Vertaa yrityslainoja

Miten vertailla yrityslainoja?

Yrityslainojen kustannukset ja ehdot saattavat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Selkein tapa vertailla sopivin yrityslaina on tutustua yrityslainaa tarjoaviin palveluihin ja pyytää lainatarjous useammasta paikasta.

Rahoittajat voivat olla erikoistuneita juuri tietyn tyyppisten yritysten rahoittamiseen ja he voivat arvioida hakijoita eri tavoilla. Tästä syystä on järkevää pyytää mahdollisimman monesta paikasta lainatarjous, jotta varmasti löydät omalle yritykselle parhaan rahoitusmuodon.

Olemme keränneet yrityslainasivulle tämän hetken suosituimmat lainantarjoajat, joiden kautta voit hakea yrityslainaa 250.000 euroon saakka.

Vertaile yrityslainoja ja tutustu lainantarjoajiin. Voit pyytää heiltä lainatarjoukset koska tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Tästä syystä voit riskittömästi pyytää tarjouksen vaikka jokaisesta palvelusta.

 

Mihin tilanteeseen yrityslaina sopii?

Yrityslaina sopii sellaisille yrittäjille, joilla on suunnitelmia yrityksen toiminnan kasvattamisesta, mutta kassassa ei juuri nyt ole siihen tarvittavaa summaa.

Monesti uudet investoinnit vaativat ulkopuolista rahoitusta, jotta toimintaa saadaan laajennettua ja täten myös yrityksen kassavirtaa kasvatettua.

Myös uudelle yrittäjälle laina voi olla ainoa tapa saada yritystoiminta alkuun. Yrityksen aloittamiseen tarvitsee rahaa, ja koska yritys ei vielä voi tuottaa mitään, tulee tähän haettua rahoitusta muualta.

Lainarahalla toiminta saadaan alkuun ja yritys tuottamaan, jonka jälkeen tuotoilla on helppo maksaa haettua lainaa takaisin.

 

Vertaile sopivan kokoinen yrityslaina

Yrityslainan suuruus vaihtelee paljon sen mukaan, mitä sillä aiotaan tehdä. Yrityksen koko ja taloudellinen tilanne vaikuttaa paljon myös siihen, kuinka suurta lainaa sille voidaan myöntää.

Pienille ja keskisuurille yrityksille on netissä tarjolla yrityslainoja 250.000 euroon saakka. Niitä voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia, kunhan yrityksellä on tarpeeksi hyvä maksukyky.

Yrityslainoissa voidaan puhua myös paljon suuremmista summista, mutta näitä haetaan yleisesti pankeista, niihin vaaditaan vakuuksia ja niiden saaminen on huomattavasti hitaampaa.

Netistä haettava vakuudeton yrityslaina sopii sellaisiin tilanteisiin, kun halutaan tehdä uusia investointeja nopeasti tai kun on tarve muuten tasoittaa kassavirtaa. Lainapäätöksen voi saada todella nopeasti ja lainan voi saada käyttöön jo muutamissa päivissä.

 

Millainen yritys voi saada lainaa?

Netistä voi hakea lainaa, on yrityksen toimiala sitten mikä tahansa. Voit harjoittaa siis vaikka erilaista vähittäis- tai tukkukauppaa tai tarjota erilaisia palveluita, kuten siivouspalveluita tai remontointia.

Yrityslainaa netistä saadakseen, tulee yrityksen täyttää seuraavat ehdot:

  • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
  • Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili
  • Kaikkien omistajien on asuttava Suomessa
  • Yrityksen kiinteän osoitteen tulee olla Suomessa
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 25.000 euroa vuodessa

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon yrityslainaa voi hakea?

HelppoLaina.fi palvelun kautta voit vertailla yrityslainoja 1000-250.000 euroa. Tutustu lainantarjoajin tarkemmin sivuillamme.

Kuinka pitkän maksuajan lainalle saa?

Yrityslainoissa maksuaika on usein melko lyhyt, maksimissaan 2 vuotta.

Vaaditaanko yrityslainaan vakuuksia?

Ei vaadita. Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa, kunhan yritykselläsi on riittävän hyvä taloudellinen tilanne ja maksukyky.

Mihin tarpeeseen voin hakea yrityslainaa?

Voit hakea lainaa niin toiminnan laajentamiseen, kuin kassavirran tasaamiseen. Yrityslainaa haetaan usein uuden henkilöstön palkkaamiseen, yrityksen tilojen laajentamiseen tai vaikka uusien koneiden hankintaan.

 

Lähteet:

Yrittäjät – yritysmuodot ja vastuut

Sopimustieto

HelppoLaina.fi
Logo