuulleet usein sanottavan että netistä saa lainaa niin helposti, että se on osasyy ihmisten maksuvaikeuksiin. Lainan saamisen helppous tarkoittaa varmasti samaa kuin lainan saamisen nopeus.

Netistä saa lainaa nopeasti, jos lainanhakijan maksukyky on huono tai hänellä on liikaa velkaa ennestään, ei hän varmaan saa lainaa netistä yhtään sen helpommin kuin pankistakaan. Mielestämme netissä toimivien lainapalvelujen syyttäminen on vain perinteisten pankkien heikkouksien myöntämistä. Jos pankit laajentaisivat lainatuotteensa yhtä laajoiksi kuin netissä toimivat lainapalvelut, niin ehkä pankit olisivat tuolloin paljon suositummassa asemassa.

Esimerkiksi muutaman sadan euron pikalainaa ei tahdo saada tavallisesta pankista, vaan tulisi aina hakea suurempi kulutusluotto.

 

Vastuullinen lainaaminen

Mitä tarkoittaa vastuullinen lainaaminen?

Kun haetaan lainaa netistä, onko vastuu silloin lainan myöntävällä rahoitusyhtiöllä vai lainanhakijalla?

Olemme saaneet lukuisia palautteita muutamista lainapalveluista jotka myöntävät lainaa vastuuttomasti.

Palautteiden mukaan eräskin henkilö oli saanut lainaa netistä, vaikka hänen maksukyky oli niin huono, että hänellä ei ollut mitään mahdollisuuksia maksaa lainaa takaisin.

Onko vastuu siis todellakin vain lainan myöntäjällä?

Mielestämme vastuullinen lainaaminen tarkoittaa sitä, että molemmat osapuolet tarkistavat ja huolehtivat parhaan kykynsä mukaan siitä, että lainasopimuksen ehtoja voidaan noudattaa ilman mitään ongelmia.

Jos verrataan tätä asiaa esimerkiksi autolla ajamiseen, niin onhan siinäkin vastuu sekä liikennevalvonnalla ja auton kuljettajilla että liikenne toimii ilman ongelmia.

Ei ole pelkästään liikennevalvonnan vika jos joku ajaa ylinopeutta ja kolaroi, säännöt ovat varmasti olleet kuljettajan tiedossa, niitä ei kuitenkaan noudatettu ja se aiheutti ongelmia.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle voidaan myöntää lainaa netistä?

Lainantarjoajat voivat asettaa hieman erilaisia vaatimuksia hakijalle. Yleisimmät vaatimukset ovat täysi-ikäisyys, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Sivuiltamme löydät kattavasti tietoa eri lainantarjoajista, joista löydät juuri sinulle sopivimman.

Kuinka paljon voin saada lainaa netistä?

Lainaa on mahdollista hakea 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Myönnettävän lainasumman suuruuteen vaikuttaa pitkältä hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky. Tee ilmainen hakemus ja katso kuinka suurta lainaa sinä voisit saada.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Kaikki meidän kautta haettavat lainat ovat täysin vakuudettomia. Tämä tarkoittaa että lainan hakeminen on helppoa ja hakemukset käsitellään erittäin nopeasti.

Koska voin tehdä lainahakemuksen?

Kun haet lainaa netistä, voit tehdä lainahakemuksen ihan koska tahansa, vaikka keskellä yötä. Lainahakemuksia otetaan kokoajan vastaan ja niitä käsitellään joka päivä klo 7-23 välisenä aikana. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

HelppoLaina.fi
Logo