Lainaa netistä

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Kuluttajat hakevat yhä enemmän lainaa netistä, koska niiden hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa verrattuna perinteisiin pankista haettaviin vakuudellisiin lainoihin.

Voit hakea lainaa netistä juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinun ei siis tarvitse varailla aikoja neuvotteluihin, selitellä lainanmyöntäjällä tarkasti lainasi käyttökohteita, tai etsiä lainalle sopivia vakuuksia tai takaajia.

Netistä vakuudetonta lainaa hakiessa voit aloittaa lainahakemuksen tekemisen koska tahansa, vaikka kännykällä kotisohvalta käsin. Hakemuksen täyttää noin 5 minuutissa, jonka jälkeen saat lähes välittömästi alustavan lainapäätöksen. Lainan hakeminen ei siis juuri nopeampaa enää voisi olla.

Lainantarjoajat pyytävät hakijoilta joissain tilanteessa tositteita esim. palkkatuloista, mutta koska näidenkin lähettäminen onnistuu kätevästi sähköisesti, ei se tuo montaa minuuttia lisää lainanhakuprosessiin. Yleensä tositteet palkkatuloista voi liittää mukaan jo hakemusta tehdessä, eli lainapalvelun ei tarvitse pyytää niitä erikseen, jolloin lainan saaminen nopeutuu.

Kun olet hakemassa lainaa netistä, suurimmaksi ongelmaksi monelle muodostuu se, ettei olla varmoja mistä laina kannattaisi hakea. Jos lainaa haetaan vain yhdestä paikasta, on suuri todennäköisyys että se ei ole halvin mahdollinen laina.

Jos taas hakija lähtee itse kilpailuttamaan useita lainantarjoajia, vaatii se aikaa ja vaivaa. Monesti hakija kyllästyy täyttämään hakemuksia ja päätyy kuitenkin ottamaan lainaa heti ensimmäisestä paikasta, joka tarjoaa hänelle lainaa.

Suosittelemmekin käyttämään lainan kilpailuttamisessa apuna ammattilaisia ja heidän palveluitaan.

 

Kilpailuta laina netissä

Kilpailuta laina netissä käyttämällä apunasi ilmaisia lainanvälityspalveluita. Heidän kautta voit tavoittaa useita kymmeniä lainantarjoajia, joihin lukeutuu niin pankkeja kuin muita suosittuja lainapalveluita.

Näiden palveluiden avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, lähettää se, ja odottaa että lainanvälityspalvelu kilpailuttaa sen puolestasi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit saada monia erilaisia lainatarjouksia. Pääset vertailemaan niitä kaikessa rauhassa. Vertailun jälkeen voit valita edullisimman lainan, tai mikäli et saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä saamasi tarjoukset. Sinulle ei kerry mitään kustannuksia, ellet hyväksy jotain tarjotuista lainoista.

Lainan kilpailuttaminen on aina tärkeää, on sinulla sitten mielessä suurempi kulutusluotto tai vaikkapa pienempi ja joustavampi joustoluotto.

Kotitaloudet ovat viimeisen vuoden aikana nipistämään monista menoista. Taloudennäkymät ovat myös muuttuneet työttömyyden tai lomautuksen jälkeen. Lainan kilpailuttaminen on yksi tapa karsia kuluissa. Toinen keino tilanteessa, jossa tulot laskevat rajusti, on kotitalouden kulutusmenoista säästäminen. Aiheesta tarkemmin: stat.fi – talous laskussa, kotitalouksien säästäminen kasvussa.

 

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Nykyisin voit saada lainaa netistä jopa 60.000 euroon saakka. Lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky lainan saamiseksi.

Yleisesti hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta tai vakituista osoitetta Suomessa, sekä puhtaita luottotietoja.

Hakijan maksukyky tulee olla sitä parempi, mitä suurempaa lainaa netistä aikoo hakea. Hyvä maksukyky tarkoittaa sitä, että hakijalla säännölliset tulot, ja näihin verrattuna pienet menot. Mitä suurempi on tulojen ja menojen erotus, sitä parempi maksukyky hakijalla on.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Tämä vaihtelee hieman eri lainatuotteiden välillä. Kulutusluotto tai pikavippi maksetaan yleensä takaisin kuukausierissä, jonka suuruus pysyy koko ajan samana maksuajan alusta loppuun.

Joustoluottoa maksetaan myös kuukausierissä takaisin, mutta sen suuruus vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon luottoa on nostettu tilille. Joustoluotossa vähimmäiserä kuukaudessa on noin 10-20% käytetyn luoton määrästä.

Sinulla on kuitenkin aina oikeus maksaa lainaa nopeammin takaisin. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä aina silloin, kun oma taloudellinen tilanne antaa periksi. Ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä lainan tulevia kuukausieriä, vaan lyhentää lainaa sen loppupäästä.

Voit myös koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan lainan kerralla takaisin. Näet jäljellä olevan lainan määrän joko saamistasi laskuista, kirjautumalla omilla tunnuksilla lainapalvelun sivuille tai ottamalla yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Ylimääräisistä tai lainan aikaisemmasta pois maksusta ei kerry sinulle mitään kustannuksia. Kun haet lainaa netistä, kannattaa takaisinmaksu suunnitella niin, ettei sen kanssa tule ongelmia. Valitse siis mieluummin liian pieni kuukausierä ja lyhennä lainaa nopeammin takaisin aina kun mahdollista.

Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä vähemmän sille kertyy korkoja ja kuluja.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle voidaan myöntää lainaa netistä?

Lainantarjoajat voivat asettaa hieman erilaisia vaatimuksia hakijalle. Yleisimmät vaatimukset ovat täysi-ikäisyys, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Sivuiltamme löydät kattavasti tietoa eri lainantarjoajista, joista löydät juuri sinulle sopivimman.

Kuinka paljon voin saada lainaa netistä?

Lainaa on mahdollista hakea 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Myönnettävän lainasumman suuruuteen vaikuttaa pitkältä hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky. Tee ilmainen hakemus ja katso kuinka suurta lainaa sinä voisit saada.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Kaikki meidän kautta haettavat lainat ovat täysin vakuudettomia. Tämä tarkoittaa että lainan hakeminen on helppoa ja hakemukset käsitellään erittäin nopeasti.

Koska voin tehdä lainahakemuksen?

Kun haet lainaa netistä, voit tehdä lainahakemuksen ihan koska tahansa, vaikka keskellä yötä. Lainahakemuksia otetaan kokoajan vastaan ja niitä käsitellään joka päivä klo 7-23 välisenä aikana. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

HelppoLaina.fi
Logo