Usein kysytyt kysymykset

HelppoLaina.fi - UKK

1Kuka voi hakea lainaa helppoLaina.fi palvelusta?
Lainaa voivat hakea kaikki Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Ikäraja palvelullemme on 20 vuotta. Lainanhakijalla on oltava Suomalainen pankkitili ja hänen tulee asua pysyvästi Suomessa.
2Kuinka paljon voin hakea lainaa?
Voit hakea lainaa palvelumme kautta 1000 - 60.000 euroa.
3Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?
Voit hakea lainaa 1 - 15 vuoden maksuajalla.
4Kuka lainan myöntää?
HelppoLaina.fi ei myönnä lainaa, vaan me markkinoimme Zmarta.fi-palvelun luottotuotteita / lainojen kilpailutuspalvelua. Mikäli sinulla on kysyttävää lainatuotteista, sinun tulee olla yhteydessä Zmarta.fi:n asiakaspalveluun. Zmarta.fi asiakaspalvelu palvelee sinua sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@zmarta.fi.
5Miten tavoitan HelppoLaina.fi asiakaspalvelun?
Tavoitat asiakaspalvelumme osoitteesta asiakaspalvelu@helppolaina.fi
6Mikä on lainan nimellinen vuosikorko?
Nimellinen vuosikorko kaikille tarjottaville lainoille on min. 4,5% / maks. 20,00%.
7Myöntääkö HelppoLaina.fi lainaa?
Me emme myönnä lainaa. Me ainoastaan esittelemme lainapalveluita ja tarjoamme muiden lainankilpailutuspalveluiden palveluita.
8Mitä jos lainaa ei maksa takaisin sovitusti?
Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.