Komplett Bank

Komplett Bank

Hae lainaa tästä

Komplett Bank – Joustoluotto 50.000€ luottorajalla

Komplett Bank on Norjassa perustettu pankki, joka tarjoaa Suomessa joustoluottoa, johon on mahdollista saada 1000-50.000 euron luottoraja.

Joustoluotto toimii kuin luottokortti, voit nostaa lainaa tilillesi aina sitä tarvittaessa ja maksettuasi lainaa takaisin, on se pian taas käytettävissä.

Heidän lainassa ei ole lainkaan kiinteää maksuaikaa, vaan he perivät kuukausittain vain lainan korot ja kulut. Päätät siis itse joka kuukausi, kuinka paljon haluat lyhentää lainaasi.

Voit kilpailuttaa Komplett Bankin ja 25 muuta pankkia ja luotonantajaa palvelussamme täysin ilmaiseksi. Saat tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin, jonka jälkeen voit päättää otatko lainaa vai et.

 

Komplett Bank tiedot lyhyesti:

 • Joustoluottoa 1000-50.000 euron luottorajalla
 • Ei lainkaan kiinteää maksuaikaa, päätä itse kuukausittaisen lyhennyksen määrä
 • Ikäraja joustoluotolle on 23 vuotta
 • Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki
 • Joustoluoton saat ilman vakuuksia ja takaajia
 • Joustoluotto on aina käytettävissäsi. Nosta lainaa tilille tarpeen mukaan.
 • Kilpailuta lainasi yli 25:lle lainantarjoajalla ilmaiseksi palvelussamme
 • Vain kilpailuttamalla lainasi löydät mahdollisimman edullisen lainatarjouksen
 • Älä tuhlaa aikaa monien eri hakemusten täyttämiseen. Me hoidamme sen puolestasi ilmaiseksi

Hae lainaa tästä

Kuka voi saada Komplett Bank joustoluoton?

He voivat myöntää luottoa hakijalle, jolla on:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus tai on asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Kun hakija täyttää yllä olevat ehdot ja todistaa tulonsa tarvittaessa hakemuksen yhteydessä, voidaan hänelle myöntää joustoluotto.

Hakijan maksukyky ja taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen, kuinka suuren luottorajan hän voi saada.

 

Joustoluoton määrä

Komplett Bankin joustoluotossa suurin luottoraja on 50.000 euroa. He tekevät arvion hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä tämän antamien tietojen perusteella.

He voivat pyytää hakijaa toimittamaan esimerkiksi palkkalaskelman, ennen kuin voivat antaa lopullisen lainapäätöksen. Näin he varmistavat hakijan maksukyvyn.

Jos lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia, tulee lainanottajan ottaa viipymättä yhteyttä lainanmyöntäjään.

 

Miten luottoa maksetaan takaisin?

Komplett Bank eroaa muista lainantarjoajista siinä, ettei heillä ole mitään kiinteää maksuaikaa lainalle. He perivät kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut.

Voit siis itse päättää kuinka nopeasti maksat lainasi takaisin. Tämä antaa joustavuutta, koska joku kuukausi voit maksaa vain korot ja kulut, kun taas toisena kuukautena voit maksaa lainaasi takaisin suuremmankin summan.

Näin saat sopeutettua lainan takaisinmaksun muuttuviin taloudellisiin tilanteisin.

 

Komplett Bank – UKK

Millainen palvelu Komplett Bank on?

Pankki perustettiin Norjassa vuonna 2014. Suomeen he laajensivat toimintaansa vuonna 2017 ja ovatkin tämän jälkeen jatkuvasti nostaneet suosiotaan Suomen lainamarkkinoilla. He tarjoavat joustoluoton lisäksi myös luottokorttia.

Joustoluoton perustiedot

Joustoluoton luottoraja voi olla 1000-50.000 euroa ja sitä voi hakea kaikki yli 23-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainassa ei ole lainkaan kiinteää maksuaikaa, vaan voit itse päättää lyhennyksen suuruuden joka kuukausi.

Miksi kilpailuttaa Komplett Bank HelppoLaina.fi palvelun kautta?

Vaikka mikä tahansa lainapalvelu kuulostaisi todella hyvältä, ei lainaa kannata kuitenkaan hakea ilman kilpailuttamista. Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa se, ettei tule haettua vahingossa liian kallista lainaa. Kauttamme lainan kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella. Emme peri sinulta mitään kuluja, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

Kuka voi kilpailuttaa lainat HelppoLaina.fi palvelun kautta?

Mikäli olet täyttänyt 20 vuotta, olet Suomen kansalainen, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, voit kilpailuttaa lainan palvelumme kautta. Kilpailutamme lainasi, jonka jälkeen kukin lainantarjoaja tekee itse lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä.

 

Yhteystiedot:

Komplett Bank ASA

PL 7640

00002 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

HelppoLaina.fi
Logo