Yrityslaina

Yrityslaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Helpoiten kilpailutat yrityslainan alla olevissa palveluissa. Tavoitat yhdellä maksuttomalla hakemuksella useita pankkeja ja muita rahalaitoksia.

Kredita
5/5
0

yrittäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

4.6/5
0

yrittäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

4.6/5
0

yrittäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

4.2/5
0

yrittäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Yrityslaina yrityksen kasvuun ja kehitykseen

Ideat vaatii aikaa ja niiden toteuttaminen usein lainaa. Näin on myös, kun puhutaan yrityksen kasvusta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Suuremmat hankinnat, koneiden uusimiset, yrityskauppojen toteutumiset sekä mm. työntekijöiden palkkaamiset sesonkikaudelle vaativat yritykseltä suuremman summan pääomaa. Päästäkseen eteenpäin ja kasvaakseen suuremmaksi yritys todennäköisesti tarvitsee selkeän, edullisen ja mutkattoman yrityslainan. Yrityslaina on monen yrittäjän ainoa mahdollisuus erottua joukosta ja menestyä kilpailutetuilla markkinoilla. Päästäkseen tavoitteissaan hyvään vauhtiin vaatii se toisinaan pienen riskin ja lainan ottamisen yritykselle.

Yrityslaina kannattaa kilpailuttaa netissä

Nykyään yrityslainaa haetaan yhä useammin netin välityksellä, sillä netin kautta myös yrityslainan pystyy kilpailuttamaan monella eri pankilla vain yhdellä hakemuksella. Näitä maksuttomia yrityslainojen vertailupalveluita on useita ja yksi suosituimmista on VertaaYrityslainat.fi, jossa voi kilpailuttaa yrityslainoja aina 8 000 000 euroon saakka. Nämä yrityslainavertailu palvelut kilpailuttavat yrityslainan mahdollisimman monella pankilla, jotta yrittäjä saisi monta lainatarjousta vertailtavakseen. Myös Kauppalehti on vertaillut yrityslainojen kuluja ja todennut että vain 50 000 euron suuruisten yrityslainojen hintaerot voivat olla useita tuhansia euroja.

Yrityslaina ja yrityksen rahoitus

Yrityslainan voi hakea verkosta. Tämä on ollut monelle yrittäjälle helpottava tieto, koska yrittäjän päivät ovat pitkiä eikä aikaa pankille yrityslainan sopimiseen tahdo löytyä. Yrityslainan hakeminen on totuttu hakemaan omasta kivijalkapankista, mutta nykyään kun kaikki palvelut ja ostokset siirtyy nettiin, ei yrityslainan hakemista verkosta vieroksuta. Lainan hakeminen maksuttomalla nettihakemuksella on helppoa ja nopeaa ja hakemuksen saa täyttää rauhassa silloin, kun yrittäjällä on siihen sopivasti aikaa. Paperityötä ei lainan hakemista varten tehdä juuri laisinkaan. Sähköisessä muodossa olevassa lainahakemuksessa pyydetään antamaan hakijan tiedot kuvan kera, yrityksen Y-tunnus sekä yrityksen toimiala. Yrityslainaa varten hakijan ei tarvitse etsiä lainalle reaalivakuuksia tai yhteisvastuulista lainanhakijaa. Yrityslainaa saa nopeasti ilman vakuuksia tai takausta. Pienelle tai keskisuurelle (pk-yritykset) yritykselle tarjottava rahoitus on väliltä 1000 – 8 000 000 euroa.

Yrityslaina sopii monelle yrittäjälle

Hakeakseen yrityslainaa ei yrityksen toimialalla ole väliä. Lainaa ovat hakeneet monenlaiset liiketoiminnan harjoittajat. Yrityksesi toimiala voi olla mm. rakennusala, siivouspalveluita tarjoava yritys, ravintoloitsija, pitopalvelun pitäjä tai esimeriksi vähittäis- tai tukkukauppa. Seuraavat hakukriteerit yrityksen kuitenkin tulee täyttää hakeakseen yrityslainaa netistä:

  • Kaikkien yrityksen omistajien tulee asua pysyvästi Suomessa
  • Yrityksen tulee olla toiminut vähintään kuusi kuukautta
  • Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili
  • Yrityksen liikevaihdon tulee olla 50 000 euroa vuodessa
  • Yrityksellä on kiinteä osoite Suomessa

Yrityslainan korko ja muut ominaisuudet

Yrityslainan keskimääräinen lainakorko määräytyy yksilöllisesti yrityksestä riippuen. Yrityslainan korkoon vaikuttaa yrityksen liikevaihto, toimiala, yrityksen koko, luottoluokitus sekä kassavirta. Tarkan arvion yritykselle tarjottavasta korosta ja muista ehdoista saat pyytämällä maksuttoman yrityslainatarjouksen suoraan verkkohakemuksella. Yrityslainatarjouksen pyytäminen ei maksa yrittäjälle mitään eikä sido sopimukseen. Tarjoukseen saa aina tutustua rauhassa, kun siihen on aikaa ja päättää hyväksyykö tarjouksen vai ei. Muita syitä miksi yrityslaina kannattaa hakea nettihakemuksella on, että:

  • Hakemuksen täyttäminen vie aikaa vain 5 – 10 minuuttia, toisin kuin pankissa sen käsittely vie nopeimmillaankin pari tuntia.
  • Yrityslaina on vakuudeton laina.
  • Yrityslainaan saa selkeän takaisinmaksusuunnitelman.
  • Yrityslainahakemus voi täyttää milloin vain, vaikka keskellä yötä.
  • Yrityslainatarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään.

Lue poikkeuksellisesta ajasta Suomenpankin tiedotteesta.

Yrityslainalla pääset eteenpäin

Jos liiketoiminta takkuaa tai suuremmat hankinnat on jäissä, voi ulkopuoliselle rahoitukselle olla tarvetta. Yrityslainan voi ottaa esimerkiksi laitehankintoihin, ajoneuvoihin, toimitilojen uusimiseen, rakennuksiin tai vaikka yllättäviin menoihin mitä alalla tulee. Yrityslainapuolella uskotaan, että jokainen yrittäjä itse tietää millaiseen tarpeeseen hän lainaa tarvitsee ja miten se on viisainta käyttää. Jokainen yritys on yksilöllinen ja niin myös sinne räätälöity yrityslaina. Yrityslainalla yritys vauhdittaa liiketoimintaa ja pääsee näin jatkamaan eteenpäin. Toisinaan yrityksen kasvu ja kehitys vaatii puskuria ja usein se on hyvin suunniteltu yrityslaina. Yrityslainahakemuksen jättämisen jälkeen lainahakemus käsitellään heti toimiston aukioloaikana ja lainatarjous välitetään hakijalle kesimäärin yhden arkipäivän aikana. Yrityslaina sovitetaan aina yrityksen tilanteen ja tarpeiden mukaisesti.

HelppoLaina.fi
Logo